AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
bazıları ışık yılını dünya yılı sanıyo ya ona yanarım
Bence orada da canlılar yaşıyor ve belki su günlerde olmasa bile iletişime geçilir bir gün diye düşünüyorum
sinyal sadece kardaşev 2. tip canlıların atabileceği kapasitedeki bir sinyal yani bizden daha gelişmişler yani b*ku yedik
Cihaz bozulmuştur belki. Belki göktaşı çarpmıştır. Olabilir. Başka şeler görüp yanlış anlamış olabilr. Dua edelimde uzaylılar olmasın. Biz sanki çok iyi anlaşıozda onlar eksikti.
Bu ulkede saglanmaz umarim. Uzayliya tecavuz edecek varliklar, trip aticak kizlar var bu ulkede assdsf.
Koca evrende sadece bu toz zerresinde yaşam olduğunu düşünmek zaten yeternce kibirli bir düşünce
ya da onlar insan gibilerse :D tip felan bak aklıma geldi bunu bir sorguluyalım
ince boyunları var insanlara göre kafaları yukarı dogru uzuyor ve küre gibi veya başka şekilde değil paralel gibi yukarı dogru uzar
:D nerden biliyosun alla alla belki öyle değil
Sonsuz uzak boşluğunda sonsuz gök cisimlerinde kim bilir bizler gibi ne alemler vardır...
Bilinmez ne zaman tanisacagimiz
Ya adamlar teleskoba bakarken çaycı gelip eşşek şakası yaptıysa?
94 ışık yılında bir sinyal geldiyse 94 ışık yılı daha mesajımızın gitmesini beklememiz gerekir. Bence yakın kelimesini unutalım.
Sinyal bile 94isik yili uzakliktan gelmis onlar gelene kadar dunya yok olur merao etmeyin hele bizi tanisalar gelmekten bile vazgecerler :-D
Dünya'da hiç görmediğimiz birçok gezegen ve canlı oldugunu düşünürsek uzaylilarin olma ihtimali yüksek.
Bence yanlış sinyal o uzaylılar iletişime geçmez onlar bizden zekiler
Dünyada yalnız değiliz zaten bunu kuran ayetlerinde de okuya bilirsiniz
Uzayda demek istedin sanırım
Bu kızda herşeyi ayetlere bağlıyor
@Gaddare Kılavuzumuz Kuranın Ayetleri yoksa nereden bileceğiz..
Namaz kılıyormusun
Evet Dünya hariç bir gezegenin var olduğu tespit edildi fakat biz buna uzaylı demiyoruz çünkü Dünya da evrende bir gezegen olduğuna göre biz de uzaylı değilmiyiz?
Ben de hwp bunu dusunmusumdur onlara gore de biz garibiz katiliyoeum
sanmıyorum uzaylılar olsa bile bizimkiyle aynı teknolojiye sahip olabileceklerini düşünmüyorum farklı şekilde iletişim kurmaya çalışırlar yıldızdaki patlamalardan kaynaklanmış olabilir
Bu çok açıklayıcı bence..
https://youtu.be/ZL4yYHdDSWsAlt yazı seçeneğini açın
biZim millet hayvanlarla anlaşamıyo uzaylılarla nasıl anlaşşın 😂
Gün Olur Asra Bedel isimli kitabı okuyanlar, Orman Göğsü Gezegeni ve meskûnlari biliyorlar 😃😂
valla her an her şey olabilir poh da çıkabilir bence :D
94 ışık yılı diyosun sinyal anca gelmiş kendileri ne zaman gelicekki ışık hızı ile 94 yıl seyahat
sanmiyorum gercek olduğunu oyle birsey olsaydi onlar coktan inerdi diye düşünüyorum :D
ayy keşke ya... keşke var olduklarını tüm dünyanın gözlerine soksalar
Aslında uzaylı diye birşey yok ama çok tatlı değilmiler djsbxjskxkzn
Ödemeleri arıyorlar ayıp lan ayıp
Sen ki adına filmler yapılan zekiliği ile ön plana çıkan ırksın.
Varlarsa biran önce gelip şu dünyayı istila etsinler.
vatan haini ası asın asın
Bu olay doğru olsun olmasın koca evrende insan oğlundan başka yaşam süren canlılar da var
Ya Allah onlarla bizi görünmez yaptıysa? Birbirlerimizi göremiyoruz ama sadece sinyal gönderebiliyoruz sadece sinyallerle iletişim kurarız ama belki asla birbirimizi göremeyiz
görebilenler var bazen etrafında kara gölgeler görürsen bunlar repteliandır veya gri lerdir
@ilker4545 kötü ruhlardır onlar düşünsene insanları uzaylılara inandırarak Tanrı yı aramaktan vazgeçiriyorlar böylelikle cennete gitmelerini engelliyorlar sherlock holmesün kim kazanıyor mantığından bu çıkar
@ihtilalci sherlock holmesss djdjdj en sevdigim dizi ve filmm aynen olabilir
Bence kurabiliriz ve bu efsane bir olay olur, ben anlaşabileceğimizi düşünüyorum, uzaylı bir arkadaşımın olmasından çok memnun kalacağıma inanıyorum 😝
Daha yşadığımıztpraklarda birbirimizle anlaşaıyıruz onlarla nası anlaşacağız hangi dl bide 😂
@Halit01 her dili biliyorlar
@ilker4545 bunu neye dayanarak söylüyorsun?
@Halit01 araştırmalar sonucu diyelim
@Halit01 kendimce bilgilerim var
İlker4545 eğer her dili biliyor olsaydık şu an dünyada ufo var mı yok mu tartışması olmazdı senin dediğin var olan birşeyi kanıtlıyor ama nedense dünyada büyük bir uğraş var ufo var mı yok mu diye sence söylediğin mantıklımı? Bence mantıksız kanıtlanmayan birşeyin her dili bildiğini söylüyorsun
Nasa' nın bazı araştırmacılarının görüşü gibi sadece parazit bir sinyal olduğunu düşünüyorum...
Onlarla hangi dili konuşmayı planliyorsun beden dilimi başka dil mi
daha dibimizdeki insanla düzgün iletişim kuramıyoruz.. kardeş kardeşin kötülüğünü istiyor.. onlarla mı dost olacağız, iletişim kuracağız..
ABD'nin zaten iletişim halinde olduğunu biliyoruz yıllardır bize %1 lik kısmı yansıtılıyor hepimizi ayakta uyutuyorlar araştırın bakalım bir reptilian ırkı diye.
helal olsun soyle bir bilgisi olan reptilian dan haberdar olan bir sen cıktın sabahtan beri yazıyorm herkeze adamlar anlamıyor ha bu arada kristal veya indigosan başkalarınıda görebilirsin bir kere rüyamda reptelian görmüştüm
Uzaylılar varsa bizim kadar eğlenceli değillerdir ya.
Bende tam ğlkede bitek uzaylı istilası eksikti diye bak oda yakındır
Ya bırah bu işleri bremen bu kadar aptalı akıllı etmeye calışsınlar malzemeden kasmadan (gülücük)
Bu kadar gezegen de sadece dünyalıların olduğuna inanmıyorum.12 odalı evin olsa sadece 1 odasını mı kullanırdın. Bunun gibi bir şey. Bence uzaylılar var.
Hacı 94 ışık yılı uzaklık ne demek biliyonuz mu :-D
Sanırım bu gidişle dünyadaki karışıklıklara uzaylılar el atacak :)
Ona bakarsanız biz de uzaylıyız çok saçma bisey uzaylı dünyalı ayırımı
Valla görmediğimiz bir o kalmıştı artık şaşırmam galiba. Gelsinler onlar da gelsin arkadaş. :d
Yaklaşık 1 katrilyon km yağıyor şimdi uçağa binsen 200 milyon yılda varırsın :)
İnsanlardan skldk inş kurarız yeni arkadaşlarımız falan olur
Olabilir yani niye olmasın da acaba varsa nasıl bişeyler tip falan 😄
Önce bu gezegen İnsanoğlundan kurtulmalı ki başka canlılara çekici gelen tarafları olsun.
Olabilir bu evrende yalnız değiliz elbet bir gün uzaylılarla karşılaşacağız.
Kuruluyor ki zaten şu anda 51. bölgede telsiz ile bağlantı kuruluyor..
Işık hızıyla bile gelseler 94 yıl ben olmayacam o zaman bana ne egehehejhe
Uzzaayylıların yanağından öpeyimmmm, zana bişi olmasınnnn :)
Öyle bir şey kim bilir kaç asır sonra olur. Şu anda cok zor :)))
niye uzaylılar hep böyle çirkin düşünülüyo belki thor gibi uzaylılar belki bugüne kadar göremediğimiz kadar güzel kadınlar var
Kim bilir belki olabilir... Ama şu an yaşayanların göremeyecekleri kadar uzun yıllar sonra olabilir
94 ışık yılı ışığın sn deki hızı 300 km bir yılda alacağı yol tahmin edilemez ve bu 94 ışık yılı. ışınlanma olmadan zor :)
300.000 km
Aman buraya gelmesinler de sonra Türkiyeye yollayıp parasını verir diğer devletler biz bakarız 😁
bu yalan demişlerdi daha önce öyle bir sinyal ciddi gelişme olana kadar inanamamyı tercih etmiycem
uzaylilar pek çok kez dünyaya gelip dinleri insanara yazdirmiştir. en son muhammet zamaninda gelmişlerdir. bizi pek umursamazlar
Bir nesil sonramız için mümkün bence de şimdilerde pek görüşeceğimizi sanmıyorum
Bu konu bizi aşar zaten bu uluslararası uzay ajansının konusu ve bu konuda toplantı yapacaklarmış
uzaylilarin var oldugunun kaniti hic insanlarla iletisim kurmaya calismamalaridir 😅😅
biz de onlara bir sinyal atalım, bakalım ne cevap gelecek :)