- Gündem konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunları hapse atmasınlar bizim vergimizle yaşamasınlar hapislerde
O kişiye öyle bir işkence yapılmalı ki unutamasın gözlerini oysunlar ellerini ayaklarını kessinler kulaklarını kessinler cinsel organını kessinler sonra 2 hafta aç bıraksınlar ve cinsel organını bir yerine sokup ağzına versinler açlıktan onu bile yer yani
Ve hiç öldürmesinler eli ayağı penisi kulakları gözleri olmayan o zavallıyı annesine babasına teslim etsinler ölene kadar baksınlar ona
Hayatı zindan olsun ki diğer namussuzlar korksun yapamasın bunu21 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir Ceza o mahluktan ziyade ailesine olur.
En İyi Cevaplar
+1 yılAtarlar hapse parayla çıkar davulu düğünle karşılama yaparlar bunların sonu olmaz ya anlamıyorum insanoğlu nasıl bir pislik adalet duvarlarda yazılı kanunlarda geçerli olsaydı belki biraz huzurlu olurduk böyle çocuklar istismar edilmez leylà öldü Eylül öldü bu çocuğundamı ölmesi gerek anlamıyorum adalet niye böyle bu şerefsizleri koruyorlar lanet olsun...
54 Yorumla- +1 yıl
Buyrun sorun
+1 yılYaziklar olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Serefsiz adi insan
+1 yılİdam gelsin
33 Yorumla- +1 yıl
Evet kardeşim bu tip sapık kadınlara da hepsine lanet olsun www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
- +1 yıl
Evet böyle pisliklere müstahak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılGerçekten artık bu çağdaki insanların pisliklerini midem kaldırmıyor. Bir insan nasıl kızına o gözle bakabilir. Bunlar şeytandan bile daha aşağılık insanlar. Daha acısı bu tarz haberler artık o kadar çok ki hangisine tepki göstereceğimize şaşırır hale geldik..
43 Yorumla- +1 yıl
Daga kötüsü var küçük kızlarına fuhuş yaptıran anne haberleri dolu bide böyle sapkın kadınlar hepsine lanet olsun www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
- +1 yıl
@birumut39 Allah'ın cezaları bunlar.. Diyecek söz bile yok artık..
Bitmez bu sapık serefsşz ler en çok ta kadın lar yapıyor taciz tecavüz ü kendi küçük çocuklarını fuhuşa zorlamayı ve satmayı
https://www-cnnturk-com. cdn. ampproject. org/v/s/www. cnnturk. com/amp/turkiye/56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti? amp_js_v=a6&_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16267281554643&_ct=1626728191123&referrer=https%3A%2F%2Fwww. google. com&_tf=%251%24s%20alan%C4%B1ndan&share=https%3A%2F%2Fwww. cnnturk. com%2Fturkiye%2F56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti00 Yorumla
+1 yılBu işin erkeği kadını yok taciz eden tüm mahlukların özel bölgelerinin Kaynar irin demir tozu ile yakılmasını istiyorum hayvanlara taciz kadınlara taciz erkeklere taciz dünyada ne varsa hiçbir tacizi Onaylamıyorum hepsinin Allah belasını versin🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
30 Yorumla
+1 yılİçeri atarlar üç gün sonra çıkar, bu sefer başka birinin bebesine saldırır... Bunları tıkıcan bir gaz odasına, verecen gazı, geberip gitsin ya da s*kini köpeklere parçalatacaksın...
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bu sapkın lar bitmez kadını erkeği en çokta kadın sapıklar
www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
Bunların g... diksinler mkmun çocukları deli oldum yine ya Allah belalarını versin nasıl tepkisiz kalayim şimdi nasıl düzgün konusayim hadi söyleyin bitmiyor bu o. c. bitmiyor daha da diyecek çok şey var da
20 YorumlaBilim adamlarının kısırlaştırma çalışmalarına elimden gelse destek vereceğim yahu. Böyle itlerin üremesi engellenmeli.
52 Yorumla- +1 yıl
Bu kadınların da anı mı kesilmeli
www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
Böyle sapkın insanlar gebersin gitsin tezinden. Şeker Portakalını izlemişsinizdir. Aynı oradaki yöntem uygulanacak ve bir daha yapamayacaklar. Şerefsizler
30 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu ulkenin yarisi aqp artisine oy veriyor. Bence bunu yapanlarin o babadan bir farki yok. Biri iğrenç tecavüzcü, digeri halka, ülkeye tecavüze onay veriyor.
