+1 yılBen artık bu ülkede yaşamak için fazla iyi biri olduğuma karar verdim arkadaşlar pislikleri elin sapık p*çini yüceltiyorlar kadına şiddet uygulayan birini durduran çocuk 1 yıldır hapiste resmen rezalet. bir söz bırakayım şuraya ileride kullanırsınız şimdi aklıma geldi ( Hakim cübbesinde cep yok ama içindeki hala pantolon giyiyor)
27 Yorumla- +1 yıl
O çocuğun kurtardığı kadın başka bir adamla birlikte uyuşturucu ile yakalandı...
- +1 yıl
@RASKOLNlKOV Evet biliyorum maalesef şimdi biryerlerde çekiyordur yine düzgün biri değil ya serbest kalır o kadın yine
- +1 yıl
Tek temennim kadirin de uyuşturucu ile bir bsğlantısı olmaması eğer öyle ise gidişat değişir
- +1 yıl
@RASKOLNlKOV o zaman gerçek hikaye çok daha farklı bir boyuta geçer
- +1 yıl
Aynen ama ben masum olduğunu düşünüyorum halen.
- +1 yıl
Kadir için adalet istiyoruz.. inşallah biter çocuğun cezası son derece arkasındayım, olaya da hakimim , bir yakıni avukatla da konuştum inşallah aramiza döner.. bunlar dışarda o içerde
- +1 yıl
@candanimsi inşallah bende senin gibi düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Şimdi devlet ceza vermez... Devletin ceza verme yetkisi yoktur... Bunun için yargı vardır... Ama yargı da solcuların elinde olduğu için adamlar bilerek tepki çekecek karar veriyorlar... Devlet kanun çıkarır ve bu kanunda da hangi cezanın nasıl uygulanacağı yazar... Lakin yine de uygulama hakim ve savcıların elindedir... Ve ülkede kargaşa çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar... Mesela bir tane genç arabasını halkın üzerine sürüp bir kaçını yaralamıştı... Hakim olan annesi istifa edip oğlunu savunmuştu... Şimdi bu yargıdan nasıl adil bir karar çıkmasını bekliyorsun... Çocuğun annesi hakim diye sevgilisini filan darp edip ceza almamıştı... Hatta milletin üzerine araba sürdü... Maalesef ülke bu halde... Ve tüm suçu devlete yüklüyor lar
12 Yorumla- +1 yıl
Oğlum da olsa hak eden ettiğini bulacak, kolay değil başka evlatların canını yakmak. zaten yetiştirmede sıkıntı var böyle aileden nasıl çocuklar çıkar?
- +1 yıl
İşte yargımız adil değil... O kadının verdiği karar ne kadar düzgün ve dürüst olabilir... Ve bir çoğu da öyle... Bir çoğu dhkp-c destekçisi... Böylesi kişilere ceza vermiyorlar... Aile ne kadar da şikayetçi olmasa bile reşit olmayan birisine tecavüzden büyük ceza alması gerekirdi... Ama yargımız ülkede kaos çıkması için elinden geleni yapıyor... Çünkü milletin sabrı taşmış durumda... Yarın bir gün suçluların cezasını halk kendisi vermeye başlayacak... Ve buda iç karışıklığa sebep olacak...
Bu kadar iğrenç alçaklarla dolu bir yerde yaşadığıma utanıyor ve o kızın yaşadığı hissettiği tüm üzücü olaylardan dolayı affına sığınıyorum. Bu şerefsiz teröristleri vakti zamanıyla fırsatını bulup gebertemediğimiz için. Umarım yaşanan hiç bir şey yüzünden kendisini suçlu hissetmez çünkü şerefsiz pisliklerin çoğu dışarıda, aramızda her yer de..! Ve eğer bunlardan biri bana denk gelirse olacaklardan hiç sorumlu değilim. Kaderi elimden miş, gereğini yapar geçerim..
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏
+1 yılKardeşim orada kadınlar bile var dans ediyorlar ya! Yarın öbür gün o kadınlara da tecavüz etseler yine dans edecekler herhalde. Akılları fikirleri cinsellikte olan cahil sürüsü... Ya senin öz ve öz yeğenin, nasıl tecavüz edersin? Hiç mu utanman yok! Hristiyan ülke bile bence bu kadarını yapmıyordur. Müslümanım diyip yeğenine tecavüz etmek...
12 Yorumla- +1 yıl
Allah belalarını versin. Başlarında örtü var bazıları? İçleri kapkara..
- +1 yıl
Başına her örtüyü geçiren ahlaklı olmuyor ne yazık ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. söylenecek çok şey var da söylersem sıkıntı olur
54 Yorumla- +1 yıl
İsviçrede 4 sene kaldım axaba tanıdığım bir aile mi merak ettim.
- +1 yıl
@curious91 silivri ne alaka anlamadım
+1 yılSabah gördüm çıldırdım orada bunu kutlayanlar da kadın alıcaksın kafalarını duvara sürte sürte alev cikarticaksin sonra da erkekler koğuşuna girecekler bakalım onlar da tecavüze uğrasınn kutlanicak bişey mi değil mi anlarlar o zaman o güzel kardeşim kevaseler🤬 hee bunu yapan o kılıksz sözde amca var ya onu da verecen sapıklarin olduğu koğuşa oynatırlar orda onu
15 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi geçtim de bunu salanlar var ya onlarında kızının yigeni karısı her neyse artık başına bu gelse ve salsalar ne hissederler acaba🤔
- +1 yıl
Ailede böyle düzgün çocuk yetişir mi çok haklısın keşke elime verseler gerçekten keşke hepsini acımadan patlatirim kafalarını.
- +1 yıl
O adam şimdi gidecek bı garibanı bulup alacaklar buna ondan da bı 4 çocuk yapar o çocuklar da biri değilse biri illa çekecek o sözde babaya böyle böyle devam edecek
- +1 yıl
Adam üç sene önce de birine tecavüz etmiş. Ablasının konuşması var madur olan kızın
- +1 yıl
🤦♀️🤦♀️ yazık
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMalum partiler de adamın olsun yeter Türkiyede adalet sistemi böyle işliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, ben küçük bişey yapsam müebbet yerim neden tanıdık yok, hemde şafak operasyonunda alırlar beni. d
- +1 yıl
Namussuz insanın temize çıkarıldığı namuslunun suçlandığı ülkede yaşıyoruz. Artık şaşırmıyorum. Tam tersi olunca şaşırıyorum bazen.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle bi ulkedeyiz , daha yeni başıma geldi. Ben garibanım , karşımdaki zengin , haklıyım suçumda yok. Bedava dan 2 ay uzaklaştırma aldım mahkemeye çıkıp kendimi savunma şansı bile verilmedi ya ne iki ayı 20 yıl verin zaten o insanın sokağından geçmek bile istemiyorum. Zoruma giden o kişinin üstleri bile haklısın dedi. Senin dedi suçun yok dedi. Ama cezayı aldım. Tek sorun o zengin , ben fakir olmam. Ya yargilayin hiç olmazsa o da yok. Şaka gibi ulkedeyiz.
11 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun 😧
Ben Mardinliyim bizim 5 sokak ötede oturuyorlar geçen gün davul zurna sesi geliyordu demekki buymuş. Allah belalarını versin genç kız isveç den geldi hayatı karardı o kız 3 kez intahara kalkıştı ilk kez mardinli olduğumdan utandım
26 Yorumla- +1 yıl
Dostum ülke geneli öyle memleketinden değil insanımızdan utanmak lazım çok pislik türedi her yerde
- +1 yıl
@mehmetM3400 İçime yumruk oturdu düşünki İsveç gibi medeni bir ülkeden geliyorsun hayatın kararıyor :(
- +1 yıl
Aslında isveçte de tecavüz oranı hiç az değil ama orada kutlanmıyor bu
- +1 yıl
@mehmetM3400 aynen hatta bu tecavüzcünün kuzeni benim sınıf arkadaşım duyunca şok oldum yüzlerini bile görmek istemem :/
- +1 yıl
Sizin orda mi?-,-
+1 yılHerkes geri kafalı işte eskiler kızını dövmeyen dizini dövermiş diyeceğine erkek çocuklarına adam olmayı öğretseydi şu an ne bu haberi duyardık ne de sen bu soruyu sormak zorunda kalırdın. Sonra neden erkekleri eleştiriyorsunuz abi bu yüzden böyleleri yüzünden kimseye güvenimiz kalmıyor kim bilir o kız ne haldedir davul zurnayla karşılamak ne iyi bir b. k yapmış gibi bide m.. k
10 YorumlaÇok normal. Bu sadece sosyal medyaya sızan. Ülkmizde ki Adalet sistemi, hak hukuk hiç bir düya da, kainatta yok. Dış güçler bizi kıskanıyor.
İşin şakası ama Ateş düştüğü yeri yakar arkadaşlar. O ateş uzakta gibi görünür lakin yakında herkesin ocağına düşecek. Kimsenin ahı kimse de kalmaz.10 Yorumla
+1 yılDünya iğrenç bir çöplük😕
Kızın ruh haliyle ilgilenen yok. Normal şartlarda o adamın o kapıda aile yakınları tarafından öldürülmesini beklerdim. Ama davul, zurna..
Diyecek bir şey bulamadım.
Kıza üzüldüm 😔
Adelet sistemine diyecek yok zaten. Adam öldürsende suç değil😒10 Yorumla
+1 yılNe diyelim ahirette davulu zurnayı g. ötlerini sokarlar inşallah
41 Yorumla- +1 yıl
👏😑
+1 yılŞaşırmadım. Namuslular suçlu oldu şu hale bak utanmazlar
20 Yorumla
+1 yılNeye üzülsem şaşırdım. Bu yapılan kutlamaya mı, hala böyle iğrenç şeylerin yaşandığına mı, bu zihniyette bir ailede yetişecek olan çocuklara mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Bende maalesef 😑
+1 yılBöylelerini idam etmemiz gerekiyorken neden... o zaman bu adamı vuran kişiye ceza vermesinler ben vuruldum o adamı.
13 Yorumla- +1 yıl
Vururdum*
- +1 yıl
Üstelik göbek atıyorlar.. ayrıca daha önce adam birini daha taciz etmiş.
- +1 yıl
Evet izledim bende
sinirlerim altüst oldu yazıklar olsun ve lanet olsun bu Ülkenin kadınına bunu layık gören yasalara
Krşılamadaki herkesi zurna ve davulun tokmağına oturmuş bir vaziyette görmeyi herkese nasib eyle Allahım.
12 Yorumla- +1 yıl
Aminnnn
+1 yılT. C. Adalet yok allah kendi adaletiyle kahr etsin Rabbim Kahhar sıfatıyla ismi şerefine versin belasını
110 Yorumla- +1 yıl
Çıkarılan kanun uygulanmiyirsa yazıklar olsun bu hukukçu ve hükumete
- +1 yıl
Benim yığenime yapacaklar vururum herşeyi göze alır gider yatardım en azından dünya bir pislikten kurtulur.
- +1 yıl
Öyle kardeşim ne yazık ki adaleti de geç bana bu konuyu boşuna açıyorsun, bunlar konuşulmaz diyen potansiyel tecavüzcü adayları da var. Gerekirse ifşa edicem. Bir elin nesi iki elin sesi, ancak sosyal medyadan sağlanıyor adalet napalim?
- +1 yıl
Öyle valla
- +1 yıl
Şeriat ile yönetilen bir ülke olsa kolay olur ama nerde cumhuriyet ülkesi abla hicbrsey olmaz bu ülkede bu adalet olmadığı surece
- +1 yıl
@Be_smart Potansiyel tecavüzcü adayı olduğunuz o kadar belli ki Allah belanızı verir inşallah. Biz susmayacağız sayın güzel kardeşim evlatları
- +1 yıl
Engellemiş pust ya fjeomfkrkf
- +1 yıl
Boşver abla allah versin belasını
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
1 kadına şiddet 2 hayvana şiddet 2 sinde karşıyım allahım yanlarına bırakmadan inşallah cezalarını verir çünkü maddi adalete inanmıyorum manevi adalete sığınıyorum
+1 yılBenzeri başıma geldi, eşinin sevgilisi olduğunu öğrenip sevgilisini öldürüp 17 yıl hapis yatan akrabamız çıktı ve resmen bizimkiler onun için mangal yaktı, el üstünde tuttular.
Yav adam katil lan katil, nasıl bağrına basabilirsin ki?20 Yorumla
+1 yılnetflixte escinsel gorurse zarar goren narin, hassas ve kirilgan turk aile yapisi (!)
70 Yorumla
+1 yılneeeeeeeeeeeeeeeeeeee anlamadımmmmmmmmmmmmmmmmm neeeeeeeeeeeeeeeee
17 Yorumla- +1 yıl
':(:(
- +1 yıl
Üzgün yüz attim gulen yüz gitmiş wtf
- +1 yıl
yok sıkıntı değil de valla şu an da şoktayım kanka ya :(
- +1 yıl
Sabahtan beri psikolojim bozuldu gördüğümden beri sinirden ölüyorum
- +1 yıl
bunlar neyin kafasını yaşıyorlar ya
- +1 yıl
Bana bu konuyu açtım diye laf eden biri bile var :d bu konu hakkında konuşulmamalı diyor adam şerefsiz itlerle uğraşıyoruz bunlarda gizli serefsizler
- +1 yıl
şimdi diğer yorumları okuyacağım
Haberin başlığında mardini görünce açıkçası garipsemedim genellikle doğu - güneydoğu bölgelerinde sıkça yapılan ve sonrada üstü kapalı şekilde halledilen şeyler bunlar haber çıkmasına şaşırdım doğrusu.
10 YorumlaBabası da mahkemede "senin g. tün aile şerefimizden önemli mi" demiş kızına.
Şerefine, haysiyetine sokayım bunların11 Yorumla- +1 yıl
İnanamıyorum artık
+1 yılYeğenine cinsel istismar yapan adam nasıl olurda serbest kalır ya nasıl bir adaletimiz var kız daha 17 yasında belkide kıza cinsellik uygulamış olabilir
10 Yorumla
+1 yılYazık diyorum başka da birşey demiyorum. İnsan bunu kendi yeğenine yapacak kadar nasıl bi açlığa yokluğa düşmüştür aklım almıyor. Hadi diyelim madem aç ve yoklukta ya belli etme içinde tut böyle şeyleri belli etme ya da git gider ihtiyacını ama yeğenine yapma. O çocuğun hayatında nasıl bir travma bıraktık diye davul zurna çalıp eğlence tertip etmişler resmen şaka gibi. Tahliye edilmemeliydi çünkü bu pedofiliye giriyor.
Not : benim bu ülkeden umudum git gide zamanla azalıyor..10 YorumlaNe düşünüyorum biliyor musun. Öbür dünyada zebaniler de onları davul zurnayla karşılayacak. Bu seferli gelen konuklar uzun süre kalacak çünkü. Şerefsizler merhametsizler
10 Yorumla
+1 yılbızde 50 metre ılerıkıde bakkala gıttık dıye hafta sonu fırça yıyelım ceza kesılmekle tehdıt edılelım demekkı bu ulkede masumu degıl acımasızı oynucaksın
10 Yorumla
+1 yılBence bu soru davanın hakim ve savcısına canlı yayında sorulmalı, hatta devlet kodamanlarıda gelsin, sonra bu cevaba göre seçimlerde bizden oy istesinler...
10 YorumlaSabahtan beri deliriyorum bu asagilik kopek nasil salinir nasil davulla zurnayla karsilanir... her allahin gunu tecavuzle mi uyanip kalkiyorlarda bu kadar seviniyorlar... yazik lan bize
10 Yorumla
+1 yılBu kararı veren yetkililer tecavüzden zevk alan ve kesinlikle tecavüze uğraması gereken kişiler. O sülale de ki herkes ise 2. sınıf vatandaş muamelesi görmelidir. O davul zurna eşliğinde oynayan herkesin taaa!!!
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Bu alçaklar yüzünden neo nazi oldum artık cidden kafayı yedirttiler!! Nazi üslubuna göre cezalandırılmalı bu kararı verenler ve bu videoda oynayanlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tür insanlara okkalı bir dayak lazım atsınlar trans bireylerin arasına bakalım yedikleri dayaktan sonra birdaha kendilerine gelebiliyorlar mı insanlık dışı resmen kıza üzüldüm Allahlarından bulsunlar
20 Yorumla
+1 yılBen bu ülkede olan hiçbir şeye şaşırmıyorum artık. Ne zaman daha ne olabilir dediysem hep daha fazlası oldu çünkü.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam cinsel istismar değil de düşünce suçundan alınmış olsaydı eğer muhtemelen müebbet falan yerdi. Davul zurnası değil önemli olan da işte adalet sistemi TR'de böyle çalışıyor...
30 Yorumla
+1 yılNeye sövecez şimdi yeğenine tecavüz eden amcaya mı? Salan hakime mi? Davulla karşılayan aileye mi?
