Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru ❤

Türkiye'de önceden az da olsa çalışan bir adalet sistemi vardı ama yeni nesi partili yargı üyeleri her kesimin canını okuyor, verdiği kararlar hukuk ile bağdaşmıyor tamamen siyasi otoritenin gözüne girmek için kararlara imza atıyorlar. Namusuyla görev yapanları sayısı çok azalmış, hangi akla, hangi mantığa hizmetle böyle birini serbest bırakıyorlar? Tamam yaş olayından olmuş olabilir ama mutlaka bir şekilde ceza verilmeliydi. Ev hapsidir başka şekildedir cezayı almalıydı. Yapanın yanına kar kalan şeyler oldukça böyle başkaları da bu kararlardan cesaret alacak..
doktorun boğazı kesiliyor adam serbest
taciz oluyor görüntüler var sapık serbest
van da taciz vakasını görüntüleyen yazan gazeteciye dava açıldı tutuklanacak tacizci serbest
ama bir tweet at geceyarısı evine baskın gözaltı.
Gel de bu adaletin içinden çık. Belki sosyal medyada konuşulursa tekrar gözaltına alınabilir. Çok trajikomik olmaz mı böyle bir şey olsa? ki zaten çok oldu.
Acaba bu hakim nerenin çaycısıydı ya da kaç paraya aldı diplomasını diye düşünüyorum. Ortada belli bariz yani bir suç var neden böyle saçma kararlar abi? Hani hakim olmayan okumayan bir insana bile gelip anlatsan bu durumu bu kadar saçma bir ceza veremezdi.
Kardeş aslında sorun şurda hiç bi dava tek seferde sonuçlanmıyor nedenini bilmiyorum, ilkinde veri toplanıyor sonra yargılama yapılıyor, o diğer mahkemelerde çok geç ta 6 ay sonra oluyor. Adam o süre içinde tutuklu olursa cezaevinde kalıyor kalmazsa böyle serbest bırakıyolar işte. Sistemde sıkıntı var, bu ceza almadı demek değil.
Bence de saçma kanka da insanlar bu yüzden ceza almadı falan sanıyor 🤷♂️
Hatta benim saçma sapan bi hırsızlık davası oldu, hırsız kabul etttim ben yaptım demesine rağmen avukatı gitti suçu kesin değil diye hakimin verdiği cezaya üst mahkemeye itiraz etti, 1 yıl mahkeme oldu itirazdanda 1 yıl geçti artık takip etmiyom Allah kahretsin dedim. Böyle saçma bi sistem
Agizdan cikacak en agir sözlerin bile bi manasi yok. Hak yerini bulamadiktan sonra sozler boslukta sallanir sadce. Ben daha cok kızın durumunu dusunuyorum. Hayati boyunca tasicak bu yuku. Is hayatinda evlilik hayatinda kisaca hayatinin her alaninda yasicak bunun sıkıntısını. Cocuklari oldugunda devam edicek butun kaygilari. Guveni kalmicak kimseye. Beni asıl üzen bu.
Cevap
8Cevap
Ne mi düşünüyorum hiç birşey düşünemiyorum beynim böyle bir olayi reddediyor ama maalesef ki hergun yaşanıyor. Pedofili bir ahlaksızı serbest bırakırsan yarın gider başka çocuğa aynısını yapar buna akılları çalışmıyor mu. Adaleti mumla arar olduk.
Dua ediyorum. Evet, kötü bir şey ama inşallah bu sübyancıları serbest bırakan tüm yetkililerin başına aynı şey gelir. Çünkü bu devirde evine ateş düşse söndürmeye değil üstünde yemek pişirmeye gelirler öyle içler acısı durumdayız.
Ne düşünebilirim ki öfkem kat kat artıyor her böyle haber gördüğümde. Bu ülkenin adalet sisteminden nefret ediyorum. Hande Erçel'e bazlama surat diyene ceza veriliyor ama taciz yapanlar serbest kalıyor.
Bu yaşa kadar kaç kişiyi taciz etmiştir.
Gençliğinden bu yana bir pislik gezmiş durmuş işte..
Toprakta kabul etmez inş..
Yakında çocuğa tecavüz eden hayvan kesen kim varsa kendini kahraman ilan eder bu ülkede. Biz de sadece 10 saniye şaşırır kalırız.
Pislik herif !!! Ben söyleyim ne olacağını durmayacak, bu pislik herif durmayacak!!! Ben Böyle ceza sisteminin... olan kıza oldu. hayatı boyunca taşıyacağı büyük travma...😠😠😠😠
Millet azıttı kudurdu ama bunu millet kendisi istedi zaten şimdi klakıpta carlamanın manası yok ee bir türkü vardı kendim ettim kendim buldum ama burada kendimiz ettik kendimiz bulduk olacak tabi
Ben bu kararları alanların hepsinin sübyancı olduğunu düşünüyorum. Başka açıklaması olamaz bunun
Daha da konusucam da neyse diyorum...
Bu ülkede erkek çocuklarının ahlakı eğitimine daha önem verilmeli çünkü üstlerine dusulmezse iyi ahlak verilmezse ilerde böyle oluyorlar
Hukuk sistemimizin baştan sona değişmesi gerekiyor artık. Bu nasıl Bir saçmalık kızın yerinde olsam yapıştırırım yumruğu suratına.
hukuk sistemimizde bir problem yok iş onu uygulamayanlarda uygulamak istemeyenlerde. hak hukuk yok artık onlara uyulmuyor.
Ne diyim ki benim söyleyeceklerim 18 😊 güzel insan bunlar. Bunları serbest bırakanların ta.. Neyse..
Adalet zaten sağlanmıyordu artık adalet kavramı da kalmamış. Ayıp yaa gerçekten utanmaliyiz
Buyuk ihtimal adamin kafa iyi degil, hasta olma durumu 85 yasinda cunku.
Normallestirmeye çalışıyorlar ama normallesmez
Ülkenin her konu da çivisi çıktı ya
İdam kaldırıldığı için cezaevleri doldu, o yüzden artık herşey serbest
Ağzını burnunu kırcaklar gebercek gitcek en sonunda o olacak..
Serbest bırakılması şaşırtmadı
Allah belasını versin... insan müsveddesi
Kararı verende adi şerefsizin tekiymiş.
Dede azmis gider ayak
artık şaşırtmıyo bu tarz haberler
artık dayanamadığımı düşünüyorum.
Düşüncem... ve... aynı zamand... .. teşekürler..
dede bunamış
Türkiye adaleti işte 👍🏻
iğrençlik
Yapanda serbest bırakan tüm inananlar da igrençler
Adalet 000
Şaka gibi ya nasıl serbest kalmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?