AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
her gün işkence etseler bu o.* yinede içim rahatlamaz.
Bunlara idam bile ödül gelir. Bir gün değil her gün ölsünler.
Serbest bırakılınca daha çok cesaret alıp devam ediyorlar böyle adaletin a.. q
Ibretlik ceza olmali. Gercekten ne olursa olsun agir ceza olmali. Insanlar bu tür seyleri özelliklede cocuklara yapmaktan korkmali.
İdam gelsin ya da bunların ki direk kökten kessinler en büyük ceza onlara ibrete alem hayvalara da atip yedirsinler
Yaa hala bitmedi bu iğrenç haberler 4 yaşında ki kız çoçuğuna ne istiyorsun be adam sen, Allah ıslah eylesin.
Bu haberler yaşama isteğimi azaltıyor midem bulanıyor neden böyle boktan bir döneme denk geldim acaba?
bu tür kişiler ilk önce halk önünde cinsel organı ksilerek becerilmeli sonrada meydanda asılmalı ceseti gömülmmeli şehrin dışında yakılmalı.
Bırakılmamalı tabiki soru çok yanlış sorulmuş, bunlar en ağır şekilde cezalandırılmalı. Pis pedofililer
asla bırakılmamalı bir suçtan ote hastalik bu böyle insanlar tedavi falan edilmeli ya da ömür boyu bir yere kapatılmali
Ah keşke ahh şöyle denk gelsek ya karıncayı bile incitmem ama böylesini parçalarım 10 kişi araya alsak kim vurduya gider zaten
Güncellemeye ithafen: iradesizlik iradesiz olanların sorunu mini etek, mini elbise, bikini, şort giymeye dewamkee
Diri diri yakın bunları ama ölmesinler. Sinirlerim bozuldu 😡
Ne hapiste bakılsın ne hemen öldürülsün böyle şerefsizler işkence edilsin.
Ya bu tecavüzcüler tecavüz ettikleri o kendilerini tutamadiklari yerlerinden asılmalı hepsi birbirinden pislik ve bunun hiçbir açıklaması olamaz!!!
İdam İdam diye yakarırken perde arkasında TC tarihinde ki en büyük aflar dan biri gerçekleşiverdi..116 bin kişi salındı.9 bini tecavüzcü tacizci
Caydırıcı cezalar pardon daha doğrusu hiç ceza verilmediği için şaşıramıyorum bile böyle olaylara. Çok yazık çok
Bu devlet daha çoook cana mal olacak sen dur. Bakalım o kadar kadınların, bebeklerin haklarından nasıl günahsız kurtulacak bu şahıslar.
Bari kısasa kısas yapsalar. Bu tipleri koğuşlara işçilere madencilere silktirmek lazım.
yapsınlar işte corona ilaç testlerini bu yaratıklar üzerinde. geberirse de geberir
Aksine, şeyinden sallandırıp asacaksın ibret-i alem için
Böylelerinin direk idam edilmesi lazım yasalar işlemiyor lafta kalıyor hapse girse bile ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor adi pisliklerr😬😠
pedofili iğne ile kalıcı olarak iktidarsızlaştırılmalarısı taraftarıyım...
Şaşırmıyorum artık, başımızda Tayyip olduğu sürece herşey normal geliyor , içeri girse nolucak ti? Nasıl olsa yine bir afla cikicakti.
Böyle pislikler serbest bırakılmamalı Allah belasını versin hepsinin
Bırakılmamalı ama yönetime gelince bırakılıyor zaten
Bana verin dişi sineğe bile bakamaz hale getiririm
Çünkü biz bacım çocuklarını seviyoruz... Türkiye'de hiçbir iyilik cezasız kalmaz
Bacım diye sansür mü olur ya? Ben oraya o. rpu yazmıştım bu sansürü bacım diye değiştirdiysen senin ben mk KS gibi
fsfsfss orus** dan nasıl bacım olduysa... böyle sensür mü olur ölücem gülmekten...
