#Antalya'nın #Manavgat ilçesinde, bir baba 4,5 yaşındaki kızına bir buçuk yıldır cınsel istismar suçunda bulunmuş. Sapıkça istekleri olan adamın eşi kolon kanseri olmasına rağmen devam etmiş. Bu adam aynı şekilde, başka bir kadının da ırzına geçtiği için 2 yıl 10 ay hapis yatmıştı.
Kolon kanseri olan eşi, hastanede olduğu ya da evde baygın olduğu zamanlar kızına cınsel istismarda bulunuyormuş. Çocuk, tuvaletini tutamaz hâle geliyor, çocuğun kuyruk sokumunda basit tıbbî müdahaleyle giderilmeyecek derece bir ekimoz olduğu tespit edilmiş durumda. Gerçekten bazı insanlar yaşamayı hak etmiyor.
4,5 yaşındaki kızına tecavüz eden baba haberini duydunuz mu?
Merak ediyorum, bir kadın yıllar boyunca kocasının anal yoldan tecavüz ve şiddetine maruz kalıp bu sebepten kanser olurken tanrı nerdeydi?
O kadın aynı şeyi evladına da yaptığını farkettiği adamı şikayet ettiğinde "kocana iftira atma" diyen polis nasıl yıllarca uyabildi?
4 yaşında, henüz çişini nerden kakasını nerden yaptıgını bilmezken "babam arkama sokup canımı cok açıtıyordu" diye detaylar anlatabiliyorken "çocukta istismar bulgusu yok" raporu veren doktorlar nasıl evlerine gidip çocuklarına sarılabildi?
Eğer varsa o inandığınız Allah hepinizin fersah fersah belanızı versin.
Benim de anlamadığım bir husus var ki bu son zamanlarda popüler olmaya başladı: Suçu Allah'a atmak. Ömründe kim bilir kaç kişiyi üzmüş, kötülük yapmış, nefsine yenik düşmüş insanların Allah'a diklenmesi bariz nankörlük. İncurables, acaba ömründe kaç insanı incittin? Neler yaptın bilmiyorum ama eminim bir melek değilsin bu aciz hâlinle Allah'a diklenmek, suçu ona atmak sence de nankörlük değil mi?
Bazıları da bu tip mahlukatlara gelen 3-5 yıl cezanın az olduğunu bildirir hatta bazıları mahkûm olmadan serbest bırakıldığında birçok kişi ülkede adaleti sorgular. Evet, o hukuktan ondan da öncesi olaydan noksan şahıslar. Bizim millet böyle konuşmaya pek heveslidir. Bir insanı öldürdükten sonra cesedine kurşun sıkman bile yatacağın seneye ekler. Gazetede ''Tecavüz etti.'' diye yazar ancak araştırma sonucu adamın tecavüz etmediği onun yerine başka niyetle yaklaştığı ancak yanlış anlaşıldığı ortaya çıkar. Hâl böyle olunca serbest bırakılır. Kararı veren hâkimlerin de kız çocukları var.
Melek asla değilim, ne kimsenin hakkına girdim nede kimsenin malına, namusuna, inandığı değerlere iftira edip gasp etmedim.
Burda hedefe koyman gereken kişi ben değilim.
Sanırım paylaştığın olayın detaylarına vakıf değilsin hüzün, kadıncağız defalarca şikayet ettiği halde ne bir polis, ne bir doktor, nede bir savcı olayla ilgilenmemiştir. O anne ve kız şu an rehabilitasyon merkezinde ve çocuk asla bilmemesi gereken herşeyi yaşamış ve anlatıyor.
Vicdanı olan bir doktor, yahu 4 yaşındaki bir çocuk bunları nerden bilir hadi biliyor nasıl bu kadar anlatabiliyor diye neden düşünmemiş olabilir?
Evlatlar hepimizin evladı, çocuklara asla senin benim cocugum diye bakmayın.
Benim çocuğum onun çocuğu bakışıyla bakmıyorum elbet. Kesinlikle bu duruma vurdumduymaz davrananlara da lafım yok. Ancak buna benzer bir olayda kadının kocasına iftira attığını da daha önce duymuştum. Kocasından nefret eden bir kadın, sırf velayeti de alabilmek için kocasına iftira atabiliyor. Biz perde arkasında olanları bilmiyoruz. Doğrusu ortaya çıktığında da tecavüzcünün serbest bırakıldığını zannediyoruz.
Bu haberin tam olarak doğrusunu bilmiyorum ve gazetelerde yayımlanan hiçbir haberin detayını da kimse bir savcı, hâkim kadar bilemez. Dolayısıyla verilen kararda onları karalamak da anlamsız.
Ben böyle düşünmenin merhametten kaynaklandığını, toplumdaki bu tür vakalara acıdığınızı düşünüyorum ve bunun getirdiği nefreti de sadece o olaya sebep olan mahlukata değil de çevredekilere de kusuyorsunuz ondan önce Allah'a. Ben bu kısmı doğru bulmuyorum işte.
Tüm bunları yok sayalım ve kadın iftira atmış olsun. 4 yaşındaki bir çocuk erkek organını, cinsel birleşmeyi ve ne hissettirdiğini asla anlatamaz. Asla. Ben anneyim ve dünya üzerindeki hiç bir çocugun bunu bu şekilde anlatamayacagına neye inanıyorsan onun üzerine yemin edebilirim. Ancak, yaşadıysa anlatır.
Muayne olurken bedensel bir bulgu yok diye, hiç bir şekilde ruhsal incelenmeye alınmamaları zaten adamın neden hala sokakta oldugunu açıklıyor..