10 Yorumla- Gündem konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar maalesef hiç bitmeyecek Allah belasını versin bunların. Hayvandan hiçbir farkı yok böyle bir adamın.
23 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlara hakaret etmiş oluyorsun. Onlar hayvan gibi de olamazlar. Hayvanlar bu dünyayı güzelleştiren canlılar. En masumumuz en zararsızımız onlar..
- +1 yıl
@Butterfly46 doğru söylüyorsun. Ben anne baba bilmemeleri yönünden böyle bir benzetme yaptım. Bir de artık zihnimize yerleşmiş hayvan gibi demek, hayvan demek... Bu kalıbı kullanmamak gerek haklısın.
- +1 yıl
Evet anladım ne demek istediğini.
+1 yılallah belasını versin şerfsz orrospu nammussuz herif mk gebr pislik
30 Yorumla
+1 yılAllah belalarını versin inşallah ya cehennemin en orta yerinde cayır cayır yansın adi
30 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılKürtler bu ülkenin kanayan yarası. Üzülüyorum bu Doğulu kızlara kadınlara.
334 Yorumla- +1 yıl
Ahaa ama ben çok şiddet cinayet haberlerini Batı dan görüyoruz Allah yardımcıları olsun
- +1 yıl
Ne alaka? bir Doğulu olarak gücendim lütfen yapmayın yakıştıramadım😃
- +1 yıl
Sırf bi iki çürük çıkıyor diye neden genelleme yapıyorsunuz. Ben de sizin bu zihniyetinize üzülüyorum
- +1 yıl
@Eslora haklısın canım. Kadın 38 yaşında söyledikleri 15-16 yaşındaki çocuklar gibi de ondan dedim ve burdan şunu çıkardım akıl yaşta değil baştaymış... gerçekten de ne tür kara cahiller var! böyle kişilerle aynı nefesi soluduğuma üzülüyorum🙄
- +1 yıl
@Eslora merhaba çok haklısınız ben de Kürt düm Kürtleri nasıl çok seviyorsam Türkleri de öyle severim
- +1 yıl
ha türkler çok iyi sanki ąq malı
- +1 yıl
Kürtler daha medeni insanlar hepsini yargılama bence madem Doğulu diyorsun bak istersen batıda ölen kadınlara çocuklara kardeşim Hain olma bence...
- +1 yıl
Kürtlerin çok var böyle şeyleri zaten
Küçük yaşta bir kızı başlık parası için evlendiriyorlar
Batıda böyle bir şey görmedim ben - +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS ooo o eskidendi be kardeşim eski kadar öyle şeyler yok buralarda eski eskide kalır ben hiç başlık parası şahid olmadım valla bir Doğulu olarak siz Türkler nasıl geçiliyorsaniz biz de öyle yapıyoruz biz de medeniz Allah tan
- +1 yıl
Ben Yugoslavyalıyım
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS ee ne diye biz Kürtleri bilip bilmeden eleştirirsiniz ki
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS manyak mısın Kürt diye gerçi mi oluyor bana Pkk dan sanki Pkk çokta seviyorum hem sanane bizden git kendi ülkenle ilgilen başka milletn sanane on yargılı
- +1 yıl
ona bakarsak türkler de berbat bu kadar berbat olmasak her televizyon açıldığında bi şiddet tecavüz olayı olmazdı nerden biliyon hepsinin kötü olduğunu bir çok kürt tanıdım hepside türkten daha iyi
- +1 yıl
Yani şu konusmalqri hiçbirinize yakistiramiyorum objektif olun allahaskina hepimiz insanız insan önemli olan bu değil mi? Haklıyı haksızı ayırt edelim şu olaya bakın burdaki konuşmalara bakın ayıp yahu küçücük çocuklar tacize tecavüze işkenceye maruz kalıyor biz burda Kürt Türk davası yapıyoruz ne faydası var hangimize ne zaman ne faydası oldu ki allahaskina halimize bakın ülkenin dünyanın haline bakın
Bu mu şimdi derdimiz bizim...
@pastacı_meryem arkadaşım sen de buyuk konuşma harbiden yazdığın yorum yorum değil yani kızın başına gelene bak ortada küçücük bir kız çocuğu neler yaşıyor yazdığın yoruma bak insan olmamanın kanıtı nedir?
