AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
3 adım cezasını nasıl kesecekler sürekli denetçi olması gerekir 🤔😅😂
Hayırlı olsuun zaten çıkmıyordum şimdi acil olsa bile çıkamayacağım 😭
doktora gitmem gerekiyordu pazartesi günü. İnşallah izin verirler.
Muhakkak izin al yoksa doktor da seni kabul edemiyor
Maliyetli olduğu için sokağa çıkma yasağı uygulayamamanın sonucunda ki saçma çözümler.
bir yanlışın var abicim 65 yaş üstü ve 20 yaş ve altı olacak 60 yaş ve üstü değil
Gecikmiş ve yetersiz kararlar.
Hele şu süreçte hâlâ siyaset yapma çabası midemi bulandırdı.
Bravo 😂
Çok geç kalınmış bir karar bu kendini bilmez o kadar Gençler her yerde dolaşıyor Ondan sonra söylüyor iyi oldu herhalde
maskeyi zorunlu yapmadan once ucretsiz maske dagitsalardi iyiydi... fiyatlar malum
Yine çoğunluk uymayacak. Tam anlamıyla sokağa çıkma yasağı gelmeden bitmez
Sadece 20 yaş altı ve 65 yaş üstü değil riskli şehirlerin tamamında sokağa çıkma yasağı getirilmeli.
Cok iyi oldu.
Ben Şu an baska sehirdeyim evime de donemeyecegim bu yuzden... Ama olsun hicbir sey sagliktan onemli degil. Umarim diger insanlar da kurallara riayet ederler
Sonunda geç oldu. Türkiye'de kurallar kan ile yazılır. İllaki biri ölecek yazık!
Biride her şeyin altına para vermemek için yazmış ne kadar az insan o kadar iyi madem çalışmıyor medem dışarıda işi yok ne çıkıyor ayrıca toplu halde geziyorlar çok doğru karar
Tek yaşıyorum mecbur çıkmak zorundayım yasak falanda umurumda değil.
Bence genel sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi gerekiyor
Diğerleri çıktıktan ve eve hastalığı getirdikten sonra ne önemi var..
Ben 95'liyim 25 oluyor 20 yaş üstüyüm diye ölmem gerekmez sen öl ercep (recep Tayyip Erdoğan)
Böyle parça parça önlemler herkesi zorlar genel olarak yasak gelmesi lazım.
Cok sacma yetersiz bir karar tum ulkeye gelmeli bnce
İyi oldu, maskenin zorunlu olması da çok iyi. 3 4 hafta 20-60 yaş arasına da yasak gelse, uymayanlara para cezası veya hapis cezası uygulansa, temizleriz.
Zonguldaktayım da yav bu iş buralara kadar geldi mi yav:(
Yakında herkese yasak gelir alıştıra alıştıra yasaklar geliyor
Ulan ne ara yazdın soruyu ne ara dinledin konuşmayı gjrjr hayret ya fjeje
Önden bilgi gelmiş. 😀 Nerelerdesin sen çoktandır yoksun sitede?
Hastayım Başkan ben. Pek giremiyorum. Hem de sıkıldım buradan 😂😂
Zaten FB1907 de KS hesabını kapattı. 😀
@adrenalin64 o kim ya Başkan 😅😅😅
Benim sorulara standart cevap yazan 2 kişiydiniz.
@adrenalin64 heee 😅😅 kapatır Başkan fjjd sıkılmıştır oda ama ben kapatmam kff ara veririm siteye sadece
Ben de kapatmam o daha önce de kapatmıştı o da fbli rumuzdu.
@adrenalin64 doğrudur Başkan
Bence 40 yaş üstüne de gelmeliydi dışarı çıkıyorlar biz gençler hep evdeyiz dışardan kapıp aile ye bulaştırabilirler evde dursak ta tehlikeliyiz aileden biri dışarıda olduğu sürece
Resmen 3 ay yüzünden dışarı çıkamıyorum. 🙄
Bu yaş da ne alâkaysa, neden 18 değil de 20?
Benden başka çıkabilen yoktu dışarı şimdi kimse yok çıkabilecek.
OHAL ilan et kimse dışarı çıkmasın daha kaç kişi ölücek OHAL için Suriyelilerle 40 milyar $ harcayan adam şimdi kendi halkı için cambazlık peşinde umarım tez zamanda kurtuluruz bu hastalıktan
Aksine daha çok cikiyor bizim millet yasak olmayinca daha az görüyorduk
Yeni bir eğlence çıktı bana akşamdan beri kardeşlerimle uğraşıyorum
Yemek tariflerine bak
Eğer vakalar ve ölümler artmaya devam ederse herkes için sokağa çıkma yasağı gelir diye düşünüyorum
Eve getiren zaten çalışan kesim olacak. Ne yirmi yaşı nede 60 yaşı kurtaracaklar sonra.