Ve haklısın bu konularda fazla hassasım. Meleklere uzanan eller yok olsun istiyorum. Merhametiyle övülen, ol demesiyle herşeyin olacagı anlatılan tanrının bunları görmesini istiyorum.
Antalya? Manavgat mı? O adamı ellerimle boğmak istiyorum. Hadım edilmeli, bu insan bile olduğunu düşünmediğim yaratıkların çukleri kesilsin artık. Ölüm bir kurtuluş olur onlar ićin.
Omur boyu hapis cezasina falan carptirilirsa ona odul olur. Manavgat dolaylari baska yerdekiler gibi genis mezhepli degil, adam bir gece ansizin kaybolur ve bir daha da haber alinamaz asd Umarim hukum bizi sasirtmaz ve adami servest birakirlar. Cezasini disarida bulacaktir.
Aslında böyle haberler bana göre tacize tecavüze ayak hazırlıyor gibime geliyor. O yüzden yayılmaması taraftarıyım. Hatta böyle paylaşımların bir dezavantajı buna karşı geldiğini söyleyerek kendisine maske takanlara fırsat vermesi.
Bence böyle haberlerin paylaşımları yasaklanmalı. Evet duydum.
@fangoria açıklamanız " şeytana yudum " diyenler ile paralel. Sizi kırmak istemem, lakin adaletin olmadığı yerde 'bu kadar yargılandı' demesi bile teşviktir. Hele ki bir sapık işin başında düşünmez.
Dünyanın her yerinde bunlar çığ gibi büyümekte Tecavüzün tek çaresi caydırma bedelidir. Kesin, hadım olsun bitsin gitsin aynı oksijeni solumak beynimi kemiriyor.
İşte bu yüzden İdam cezası geri getirilmeli. Bu çocuğun hayatı mahveddi iğrenç varlık, kız yaşamaya devam etse bile hep bir güvensizlik olur kesin. Eğer korkunç bir ceza olsaydı kadın cinayetleri ve cinsel istismar 0 olurdu
Nolurdu da konuyu açmasaydın? Üzdün şimdi. Dünyanın her türlü halini biliyoruz ya da tahmin edebiliyoruz. İyi güzel şeylerle gelin. Zaten ana haberler içimizi dağlıyor bir de burda duyurusu yapılmamalı. Hatta kanımca haber bile izlememeli. Herkes yandaşçı olmuş, yalan doğru birbirine karışmış. Hem bizim işimize mi ki bilelim? Orda savaş olmuş, o bunu demiş falan filan. Geçelim bunları.
İdam cezası ve ağırlaştırılmış işkence cezası ile idam mutlaka gelmeli mesela buna ağırlaştırılmış işkence ile gebereceksin ve bunu açık alanda bir meydanda yapacaksınki. Böyle şeyler yapmayı düşünenler neyle karşılaşacaklarını görsünler
Çok garip bir olay değil aslında çünkü sitede ''analdan ilişki yaşadım sevgilimle hamile kalır mıyım?'' Soruları görünce bana bu tür haberler tuhaf gelmiyor.
Umarım yanlış anlamısımdırda tecavüzle, istekli yapılan cinsel ilişkiyi tabirinizle zinayı aynı kefeye koymamıssınızdır eger öyleyse size söylicek sözüm yok
Çok garip gelmemesinin sebebi de zaten size göre kadınların cinsel ilişki yasamaya istekli olması, alttan alttan kadınlara ahlaksız diyip bu durumu şaşırmadıgınızı söylüyordunuz yani her ikiside zina diye bu şekilde iki olayı yanyana koymayın cok yanlış anlasılıyorsunuz eger tamamen yazdıgım gibi düşünüyorsanız allah akıl fikir versin iyi geceler
@oznurkslaa Kadın ve erkek ayrımı yapan olmadı konuyu farklı yöne çekmeyin.
Erkeğin yaptığı da zinadır kadının yaptığı da anlıyor musunuz?
Nikah dışı her türlü cinsellik zinadır ve site de sürekli evlilik dışı zina soruları gördüğümden bazı olayların beni şaşırtmadığını ifade etmeye çalıştım ama sizin derdiniz nedir çözemedim.
Analdan ilişki yaşadım hamile kalır mıyım örneginiz hangi cinsiyetle ilgili? Neden erkeklerin yazdıgı bir örnegi yazmadınız? Konuyu bir tarafa çekmiyoruz siz zinanın çoklugundan dolayı tecavüze şaşırmadıgınızı söylüyosunuz insanlar İSTEKLİ cinsel ilişki yasıyor diye tecavüzlerin ne alakası var bir açıklayın lütfen
@oznurkslaa Site de erkek üyeler yaptıkları kötü şeyleri yazmıyor o yüzden görmüyorum bu yüzden de örnek veremiyorum.
Her olay da mide bulandırıcı, bir olay ister rızalı olsun ister olmasın benim midem kaldırmıyor anlatabildim mi?
Ha siz rızaya bağlı (nikahsız) cinsel ilişkiyi hoş görüyorsanız orasını bilemem.
Zaten tecavüzün, rızaya bağlı nikahsız ilişkiye göre daha kötü bir durum olduğunu yani ''aynı kefeye koyulamayacağını'' daha önce ki yanıtlarım da görebilirsiniz.
Offffff! Cok kötü oldum ya Rabbim neler duyacaz daha böyle insanları vincin ucuna asıp sehir merkezinde sallandıracaksın ki kimse bir daha bu tarz şeylere kalkışamasın
Bu insanlık nereye gidiyor böyle. Utanıyorum ya böyle varlıklarla aynı sıfatla anılmaktan utanıyorum. Bunlar insan değil hayvan değil bu mahluklar gebermeli
En İyi Cevaplar