Bu kadar iğrenç bir şeyi nasıl kaçırdık bilmiyorum ama olay Kanada'da yaşanmış.
Risk altındaki gençlere yardım etme konusunda psiko-eğitim alanında uzmanlaşmış Sylvain Villemaire (bir de nasıl kendine uygun sesini çıkaramayacak çocuk bulacağının yolunu bulmuş şerefsiz), 2015’te Afrika’ya gitti. Burada barınma ve içme suyu için para ödemesi karşılığında bir kadınla kızını Kanada’ya göndermesi konusunda anlaştı. Kıza da kendisine daha iyi bir hayat sağlayıp bakacağını söyledi.
8 yaşındayken kızı Afrika'dan alıp getiriyor, 11 yaşındayken evde buluyorlar kızı yıllarca istismar edilmiş halde. Peki adam ne ceza almış biliyor musunuz?
18 yıl hapis
25 yıl sosyal medya men cezası ( evinde 8bin çocuk p*rnosu bulunmuş)
ömür boyu havuzlardan, parklardan vs. çocukların olacağı yerlerden men.
Bizde ne olmalı sizce bu gibilerin cezası?
Risk altındaki gençlere yardım etme konusunda psiko-eğitim alanında uzmanlaşmış Sylvain Villemaire (bir de nasıl kendine uygun sesini çıkaramayacak çocuk bulacağının yolunu bulmuş şerefsiz), 2015’te Afrika’ya gitti. Burada barınma ve içme suyu için para ödemesi karşılığında bir kadınla kızını Kanada’ya göndermesi konusunda anlaştı. Kıza da kendisine daha iyi bir hayat sağlayıp bakacağını söyledi.
8 yaşındayken kızı Afrika'dan alıp getiriyor, 11 yaşındayken evde buluyorlar kızı yıllarca istismar edilmiş halde. Peki adam ne ceza almış biliyor musunuz?
18 yıl hapis
25 yıl sosyal medya men cezası ( evinde 8bin çocuk p*rnosu bulunmuş)
ömür boyu havuzlardan, parklardan vs. çocukların olacağı yerlerden men.
Bizde ne olmalı sizce bu gibilerin cezası?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer