AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
Nedir bu Atatürk ü yüceltmeler görüyorum da tapacak duruma gelenler bile var hiç kimse mükemmel değil şehitlerimiz var Fatih sultan Mehmet var onların da büyük bir payı var bu ülke içinde bence tek yönlü düşünen bizim insanımız hep böyle kalacak
Ne bu tepkiler burda yanlış bir cümlem yoktu bu işi tapma kısmına getirenlere söyledim ne bu eksiler sizde mi tapıyorsunuz gidin Allahım ya sabır ver
Sen kime tapiyorsun? Atanamayan akraban mi var? Ogretmen adayi misin, kimsin?
Siz neden üstünüze alınıyorsunuz ve eksiliyorsunuz önce yorumu düzgün okuyun bu işi tapma kısmına getirenlere sözüm anlamıyorsanız yazmayın bana burda
Ataturk ' u yuceltirim arkadas. Yuce bir lider cunku, heleki su gunlerde yere goge sigdiramam.
Yüce sözcüğü sadece Allah'ın sıfatıdır düzeltelim farklı sözcükler kullanın
Fatih Sultan Mehmet'i seviyorken Atatürküde sevebilirsin Nefret etmen gerekmez.
Biri de yorumumu düzgün okumadı tapanlara tepki gösteriyorum kardeşim hemen düşman ettiniz be
@manyakhipopotam Manyakla manyak olmayacagim tabiki.
@ÇeşmeliKral1987 Bilader sen yorumu düzgün okuyup beyin süzgecinden geçirip bunları yazdığına emin misin yoksa Bağnazlık yolunda giden basma kalıp çalışma mı oldu senin ki? bir sakin ol bence küfür eden hakaret eden var böyle mi atatürk ün anlattığı bizlere medeniyet?
@doanylmz ATATÜRK'E tek bir yanlış harf yazan kişinin karşısındayım farkederse kim olduğu Kahrolayım
Olma pontono çokta tınn :D
@ÇeşmeliKral1987 Sen benim onun bunun karşısında olsan ne yazar peki? neyin kafasını yaşayıp posta koyuyorsun burda? Kimsin nesin kardeş? haddini bil herkes gibi sende bir insansın o atarını burda normal basit insnalara değil Dibine kadar kötüleyenlere yap burda demogoji yapıp reklam yapmana gerek yok tamam
ben cumhuriyet kadınıyım dünyaya ilk gözümü açtığım gün şanslıyım böyle güzel bir günde doğduğum için :)
İran'da şah rejimini devirip, şeriat sistemi getiren Hümeyni'de "cumhuriyet ilan ettik" dedi. Ülkenin adı İran İslam Cumhuriyeti oldu. Cumhuriyet demek illaki yenilikçi olmak demek değildir
güzel yorum
@MuhammedAliSavat Teşekkürler. Farklı açıdan bakmak istedim
O şeriat getirdi. Adını tepki çekmemk için Cumhuriyet koysa ne olacak. Olay ortada
@centilmendil Amerika'daki Cumhuriyetçi Parti'de sağ-muhafazakar bir parti. Bir sürü örnek var. Bizim ülkemizde cumhuriyetçi olmak özgürlükçü yenilikçi olmak diye bilinir
Onlarda topluma din baskısı uygulanmıyor canım. Arada büyüük fark var
@centilmendil İtalyada özgürlük karşıtı diktatör Mussolini kurduğu ülkeye İtalya Sosyal Cumhuriyeti adını verdi. İtalyada eskiden kilise ve din baskısının alası vardı. Demek istediğim "cumhuriyet" kavramını tek bir manaya sokamayız
Hitlerde nasyolist sosyalist Cumhuriyet koymuştu. Adına değil içeriğine bakıcan. İtalyada , avrupada o dediğin olaylar 400 yıl önceydi,400 yıl. Biz nerdeyiz
Cumhuriyet; en değerli fazilettir... Yüce Atatürk'e sonsuz şükranlarımızla... 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun... <3
Bence Cumhuriyet bir devrin bitimi bir devrin başlangıcıdır.
