Cumhuriyetimizin 98. yılı Kutlu Olsun

Ülkede cumhuriyet zenginlere var. Gariban halk a yok, yıllardan beri her gelen hükümet devlet kadrolarına kendi adamlarını yerleştiriyor. Fakirler zenginler için çalışıyor. Ülkede adalet güçlünün vicdanına kalmış her sene 29 Ekim geldiğinde bayram olsun. Ben kutlanacak bayram göremiyorum.
en yakın arkadasinin dahi 28 ekim aksami ilan edecegini ögrendigi , hic bir sekilde halkın onayının alınmadığı...
silahla baskiyla katliamla gelen yönetim biçimi...
özgürlük demek isterdim ama ,
osmanli devletinin bekasinı isteyen , paralel terör örgütünün ingiltereden aldigi parayla rusyadan satın aldigi parayla tuttugu askerlerle , kurdugu sisteme karsi cikanlari 750-800 bin anadolu insanini (çanakkalede sehit olanlarin 3 katıni ) öldürdügü icin ;
denecek söz bulamiyorum...
Sen nasıl hainsin ya. Kansızlık böyle bir şey işte. Arap köpeği
Cevap
21Cevap
"EY YÜKSELEN YENİ NESİL!
İSTİKBAL SİZSİNİZ. CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, ONU YÜKSELTECEK VE YAŞATACAK SİZSİNİZ."
🇹🇷 Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 🌹💂
Cumhuriyet demek Özgürlük Demek
Halkın kendi kendini yönetmesi kendini yöneten kişiyi seçmesi bundan daha onurlu gururlu bir şey yok
Ülkemiz için bir dönüm noktası😊Atamın kutlu tini şad, mekanı uçmağ olsun. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olsun🇹🇷
Yahu ülkede tek adam rejimi var. Siz hâlâ 29 Ekim cumhuriyet falan diyorsunuz. Hani nerde cumhuriyet?
Çok önemli bir gün. Bir ulusun yeniden dirilişi 🇹🇷
Ecnebilerin laikliği benimseyen ülkeleri yıkamayacağını öğrendiler ve Türk milleti kendini geliştirdi kadınlarımıza hak tanındı
Hiç bir önemi yoktur o zaman var olsaydım cumhuriyetin kurulmasına karşı çıkardım keşke hiç bu devlet kurulmasaydı keşke hiç olmasaydı işallah tez kısa zaman da parçalanır yok olur gider
Sen git ulan kansız vatan haini
@CodeGenesis bende kan çok kardeş vatan ne demek onu dahi bilmiyorsun bana vatan haini diyorsun
Sktr gt köpek vatan haini
@CodeGenesis kardeşim seni de vatanını da sik1erim köpek sik1tir şimdi
@CodeGenesis ha bu arada senin o vatanın kalıcı değil yakında sonu geliyor az kaldı
Lan soylu kişi sen kimsinde Türkiye hakkında sonu geliyor diyorsun köpek. Türkçe konuşuyorsun bu topraktan ekmek yiyorsun ya yavşğı
@CodeGenesis ne ekmeği yiyorum bedava mı sanki veriyorsunuz da ekmek yiyiyorsun diyorsun canım hatta üstüne biz ekmek para veriyoruz benim kim olduğum seni ilgilendirmez Türkiye nin yok olacağını göremiyorsanız gerçekten aptal ve canım
Atamıza çok şey borçluyuz bugün rahatça özgürve gezebiliyorsak bu topraklarda Atamızın sayesindedir bunu kimse unutmasın.
Hürriyet ve bağımsızlık. 🙂🤗🇹🇷 Önemi çok büyük. 🤗🙂🇹🇷
cumhuriyetin tek önemi atamın emaneti olması yoksa halkı bilinçli olmayan yöeneetim biçimi ne olursa olsun halkı bilinçli olan en kötü yönetim biçimini geçemez
Herkese kutlu mutlu bayramlar dilerim
Herşeyi anladım gzl paylaşımda , neden gizlisin?
hayatın ilk önem sırasi hemde
özgürlük güzel şey..
çok önemli..
Hiçbir anlamı yok.
Cumhuriyetin benim için önemi yok.
Osmanlı torunuyuz...
Osmanlı d*lü ya da osmanlı p*çi 😂😂
Ne bilem sıradan bir gün işte 🙄
Hayata dair ne varsa.
Önemli
Atam kalk ben yatam
Ozgurluk bagimsizlik