Öz kızına önceden cinsel tacizde bulunmuş bir babanın kızı üzerinde hakkı var mıdır?

Ben çok küçüktüm 5 yaşından 9-10 yaşına kadar bazı zamanlarda öz babamın cinsel tacizine uğradım. Kimisi inanmayacak biliyorum ama neden böyle bir konuda yalan söyleyeyim. O zamanlar küçük olduğum için yaptığı şeyin ne olduğunu bile bilmiyordum ama kötü bir şey olduğunu biliyordum. Anneme anlatmaya çalıştım ama tacizin ne olduğunu bilmediğim için babam bana tecavüz etti dedim. Annem inanmadı, konduramadı. Küçük olduğum için yanlış anladığımı düşündü. şu an 21 yaşındayım anneme her şeyi anlatsam elime hiçbir şey geçmeyecek boşanacaklar ve annem kanser hastası. Sanırım bu sır ölene kadar benimle kalacak ama bazen boğulacak gibi oluyorum kaldıramıyorum. Ve benim sorum şu babam nasıl sizce böyle değişebildi? şu an hiçbir şey yapmıyor yıllardır yapmıyor. Çocukken böyle bir şerefsizliği yapan nasıl oluyorda ben büyüyünce yapmıyor? Ve diğer sorum böyle bir babanın benim üzerimde hakkı var mıdır sizce dinen?
Öz kızına önceden cinsel tacizde bulunmuş bir babanın kızı üzerinde hakkı var mıdır?