Günümüzde sadece adı olan kendisi olmayan bir şeydir.
Kendisi de var merak etme. Olmasaydı bu yorumu yapıyor olamazdın.
Bence cumhuriyet; insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığı, korkmadan gezebildiği, arkasına bakmadan yürüyebildiği bir hayat tarzıdır. Bayanların ezilmediği, erkeklerin hüküm sürdüğü bir toplum olmadan eşit bir şekilde yönetilen bir yönetim şeklidir.
Cumhuriyet, rejime karşı olanlara da yaşama hakkı tanıyan muazzam bir yönetim biçimidir. ne mutlu biz çağ ötesi düşünen bir önderin emanetini korumakla görevlendirildik. iç ve dış mihraklarca tehdit edildiğimizde saklanıp telefonla yayına bağlanmayız masum halkı sokaklara döküp açık hedef haline getirmeyiz.
"Bence cumhuriyet"
özgürlük demek
kazanılmış bir zafer demek
düzenli yaşayan bir ülke demek
Tüm dünyaya salınmış nam demek.
Bence cumhuriyet demek MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve TÜRKİYE demek..
https://i.hizliresim.com/VEmjYr.jpg
Cumhuriyet, Mustafa Kemal ve Türk halkıdır.
''Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.''
cumhuriyet refahtir ozgurluktur huzurdur insanca yonetilmektir insana kul olmamak basi dik ozgur yurumek demektir cumhuriyet kiymetlimizdir kolay kolay yedirtmeyecegiz
Sitenin logosu böyle daha güzel olmuş.
Bence böyle kalmalı
Turuncu ikonları da kırmızı-beyaz yapın yae
Bu sevinci yaşayamaz olduk artık, yorumlarda da görüldüğü üzere Atamın getirdiği yönetimi beğenmez olmuşlar, siyasete bulaşmadan, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Herkesin görüşüne değer vermektir Cumhuriyet, senden olmayanı da sevmektir. Aynı düşünmeyeni de bilmektir. "Buyur, sende söyle kardeşim diyebilmektir."
Cumhuriyet demek;
https://i.hizliresim.com/1NqB5A.png
Demek..
Bu millete verilmiş en büyük hediyedir. Sahip çıkmak, korumak görevimizdir. İstismar etmeye çalışanlara asla fırsat verilmeyecektir.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun Türkiye!
cunhuriyet kuruldu kurulalı ülke bataklıktan hiç çıkamadı. sistem bozuktu çünkü. cumhuriyet dönemi boyunca kemaliz değerleri yerine büyüme-gelişmeye verilseydi japonyayla kafa kafaya giderdik.. cumhuriyetle bir asırdır teselli ettik kendimizi..
Bence cumhuriyet bir milletin başına gelebilecek en adil en medeni yaşama düzenini oluşturur. Bizim bu güzel bayramı yaşama sebebimiz olan ulu önderimize ve diğer kahramanlarımıza saygılarla. Ruhları şad olsun.
Bence CUMHURİYET aydınlık bir gelecektir..
Mustafa Kemal ATATÜRK'e binlerce kez teşekkürler
Tarihe sığmayan şanlar Türk'ündür.
Ölümden korkmayan canlar Türk'ündür.
Bayrağı renk veren kanlar Türk'ündür ,
Yurdumun en büyük bayramı bugün.
Ne mutlu Türküm diyene! Cumhuriyetimizin geleceği Türk gençlerine emanettir, emanetimizi en iyi şekilde koruyacağız. İzindeyiz Büyük Atatürk!! 🇹🇷
Seni göremedik Ata'm ama Türk gençliği olarak seninleyiz, izindeyiz. Ne unutacağız ne de unutturacağız.. Cumhuriyet;adalettir, özgürlüktür, aydınlıktır.
#MustafaKemalAtatürk'ünAskerleriyiz!
Bence Cumhuriyet bu toplumun karanlığa gömülen geçmişini aydınlığa çıkarılmasıdır. Yüce Atatürk'e minnettarız..
