AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
513Cevap
Uzaylılarla zaten iletişim kurmuş bir haldeyiz sadece ciddi şekilde insanlardan saklanıyor yoksa iletişime geçtiler bile ama tabi çok da kasmamak lazım her şey olacağına varır Adanaya gelsin de lan Suri diyorlar Suriyelilere uzaylılara da lan uzi falan deriz olur biter
😃😃
Ya kardeş uzaylılar olsaydı teknolojileri çok gelişmiş bizden üstünler diyoruz peki bizim bile onların sinyalini alabilmemiz mümkünken onlar o teknoli ile bizi bunca yıldır gorup duymadılar ayrıca Kuranda öyle birşey yok Allah bizleri İnsanları şeytanları cinleri yarattıgını acık acık belırtmış onlar dışında birşey yoktur olsaydı kaç milyar yıldır buradayız bulurlardı ;)
Peygamberimizin 18bin aleme seyran etmesi ne oluyor. Her şey Kuranda yazmak zorunda değil, arap yarım adası dışındaki doğal durumlar (kutuplar, kar...) bile yazmıyor mesela.
onu bende çok düşündüm ama bitkıler deniz canlıları vs vs gibi şeyleri kapladıgını düşünüyorum dünya dışında hayat yok benim düşüncem böyle dediğim gibi bu teknolojıyle olsalardı 3 mılyar yılda ulaşırlardı bize :3
Kuranda uzayı araştırın yazıyor
@sx7paAm biz yerde ve gokte insanlar yarattik diye bisey var kuranda yanilmiyorsam
Hiçbirşey boşu boşuna yaratılmamıştır..
ışık yılı bir ışığın bir yılda aldığı mesefeyi temsil eder. gelen sinyalin gücü gigahertz olarak ölçülüyor. bu kuvvette bir mesajı bize ulaşmasının 2 nedeni şekli var. ya bir yıldız patladı. ya da çok ama çok gelişmiş bir medeniyet bize bu sinyali yolladı. bu sinyal bize tam 94 yılda ulaştı. yani bu medeniyet muhtemelen şu anda bu sinyali gönderdiklerinden 94 yıl daha ileride olması muhtemeldir.
gigahertz gücünün değil frekansının ölçüsüdür. Bu frekans radarda kullanılan aralığa denk geliyor. bu frekansta ve gücü yüksek bir yayın yapılmış. olay budur.
bıyerde okumustum Şu an uzaylılar bize gelişmiş bir teleskopla 94 ışıkyılı uzaklıktan baksa bizi şu an görmüyolar, dünyamızın 94yıl öncekı halını veya 940yıl öncekı halını göruyolarmıs yanı 94veya 940yıl önce yaşayan insanları yanı bildiğim kadarıyla böyle bişeydi ve cok enteresan geldı bana ya cok garip
94 yıl önceki halini görüyorlar. çünkü görüntüyü oluşturan ışıkların yansımasının karşı tarafa ulaşması ışık hızı ile 94 yıl sürüyor. bizim içinde geçerli olan durum bu. 100 milyon ışık yılı uzaktaki galaksilerin 100 milyon yıl önceki halini görüyoruz :)
@patates8 e bu durumda gelen ses kaç yıl öncesine ait
@patates8 aynen hocam ya inanılmaz bişey bu. şahsen ben bir 15 20yıl gidip cocuklugumu görmek isterdim ya da bir 2. dunya savasını felan. haatta istanbulun fethını bile canlı canlı ızleyebılıyomussun :) mutıs bısey :)
@SarışınHukukçu sesi duymuyosun ki okadar uaklıktan ses mi duyulur kaldıki şurdan örnek vereyım gök gurultusunde bile önce ışık 10 15sn sonra bile ses gelıyo okadar milyon ışık yılı uzaklıktan ses gelmesi imkansız diye biliyorum
Bir ara uğultu falan geldi diye haber yapmışlardı. Uzayda sesin dağılması mümkün mu
@SarışınHukukçu uğultudan ziyade ben ses sinyaller yakalandıgını duymustum. zaten uzaylıların konusarak değil sinyallerle iletişime geçtiğini biliyorum ben yanı tam olarak emın olmasamda öyle yani. şu sıralar ilgimi çekiyo uzay..
@SarışınHukukçu mesela gökte gördüğün yıldızların belki çoğu orda yok şu an ama sen ışığını gördüğün için orada yıldız var diyorsun.
