Adana 3. Çocuk Mahkemesindeki duruşmaya F. B. tutuklu bulunduğu Tarsus Kadın Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Öldürülen Muhammet Reşit Yıldırım'ın babası Ali Yıldırım ve tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu. "BABAMIN BİR ŞEY YAPMASINDAN KORKTUM" F. B. savunmasında, uzaktan akrabası M. Ç. ile ilişkiye girip hamile kaldığını belirterek "Muhammet Reşit'le sadece sosyal medyadan arkadaştık. Kendisi ile hiçbir zaman bir araya gelmedik, ilişkiye de girmedik. Babamın M. Ç'ye bir şey yapmasından korktuğum için Muhammet Reşit'in ismini verdim." şeklinde savunma yaptı.
Sanık F. B.'nin mahkeme hakimine "M. Ç.'ye DNA testi yapıldı mı? M. Ç. ile ilgili herhangi bir dava açıldı mı?" diye sorular sorması dikkati çekti. Maktulün babası Ali Yıldırım'ın avukatı Halis Yetkiner de sanığın babasına yalan söyleyerek, müvekkilinin oğlunun öldürülmesine neden olmasına karşın hala soğukkanlı tavırlarla hamile kaldığı sevgilisini koruduğunu belirterek F. B.'ye en yüksek cezanın verilmesini istedi.
YAŞI KÜÇÜK DİYE TAHLİYE EDİLDİ Mahkeme hakimi, F. B'yi iftira suçundan önce 4 yıl hapis cezasına mahkum etti. Yaşının küçük olması nedeniyle cezasını 2 yıl 8 aya indirilip tahliyesine karar verildi.
Avukat Yetkiner, duruşma çıkışında yaptığı açıklamada, F. B.'ye en üst hadden ceza verildiğini aktararak F. B. ile annesi hakkında "tasarlayarak adam öldürmeye azmettirme" suçundan da savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.
şu an öyle ağır konuşasım var ki işte düzen el vermiyor. Kim verecek o muhammet'in hesabını? bu kadar basit yani öyle mi küçük kepaşenin teki kendi totosunu kurtarmak için iftira atacak masum bir delikanlıyı öldürtecek ama yaşı küçük diye salınacak? sokarım böyle düzene :)
Bunu vahim olay yaşandıktan sonra bir rezillik daha ortaya çıktı. bu malum kızın babası , kızı iftira dedikten sonra bile “ çocuğun bu oğlandan olmadığını biliyorum ancak bu çocuğun kızıma tecavüz ettiğine eminim “ tarzı söylemlerini sürdürdü. kendini aklamak için hala ölmüş genç ve yaralı ailesinden prim yapan bu anası belli olmayan soyunu sihltiğimin herifinin ilk önce bir güzel öldürülmesi gerekiyor. niye mi kendisi hem iftiracı hem katil hemde eski trcsvüzcülerden olduğu için. bu kızın da islah evinde 10 yıl yatacağı söyleniyordu. iftira bu kadar ucuz işte. Kadına şiddet diyenler insana şiddet herşeyden önce canlıya şiddet demeye acizler. neredeler
4
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumuna tamamen katılıyorum. Ne yazık ki bu ülkede erkek hakları hiç yok. Dediğin gibi "kadına şiddet" kelimesi ayrımcı bir kelime. Bu kelimenin kaldırılması ve insana şiddet gibi erkekleri de kapsayan bir ifadenin kullanılması gerekiliyor. Bu tarz olayların yaşanmasının en büyük nedeni "kadın beyanı esastır" ilkesidir. Sorunun kaynağı burada. Öncelikle bunun kaldırılması lazım. Bu tarz sahte taciz ve sahte tecavüz iftirası atan kızlara da , taciz ve tecavüz için verilen cezaların aynısı verilmeli. Yani en az 40-50 sene hapis verilmeli. Bu tarz olaylar çok fazla oluyor. Medyaya yansıyanlar ise çok az. Çünkü masum erkekler hapiste ve bunlardan kimsenin haberi bile olmuyor. İftira ortaya çıkınca da sahte tacizci, sahte tecavüzcü kadına hiçbir ceza verilmiyor. İnternette ne kadar böyle haber okuduysam hepsinde serbest bırakılma vardı. Bir kere bile hapis cezası çıktığını görmedim.
Geçmiş arşivlerini karşılarsanız medya ya da bayağı yansıyor ama arka planda kalıyorlar okunmuyorlar. ülkemiz de kadınlar yüceltiliyorlar. kadın ne derse doğrudur. kadın için dünyayı yakarız ayaklarına atarız. türkiye artık değişti kadınlar ezilmiyorlar. kadın eziliyor diyenler dünyadan bir haberler. ama son haberler toplumda bir değişim yoluna gitme yolunda iyi. Tabi dediğiniz gibi gizli olaylar çok var. çoğu kişinin tanıdığı böyle bir kişi vardır
Erkek hakları ile ilgili bilinçlenmiş olursunuz. The Red Pill ve MGTOW akımı var feminizmi mücadele için. Bunlardan da bahsediyor. Bir linkte de başka bir sahte tecavüz vakası olayı var.