Cumhuriyet, halkın özgürce, modern ve çağdaş düşünce yapısıyla, kimsenin baskısı altında kalmadan yönetilmesidir. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.
Cumhuriyet bir yönetim şekli, demokratik yönetim biçimidir. Yani halkın iradesinin yönetime yansıdığı, halkın kendini idare edenleri seçtiği yönetim biçimidir. Halk egemenliğine dayanır. Ne var ki, bazıları cumhuriyetçi geçinir fakat halk iradesine tahammül edemez. Bunlar sahte cumhuriyetçilerdir.
Dıyeceğim tek şey budur.. 🌹
Bence Cumhuriyet adaletin birliğin beraberliğin temellerinin atıldığı yıllar önce ki o büyük gündür. Bölünmezligin, aydın neslin devamının, umudun bitmeyeceği yarinlarin, tek adıdır Cumhuriyet. Bu bayram hepimizin kutlu ve de mutlu olsun.
Cumhuriyet Demek biz demek. 'ben' demek değil..
benim senin onun hepimizin..
Bu vatan bu millet kimsenin değil 'Bizim' bu yüzden Cumhuriyet bu yüzden Demokrasi bu yüzden Özgürlük bu yüzden birlik BU yüzden TÜRKİYE..
Cumhuriyetimizin bugün Ulu Önder Atatürk’ün açtığı yolda çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için olumlu atılımlar yaptığını büyük bir onur ve gururu içerisinde. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”
#BenceCumhuriyet Özgür Benliğimdir.. Mustafa Kemal ATATÜRK demektir ♡
Bence cumhuriyet kendi ülkende bir kadın olarak özgür olmaktır.
15 Temmuz zırvalarına karşı, 29 Ekim Ruhu bir gerçeği yansıtır.
Bence Cumhuriyet, rezil arap zihniyetine atılmış en büyük darbedir. Yarın Anıtkabir'deyim !
Helal olsun!
Benim yerimede 1 çiçek koy inşallah bende gidecem bir gün
@berk876 inşallah nasip olur, insanın gözleri doluyor, yutkunamıyor orada.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.. Ne Mutlu Türküm Diyene.. Atamın Ruhu şad olsun.. 😌😌
Cumhuriyet din ve vicdan özgürlüğüdür. Düşüncenden dolayı yargılanmamaktır. Sosyalizmdir, eşitliktir, kadın haklarıdır. Bir ülkede herkesin yaşama hakkına sahip olduğu kadar demokrasi hakkına da sahip olmasıdır. Cumhuriyet eğitimdir
Bence cumhuriyet, ilk okulda çoşkuyla kutlanan ortaokulda korolar eşliğinde şenşakrak geçen, lisede fazla önemsenmeyen, hele bide üniliysen aklından çıkan bigün. Ama eskiye bakınca anıların tazelendiği koskoca bir dünya ♡
Atatürk atam seni çok seviyorum <3 ne kadar teşekkür etsek az
Cumhuriyet.. Türkiye tarihinin başına gelmiş en güzel şeydir kuşkusuz.
Atatürk'ün bizlere emanet ettiği değerli vatanımız tek dileğim seni sonsuza dek koruyabilmek !! ❤
Bence Cumhuriyet kimsenin önünde eğilmeyenlerin
Özgürlüğe aşıkların
Ve korkmadan konuşanların
Kalbidir...
Din, dil, ırk ayrımı yapmadan kardeşçe özgür bir şekilde yaşamak CUMHURİYET'tir. Teşekkürler MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ❤
Cumhuriyet demek ülkeyi yalancı hocalardan kurtarıp, İngilizlere teslim edilen toprakta yeni ülke kurmaktır. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷
Sadece Cumhuriyeti kuranlar değil Türk adını tattira n, yaşatan tüm liderlerimizden de Allah bin kere razı olsun..
Cumhuriyetimiz kutlu olsun..
Allah razı olsun dediğin liderler için de Mustafa kemal varsa dinin gitti
@KötülüğüNYükselişi git ötede oyna.
@KötülüğüNYükselişi yav. Atatürkü en çok senin sevmen lazım anan cenabet gezmesin diye yavurun altından Atatürk kurtarmıştı şimdi babanın önünde saygıyla eğilebilirsin. çünkü Atatürkü dinsiz yahut dine düşman ilan etmek ancak mason ve ermeni tohumlarının provakasyonudur buda senin gibi kansızlara yakışır.
Cumhuriyet ulus egemenliğidir bizde tek adamlığa doğru ilerlememekte ne diyeyim hayırlı olsun :) (ironi içermekte)
İlerlemekte olacaktı o :) bir me fazla gelmiş
Bir milletin doğuşudur.. özgürce, insanca yaşamanın bir başlangıcıdır.. keşke tam cumhuriyeti yasayabilseydikk
Ey efendiler; Yarın Cumhuriyeti kuracağız.
yav. ATATÜRK
Bence Cumhuriyet dediğin; Atatürk'ün ilk kurduğu zamanlardaki gibi olmalı.
Kırmızı ve beyazın, hilal ile yıldızın bir bayrakta sonsuza dek birleşmesi Cumhuriyettir. Bunu bize bağışlayan Ulu Önder M. Kemal Atatürk tür.
Türkün onuru, kendine güveni ve yetenekleri çok yüksektir. Böyle bir ulus tutsak yaşamaktansa yok olsun daha iyidir.
Mustafa Kemal Atatürk
Zaferlerimizi kiskanip, bayramlarimizi iptal edenlere kizmayin...
Unutmayalimki, bu zaferler, onlara karsi kazanildi!!!
bence cumhuriyet zaman geçtikçe kıymeti yitirilen bisey ne yazıkki mesela önceden kadın rahatlıkla sokaklarda etek falan giyip dolaşıyordu şimdi bazı illerde özellikle kapalı olmayanlara bacım gözüyle bakiyolar. oysa canım atamin zamanında öyle miydi
Olmayan şeyin bayramı..
Neyse, olumlu ve düzgün düşünmek gerekir.
Herkesin Cumhuriyet Bayramını Kutlarım. Cumhuriyet kelimesinin lafta değil gelecekte GERÇEK olması dileğiyle..
Cumhuriyet nerde? göremiyorum arap ülkeleri gibiyiz hep acı dolu bir ülke olduk tecavuzlerin teroristlerin dolandiricilarin masasi olan bir ülke olduk son 20 yıldır Türkiye baya batmak üzere genede Cumhuriyet Kutlu olsun.
Bence Cumhuriyet her şeye rağmen hep beraber bir olabilmektir.
Cumhuriyet ateşiyle sarılı kalplere selam olsun. Bu güzel ve anlamlı bayram hepsine kutlu olsun.
bence cumhurıyet ıyıkıde kuruldu yoksa ne hallerde olurduk kımbılır basta bu cumhurıyetı kuran ulu önder ATATURK ve sılah arkadaslarını mınnettle yad edıyorum CUMHURIYET bayramamız tüm ulusumuza kutlu olsun her daim varolsun
bence cumhuriyet insanların özgür refah içinde savaşsız silahsız ve cebini dusun den vatanı için çalışıp çabalamak ve bu insanları gözetip atamızın bize tavsiye ettiği çağdaş uygarlığa ulaşmış olmaktır
Cumhuriyet en güzel yönetim Şeklidir özgürlüktür adalettir.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene ! <3
Bayram diyince aklıma eski çocukluk günlerim geliyor...
Bayramlarda giymiş olduğum izci kıyafeti , hazır ol duruşu, eskiyi özlüyorum..
Ne mutlu ki monarşiden kurtulup özgürlüğümüzü verdi
Cumhuriyet demek, Atatürk'ün bize bıraktığı, süphesiz en güzel mirasdır. Bize de bu mirası sonsuza dek korumak düşer.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.
söylicek okadar cok sey varki
nasıl yazılır buraya bilemedim simdi ama
şunu söylemek isterimki
Dünyanin en şanslı insaniyim
çünkü ben bir Türküm