Hayır sansür kötü. Anlamı daha kötü...
Gerçekten anlamak zor tecavuzcu adamı salarlar suçsuz adamı içeride tutarlar ne güzel adelet.
Aynen.
Yoksa bu nesil kötüye gidiyor
Adam akıllı bir yaptırım gelmezse bu mahluklar daha kimlerin canını yakacak kim bilir.
Bu tarz insanların sokakta olması küçük çocuklar için tehlikelidir. Bu tarz insanları değil serbest bırakmak hadim etmek gerekir. İbreti alem olsun diye sokakta asmak gerekir
Çocuk tacizcileri müebbet yemeli ya da idam edilmeli.
Böyle sapıkların nefes almaması gerekir bana artık adalet sistemimiz yanlış geliyor suçsuzlar içerde suçlular dışarda ne anladık adaletten böyle devam ederse toplum huzursuz olur ve kendi adaletini kendi sağlar
ne serbest birakilmasi o dakika gebertmeli ders almaz onlar pislikler
Allah, bu zihniyetin belasını versin. Bunları salanlarında
Tek çare susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak.
Hem ağır hastalık, hem ağır suç. Böyle olur mu yaaa. Yazık çok yazık.
Zerre acımamak gerek ne bunlara ne de hayvanlara eziyet yapanlara
Tabi ki bırakılmamalı. Dışarıdaki kişiye zarar vermeyeceği ne malum.
keşke yazılı oldugu gibi... Adalet Mülkün Temeli olsa...
Kapatacaksın bir hücreye geri kalan ömrünü orada geçirecek
Meydana asıp ışgence edeceksin öyle tek hücrelere koyup yemek falan verirsen daha cok olur bu tur olayalr
Hiçbir şey yapılmıyor askeri öğrencileri cezaevinde bırakıp bu soysuz ibn*leri af çıkarıp salıyorlar
Vermiyor devlet versin bize bunların cezasını keselim aleme ibret olsun
Bizi devlet affetti merak etmeyin onlar icerde azap cekiyorlar
Aleti kesilmeli ya da kafasina sıkılıp intihar süsü verilmeli
Allah belalarını versin! Neyseki cehennem böyle kansızlar için var
Asacaksın onları üzerlerine petrol döküp ateşe vereceksin cinsel organını kökünden koparacaksın
Kesinlikle serbest bırakılmamalılar hatta bütün deneylerin üzerlerinde uygulanmaları düşüncesindeyim
Ne serbest bırakması bu ve bunun gibilerini öldüreceksin gidecek...
Kıyamam kimbilir nasılda korktu nasıl unutacak böyle bir şeyi
Bunların Allah belasını versin şerefsiz gebertsen suç olir
Allah belasını versin onun da, onun gibilerin de, onları serbest bırakanların da!
Bunlara gerekli cevaplar cezaevinde veriliyor merak etmeyin. Adaleti her zaman halk sağlar.
idam şart
Avrupa insan haklarını savunanlara anlatınız bu durumu
Kanunda af olduğu bariz ortada ise her zaman yapılacak ve bitmeyecek.
ALLAH BELANI VERSİN BÖYLE DEVLETİN BU AFF YASASINIDA ÇIKARANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN HEPİNİZLE ÖBÜR TARAFTA GÖRÜŞCEZ HAYVANLAR. YETER LAN NASIL BU KADAR SESSİZ KALABİLİYORSUNUZ
geçende aftan çıkar çıkmaz cinayet işlendi hırsızlıklar arttı
İnsan böyle bir Dünyaya çocuk getirmekten korkuyorm artık:((
4 yaşındaki çocuk ne yapsın tesettürlü mü gezsin. Onun şort gitmesinden etkileniyorsa ne yazık
Deliricem, Deliricem, Deliricem birşey demek istemiyorum Deliricem
Serbest bırakılmış derken?
Son infaz düzenlemesinde mi bırakılmış yoksa cezasını çekip mi çıkmış?