Sen bu olaya bu yorumu katarak bunu yapandan senj ayıran bisey olduğunu sanıyor musun gerçekten ayıp günah yazik ya vallahi üzülüyorum kahpeligin ırkı yoktur şunu anlayın artık
Sizler ancak birbirinize hakaret etmekle meşgulsünuz
Hadi o yazdı yorumu siz niye ona uyup da ayrımcılık yapıyorsunuz
Ayrımcılık yapılması gerekiyorsa ırka değil; insanlardan insan kılıklı yaratıkları ayırmaya yapılır
Hepimizi Allah yaratmadı mi nedir hala paylasamadigimiz bir olup olan biten kötülüklere igrencliklere karşı cikacagimiza biz ancak birbirimizi yeriz valla bravo - +1 yıl
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS konu tecavüz olayı. Siyasi değil.
- +1 yıl
e ona bakarsak türklerinde çoğunluğu sıkıntılı sonuçta en çok habere çıkan türk
- +1 yıl
@SosyoPsikopat her yerde böyle olaylar olabilir
- +1 yıl
@DEKİKANLIPRENSSSS bak dostum burda Türk Kürt ayrımcılığı yapan sen ve senin gibi olanlar. sen kalkıpta yok neymiş kürtlerin çoğunluğu sıkıntılıymış, yok vatan haini faso fiso... bu ayrımlıcığı yaparsan tabii ki ben de buna tepkimi gösteririm ve sonuç olarak sen ve senin gibiler yüzünden adımız kötüye çıkıyor yok Türkleri sevmiyorlar diye🙄( 15 temmuz gecesini unuttunuz galiba onu Kürtler yaptı Türk hain olamaz sonuçta)
oysaki ben devletimi, bayrağımı ve vatanıma çok düşkün bir bireyimdir. böyle şeyleri görünce içim gidiyor artık bu tabuları yıkın kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?
sapık, sapıktır katilde yine katildir bunun herhangi bir dili, dini, ırkı yoktur! Bunu anlamakta zorluk çekiyorsunuz sanırım - +1 yıl
@xxebruuxx90 haklısın ebru. Çok güzel Kürtlerde var. Çok iyiler gördüm. Ama her yerde çeşit çeşit insanlar olabilir genelleme doğru değil.
- +1 yıl
o zaman bu neyin genellemesi ki kürt sayısı az bi de bu durumda en çok suç işleyen türk oluyo
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS güzel kardeşim herkes kendi milletine diye bisey yok herkes kendine çeki düzen verecek
Diyoruz ki kız çocuğuna tecavüz edilmiş kürt diyorsunuz diyoruz ki çocuklar ölüyor Türk diyorsunux diyoruz ki yahu yeter yeter yeter olan çoluk çocuğa oluyor çocuklar işkence görüyor öldürülüyor vicdan vicdan!!! Halaaaa kürt Türk diyorsunuz ben diyorum ki insan olalım insan anlatamiyor muyum bende mi sorun var yahu
Şu olayda ciddi ciddi hiç vicdan sızlamamis olabilir mi diyorum kendime , fakat benim sorunum şu ki ; öz babadan bile geliyor pislik baskalari neden acisin kızım inan inan diyorum kendime... anlatabiliyor muyum? Ben halaaa o kiz çocuğunun yaşadığı travmadayim yavrum ne çekmiş onca zaman Allah bunların belasını versin kendi kendimi yiyorum Allah rızası için şu sorunun altında şu yorumu yaomayin bari ya
Ramak kalmış ; iyi olmuş demediğiniz kalmış ben insanlığımdan utandım hala Kürt Türk kavgasindayiz ya - +1 yıl
Bayramınız mübarek olsun ne diyim
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS sen git kendi ülkenle uğraş bu ülkenin ne Kürt ne de Türk vatandaşısın neyi nasıl düzelteceğimizi sizden öğrenecek değiliz bizim Türk bayrağına sonsuz saygımız var çünkü o Türk bayrağının altıda yatan bizim de atalarımızın kanı var Türk Kürt kardeştir. Türk bile değilsiniz size laf düşmez.