60 yaş üstü değil 65 yaş üştüne yasak geldi. İnsanlara yanlış bilgi vererek vatan hainliği yapmayınız
Değiştirildi 60 yaşa indirildi
@baldantatlıpetek kaynak söyler misin?
Sokağa çıkmayı daha da azaltmak için 65 yaş üstüne konulan sokağa çıkma yasağı yaşını 60’a indirmek planlanıyor. Ayrıca 18 yaşından küçükleri sokağa çıkmasına izin verilmemesi de değerlendirilen seçeneklerden biri. Hürriyet haber
@baldantatlıpetek Rahatsız falan mısın kardeşim? Rahatsızsan bir doktora gözük yasak geldi demiyor planlanıyor diyor.
şu an 60 yaş ve üzeri oldu. Kardeşim !! Haddini aşmadan yorum yaparsanda sevinirim 👍🏻 umarım ön yargıyla yaklaşmayı kesersin aç istediğin yere bak haberlerde bile 60 yaş ve üzeri vatandaşlarımız diyor rahatsızsan doktora gözük diyorsunda benden önce sen bir psikiyatri servisinin yolunu tut ha bulunduğum bölgede yoksa ruh sağlığı manisa da asistanlığını yaptığım doktordan randevu ayarlayayım☺️👍🏻🖐🏻
@baldantatlıpetek Hala konuşuyor kendince bir şeyler söylemeye çalışıyor biz de kaale alıyoruz yazık. Bari utan bir tane bile haber sitesi atamadın kaynak olarak. Hadi onu geçtim sorulan soru tarihiyle bugün aynı mı? Aradan 5 gün geçmiş. Aklı yarım tiplerle diyaloğa girersen böyle olur işte :) Acıdım sana Allah düşmanıma böyle kafa vermesin ne diyim
@baldantatlıpetek Bide yaptığı meslekle hava atıyor şaka gibi :DD
Yaptığım meslek girdiğim odalarsenin gitmen mutlaka görmen gereken bir yer acıma triplerine giriyorsun ya benim kaynak vermeme gerek yok dünyadan bir haber olan şahıs madem bu kadar güveniyorsun kendine sen neler biliyorsun bir anlat bakalım. Haber izlemeyen haber okumayan bir insan olduğun o kadar belliki ben sana acıyorum ne yazıkki👍🏻 birde şu an zeytinyağı gibi üstüne çıkmaya çalışman müthiş. Bir özgüven içeriyor sonuçta dediğim doğru çıktı farkında isen eğer ben haksız olsam kapatır çenemi susardım özgüven içeriyor demiştim ya pardon özgüven eksikliği gözüken kişiler genelde haklı olmaya çalışırlar hadi kardeşim işine bak en iyisi😅👍🏻
@baldantatlıpetek Bak biz seninle hala anlaşamıyoruz. 65+ için yasak şu an geçerli. 60+ için hiçbir şekilde yasak yok henüz. Uzmanlar gelmeli dediği için haber siteleri 60+ ya da yasak gelecek mi diyor. Yani plan aşamasında. Ortada herhangi bir genelge yayınlanmış değil! Sen hala ısrarla 60 yaşa da geldi diyorsun. Ben de sana diyorum ki madem geldiğine bu kadar inandın bana haber türk olsun cnn olsun ntv olsun bir kaynak ver nerde yapmışlar yasak haberini. Veremiyorsan da konuşma diyorum. Bak yazdırdın gene o kadar sinirlendim yine. Bir tane kaynak var 100 kere özür dilerimmi yazmazsam adam değilim
Türkçe de kaydı sana anlatıcam derken. Neyse anlaşılır yine de
Devlete para lazim malum 10 tlbagis istiyorlar 10 tl likmaske dagitmiyorlar Allah belasini versin dicem zaten veriyor olan fakire oluyor
Keske kisisel onlem malzemelerine ulasabilsek maske karaborsada resmen bir tek kullanimlik maske 7 bucuk nasil olur eczanede yaa
Yine yetersiz bir yasak.
Tiktokta saçma sapan ergen videoları daha az görmüş olurum iyi bir karar olmuş. 👍
Olması gerekendi 65 yaş da düşülmesi gerekli 50 üstü yasak olmalı
Gözümü açıyım kapatiyim bu kabus bitmiş olsun nolur allahim
Güzel kız gel muhabbet edelim @gökyüzüiçimde takip at
20 yaş altına yasak kuruyorsunuz herkese yasak kurun bari daha iyi olmaz mı be? Şurda 65 den üzeri insanlar dolaşıyor siz 20 den aşağı insanlara yasak veriyor sunuz yuh la
Virüse karşı dayanıklılık yaş küçüldükçe artmıyor mu?
Küçükler dışarı çıkıp yaşlılara bulaştırıyor ya da ailesıne
En azından belli yaştakileri evde tutsak iyi olur, iyi önlem buda
@Nxkkskamms Teşekkürler
Sağolun 🙃
@Nxkkskamms :)
Yetersiz sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli özellikle büyükşehirlerde tabi bu yapılırken durumları kötü olanlarda gözetilmeli yardım yapılmalı
siyaset için de aynı şey olmalı. sadece 20-64 yaş arası milletvekili, danışman, bürokrat vs. olabilmeli. hadi bakalım.
Kanada da ve diğer bir çok ülkede insanlara maaş bağlanmış bizde ise kolanya dağıtılıyor, soka çıkma yasağI gelmeli ama bu ülke ekonomisini tümden bitirir. ulkemizin isi zor
Güzel gidiyor şimdilik ilaçıda bulunsaydı iyi olurdu neden geçikdiler bu kadarki.
Çalışmayan kesimi dışarı çıkarmıyor anladığım kadarıyla
Ohal ilan edilse bak bakim kimse sokaga cikiyormu millet calismazsa ne yiyip iccek
Bayanlar kocalarının beynini😍😍
Bizim evde dışarı benden başka çıkabilen yok mecbur ben gidicem atkılarımı sarıp
Sadece 20 yaş altına değil herkese sokağa çıkma yasağı gelmeli
otur evinde bacaksıza bak
Komik misin teyze
:) teyze deme lazım olur
Tek umudum coronanin şu cahil nufusu yariya indirmesi. Sokaklar pislikten temizlendi herkes evde
Türkiye de bu işler her zaman böyle olmuştur illa birileri ölmesi lazım terörde dahil her konuda böyle oldu hep.
Nasil? 60 yas ustdklerle dalga gecen 18 yas alti 😂😂🤔
Eminim bizim mahalledekilerin bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Niye yaş gruplarına göre yasak koyuyorlar ki saçma doğrusu. Bunun doğru olacağını düşünüyorsa tamamen yasak konulsun kimse çıkmasın yani
Hastalık herkese bulaşıyor her yaş grubu risk altında genel sokağa çıkma yasağı gelmeli bu iş gecikmemeli
@sanalsosyæl olması gereken bu zaten devlet paraları çar çur etmek yerine halkına maddi yardım da bulunmuyor
İşe gidiyorum tedirgin oluyorum hadi hastalık kaparsam diye benimki de can değil mi
@sanalsosyæl haklısın yani ne diyeyim
Zaten çıkmıyorduk en azından benim için bir değişiklik yaşamadım
Ne gerekiyorsa o yapılmalı boş yere yiğitlik yapmanın insanlari riske atmanın önemi yok
Hic bir sey dusunemiyorum sadece su bela gitsin artik
20 yaş altı ne alaka a q... bu yasak orta yaşlılara gelmesi lazım... 😕😐😞😒
20 yaş altı çocuk ve gençler hastalığı daha hızlı yayıyor ayrıca 65 yaş üstü için risklisiniz
@ozelguvenlik, Asil onlar ve 65 yaşın biraz altı bizim için riskli... Yani 40 45'ten yukarısı uliçin söylüyorum. Daha bugün bimde 65 yaş üstü yaşlı bir teyze ve dayı gördüm a q...
15 gün evdesiniz :)
@ozelguvenlik4545, Pardon yanlış etiketlemişim a q
@ozelguvenlik4545, Çok boktan bir karar olmuş bu. Bari hepten sokağa çıkma yasağı olsun ve devlet herkese bir kaç miktar yardım yapsın sonra herkesin içi rahatlasın. 👍😉
geç bile kalındı aslında
Aynen
artık insanlıgın sonu geldi ölüm yaklaştı son zamanları iyi yaşamak lazım
Bizim İçin Farketmiyor Be Usta... Her Gece Aynı Her Gece Yalnızlık Ha Evde Ha Başka Yerde Be Ustam...
evde kaldın birader :D
@mehmetdemir99 mükemmel ya. Biri 19 biri 21🤣
@HydeBeyefendi :D
Tedbirler biraz sert ama milletimiz hakediyor yasak eyvallah ama yasakla çözülecek bir olay değil bu sorunun aşısı bulunması gerek.
Pat diye tamamen yasak getirilmez zaten. Komple yasaga hazirlik bu bence. Yarin öbur gun tamamen yasak olacak diye dusunuyorum. Sonumuz hayrolsun