Esenyurt ta 3 çoçuk annesi kadın parkta bıçaklanarak öldürüldü. Medya kimliği belirsiz tanımayan erkek tarafından sırf kadın oldugu için öldürüldü yazıyor.
Oysa 3 çocuk annesi kadın İnternet ten tanışıp ilişki yasadıgı adamın biri işledi cinayet i. Yani sırf kadın oldugu için degil ne gördü bilinmez dolandırma ihanet iftira çok can yakıyor kadın lar kötü yol Allah kadın ların yardımcısı olsun bu yoldan uzak tutsun cinayet işleyen erkek leri kahret sin ama gercek ler söylenip yazılmalı sebebsiz bişey yok insan lar gercek leri bilip önlem almalı. Hiç bir sebeb şiddeti gerek li kılmaz
www.acunn.com/.../esenyurt-ta-parkta-kadin-cinayeti-15-yerinden-bicaklanarak-olduruldu-1222389-haber
Oysa 3 çocuk annesi kadın İnternet ten tanışıp ilişki yasadıgı adamın biri işledi cinayet i. Yani sırf kadın oldugu için degil ne gördü bilinmez dolandırma ihanet iftira çok can yakıyor kadın lar kötü yol Allah kadın ların yardımcısı olsun bu yoldan uzak tutsun cinayet işleyen erkek leri kahret sin ama gercek ler söylenip yazılmalı sebebsiz bişey yok insan lar gercek leri bilip önlem almalı. Hiç bir sebeb şiddeti gerek li kılmaz
www.acunn.com/.../esenyurt-ta-parkta-kadin-cinayeti-15-yerinden-bicaklanarak-olduruldu-1222389-haber
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadını mağdur göstermek ve erkekleri aşağılamak için kadınlara üstün yapan kanunlar çıkarmak için olabilir
Aynen öyle
Hayır daha önce görüştüğü adamın biriymiş adam takıntı yapmış.
İnternet ten tanışıyor muş bu adam lada ordan tanışmış ilişkileri varmış. Neyin ne oldugunu sorgulamıyor um cinayet i kınıyorum. Ama medya yalan hber yapıyor sırf kadın oldugu için tanımadıgı Bi erkek tarafından katledildi diye yalan yalan yalana tahammül üm yok
Tabiki bu adamı haklı göstermez farkındayım
Tabiki göstermez idam lık pislik adam ama olaylar anlatıldığı gbi degil sorun o
Ne zaman açıkça doğru şeyler yazıldı çizildi haber yapıldı gündeme geldi ki?
Ama yeter artık aptal yerine koyuyor lar milleti yalan haber ile algı yapıyor lar herseyğn gercek ve içyüzü sergilenmeli
Bu haber için söylemiyorum genelleme yaparak konuşuyorum... insanlar olayın iç yüzüyle sağ gerçeklikle ilgilenmiyor.. kim neyi duymak istiyorsa ya da neyi duymaları isteniyorsa içerik ona göre servis ediliyor
Bu yanlış işte ben yalan haber le yönetilecek canım degilim kimsede olmasın
Yanlışligi konusunda hemfikiriz.. herkesin doğruları gerçekleri bilmeye hakkı var... haber alma özgürlüğü engellenmemeli hiçbir konuda...
dogru