Vodafone Kırmızı Işık Uygulaması ile şiddetin karşısında, kadınların yanında olduğumuzu herkese gösterelim!
Kırmızı Işık Uygulaması, şiddete uğrayan ve güvenliği konusunda endişe duyan kadınlara destek olmak üzere Vodafone tarafından oluşturulmuş bir uygulama. Bu uygulama sayesinde kadınlar artık şiddet anında sesli komut ya da belirledikleri telefon hareketi ile güvendikleri kişilere ve yetkililere tehlike altında olduğunu haber verip, yardım isteyebiliyorlar. Her kadının telefonunda mutlaka olmalı.Kadınlar gördüğü şiddeti daha fazla maskelemesin diye #BenVarım hashtag'i ile birlikte arkadaşlarını etiketle, şiddete karşı birlik olmaya davet et. Biz şiddete karşı #BenVarım dedikçe acılar maskelenmeyecek, unutma! Vodafone Türkiye (@vodafonetr)'in paylaştığı bir gönderi ()
Hadi o zaman, sen de şiddete karşı #BenVarım de; acılar maskelenmesin!
Hemen, Vodafone Türkiye Instagram sayfasına giderek kadın, erkek fark etmeksizin arkadaşlarını şiddete karşı #BenVarım demek için etiketle, sesimizi duyuralım. #BenVarım diyerek kendi payıma düşeni yaptım; şimdi sıra sende! Vodafone Türkiye Instagram sayfasına gitmek için tıkla!Görüş ve yorumlarda da şiddete karşı #BenVarım diyerek bana katıl; birlik olduğumuzu herkese gösterelim!
Unutma, ne kadar çok insana ulaşırsak sesimiz o kadar güçlü çıkar! Şiddete karşı #BenVarım demek için görüş ve yorumlarını bekliyorum.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer