AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
merak ediyorum can güvenliğini nasıl sağlayacaklar kızın :d sistem yarım kalan işi bitirtme üzerine kurulu gibi bir şey yazık gerçekten
Asıl seni kucağa alıp hoplatmak lazım erkek musfettesi
Böyle oldukça daha çok kişi istediğine istediğini söyler , yapar. Nasılsa salınacağını biliyoe
Mm demekki bunu da hoplatacak birisi yok.
Aslında bir defa hoplatsalar bir daha hoplatmaya tövbe eder de neyse.
Muhtemelen sosyal medta baskısıyla savcılık mütalaa değişikliği yapıp tutuklama talebinde bulunacaktır.
zaten sosyal medyada tepki gördü diye gözaltına alındı KS de birçok erkek küfür ediyor hepsini gözaltına mı alıyorlar
Tehditten insanlar ceza almamalı almazda empati yap birine sinirlensen seni si... desen tehdit etsen 1 sene hapis yatsan hoşuna gidermiydu
Yakında hepimize tecavüz edilecek bizde artık kaçınılmaz olduğu için zevk almaya bakacagiz
Adalet bu ülkede kadin ismi
Boyle malukatlari saliyorlar sonra neden tecavuz bitmiyor diyorlar çünkü cesaret doguruyolar !!
cok üzücü ve durum o kadar vahim ki.. Bunun gibi binlercesine ışık aciyor bu sistem. Cezayı kesinlikle hakkediyor.
Yuzbinlercesi..
@Be_smart daha da arttırılabilir evet..
Hayır vermiyor. İdam gelmediği sürece de bu şerefsizler cesaretlerini kaybetmeyecek ve malesef kadınlarımız sokakta yürüyemez oldu bunlar yüzünden idam gelsin artık
Hukuk sistemini nerden aldığına bak o zaman. Kimlerin kanunları ile yönetildiğine bak.
Ve sana bir tüyo vereyim googleye Uğur Mumcu Türk kime denir yaz çıkan videoyu izle.
Adalet sistemine güvenmiyorum. En azından bir süre içerse kalmalıydı.
Nefret ediyorum bu ülkeden
AKP bu ülkede adalet sağlamıyor ama bir tayyibin canını yak hopp içerdesin.. ulan hepsinin Allah belasını versin gelsin artık şu 2023
Ne yapılsaydı? Hapse mi tıksalardı? Her küfür eden hapse girecek olsa hooo hoooo
Desenize Adaleti sağlamak yine sosyal medyaya kaldı
Para cezası alıyor ilk önce devam ederse hapis cezası istemiyle yargılanır
Sizin istediğiniz gibi bir durum olsa bir şehri komple cezaevine çevirmek gerek En iyisi şeriat gelsin
Adaletin A'sıyla alakamız yok ya. Ama neyseki Ayasofya cami oldu -_-
Serbest kalmasını Mansur Yavaş’dan aşure istenmesine bağlamanızda trajı komik olmuş. Adelet yok demeniz yeterli komik manipülasyonlara gerek yok
Bir gun sana da lazim olacak o adalet.
@Bayİtici Yalnız anlamadığınız ben adaletin olmadığına hemfikirim. Hemfikir olmadığım şey bunun akla zarar sebeplere bağlanması! Aşureymiş... Mansur Yavaş mış...
Orda oldu olay mevzu zaten asure ustunden cikti.
Kendi adaletimizi aağlayamadığımız sürece güvensizdir
Sizde bokunu cikarmayin evet fiziki yapılacak en ufak bir pratik davranışa hepmiz ulkecek duyari Halle geldik ve gelemeye devam ediyoruz o mesajı ona attı ve cezasını emin ol cümle alleme rezil olarak ailesini kendisini rezil eder fazlasıyla aldı
Her tehdit eden içeriye atılsa, dışarıda kimse kalmaz. Geberttirim seni, öldürürüm seni, hoplatırım, evden aldırırım, en çok kullanılanı s... m seni. Bunları diyen yüzbinlerce insan var. Hepsini içeri atman lazım.
Adalet lafta sozte, uygulamaya gelince ' E var dendi.' oluyor.
