AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
İnşallah gelirler, dünyayı daha yaşanılır bir hale getirmek için birçoğumuzu katlederler. :) Özellikle petrol ve iktidar uğruna insanlara zarar verenleri...
https://i.hizliresim.com/kEBOlv.jpg
Her sey ihtimal dahilinde her gezegenin galaksinin kendine gore olusumlari var insan gibi bir varlik olmadigi pekala belli ama baska yasamlar olmasi gayet tabi normal eli kolu bacagi olan bir sey dusunursek bence orasi muamma
Dostum belki on bin belki yüz bin sonra oraya gidebilecek teknoloji olabilir dert etmemize gerek yok he onlar buraya gelirse sıkıntı var çünkü her şeyi yapabilirler
merak etme yapmazlar cunku pozitifleri var negatifleri var negatifler reptilianlar gibi pozitif ler sevgi ve işik ile beslenirler reptelianlar ise kin nefret öfke ile yapabilecekleri en büyük şey bu beslenmek
hııııı evet yakında el sıkışacağız.94 ışık yılı ise o sinyalde asırlar önce çıkmıştır yola o zaman sevgili olanlar şimdi kaç nesil geridedir.
mesaj atarımısn bana
merak etme uzaylılar istese 1 gün içinde dunyaya gelebilirler ve zaten reptilian ırkı dunyada var onlarda uzaylılar
@ilker4545 reptilyanlara karşı ırkçılık yapmak insani midir?
@ihtilalci o ne demek. nasıl bir ırkçılık. soruyla ne alaka.
onlar insan olmadığına göre onları aşağılık görmek ve üzerlerine egemenlik kurmayı hedeflemek insani midir? demek istemiştim
Valla uzayı bulur da gidersek onlara tecavüz ederler mi? Hırsızlık olur mu? ya da mülteci mi oluruz soruları sormamız gerekiyor...
yaahu sanane sen zaten görmiycenki ne düşünüyon yahu şimdi elin uzaylısı korkmayın dünyalılar biz dosttuz diye mesaj atsa zaten 94 yıl sonra gelcek sıkıntı yok yani 😂😂😂😂🔫
Siyonizmin en kral yalani. Yarin bir gun haarp silahiyla sagi solu imha ettiklerinde uzaylilar yapti diyebilsinler diye. Sonucta gokyuzunden gelen ve merkezi belli olmayan saldirilar olacak.
Haarp saldırıları yakındır haklısın kardeşim. Amerika bunun üstünde çok yoğun çalışıyor. Hatay'da deprem olmusta 3 sene önce sanırım deprem olmadan önce deprem olacağı internette yazılmıştı. Haarp projesi için deneme yaptıkları düşünülüyor
@Zorrİnsan Kesinlikle öyledir.
Zaten varlar..
Ama dünyaya gelip bu insanlarla dialog'a girmeye tenezzül edecek kadar aptal olduklarini düşünmüyorum gelselerde giderler
Kesinlikle var olduklarına inanıyorum. Hele ki Nasa nın gizlemeye çalıştığı olayları astronotların gökbilimcilerin makalelerini okuduktan sonra... Kesinlikle varlar.
evrende tek olduğumuzu sanmıyorum zaten. koskoca bir evren? milyarlar trilyonlardan oluşan bir evren? hala yalnızız diyen ağır salaktır.
Ucsuz bucaksiz siniri olmayan evrende sadece dunyada yasam olmasi bana biraz mantiksiz geliyo. Uzaylilarin yasadigina elbet birgun hulusacagimiza inaniyorum
bir yerlerde inanılmaz bir şeyler keşfelmeyi bekliyor. carl sagan
dünyada sadece biz varız görüşü zaten çok egoistce:D başka canlıların oldugu bilimsel olarak kesinlik kazanmış durumda sadece tam olarak ne olduklarını bilmiyoruz ya da çoktan iletişime geçtik ama saklanıyorlar 51. bölgeyi araştırabilirsiniz mesela
51. bölge 50. bölge dikkat çekmesin diye kurulmuş kukla istasyon diyorlar
@ihtilalci 51. bölgede var griyi konusturtuolar o gerçek bir video onların ismine gri diyorlar reptelianların kolesi ve videoda yalan soyluolar bizim torunlarımız deiller onlar gelecegi bizden aldılar ve bize soylemiyorlar eğer soylersek bilinçlerinrz ve onlarla bir savaş başlar (savaş var ztn psişik olrktan oldukları gezegenlere saldırı falan )
Uzaylılar bizimle irtibata geçecek kadar aptal değiller emin ol.
https://m.youtube.com/watch?v=IsALMsjX3yYyok uzaylı filan arkadaşım uzaylı varsa ve geldikelrinde müslüman değillerse allah da yoktur dinlerde onların sinyal dedikleri kendi uzaylıları ile dünyanın bazı ülkelerine saldıracaklar onun yerini yapıyorlar
Bir gün bence muhakkak karşılaşacağız bu elemanlarla
İletişime geçer miyiz bilmem ama uzayda yaşam olmalı zaten ya. Kocaman evrende tek yaşadığımıza inanmak bencillik gibi oluyor.
Evet hatta o sinyali çözmüşler aslında şifrelenmiş bir ezan sesiymiş asdasdas
Ailenle 94 Saniye Temas Etmezsin Ama 94 Yıllık uzaylıyla Temas Etmekten Bahsedersin :D
Biz once kendi toplumumuz ile bir iletisim kurmayi basaralim sonra uzaylilarla kurariz
Ruslar yakaladıysa yalandır , onlar zombiler de var diyolar. Benim dinime göre uzaylı diye bir şey yok.
Senin dinin nedir
@Alp_16 islam
İslam da kuranı kerimde peygamber efendimiz Hz Hz Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellem seni alemlere gönderdik lafı lafı geçer ve bu aleme 99 ailem olarak dilinir
@Alp_16 O 7 cihan olarak geçer yani dünyanın kıyamete kadar 7 kez boşalıp , tekrar dolacağı söylenir.
Kuran da felan uzaylılar yok diye birşey geçiyorda benim mi haberim yok
@yasiink uzaylılar yok demiyor , ayetlerden ve hadislerden anlaşılıyor.
@NitroEx nasıl oluyor açıklar mısın
@yasiink gidip araştırabilirsin kendin
Ay hadi insallah.. Onlar dunyadakilerden daha tatlilar... Burdakilerin isi bitti orayi da kotu edelim.. Sonra tekrar dunyaya doneriz.. :p
niye o kadar heyecan yaptılar ki ya... zaten varlar.. eninde sonunda da geçeçeklerdi zaten... yoksa niye görünüp dursunlar..
1000'lerce yıllık insanoğlunun tarihi 1950 yılında bulunan transistör ile değişti.. Buda çok ilginç, son 100 yılda neden bu gelişme?
Pnp mi npn mi?
😂😂
@Ah-Bu-Ben :) farketmez, mos, fet, jfet, darlington, bipolar, unipolar hepsi olur :))
O zaman daha iyi 😆
@Ah-Bu-Ben Bu arada ben elektronik tasarımcıyım sorabilirsin :)
Analog elektronikte pek iyi değilimdir, dijital severim :) ama bayadır uğraşmıyorum. Yazılıma yöneldim bu sıralar.
@Ah-Bu-Ben Analog idare eder ama dijitalde iyi sayılırım kardeşim, ama bende 10 senedir yenilikler konusunda ilerleyemedim yani Pic ve atmega dışında çalışmıyorum, zaten eskisi kadar kafa yoracakda zaman bulamam bu yaşda.. Senin yaş müsait, yazılımda kendini geliştir, özellikle arduino üzerine yoğunlaş.. Ama bence hiç bulaşma, git kuaför salonu aç daha çok kazanırsın bu memlekette.. ;)
Zaten aklımda hep ticaret yapmak var :) tostçu falan açmak isterdim :) ya da büyük bir şirket hayaller arasında uçurum var ama Yinede ikisinide istiyorum :) mesela büyük bir şirketim olursa Yinede küçük bir tostçu ve bir Cafe açarım :)
Yazılım konusunda kendimi geliştirmek için uğraşıyorum bende, bu hayatta yetenekli olduğumu düşündüğüm tek şey yazılım diye bilirim, analog elektroniği hiç anlamadım şemaya göre devre baskı devre falan yaparım sistemi çalıştırırım ama tasarlayamam, I-0 lar ve komutlarla tasarım yapabilirim, lojik kapılar falan :) birde plc yazılımı yapabilirim. Yazılım olarak piyasanın ihtiyacı olan yazlımlar yapmayı düşünüyorum şirketler için, ama. Daha çok yol kat etmem gerek,
@Ah-Bu-Ben Benim piyasada yüzlerce projem var ama ticaret adamı değilim, yani bu işte çakal olmalısınız biraz, dürüst olursanız bu iş yürümez bizim işlerde.. Ben mühendis değilim ama mühendislerin işini yaparım, düşünün artık eğitim seviyesini.. Ama ben bıktım artık yıllarımı yedi ve aynı yerde sayıyorum, belki başkası olsaydı yerimde kök söktürürdü ama ben neysem o, bana bağlılar diye sömüremiyorum insanları.. Bence ticaret yap, özellikle gıda üzerine olsun, cafe olur ya da başka şey, önemli olan körükörüne değilde sabırla ilerle ve iyi tespit yap.. Keşke senin yaşda olsaydım, insan çok geç anlıyor, sen sözümü dinle hiç bulaşma yazılım v. s Yap ticaretini, benim yaşıma gelincede evlen gitsin sakın erken evlenme.. abi tavsiyesi.. Şimdi kaçtım iyi geceler, soranı sinirlendirmemek gerek.. ;)
Öneriler için teşekkürler, mutlaka dikkate alacağım. Ama benden size bir kardeş tavsiyesi asla pes etmeyin, her işte bir hayır vardır. İyi geceler abi
@Ah-Bu-Ben Eyvallah kardeşim.. Bu arada soranada teşekkür ederim, böyle bilimle alakalı sorular soran pembe renklerin olmasıda ayrı bir güzel burada.. Cümleten iyi geceler..
Onlar bize göre uzaylı bizde onlara göre uzaylıyız bizi görüp kesin kafayı yerler hatta sinirleri bozulur
eğer o kadar akıllı ve zekilerse var olduklarını geç o kadar akıllı ve zekilerse değil 94 daha fazla 594 ışık yılı uzağa giderler ne gelmesi 😂😂😂
Kurabiliriz. Zaten dünya da uzay boşluğunda bir gezegen olduğuna göre biz de uzaylıyız. Uçsuz bucaksız evrende yalnız olma ihtimalimiz yok.
Kendi aramızda ayni dili konussakta iletişim kuramazken onlarla nasıl anlasicaz
Tabi bu haber doğruysa
Konu hakkında daha geniş bir bilgim olsaydı daha net yorumlar yapabilirdim ama şu anki vaziyette hemen heyecan yapmanın bir anlamı yok, çok da sevinmemek lazım, belki de o kadar da eğlenceli değildir bu uzaylılar ;)
uzaylılar reptilian uzaylı ırkı ile savaştadırlar ve dünyadaki bazı kıişiler ile iletişim kurabilirler bunlara indigo ve kristel denir kuranda yeni nesil cocuklar olarak geçerler ve bu kişiler dunyayı korumaya adanmıstır düzeni değiştirmek için gönderildiler
Dünya yerle bir olduktan 1.000.000 ışık yılı sonra zamanında buraya bir sinyal yollamıştık bakalım bir ne var diye gelirler herhalde:)
Neden olmasın? Okyunalar lütfen şu sözü düşünün.. uzaylıların varlığına en büyük delil bizi ziyaret etmemeleridir..
İnsanlar daha birbirleriyle iletişim kurmakta zorlanıyor, birbirlerini yiyorlar. Birde uzaylılar mı çıktı başımıza.
Belkide.. bende istedim bir aralar iletişim kurmayı onlarla keşke olsa diyodum ay güzel olur yani :D
Belkide onlara göre biz uzaylıyızdır.. Onlarda bizden aldıkları sinyallerden yola çıkarak bu konu üzerinde tartıyorlardır😉
Zaten uzaylıyız :D Biz de onlara göre onların gezegeninde değil uzay da bir yerde yaşıyoruz :D
@LadyBjornikof öyleyiz tabikii yaşasın uzaylılar😆😆😆😆
Biz niye uzaylı arıyoruz anlamadım? Ya düşman olup dünyayı yok etmek isterlerse? Belamızımı arıyoruz?
Düşün, onlarda hiç hastalık yok, kanser yok, açlık yok, yasam süresi uzun, savas yok, kavga yok, işte bunlar varsa diye arıyoruz.
Sağlam savaş geçmişi bizde var yalnız? şu an bile hala tam bir barış sağlayamadık. Ne malum bizim bela olmadığımız? :)
Umarım bizimle temaz sağlamazlar.. Taşlarız çünkü.. Veya
Kürtçe mi konuşuyor laa bunlar!!!
- Sanırım kandil efendim..
Feto'da olabilir..
- Feto bitmiş efendim..
Temaz ne ya.. Temas.. Oha..
şu uzaylıyı çağır yanımda fazladan bira var kafayı bulmadan önce kalan biraları paylaşayım onlarla :)
Vallahi gorusup eger iletisim kurma durumumuz olsaydi eminim onlarlada savas cikartirdik aramizda biz insan olarak biraz kibirliyiz.
