Bazı medya yayın organları neden yalan haber yapma gereği duyar?

Türkiye'de objektif medya olmadığının kanaatideyim iki kutuplu medyamız var maalesef gta nın hilelerini darbe şifreleri sanılmasıda çok vahim traji komik bir durum
Abi ülkede bir kesim ciddi ciddi AHaber izliyor ya. Yok şakadan değil yani ciddi ciddi izliyorlar.
İzleyip inanıyorlar haberlerine gerçekten acınacak bir durum ülkem için
ikinciye çıldırdım
Cevap
7Cevap
Birinci foto fotomontaj. Kadının elbisesine bakım takım elbise. Yazılar da fotomontaj.
Ama haber doğru
Ben diyorum ki yazılar fotomontaj sen haber doğru diyorsun. İyi misin
Ulan ne fotomontajlı akçomar seni haberlerin hepsi bizzat a haber tarafından yapıldı
Halkı uyutuyorlar halkı kandırıp akp propagandası yapıyorlar sende yutuyorsun cahil seni
Çomar senin sülalendir güzel insan severim beynini
S. kerim beynini o. r. sbu
ya ya ajshshdb atom bombası nedir ya :D atom bombası atılsa ortada insan minsan kalmaz bir kere :D uaheehdwhs
Fıtratı zaten doğruluğa, dürüstlüğe uygun olmadığından fıtratına uygun davranır..
Medya cahil insanları uyutmak için, sanatçı ise cahilleri bilinçlendirmek için vardır
Medya iyice trole bagladi kendini. Amac insanları aptallastirmak
prim yapıp para kazanmak için
hükümete yalakalık için
Halkı kandırıyorlar ama
Vicdan ne gezer m k para için bütün medya satılmış bir fox halk tv akpnin yandaşı değil
Aynen zaten az sayıda doğru haber yapan kanal kaldı diğerleri hep yandaş yalaka akşama kadar akp propagandası yapan kanallar
İlginc
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar