AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
94 ışık yılından gelen sinyal uzaylı kaç bin yıl önce selektör yapmıştır göktaşına çarpmıştır o selektörün sinyalidir o
belkıde saglarız bellımı olur hem yakınmış baya 94 ışık yılı ne kı bır ayda gıdılır heralde oraya
zaten temas çoktan kurulmuş olmalı ama sen, ben ve millet buna hazır değiliz
kesinlikle sağlanacaktır. belki de yüz yıllar önce bile sağlanmış ihtimali çok yüksek.
Bende diyorum ne eksik megersem bir uzaylilarimiz eksikmis kskskskskskks
Olabilir bir makalede uzaylıların türkçeye yakın bir dil konuştuklarını duymuştum 😂
Şimdilik ışık hızından daha hızlı bişey yok. Işık hızında gitsek 94 yıl sonra ulaşacağız kaynağa, yani biz öleli epey olmuş olacak.
bence kesin temas sağlanılacak inş ölmeden buna tanıklık edebiliriz
Eğer bu gerçek bir astronomik kaynaksa, oldukça garip. 11 gigahertzde bir sinyal yani şu an ABD daha üstün bir teknolojiye sahipler
yani biz güneşe ateş eden ülkeyiz imkansız yok bızım için :D
yıllardır aynı söylemler.. biz göremeyiz de torunlar belki :)
torunlarında göreceğini pek sanmıyorum. uzaylı saçmasına inanmayın lütfen :))))
okadar büyük bir evrende sadece insanlar mı var.. bu da saçma bence
aksini iddaa edebilecek bir kanıtın var mı ki? :P
peki senin bir kanıtın var mı
var tabii ki... uzaylıları hiç görmemiş olmamız en büyük kanıt :D
görmediğimiz yok olduğu anlamına mı gelir... mesela dini öğelerde gormeden inanılmaz mi
dinle devlet işlerini birbirinden ayırmak lazım :D laik bir toplumuz sonuçta... bak bu uzaylı konuları çok derin konular ben sana bunlarla ilgili bir sürü kanıt gösterebilirim.
aynen devlet zaten her turlu bir sekilde temas kuruyor. mesele halka duyurmak
Gelsinler istila etsinler, hayatımıza heyecan katsınlar
Eger o kadaruzaktan bir sinyal alindoysa mubtemelen bizi gorduklerinde yani onlara ulasan isiklarda dinozorlari gor. e ihtimalleri cok fazla anlatabikiyomuyumm yani olsa bile gelmeleri yurek ister 😁
Aynen öyle ama senin dediğin olay oradan buraya çok gelişmiş bir teleskopla bakınca oluyo. Işığın oraya varması milyonlarca yıl aldığın şu an dinozorlar neanderteller falan onları görürüler :D
94 ışık yılı diyo kardeş yani dünyanın 94 yıl öncesini görüyolar ne dinazorları milyon ışık yılı demiyo dikkat et 😄😄
Ben bir aralar çok düşündüm bu konuyu. Hatta abim bana 'kafir' diyordu. Sonra kendi kendime dedim ki 'ulan bana faydası olmadıktan sonra olsa ne çıkar.' sonra bıraktım. Boş işler
Uzaten iletisimleri suruyor uzun zamandir sadece nasa dunyanin duzenini bozmamak icin aniden haner vermiyor bu gibi haberlerle alistira alistira verecek
dunya düzeni ztn bozuk
Onlar eger o kadar zeki varliklarsa insan gibi ilkel bir kavimle barbar savasci bir kavimle iletisime gecmez kendi gezegenlerinin guvenligi icin bu uygun olmaz.
Bunun haber değeri Cem Yılmazın Gora filmindeki " bilinmeyen bir cisim yaklaşıyor" diyen adamın sözleri kadar :D
NASA zaten geçen yılarda 10"yıl içinde dünya dışı zeki varlıklar ile iletişime geçmemiz yüksek bir olasılıktır diye açıklamalarda bulunmuştu bende merakla bekliyorum bakalım sinyalin kökeni ne?
amerika için yapılmış bir karikatür vardı yakın zamanda
uzaylılar dünyaya saldırıyor
amerika da onunla savaşıyor
tümüyle bir senaryo ve bütün dünyayı buna inandırmaya çalışıyorlar
--- gerçekten deniyecekler mi yoksa --- :)
Sakız; oruç bozar mı, bozmaz mı? önce onu çözelim.
Uzaylı ile karşılaşan o fakir köylü Nerede?