. Neden olmasın.. Her şey İletişim kabiliyetimizi geliştirmemize bakıyor. Yeterli teknolojimiz var bence
uzaylı diye bişey yok.. bunlar güçlü ülkelerin uzaydaki robotlarıdır :D ama boşuna çabalıolar dünya dışında yaşam yok
O kadar gezegen neden var peki? Ne için varlar?
herkes öyle düşünüyor dünya dışında yaşam yok diye peki varsa ve ortaya çıkarsa ne olur acaba diye düşünmeden edemiyor insan...
güzel kardeşlerim hem fen hem din bilimlerinden bu konuyu araştırmıştım said nursi 100 yıl önce 12-13 gezegenden bahsediyor bunların keşfedilmeyenleri de var tabi doğruysa ama hiçbirinde bir hayattan bahsedilmiyor.. sürekli bilim adamları gidiyor bir umut hevesle ordan da bişey çıkmıyor.. zaten dnyanın da sonu geldi 2150 max biçilen ömür.. almanya rusya çin abd bunların uzayda ve gezegenlerde yaptıkları çalışmalar ve kalıcı cihaz ve robotları uzaylı sanıyor herkes ama bunlar hiçbir sonuca ulaşmıyor
Gündeme gelen tek şey roscosmos. Bu ülke uzay kurumları da reklamı uzay üzerinden gerçekmiş gibi yapıyor hayran kalıyorum..
Gelsinler ama boş gelmesinler, güvenmesinler, aldanmasınlar. Aksi takdirde tacize, tecavüze, darpa, hırsızlığa ve istismara maruz kalırlar.
Evrende yanlız olmadığımiz kesin :D Teknoloji çok hızlı ilerliyor,30 yıla kalmaz yaparız diye düşünüyorum
Olaya bir el atayım. Var oldukları kesin değil (bence yok), Olsa bile 94 ışık yılı uzakta. 1 ışık yılı 10 trilyon km eder çarp 94le. Yakın Zaman'dan kastın bumuydu acaba? Sonuç çürük teori.
şu an yaşayan hiçkimse bunu bilemeyecek çünkü sinyal gerçekse bile 94 yıl geçmişten gelmiş yani gönderen unutmuştur ve biz karşılık vermek istesek sonucu yüzyıllar sonra alırız
Dostum 94 yıl değil 94 ışık yılı
@CihanÇelebii 94 ışık yılı ne anlama geliyor biliyor musun?
olabilir neden olmasin sonucda evren sadece insanlar icin yaratilmadi insallah tanisiriz uzayli kardeslerimizle 😄
Sadece teknolojik olarak çok gelişip onlara karşı tehdit unsuru olduğumuzda bizimle temas kurarlar o da yok etmek için bence :D
doctor whodan sonra uzaylıları sevmiyorum skshsjs hep bir dunya isgalj falan. aman gelselerde su yozlasmis toolulugumuzdan kurtuksak çağ atlasak.
Dünyayı sürekli ziyaret eden bir Topluluk var zaten bunlar başka bir toplulukta olabilir koca evren kimin eli kimin neresinde bende anlamadım 😊
Teknolojinin en son imkanlarıyla bile kalpten kalbe değilde cepten cebe ulaşıyorsak onlarda gelmeyiversin.
Sinyalin gelmesi binlerce yıl demek. Geri dönmeside binlerce yıl demek. Sinyal doğru bile olsa 10 göbek ötemiz ancak görür.
Evrende yanliz degiliz zaten 18 bin alem var bizim dunyamizla beraber.. filmlerde ki gibi olmasinda sonumuz:)
Dunyadisi zeki yasamin, radyo teleskobu gibi basit ve yetersiz bir teknoloji kullandigina inanmiyorum..
bı gezegenın donus sesı falandır 94 ısık yılı ımıs :D dıdısının dıdısınında dıdısında :)
Yakında türk kızları mı uzaylı kızlar mı diye sorular görebiliriz 😂😂
güldürdün
@ilker4545 ☺️☺️
Sokacam simdi uzayina su dünyada kardeşce yasayamiyoruz uzay/lı diyorlar daha
Bu haberi görmüştüm hatta sorup görüşleri merak ediyordum.
Nikola tesla kendi zamanında imkanlar ve teknoloji kisitliyken uzaya sinyal göndermişti bir çok dünya dilinde.
Bence uzaylılar gerçek ve bizimle iletişim kurmaya çalışıyorlar
güneş patlamasından kaynaklanan bişeydir belki ne heyecan yapıyonuz :D
hem o kadar uzaktan sinyalin bile gelmesi kaç yıl sürmüştür
94 yıl
Ama bir ışığın bir yılda aldığı mesafenın 94 katı kadar mesafeden
Bu evrende sadece bizim dünyamızda yaşam yoktur bence
Müslüman mı değiller mi? Değillerse tanışmak istmyrum bn
müslüman deiller sanırım oyle şeylerden haberleri yok veya ben bilmiyorum ama normal olarak pozitif enerji olanları var yani dunya kotuluklerine göre reptilianlar var düymussundur onlar negatif enerjiyle beslenirler bizden beslenirler