Kızlar Bir Adım Öne Türkiye'de kadınlar için en yaşanabilir şehir hangisi? (Sayfa 2) sanctum Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de kadınlar için en yaşanabilir şehir hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SergioAgueroo Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 2 sene yaşadığım için söylüyorum sabaha kadar sokakta rahatça gezebilir kimse dönüp bakmaz laf atmaz.. EDİRNE 1 0 Yorumla
birtekkızlarmı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kendini güvenli hissettikleri bir yerDünyanın en güvenli 4. şehri olan Eskişehir 1 0 Yorumla
cinarsudenas Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence Karadeniz çünkü orada kadın topraktır algısı vardır ve kadınlara büyük saygı ve şevkat duyulur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kadın olmak zor değildir bu ülkede kadın kendi kendini zorlaştırıyor 0 0 Yorumla
kesinbiliyorumdur Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl kesinlikle Trakya tarafı. 10 sene yaşadım böyle güzel yer yok. 0 0 Yorumla
RessammMC Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şehrin önemi yok koruyup kollayabilceği insanın yanı 👍🏻 0 0 Yorumla
Sıla_RU-TR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Türkiyede öyle bir yer yok 3 1 Yorumla Rodeocu10 +1 yıl gidebilirsin 1 kişiden bir şey kaybedilmez :D Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu bakımdan en modern şehrimiz İzmirdir.. 2 2 Yorumla cüce1997 +1 yıl İzmire bide çarşaflılar gitsin bakim. ya ne demezsin çok modern. Yorumla mehcab +1 yıl @cüce1997 Carsafli ve sakalli seytan killari giremez Ataturkun sehirine. Yorumla
AmerikalıTürk97 Takip Et Xper 4 Yaş: 55 , eic 52% +1 yıl Türkiyede Bunlarin Tartisilmasi Üzücü :( 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yaşadığım yer, Eskişehir diyorum. 0 0 Yorumla
pesimistşeo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bende yaşanılabilecek yer arayışındayım... 0 2 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Eskisehire gel Yorumla sanctum +1 yıl @ManyakBaron31 abi yeter artık. Yorumla
ehhhhh Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aydınlığın ve çağdaşlığın kenti Aydın tabii 0 0 Yorumla
Nurella07 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Herkes İzmir demiş neden İzmir 0 5 Yorumla furkan5496 +1 yıl Hızlı yaşamı var ondandır Yorumla Nurella07 +1 yıl Ama bir kadın için doğru yer orası mı çünkü çok iyi şeyler duymadım İzmir hakkında Yorumla furkan5496 +1 yıl İyi şeyler yok zaten ya nerde kötü işler orda dönüyo Yorumla pesimistşeo +1 yıl İzmir'e gitmedim lakin İzmir insanı kadını insan olarak görür saygı duyar. Yorumla furkan5496 +1 yıl Saygı duyoyorum zaten benim bildiklerim Yorumla
doktorkedi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl İzmir diyen muğlada yaşamamıştır.. Muğla tabiki 0 0 Yorumla
this_is_ilaydaa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Türkiye burası heryerde tacizci tecavüzcü dolu 0 0 Yorumla
Kamipterastil Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kendine güveni yüksek bir kadın her yerde yaşar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl EskişehirİzmirAntalyaMuğlaManisa 0 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Eskişehir başta eyvallah Yorumla
_Doğa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl İzmir ya da Eskişehir. 0 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Helal bencede eskisehir izmiri pek gezmedim ama Eskisehirli olarak sevindim Yorumla
Mühendisbiranne Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Ankara’yla idare ediyoruz 0 1 Yorumla hotcontack +1 yıl İzmire gel Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl @Prensemses hangi şehire kacacan 0 1 Yorumla Prensemses +1 yıl Sessiz sakin neresi varsa☺ Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5b cevap paylaştı. herkes istediğini giyiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
2 sene yaşadığım için söylüyorum sabaha kadar sokakta rahatça gezebilir kimse dönüp bakmaz laf atmaz.. EDİRNE
Dunyada kadinlarin en rahat yasadigi yerdir turkiye
Kendini güvenli hissettikleri bir yer
Dünyanın en güvenli 4. şehri olan Eskişehir
Bence Karadeniz çünkü orada kadın topraktır algısı vardır ve kadınlara büyük saygı ve şevkat duyulur
Trabzonda kimse bir kadını rahatsız edemez hemen indirirler..
kadın olmak zor değildir bu ülkede kadın kendi kendini zorlaştırıyor
kesinlikle Trakya tarafı. 10 sene yaşadım böyle güzel yer yok.
Şehrin önemi yok koruyup kollayabilceği insanın yanı 👍🏻
Chp nin yüksek oy aldığı yerler.
Türkiyede öyle bir yer yok
gidebilirsin 1 kişiden bir şey kaybedilmez :D
Bu bakımdan en modern şehrimiz İzmirdir..
İzmire bide çarşaflılar gitsin bakim. ya ne demezsin çok modern.
@cüce1997 Carsafli ve sakalli seytan killari giremez Ataturkun sehirine.
Sahil şeridi daha tercih edilebilir.
İzmir. Rahat bir yer.
İzmir
*Gecen bol olsun.*
Tabiki Karadeniz bölgesi
Türkiyede Bunlarin Tartisilmasi Üzücü :(
İzmir muğla ve Eskişehir
Yaşadığım yer, Eskişehir diyorum.
Bende yaşanılabilecek yer arayışındayım...
Eskisehire gel
@ManyakBaron31 abi yeter artık.
Aydınlığın ve çağdaşlığın kenti Aydın tabii
Aşk, ın olduğu her yer
Herkes İzmir demiş neden İzmir
Hızlı yaşamı var ondandır
Ama bir kadın için doğru yer orası mı çünkü çok iyi şeyler duymadım İzmir hakkında
İyi şeyler yok zaten ya nerde kötü işler orda dönüyo
İzmir'e gitmedim lakin İzmir insanı kadını insan olarak görür saygı duyar.
Saygı duyoyorum zaten benim bildiklerim
gavur memleket İzmir
Eskisehir en guvenilir 2. Sehir cikmis
Cevap weriyorum -HİÇ Bİ ŞEHİR
İzmir .. Tartismasiz..
antalya ama plaj tarafları
İzmir diyen muğlada yaşamamıştır.. Muğla tabiki
Trakya ve Ege sahilleri
Türkiye burası heryerde tacizci tecavüzcü dolu
Konya olmadigi kesin fntntmt
Güçlü kadın heryerde yaşar.
İzmir , eskişehir, antalya
Ben ozgurum antalya bence
İzmir ya da genel olarak Ege
Özellikle ülkemizde? Anlıyorum.
Bursa sebebini sorabilirsin
Kıyı ege, kıyı Akdeniz
Kendine güveni yüksek bir kadın her yerde yaşar
Her şehirde yaşayabilir kadınlar
Evet doğru.. Bu devirde kadına güvenmek daha zor
İzmir , Ankara , antalya, aydın ve eskişehir
İzmir İstanbul Ankara
Öyle bir şehir yok özellikle bu toplumda.
İstanbul bence
Ege tarafı bide
İzmir tarafları Antalya gibi yerler
Bodrum, Artvin, Eskişehir
Hakkari ve şırnak mükemmel
Eskişehir
İzmir
Antalya
Muğla
Manisa
Eskişehir başta eyvallah
Bursa İstanbul Ankara Erzincan vb.