- +1 yıl
Türk vatandaşıyım ne anlatıyorsun hala
Bayramınızı kutladım sus işte
- +1 yıl
Tuba mısın nesin seni tek kelime ile sustururum bak
Mehmet akif Ersoyu bilir misin
İstiklal marşını yazdı o adamın ırkına bak bakalım arnavuttur o
Aynı milletiz yani
Türkiye de her milletten insan var
Kendi ülkene karış diyio durma
Sen de git ermenistana o zaman
- +1 yıl
Bence artık daha fazla yorum yapmaya gerek yok.. Bayramınız mübarek olsuuun 🌺🌸
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Türkiye de 25, 30 milyona yakın Kürt var ve dediğiniz gibi nüfus olarak Türkler önde şiddetinin Kürt, Türkü yok her dilde, ırkta bunlar var maalesef benim zoruma giden sanki Kürtler in hepsi mi şiddet sever evet en çokta Batı da var umarım bir an önce Dünya nın hiçbir yerinde olamazsın
- +1 yıl
son kısmı anlayamadım
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS ben Ermeni miyim ki Ermeni miyim ki Ermenistana gideyim sen beni susturamasın sabahtan beri ırkıma saygızlikta bulunuyorsun bence sen sus senin gibi ırkı ayrımı yapan ırkçı faşistle iletişimi kesiyorum ha bu arda Hz Muhammed bir lafı vardır "Irkçılık Yapan Biz Müslümanlar dan değildir. Hadi kardeş eyvallah ve sizden ricam karşılık vermeyiniz
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa yeter ya kapatın bu konu ne uzadı.
- +1 yıl
👍
- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yıl…. Cocuguuu Pipisini kesip elime vericeksin Bitmez bu yaratiklar
30 Yorumla - Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl1- 2 tanesini hadım etmedikleri sürece bunlar bitmez!!!
20 Yorumla
+1 yılmaalesef hiç bitmeyecek çünkü bunlar insan olmayı dahi başaramayan yaratıklar
20 YorumlaSöylenecek sözleri aşşağıda zaten söylemişler.
Allah ateşine atsın bu sapıkları20 YorumlaDünyanın her yerinde bu sapık zihniyetler var soyları tükensin çoğalmasınlar.
20 Yorumla- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılAllah bilir böylerinin Allah belasını versin bir an önce inşallah
20 Yorumla Bilinmez , var oluş gibi yok oluşta olur elbet...
Bu tip insanlar hepimizi asamazlar kafasındamı acaba?32 Yorumla
+1 yılbunlar hadım edilmedikce gercekten sert ceza almadıkca bitmez
20 Yorumla
+1 yılİnanki artık herkes çok normal karşılıyor. Bu adilere ceza verilmediği sürece bitmeyecek
10 Yorumla
+1 yılHayır Allah bela, mahkeme ceza verecek düşüncesinin bir üst boyutu da yok ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şu adamı kesin ya da bana adaletten bahsetmeyin.
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim bu ors da kesilmeli ki adalete inanalım www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
Cevap sahibi+1 yılCinsiyet Farketmez çocuğa kalkan el kırılmalı çocuğa dokunan el yakılmalı çocuğa kötü bakan göz oyulmalı.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimyasal hadım gelsin bakalım bu kadar sapık ortalıkta zarar verecekmi insanlara
20 YorumlaEvlenecek olan insanlara psikolojik teste tabi tutmalılar iti kopuğu sapığı evlenme yasak olmalı
Ayrıca bu itide idam etmeli00 YorumlaBunlar insan değil ve bitmeyecekler malesef Allah kahretsin perisan etsin serefsizleri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen söyleyeyim hiç bitmeyecek böyle damardan gelen kansız insanlar hep olacak kıyametin kopmasını bekliyorum hazır mıyım hayır henüz pek bir sey hazırlamadım ama mezara girmeden önce bu dünyada ulaşmal istediğim çok hedefim var İnşAllah iki cihan içinde hedeflerime ulasmış olurum mezardan önce
00 Yorumla
+1 yılcanlı canlı ateşte yakmak lazım bunları
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen diri diri yakmak gerek.
Hadım ve ya idam tek çare
40 Yorumla
+1 yılEn ağır şekilde cezalandırılmalı.
30 Yorumla
+1 yılNe zaman idam gelir o zaman biter.
30 Yorumla
+1 yılTakım elbise giyip pişman oldum der salarlar piçi
20 Yorumla
+1 yılböyle pislik bir devirde yaşıyoruz ya
10 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin.
10 Yorumla
+1 yılBir iki tanesi sallandirilsa belki bunlar olmaz
10 Yorumla
+1 yılOrrrspu cocugu
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim. Bu kadın da ors çcgu lanet olsun tüm sapıklar www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
- +1 yıl
Vay mk
İdam gelince
30 Yorumla
+1 yılKanım dondu ya
10 Yorumla
+1 yılbir şey söylemiycem
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılManyak
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!