Nerden bılıyorsunuz belki aramızda gezıyorlar.. 😉😊
geziyorlar ztn reptelianlar var onlarda bir uzaylı türü ve pozitifler ile savaştalar
@ilker4545 nerden bılıyorsn ki.. Eminsin bu kadar
@yasiyrzherturlu çünkü görünüyorlar bilmem bilirmisin dünyayı korumak amaclı başka gezegenden insan lar geldi dünyaya ve içinizde dolasıyorlar onlar uzaylılarla baglantıdalar
@yasiyrzherturlu bu yollanan cocuklar kristel ve indigolardır kurandada geçiyordu sanırsam yeni nesil olarak
@ilker4545 hıc bı fıkrım yok gormeden ınanma dıye laf var hanı o maksat.. Bende meraklıyım bu konulara ama.. Henuz kanıt yok kı... Nette de abd nin sakladıkları uzaylılar dıyr
@yasiyrzherturlu ben reptelian gördüm
@ilker4545 o kadar teknolojik gelişme var ahlaki gelişme sıfır
@ilker4545 nasıl gordun de anladın
yasiyorzherturlu bir evde çekilmiş bir foto var bende var Şu an orda heryer simsiyah gozukuyor ama şeytan ayrıntıda gizli yani reptelian orda var ama göremessinz ztn 3. gözle görülüor
Marsta yasam var yakında çıkacak meydana o kadar uzaga gitmeye gerek yok
Uzaylıların bir gün canına tak edip gelip domaltacak bunları o olacak sonunda:/
şimdi temas var... temas var janjazım... daha çok açman lazım şu teması... :)
Uzaylılarla irtibatı geç mangal bile yaptırırız biz çok şükür 🙂
Gelmesinler amkkk tipleri kayik ruslar gibi olani varsa gelsin
Bence uzaylılar dunyaya gelmiştir insanları gorup bir daha adim atmamak icin yemin etmiştir
İsterim valla ne güzel olur çok merak ediyorum :))))
Ben zaten dünya dışı varlıkların olduğuna inanıyorum. Evrensel ve geniş çaplı düşünmek lâzım.
Belkide vardır uzayda hayat ve canlılar Allah ın hikmetinden Sual olunmaz.
kapsamlı bir soru ama gerçekten uzaylı diye bir şey varsa gelmezler yani herhalde
Bence baska canlılar olabilir ama biz ulasamadan kıyamet kopar gibime geliyor
Gelirlerse bizimdir... gelmezlerse hiş olmamişlardir...
bu güçlü sinyal sadece uzaylılarla ortaya çıkmaz ki bir çok manyetik akı var uzayda
eğer yalnızsak bu çok büyük bir yer israfı olmazmıydı?
Çoğumuz insanlarla bile iletişim kuramıyoruz, onlarla kursak ne olur :)
Belki uzaylilar savasta kendi gezegenlerini yaşanmaz hale getirdiler ve bizimde aynısını yapmamizi önlemek için yardım etmeye calisiyolardir
cidden cok akıllsın onlar reptelian ırkı ile savaştalar ve ztn bu dünyayı korumak için gelen kristel ve indigo cocuklar var sanırsam kurandada yeni nesilden bahsediliyordu
he zaten batılılar da emperyalist değil demokrasi getiriyolar doğuya
@ihtilalci ne alakasi var? Filmlerde izleyip inanmissin illede uzaylilar bizden zeki olcak gezegeni istila etcekler cok takilma o zaman amerika kurtarir bizi akilli sey seni
bizden nesiller ve reptelian ve gri ler gelecegi istila ettiler yani gelecek onların o yuzden şimdiden herşeye haızlrıklı olmak gerekiyor
Amerikalılar temas kuralı çok oldu, uzaylılar ile amerikalılar ortak çalışmalar yapıyorlar. Bilhassa en önemli konu ruh transferi.
Acaba cinsiyyet var mı onlardada 😂😂😂
Abaza filan değilim yaaa. Sadece kizlari nasil güzelmi acaba? Trip falan var mı onlardada😂😂
Bizde atom bombası yok mu şu Venüse Jübidere ikişertane salla herkes hizaya gelsin bu böyle devam etmez sürekli köşeye sıkişıyoruz
Boyle bir seyi panik yaratmamak adina soylenmemesi gerekir. Bunlarin hepsi dikkat cekmek icin, sacmalik
Yaşam mı bilinmez ama. Bizden başka alemlerin olduğu kesin. Evrende yalnız olamayız. Tabi böyle büyük kafalı yeşil garip tiplerden bahsetmiyorum.
Kendi GönderdikLeri Cihazi Unututm Heyecan YapmisLardir ya da ÜLkeLer Habersiz YoLLadikLari Cihazlari Görünce SasiriyorLardir ((:
Dünya gerçeklerine bakın :S dünya açlıkla sefaletle can çekişiyor elemanların derdi uzaylılar olmuş. He temas kuralım da parçalasınlar bizi bir !
efendimiz 18 bin aleme rahmet olarak gönderilmiştir dünya ve hayvanlar bir alemdir gerisini siz düşünün
Bu olay yalanlandı diye biliyorum ama böyle bişi olsa bile bize söylemezler NASA çok güzel bir haber çalışıyor zaten
Yahu bu uzaylı arkadaşları neden böyle ilginç gösteriyorsunuz tiplerini filan. Bizde onlara göre uzaylıyız biz böyle miyiz 😂
Beni acayip heyecanlandırdı bu haber 😍 Resmen heyecandan yerimde duramıyorum 😂😂 Umarım gerçekten bişeyler bulabilmişizdir.
Ben uzaylı olsam hiç tınlamazdım mal mıyım Allahın dünyalısıyla tanışıp napıcam? ne işime yarayacak yani? insanlar çeşit çeşit
En yakın yıldızla aramızda 4.5 yıl var. Oradan dünya ya bakıldığında şu an değil 4.5 yıl önce ne oluyorsa onu görebilirler oda çok iyi bir teleskop ile bunla ilgili gixli bilgiler var araştırın
Yani? Teleskop sinyal yakalar mı? ya ikinci üni okuyorum fakat kendimi hep lise kafasında cahil olarak görmüştüm. Teşekkürler KS evreni! Çok teşekkürler, artık elit bir beyin olduğuma iman ettim.
Gelsinlerde buralar şenlensin bir yoksa biz birbirimizi yiycez insanlar olarak 💁
Şimdi herkes bilim adamı kesilir. Kimse ne oldugunu bilemez tıpkı tanrı gibi. Bekleyip göreceğiz. Şimdilik bu kadar.
belki de sağlıyorsundur. nereden bilmiyorsun sağlamdığını? yoksa sağlıyormusun?
Yalan dolan. İlgi çekip para kazanıyorlar. Bu ilk değil
Neyin parasını kazançaklar nerden biliyorsun yalan olduğun
@typef medya ve diğer yayın organları ne kadar ilgi görürse o kadar para demektir
Bilim lirektelerine kazandırması ki onlar zaten devlette alaçığın alıyorlar devletin plan bütçe program para alıyorlar bunlar şovmen değilki
farkedilse bile kaç ışık yılı uzaktaktayız bize yetişmez
biz onlara yetişemeyiz ama onlar bize yetişebilirler
@ilker4545 bilemedim gelselerdi çoktan gelirlerdi belkide , ama şöyle bir durumda var abd de bir uzay gemisinin düştüğü nü ve bunu halk öğrenmeden üstünü örttüklerini ve bu uzay gemisindeki teknolojiyi görünce ülkede termodinamik i görüp teknoloji anlamında o dönemde birçok ülkeye fark attığını duymuştum (kulağa mantıklı geliyor açıkçası)
İletişim kurarmıyız bilemeyiz ama bizim ömrümüzde göremicegimiz kesin.
İletişim kurar mıyız bilmem ama koskoca evrende yalnız olmadığımız zaten bir kesin
Uzaylı diye bir şey yok, boşuna insanları oyalıyorlar
Tabi canım uzayl i yok zaten allah okadar milyar isik yılı uzaktaki gezegenleride bizim için mi yarattı bana cevap verirmisin uzayl i diye bişey var eğer bilmiyosan suana kadar senin malligin k. b
Nerden biliyorsun
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=3842
Burada bilgi var
@typef dua et de 1000 kelime sinir var daha. Neler yazardim
@typef
uzaklığı nedeniyle dünyevi ölçüm birimlerinin yetersiz kaldığı için ışık hızı tabirini kullandığımız bu mesafelerde, başka yaşamlar olabilir. belki birbirimize paralel hayatlar yaşıyoruzdur. hatta adamlar, bizim 20 yıl önceki tv şovlarımıza gülüyor bile olabilirler.
misal, dünyadan 65 ışık yılı uzaklıktaki bölgelerde eğer frekansınızı ayarlayabilirseniz, 29 dünya kupası finalinin radyo yayınını dinleyebilirsiniz. bu mesafeden sonra, radyo yayınları kısık bir cızırtı halinde gelir ve ilerisinde dünyaya dair hiçbir emare kalmaz. sanki o eşikten sonra dünya hiç var olmamış gibi. bu uçsuz bucaksız boşlukta galaksi sistemi aramak, kozmik bir samanlıkta iğne aramak gibi.
Ohooo senin kuran okumadiginda belli eğer kaynağı belli olmayan sitelere inanıp kendi iradenle karar veremiyosan vay halimize
@CoolADAM98 kuran okuyorum da okuduğum halde sanki yandıyınuş okumadığım diye yalan atıyorsun
O bilgiyi kendin kafasına göre yorumlamış
Ben gozenle gordum
Ifolarıda Allah yarattı ufo inanmayı Allah inkar gibi yorumuluyor ayet gostermeden
Kendi yolladigimiz mesaj çift tik olmustur ✅✅ onun bildirimidir 😅
Mesaj icerigi : "Uyudunmu?"
Bence bizle iletişim kurmaya tenezzül etmezler 😄😄
seni götüreceklermiş :D hamuduyla :D
@atesebasmayanarsin ahhh keşke
ozaman dua et allahım beni uzaylılar kaçırsın nolur de :D