AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
Bu işleri ben Mustafa Topaloğlu'na bıraktım takipte kendi
İmkansız diye birşey yoktur. Onun içinde her an herşey olabilir.
Nasanın canı sıkılınca arada bir böyle haberler yapıyor dikkate almaya gerek yok.
ya bos yapiyorlar paralari supuruyorlar neymis efenim uzayli gorduk gezegen bulduk falan filan inter milan arastirma ayagina topluyorlar parayi cekiyorlar evine ferrari sonra yok bunu gördük tamam gordunde banami gordun putperest
Kurabiliriz hatta ilerleyen zamanlarda kız alıpda verebiliriz 😃
İnsanlar ilk önce birbirleriyle iletişim kursunlar da..😕
Olum dua et bulmayalım onları ırzımıza geçerler valla :D
Gelsinler gelsinler baklava ikram edek anında dost oluruz Amerikaya saldırırız beraber
Ne yapacağımız yok ki. çay mı vereyim? Uzaylılar bana gelirse yapacağımda şeyi yok. Boş...
bence saglariz ama once mustafa topalogluna soylesinler o daha bilgilidir bu konularda dhduud
bu soruyu bile gizli üye olarak sormak... ne ilginç
ben osurmuştum :D olm bunlar sesi yanlış anlamışlar ya la :D
Uzaylılar kesin anlamda var ya da yok diyemeyiz bunu Zaman bize göstericek ama 18 bin alemden bahsediliyor insanlar ve Cin'ler için ucu bucağı gözükmeyen bir çöldür sonu yoktur ve benim görüşüm olması muhtemeldir.
Uzaylilar var zaten ama bunlar kotu uzayliysa zictik
nerden biliyosun sağlamadığımızı adamlar istilaya hazırlanıyo
Galaksiler Fethedilmeyi Bekleyen Hazinelerdir #GalacticTurkicEmpire
şaka bir yana, du baali nolcak?
Birşeyi anlamıyorum, 94 ışık yılı uzakta bişeyler bize sinyal gönderebiliyorsa çok ileri teknolojidelerdir. Peki ya bunlar dost değilse, ne yapacağız
dost bazıları dost değil negatfi enerji olanlar
Ben gordum ufo arkadaşlara arkadaş bira şişesi atı gemşye gemi geri kaçtı yanlız bunlar aklımdan geçen be cçvarsa tek tek onume çınartılar
Uzayli var mı yok mu, uzay var mı yok mu diye araştira duranlara; cennet ve cehennemi bukadar araştirsaydiniz şimdiye alim olmuştunuz!
uzun yıllar boyunca dinle uğraştı insanlık zaten bırak da biraz da uzayla ilgilenelim
E alim olduk sonra? Hemen kıyamet koparıp cennete mi gideceğiz? Ne saçma sapan yorum yahu uzay varsa bir sürü şeyde vardır milletin dini seni ilgilendirmez az öte de ibadet et tek başına her koyun kendi bacağından milletin bacağından saaane?
Sen de cennet ve cehennemi araştır da alim ol. Bir şeyler üret faydan olsun. Bazı insanların bilimle ve astronomiyle uğraşması sana veya başkasına zarar vermez.
Dibi delik bir kuyuya benziyor uzayla ilgilenmek. Senin o bilim adamlarin daha dün ögrendiler dünyanin yuvarlak oldugunu, halbuki kur' an bunu indigi günden berli diyor! Astronomiyle bilimle ugrasan keferelerin irakta afganistanda insanlar icin getirdikleri bilim buysa insanlik buysa biz müslümanlar böyle bir bilim ilim istemiyoruz.
Sadece zaman kaybi uzayla uyalilarla ilgilenmek. O sizin arada sirada gördügnüz yaratiklarida Kur 'an acikliyor ve onlar uzayli degil onlarin asli cin kabilelerinden kudurmuş insanlara gözükenler!
Koskoca evrende yalnız değiliz uzaylılar elbette var, ama ülke olarak astronomi uzay ve bilim konularında çok gerideyiz ne yazık ki.
Büyük ihtimalle herhangi bir meteordan gelmiş olabilir. Çünkü iletişim amaçlı bir sinyal olsa arka arkaya tekrarlanması gerekirdi.
Bilim insanlari onun meteordan gelip gelmedigini anlayacak seviyedeler.
Bilim insanlarının tezlerinden bahsediyorum zaten. Daha dün okudum bir meteordan gelme ihtimali varmış.
Koca evren sadece insan için yaratılmadı.. bence.. bizim için olsaydı sadece güneş ay ve dünya yeterdi.
uzaylılar gerçekten var mı bunu sorgulamak lazım :/ iletişim kurulmaya gelince nasıl bir iletişim bekliyoruz insan gibi akla sahipler mi acaba ?
Bizden daha akilli olduklari kuvvetle muhtemel
@fikico nerden biliyon belkide hayvandan farksızlar :D
Hayvanlari gectim Bizden bile farklilar
@fikico gördün mü ki
Görmedim de simdi ne desem burda deli sacmasi gibi durcak. O yuzden umarim bizim zamanimiza denk gelir
@fikico vallahi görmesek daha iyi :)
😂😂 bence korkulasi değiller.
@fikico :) korkulası olsalar zaten istemezdin ama görünüm anlamında korkutucu
Gorenlerin hic de urkutucu olduklarini soylediklerini duymadim 😂 hayal ürünü o senin korkutucu gorunum dedigin. Rahat ol tanisan cok sevwersin 😉😉😂
@fikico ne diyecegimi sasirdim sen halisulasyon falan goruyon kardesim galiba 😂😂
Benim halisulasyonlarim -tabi sence 😉- kainatin gercekleri. Daha once dedigim gibi delisacmasi gibi duruyo de mi 😊 olsun belki biz hayattayken elle tutulur kanitlar, goruntuler, iletisimler sağlanırsa o zaman hak verirsin bana simdi inanmani, anlamani beklemiyorum zaten 😉
@fikico sen kendini astrolojiye adamışsın kardeşim
Sadece ufo, uzayli denen varliklar ve ne zaman gelecekleri ilgilendiriyo beni
@fikico senin canın sıkılmış kendine uğraş arıyorsun bende cinleri merak ediyorum :D
Ooo bu da iyi bak. Bana bunlarla gel 😉
@fikico deli ya :D
Yazıyor yazıyor kankilerimizi buldukları yazıyor @islakzemintaramasi tez haber ucuralim uzay topalgil e o kursun iletişimi 😂😂😂
Fetullah gulenin marstaki uzaylilar tarafindan dunyadaki baris ve huzuru bozmak icin yollanildigi bir ajan oldugu söyleniyor
İlginç. Belki de son olan şeylerde parmakları var. Burada bizim yerlilerde bunun üstüne kanmaya çalışıyorlar :)
Hayal ettiğimiz gibi bir temasın yakında olacağını zannetmem.
Recep te uzaylıymış.. Ortamın a. sksin diye yollamışlar.
biz kesin istilacı taraf oluruz : D herkesin korkutugu uzaylılar biziz
Çogu insanin aksine iyi kalpli ve samimilerdir kesin, gelsinler 😂😂😂
Şu an aramızda varlar ztn reptelianlar onlar kotu negatif enerjilidirler korku öfkeden beslenirler ama pozitif enerjiler vardır reptelianlar ile savastaladırlar pozitifler sevgiden beslenirler
@ilker4545 kaynağın nedir? her yoruma yazdığına göre kaynağın vardır
@ihtilalci kaynagı arasıtr derim reptelian ırkını face obamanın reptelian koruması falan yaz iyice bak (kılık degiştirebiliorlar )
güneşten büyük 3 tane daha yıldızın olduğunu biliyorsak dünya dışı yaşam vardır bence
3 tanemi? Bilim insanları evrende yaklaşık 1011 -1012 gökada olduğunu ve gökadaların 1011 -1012 yıldız içerdiğini, dolayısıyla evrende 1022 -1024 tane yıldız bulunabileceğini tahmin etse de, bütün gökadaların ve yıldızların aynı büyüklükte olmadığını düşünürsek bunun yaklaşık bir değer olduğuna dikkat etmek gerekiyor.
güneş cinsinden demek istedim
10 üzeri 11 olarak yazılması lazım ama ks nin sistem bazı karakterleri desteklemiyo..
geçen gün videoda izlemiştim güneşten sonra actürüs geliyo sonrakilerin ismini hatırlayamadım
bize yakın olan yıldızlar yani güneşler. en yakını 90 ışık yılı yani gitmeye kalksan düşün arttık 1 ışık yılı 9.5 trilyon kilometrelik mesafe 90 ışık yılı kaç km dir.. bize gelen güneş ışığı bile 8 dakika ulaşabiliyor..
uzak sistemi çok enteresan ve çok ilgi çekici
tamam da bizene uzaylıdan bunları torunlarımızın torunları düşünsün
Seni. 51 inci bolgeden haberin yok galiba.. coktaaan temasa gectiler..
Yok daha neler. uzaylı ariyorsaniz aynaya bakmanız Yeterli
inşallah uzaylı arkadaşlarım beni bıraktıkları yerde ararlar...
olursa kaynaşırız, kız alıp veririz belki... iyi olur
Sizinle temas sağlamayı düşünmüyoruz -,- siz kimsiniz -_-
Satürnün icindenmi? Yokaa cevre köylerdenmisin
vayyy memleketler aynı kardeşim içerdemi yaşıyorsunuz dısarıdamı oranın kızlarıda pek güzel ha
@ilker4545 Allah'ın emri E. T.'nin kavliyle...
Ben inanıyorum inş öyle korkunç değildirler sempatik olmalarını umuyorum 😅
Daha yan dairedeki komşuyla görüşüp irtibat kuramıyoruz uzaylılarlamı irtibat kurucaz
Daha hayvanlarla bile iletişim kuramıyoruz. Kaldı ki uzaylılar...
Doğrusunu Allah bilir ama kur'an ve hadislerden bunu çıkarmak mümkün olabilme ihtimali var
Abi uzaylılar falan gelmesin ya rezil oluruz yeminle.
nsanlar ilk önce birbirleriyle iletişim kursunlar da
soruya davet üzerine geldiğim için gıcık yorum yapıyorum ne bilem mk ben bilim adamımıyım :D
Siyasete bakarsan zaten aramızda oldugunu gözlemleyebilirsin
uzaylı yok uydurma hepsi olsa coktan karşımıza cıkmışlardı
hadi hayırlısı inşallah kurarizda dünyayı s... ler ozman bu insan ların aklı başına gelir belki 😊
Uzaylıların olduğuna inanıyorum elbet görüşülür ama bu zaman mı yoksa yıllar sonra mı bilinmez
2100 yıllarına doğru artık kesin irtibat sağlanmış insanlar da bunu biliyor olur diye düşünüyorum
Olsa da biraz sohbet etsek, gelip gitsek misafirliğe.
Uzaylı diye bişey yoktur eğer olsaydı Allah kuranda cinleri ve insanları ve uzaylıları yanlız kulluk için yarattm buyururdu
Belki onlarda insandır. Belkide bizim gelecekteki halimizdir. Buda şimdi geldi aklıma. 😂😂😂
@Avcı_boy_1905 öyleyse zaten uzayda yasayan insanlar var zaten... Öyle düşünmemiz gerekirse onlar uzaylı oluyor 😂
Onlara görede biz uzaylıyızdır. Bence gayet mantıklı. Yine zehir gibiyim 😂
@Avcı_boy_1905 ne demezsin bir dediğin diğerini hiç tutmuyor 😂
Kendi içimde çelişebileyrum bazeennnn. s. s
@Avcı_boy_1905 😂😂😂 Allah hayrını versin
Amin cümlemizin sensinişte hanım. s. s
@Avcı_boy_1905 o neyyaaa
Senin nik neym sensinişte değilmi 😂
@Avcı_boy_1905 tamam yeter 😃
Ok.
@sensinişte teknik olarak bizde evrendeki bir gezegende yaşıyor ve başka gezegende yaşayan canlılara uzaylı diyorsak insanlar da bir bakıma uzaylı
bilmem ne düşünürsünüz? konuyla ilgili kuran da bir çok ayet var. meallerini bulun ve okuyun... şu an yazarsam konu baya uzar. saygılar
Nasa 20 yıl içerinde karşılaşacağız demişti ayrıca bunun haricinde daha net belgeler var yalnız değiliz
İnsanlar önce kendi insanı ile nasıl iletişim kuracağını öğrensin sırası geldiğinde onlarla da iltişim kurulur.
Neden olmasın? Lakin medyada uzaylıların kesin var olduğuna dair komplo teorileri var ve bunlara çok aldanmayınız. Çünkü bilemeyiz ne olduğunu..
Gelsinler 1-2 arkadas edinip onlarin gemiyle gezmeye cikariz marsta dumyaya karsi bir cuvara icerik
hahah? ç
@KonuyaFransızz abi senin merceyle kapistiririz bunlarin gemiyi:D
Alırlar abi bunlar ışık hızı :))))
Daha uzayın nereye uzadığını bile tahmin edemiyoruz neden olmasın
Sinyal ilginç. Daha önce de wow sinyali almıştık yanılmıyorsam 72de. Ama bence uzaydaki yaşam eğer varsa bakteri düzeyinde bile olabilir. Çok farklı varlıklara hazırlıklı olmalıyız bence.
alıntı
farklı dedigin canlıların pozitifleri dunyadaki milyonlarca kişinin aksine cok iyidirler
@ilker4545 nasıl bu kadar emın olabılorsunuz? gercekten cok merak ettım
@mfarukk kendimce kanıt ım var
@ilker4545 bizzat konuştun mu ki bu durumda derim ki kötü ruhlarla konuşmuşsunuz onlar da kandırmışlar seni
@ihtilalci merak etme ne cin ne uzaylı ayırabilicek bilgim var
94 ışık yılı uzaklıktan bahsediyoruz o sinyallar kaç milyar yıl önce yollanmıştır haberin yoktur senin şimdiye kadar belki o sinyalleri yollayanlar yok olmuştur
94 yıl önce yollanmışlardır, radyo dalgaları da ışık hızıyla hareket eder, çünkü onlarda bir ışık dalgasıdır.
@husso Senin kafan mı güzel birader?
radyo dalgalar ışık hızında hareket ederse bugün marsta ki araç neden 45 dakika sonra temas kuralabiliyor?
@husso Bu arada 94 ışık yılı uzaklığını normal 94 yıl sanmıyosundur heralde..
asdasdasdasd22 Fizikten ve matematikten bihaber olduğun belli
Işık yılı : ışığın 1 yılda aldığı yoldur
Mars'ın şu ara Dünya'ya olan uzaklığı 284MİLYON km civarında,
ışın saniye de ki hızı ise 300000 km bunu 60 ile çarparsa 18000000 km yapar, bu da ışın 1 dakikada aldığı yoldur
284 milyon / 18 milyon = 15.5 dakika gibi bir süre verir bu da ışığın ve radyo dalgalarının marsa gidiş hızıdır.
Bunu da 2 ile çarp çünkü gidiş dönüş olması lazım 30 dakika civarı bir şey olur aşağu yukarı.
Bu arada evet ışık hızıyla 94 yıl gidebilme şansın olsaydı, sinyalin geldiği yere varman 94 yıl sürerdi, (Einstein'ın uzay zaman teorilerini devre dışı bırakarak söylüyorum)
@husso ışık hızına ulaşabilceğine gerçekten inanmışsan 94 yılda oraya varmana bişey diyemem fakat insan beyninin saniyede 300.000 km hız yapan bir araç icat edeceğine aklım el vermiyor bu yüzden 94 yılı unut farkındaysan uzayda zaman bükülür belki orda zaman daha hızlı akıyordur ve buda onların çoktan öldüğü anlamına gelmez mi?
Işık hızına cisimler çıkamaz zaten, sadece fotonların çıkabileceği bir hız. Ben sadece ışık hızıyla gidebilsen bile 94 yıl sürer dedim. Einstein'in paradokslarını da yoksayıp yazdım zaten.
Bu arada Miguel Alcubierre'in çalışmalarını bir araştır istersen, Işık hızına çıkmaya gerek kalmadan uzay zamanı esneterek ışık hızıyla bile yıllar sürecek mesafeleri çok daha kısa sürelerde gidebilemenin yolunu buldu, ama tabi ki formül olarak, teoride yani. Uygulayabilmek için gerekli enerji şu an bulunamıyoru.
Warp engine, ya da Warp Motorları diye aratırsan yüzeysel de olsa bilgi edinebilirsin.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Miguel_Alcubierre
çok tatlılar kuralım artık berlki bir uzaylı bulurda giderim bu diyarlardan :D
94 yılda bir mesaj ulaştırırız birbirimize oda radyo sinyallerini ışık hızında gönderebilirsek 😂
Radyo sinyali zaten ışık hızındadır