İşte ülkenin adaleti sokayım böyle işe
Tecavüz ettigi otopsi ile kanıtlananlar içeri girmiyorken bu adamı sırf siyaset işin içine karıştı diye içeri atmak haksızlık olur. İti öldürme korkut demişler bu ona yeter.
Vermiyor insan korkarak yaşıyoruz
Hukuk sistemini komple değiştirseler keşke
Adalet var mıydı ki güven de versin..
Bunun bizim hukuk sistemimizle alakası yok. Bu hukuk sistemini aldığımız avrupada da durum böyle. yapmadığı bir suçtan dolayı ceza alamaz.
@Musti423 buddaki insan müsfettesi masum mu? Ya senin karına kızına böyle yazsalar hem de sadece aşure istediği için?
@Mantıklıkız03 Hayır hayır bakın benim itirazım hukuk sistemimiz sanki sadece Türkiye'ye özelmiş gibi lanse ediliyor. Bu adam aynı terbiyesizliği Avrupada yapmış olsaydı yine de ceza almayacaktı. Çünkü eyleme dökülen bir şey yok. Hukuk sistemleri tehditlere öyle yüksek bir ceza vermiyor. Verse de para cezasına çeviriyorlar. Mesela ben şimdi seni öldüreceğim diye tehdit etsem neye göre bana ceza verecekler? Yapmadığım bir şey yüzünden bana ceza veremezler. Öyle olsaydı ülkenin yüzde ellisi içerde olurdu.
Ama suç potansiyeli var. Bugun olmazsa yarin yapacak. Ayrica bunun soyledikleri hakarete de giriyo.
@Mantıklıkız03 Bugün olmazsa yarın yapacak diye birini hapise atamazsın. Hukukta böyle bir suç türü yok.
O kıza yapılan sana yapılsa?
@Mantıklıkız03 arkadaşım şaka mısın sen? hukuk sisteminden bahsediyorum ben sana.
Hee evet şakayım. Aynisi sana yapilsa hukuk sistemi falan dinlemez hakkini ararsin. Kimsenin kimseye boyle bir sey demeye hakki yok bizim yasamizda. Sozlu taciz serbest mi? Yoksa hakaret mi serbest? Hadi soyle
Salan hakimi hoplatasım geldi
Adalet sadece bir yazıdan ibaret.
Al istee bir kez daha adet yok dedirtti
Güven vermiyor. Bu gidişle vereceği de yok.
beklenen sonuç...
Olmayan adaletin birde bakanlığı var... nazımın deyimiyle.. Türkiye de adalet aramak kerhane de bakire aramak gibidir..
Seriyat kanunu gelsinki kadınlar vücut hatlarını dışarı sergilemesinler erkeklerde tecavuz olaylarına girmesinler
Kiz vucut hatlarini mi sergilemis orda? Ne salaksiniz ya
Bu siteme de insanlarada güvenmiyorum
Allah kahretttsin hepsini
Türkiye güven vermiyor
Adalet kişiden kişiye değişiyorsa adalet yoktur
Adalet ne arar la pazarda.
Hayır güven vermiyor.
Halk linç eder onu. Alış eriş yapmaz ezer çizer...
Sözde Adaleti sağlayanlar aynı zihniyette olmalı
Adaletmi? O ne yeniyormu?
Adalet mülkün temeli sözüne hala inanan var mi
Adalet degil hukuk sistemi sikintili.
Sıradan bir gün yine :((
Her gün bıktık artık gerçekten öldürülsün mü vurulsun mu bunlar ama gereği yapılsın artık, suçsuz olanlar daha fazla yatıyor bunlardan
Nasıl serbets bırakılır ya 😳 siz ciddimisiniz 😡
Bugün twitter cosar tekrar tutuklanir
Sürpriz olmadı, şaşırmadım yani.
Sistemin değişmesi lazım.
Adalet diye birşey yok türkiyede
AKP hükümeti çalışıyor...
Asla güvenmiyorum hiç bir sisteme
Ülke resmen sirke döndü.
dışarıda hallederler..
Türkiye'de adalet yoktur