Türkiye de bu aksine de kullanılabilir.. sırf ayrılan sevgilisinden intikam almak için bana tecavüz etti diyenler, babası harçlık vermiyor diye bana tacizde bulunuyor diyenler çıktı geçmişte.. gerçekten böyle bir olay olursa tabiki öldürebilsin orası ayrı..
Erkeği ilişki bahanesiyle kandırıp öldürebilecek derecede psikopat kadınlar olabilir. Kötüye kullanılabilir bir yasa. Aynısını Rusya'da da yapan olur...
Kesinllikle olmalı artık kadınların özgur bir hayat surmeleri gerekir devamlı korku icindeler etrafta ruh hastaları çok adalet yok en azından kadın kendini savundugu zaman ceza yerine ödul verilmeli kadınlara eziyet tum ruh hastaları bu dunyadan silinmesi dileğiyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olmamalı. Çöl kanunları Türkiye halkına iyi gelmez
Ben burda adil bişe görmüyorum. Kendimiz ceza keseceksek bu devlet niye var? Başımızdan defolup gidebilir sonra gücü gücü yetene orman kanunlarıyla yaşarız. Ancak rusya gibi medeniyeti zayıf bi toplumdan böyle bi orman kanunu çıkabilirdi zaten.
Güzel olur ama burda o yasanın olması sıkıntı Türkiye de erkeğin doğru yaptığı birşeyi bile artık yanlış tasvip ediyor lar zihniyetler değişik ve kirliyken böyle olması zor