30 Yorumla- Gündem konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBunların ailecek imha edilmesi gerekiyor. Hava kirliliğinden başka ne işe yarıyorlar merak ediyorum.
30 Yorumla En acisi da artık şu ülkede hicbir seye şaşırmıyor olmam
30 YorumlaYazık ya
Öyle amcaya mi küfür edeyim, onu davul zurnayla karsilayana mı, yoksa ceza veremeyenlere mi10 YorumlaSapıklar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Ben ahlaksız, küfürbazın birini dövdüm diye 5.000 yakın para ödedim. Türkiye'de adalet... :D
10 Yorumla
+1 yılKötü hem serbest bırakılması rezalet hemde bu. Eksiden olsa doğuda bunu yapanı öldürürdüler çok bozulmuş
10 YorumlaO davulun tokmağı ve zurnayı popona sokmadikça hepsinin bu devran böyle gelir geçer 🤬 yazık günah adaletini s***** Türkiye
10 Yorumlayazıklar olsun Mardin bu ayıp mardine yeter benim askerlik yaptığım da böyle değildi halkı on numaraydi
10 Yorumla
+1 yılDüşünecek bir şey yok. Hala bu ülkede "Adalet var ulan!" Diyen kesime üzülmekten başka birşey gelmiyor elden.
10 Yorumla
+1 yılSorsan hepsi namus delisidir ama namussuza düşkünler. Şeref yoksunkuğu budur işte. Çok aramaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılBen artık bunlarin toplumun psikolojisini bozmak tum insani deger yargılarımızı yitirip kendimizi çaresiz hissetmemiz icin yapıldığını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılİşin ilginç tarafı akraba diye nitelendirilen kişilerin aynı zamanda mağdur olan tarafın da akrabası olması. Yazık gerçekten
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler hakkında birşey düşünmekten bile nefret ediyorum 😡
40 Yorumla- Gündem konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılDoğu ve güneydoğu Anadolu insanının bu rahatlığı şaşırtıyor beni hanımefendi
20 Yorumla Merhaba,
Ve biz hala yerin dibine girmedik! yazık...
#Just20 YorumlaDaha nedenir ki sadece üzücü ve insanlardan git gide soğmak
20 Yorumla
+1 yılinsanlar adeletsizlige guveniyo zaten alistim artik adelet yazisi sadece duvarda..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kızıma öz kardeşim tecavüz etse o kardeşe işkence yaparım cesedini bile bulamazlar bunlar bide olmayan adalete teslim edip kutlama mı yapmış, kansızlar
10 YorumlaOnların ciğerini sökmek lazım ki nefes alamasın.
O derece...10 YorumlaSaçmalık beni ailemde tecavüzcü olacak kendim öldürüm başta
10 Yorumla
+1 yılO insanları inşallah g@tünden acımasızca sigerler de adalet yerini bulur.
10 Yorumla
+1 yılKanıtlanmış bir suça neden tahliye veriliyor? Aklım almıyor yeter ya!
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir igrenclik hakkında bir insanin ne düşünmesi gerekiyorsa onu düşünüyorum 😡
10 Yorumla
+1 yılO haberi izledim cehaliyetin ulaştığı bu iğrenç boyutları ne yazık ki görüyoruz. Eğitim eğitim eğitim tek yol bu yoksa bu düzen bu cahillik bitmez
10 YorumlaArtık bu haberlere şaşırmıyorum geldiğimiz noktayı siz düşünün
10 Yorumla
+1 yılO davul da zurna da sizin bir tarafınıza girsin hele şu tiplere şu sıfatlara bak bir kere belli ediyorlar abi kendilerini
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
en acıtan tarafı kutlama yapanların bazıları muhtemelen mağdurunda akrabası
10 Yorumla
+1 yılBunlar gibileri yetiştiren ailede de suç var sakat topluca
10 Yorumla
+1 yıldavuluda zurnayida beyinlerinde patlatmak gerekiyorda
10 Yorumla
+1 yılabi cidden ağız dolusu küfre bile değmeyecek insanlar ya da artık bunları duymaktan ben yoruldum
10 Yorumla
+1 yılCezalar caydırıcı değil teşvik edici üzücü bir durum gerçkten demekki ailece kanları bozukmus
10 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat