"Bilim insanları, 8.8 milyar ışık yılı uzaktan radyo sinyali tespit etti. Bu, evrenin gençliğini (4.9 milyar yıl) gösteriyor. Hindistan’daki dev teleskopla bulunan sinyal, nötr hidrojenden geliyor ve galaksi oluşumunu anlamaya yardımcı. Gravite lensi sinyali 30 kat büyüttü. Galaksideki hidrojen, yıldızlardan iki kat fazla."
Diyor Grok.
Bilim insanları, 8.8 milyar ışık yılı uzaklıktan gelen radyo sinyali tespit etti. bize ulaşmaya mı çalışıyorlar?
Uzayda bir yaşam olduğuna inanmıyorum. Saçma sapan tezlerden başka bir şey değil. UFO gören masum insancık haberleri gibi bu da ahdh Cihazı kapatıp açsınlar kendine gelir sjdjhd
Peki ya aslında uzakta yaşamıyorlarsa Dünya sandığımız ve bildiğimiz gibi bir harita değilse Bir sürü olasılık olabilir Tüplü televizyon mu bu kapatıp açsınlar ey allahım🤦♂️🤣🤣🤣🤣 Kabul ediyorum ama bu iyiydi kapatıp açsınlar 🤣
Mizah yapıyorum işte naparsın ahdh ayrıca herkesin inancı kendine elbette, bu benim fikrim 😂 ne kafa patlattılar uzay sevdasına. Onu da zaten dünya imha olursa g. tlerini kurtaracak gezegen bulma arayışında olan süper zengin y.. şaklar araştırıyor genelde kazık çakacaklarını sanıyor p... enkler 🤣🤣 finalde nerede olursa olsun pamuk tıkanıyor bir türlü anlayamadılar shdhd
kesin varlar buna canı gönülden inanıyorum. ama bu tür haberler daha sonradan hep "sinyalin kaynağı belirlendi, aslında... şeymiş de uzaylılarlar değilmiş.." şeklinde bir düzeltmeye uğruyorlar. keşke gerçek olsa..
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Bilim insanları, 8.8 milyar ışık yılı uzaklıktan gelen radyo sinyali tespit etti. bize ulaşmaya mı çalışıyorlar?