Bu adam ve oğlu allah rahmet eylesin çok mağdur oldular cana kıyıldı ya o zaman tabi helal olsun dedik ama işin aslını bilmeden bir lafla adam mi vurulur be kıyamam lan babasına bak nasıl ciğeri yaniyordur
Söylediklerine tamamen katılıyorumAma bu sahte taciz ve sahte tecavüz olayları sürekli oluyor. Bunlara karşı önlem almamız lazım. Şu 3 linki okuyun eğer okumadıysanız. Yukarıdaki arkadaşla da paylaştım. forum. donanimhaber. com/erkek-haklari-ve-the-red-pill-belgeseli--130961937 forum. donanimhaber. com/turkiye-de-sahte-taciz-ve-sahte-tecavuzun-yuksekligi--121269209 forum. donanimhaber. com/samsun-da-skandal-sahte-tecavuz-bildiren-turk-kizi--130645503 Erkek hakları ile ilgili bilinçlenmiş olursunuz. The Red Pill ve MGTOW akımı var feminizmle mücadele için. Bunlardan da bahsediyor. Bir linkte de başka bir sahte tecavüz vakası olayı var.
Onların mk kardeşim haklısın o yasa aptalca ve faşistçe ancak insanların zihinleri ne olacak? Bu çocuk öldürüldüğünde sözlüklere baktım herkes adamı övüyordu namusunu temizledi diye birkaç aklı başında adam durun belli değil diyordu oranlasan %10 u geçmezler ee şimdi herkes bu çocuğu yazık diyor, haksızlığı gitti diyor ulan sen iki gün önce çocuğa küfür ediyordun. Toplumu dönüştürmeden zor kardeşim yasaları değiştirsende iğrenç geleneklerini uygulayacaklar.
Teşekkür ederim ilgileneceğim. Haklısın ana akım medya feminist içerikler üretiyor çok derin konu takibe alırsan birkaç kaynak atar ve bazı yönlerini açıklarım ancak yarın olabilir ancak :D
Paylaştığım haber sahte tecavüz haberi ama feminist medya haberi öyle bir paylaşmış ki, tecavüz oyunu demiş, sanki erkekler oyuncak, tecavüz iftirası sanki bir oyunmuş gibi. Onu da geçtim daha ilk cümleden üniversiteli gencin kandırdığı kızın intikamı acı oldu diyor. Erkek kızı kandırmamış, kız da intikamı falan bırak ne intikamı , sahte tecavüz bildiriyor. Haberleri öyle bir yapıyorlar ki insanların aklında hiçbir şey kalmıyor. Bu olaylar çok fazla hocam.
Çok ustaca düşmanlıklar yerleştiriyorlar. Mesela erkeğe şiddet uygulanınca "gence şiddet" diye başlık atarlar. Ama kadına şiddet olunca "güpegündüz kadına vahşice şiddet uygulandı" gibi toplumda infial oluşturacak başlıklar ve içerikler üretiliyor. Bunu en çok yapan Show ana haber. Mesela haber içeriğinde geçen ifadeler "talihsiz kadın", "çaresiz kadın" gibi kadını masumlaştıran ve olaydan çok etkilendiğini ima eden öznel ifadeler kullanıyorlar.
Ben zaten feminizmi eleştiren,"kadın beyanı esastır" saçmalığını eleştiren, erkek haklarını savunan tonlarca konu açtım. Bu işlerle çok uğraşmıyorum artık.100-150 tane erkek benim açtığım kadar konu açsaydı şu an Türkiye'de feminizm 5 te 1 ine düşerdi. Yani yüzde 80 azalırdı. :D Artık uğraşmıyorum. Sadece bu tarz haberleri görünce paylaşıyorum o kadar. Her erkek kendisi mücadele etmeli. Başkalarından bir şey beklememeli. Feministleri görmüyor musun, hepsi arı gibi çalışıp propaganda yapıyor. Erkekler çok tembel. Bu tembellik erkeklere zarar veriyor.
Tembelliktende öte birşey erkekler manipüle edilmiş toplum uyutuluyor aslında :) Sen bilirsin herkes kendini savunmalı elbette ama öncüler hep vardı ve olacak.
Manipülasyon feministlerin kullandığı en büyük psikolojik ve stratejik taktiklerden biri zaten. Ben yeterince önderlik yaptım feminizmle mücadelede, yaptığım paylaşımlarla, attığım yorumlarla. Kişisel olarak görevimi tamamladım. Artık gerisi başka erkeklere kalmış. Onların uyanmasına kalmış. Tek erkekle olacak iş değil bu. Bu tarz haberler paylaşıyorum sadece gördüğüm zaman. Bir de The Red Pill filmini önermeliyiz insanlara. O filmin izlenmesi çok önemli erkek hakları için. Erkeklerin feminizmin tehlikelerini farketmesi için.