Bu haber neden sürekli yalan haber yaparak kendini rezil ediyor. Bir de bunlara inanan genç insanlar var bu durum daha vahim 🤔?

Geçen bu sitede Ak partili bir arkadaş İstanbul Hadımköy Halk Ekmek 3 aydır üretim yapıyor diye A habere ait bir soru paylaştı. Haberi izledim ve dikkatimi çeken 3 nokta 1) Fabrika üretim yapmıyor diyorlar ama fabrika içine gitmiyorlar , fabrikanın uzağında fabrikanın görünmediği bir yerde röportaj yapıyorlar, 2) Haber spikerinin Röportaj yaptıkları kişi fabrika çalışanları değil, İstanbul AKP sözcüsü. Bunları söylediğimiz halde a haberin yaptığı haberlerin doğru olduğunu kabul eden arkadaşlar umarım biraz Kur'an ayetlerini okurlar: Ey iman edenler. Şayet fâsık biri size bir haber (bilgi) getirecek olursa, onu iyice araştırın. Yoksa bilmeyerek bir topluluğa zarar verir ve sonunda pişmanlık duyarsınız" (Hucurât,6)

Tarafsız biri olarak iki haberi de paylaşıyorum ve yorumu size bırakıyorum

A haber sunumu

Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı haberi yapan kişiyi fabrikaya davet ederek cevap veriyor.

Bu haber neden sürekli yalan haber yaparak kendini rezil ediyor. Bir de bunlara inanan genç insanlar var bu durum daha vahim 🤔?