Kızlar Bir Adım Öne Türkiye'de kadınlar için en yaşanabilir şehir hangisi? (Sayfa 3) sanctum Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de kadınlar için en yaşanabilir şehir hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dewwpie Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl eskişehir 1 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Bencede nede olsa esesliyiz Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. İzmirden başka hiçbir şehir de yaşanmaz 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 801 cevap paylaştı. İzmir kuşadası 1 0 Yorumla
Yayinyokveya Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Memleketim eskisehir 1 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Toprağım :) Yorumla
İzmirizmirli Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 672 cevap paylaştı. Muğla bence 0 0 Yorumla
Yeldaaass Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Eskişehir galiba 1 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Aynen Eskişehir Yorumla
mMaxcodeRİMm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 814 cevap paylaştı. Bizim mahalle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Turkiyede böyle bir yer yok malesef
Issız bir adaya gidebilirsin
İzmir
eskişehir
Bencede nede olsa esesliyiz
İzmir
Ege kesinlikle.
Eskişehir.
İzmirden başka hiçbir şehir de yaşanmaz
İzmir kuşadası
Memleketim eskisehir
Toprağım :)
urfa
İzmir
Boş küme.
İzmir bence
Ege bölgesi.
Benim için karadeniz😂😌😌
Öyle bir şehir yok.
Çanakkale
İzmir
İzmir
İzmir
Çanakkale
💜İzmir💜
Erkeklerin olmadığı bir yer varsa olabilir.
Ege. İzmir.
Muğla
Şavşat 😂
Antalya
Muğla bence
Çanakkale
İzmir, muğla
İzmir
Yok öyle bir yer
SexCity
İzmir
İzmir