@Kuskuun zokayim öyle yıldıza ben o zaman. O vakit yıldız kayarken gorduysem kaç sene önce kayan yıldızı gormusum demek mi oluyor bu
@scaletta06 hesabım sıfırlandı şimdide burdan mesaj atamıyorum
Nasıl bir sinyal türü? Ses sinyali mi ısı sinyali mi vs. 94 ışık yılı öteden geldiğine göre binlerce yıl önce yola çıkmış ve günümüzde ulaştı. Belki bir patlamanın sinyalidir :) günümüzde sinyalin geldiği yerde hiç bir şey olmayabilir de :) 94 ışık yılı diyoruz. Bize en yakın galaksi sistemi Alpha Centari bile 1,5 ışık yılı uzakta :)
iletişimi bilmem ama yaşanılmaz hale geldi bu dünya.. savaştan kandan başka haber duymaz olduk..
belki buradan işçi alırlar da 94 ışık yılına gurbetçi oluruz..
Kütle Çekim Frekansları kanıtlandı, Einstein'ın 100 sene önceki teorisi ve bence buradan çok şey bulunacak, uzaylılar ve hatta bigbang'e kadar gidilecek diye düşünüyorum sorunla ilgisi ise benim bu sitede bir yazım var okuyabilirsin
www.kizlarsoruyor.com/.../a54853-uzayda-yasayan-baska-zekiler-var-mi
Ne yakını arkadaşım 94 ışık yılı diyoruz 😃
4 ışık yılı öteye en hızlı uzay aracımızla gitmemiz 85 bin yıl sürüyor. 94 ışık yılına gitmek bir milyon yıldan uzun sürer. Ama başka yollarla anlaşabilirlerse bilemem. Şu anki sistem güvercinle haberlesmek gibi
Kurmayalım mümkünse biz bu dünyayı zaten yaşanmaz hale getirdik bırakalım diğer gezegenler rahat ve huzur içinde yaşasın. Hem niye uzaylıları gökte arıyorsunuz ki... yeryüzünde yeterince var aynı dili konuşan ama algı kapasitesi aynı olmayan
Alın benden size. :)
tayyareci.com/karikaturler/images/karika/ufo.gif
94 ışık yılı uzaktan sinyal gönderecek teknolojiye sahip yaratıklar insanlarla dalga geçmek için mi böyle şeyler yapıyorlar? Neden hep gördüğünü iddia eden insanlar, seçilmiş olduklarını söylüyor? İnsanlık hazır değilmiş. He ya he insanlık hazır değil sen özel dölsün seni seçtiler. 94 milyon ışık yılı uzaktan hebel hübele yapıyorlar ama kendilerini bizlere açık ve net göstermiyorlar öyle mi :D niye? hazır değiliz hacı. Galaksinin osuruğudur o sinyal sandıkları şey.
NASA sahip olduğu bilgilerin en fazla %10'unu halkla paylaşıyor daha bilinmeyen çook şey var. ben gerçek olduklarına dair pek çok kanıt görmüştüm internette, hem koskaca evrende neden yanlız olalım ki bence gerçekten varlar. henüz okyanusların diplerinlerindeki canlıların bile tamamı keşfedilememişken milyarlarca ışık yılı uzaklıktaki canlıları hemen keşfetmek ya da olmadıklarını iddia etmek elbette mümkün değil
başka varlıkların vardolduğuna inanıyorum çünkü tamamen mantıklı. belgeseller de izledim bu konuda araştırma yapan insanların konuşmalarını da dinledim ve tamamen mantıklı geldi bana. tabi şimdi dinciler dolar yalaaann palavraaaa yahudi kandırmasıııı diye dolanırlar. e beyin yok nabcan
Uzaylı olduğu yalanı Rusya'da sık dile getirilir. Yalandır. UFO da yok, uzaylı da yok. İslam alimleri, Dünya dışında insan (gibi akıl ve irade sahibi varlık) bulunmadığını bildirdikleri için İslam düşmanları tarafından uydurulmuş bir hurafedir UFO ve uzaylılar.
Allah CC. Alemlerin rabbidir
prof konuştu :D
😂😂😂😂😂😂😂😂
@Biribenidurdursunnnn ergen olduğunu belli etmeseydin keşke
Hadi lan ordan soytari ergen oldugum belli olmus mus canım
iyide belki onlarda bizim gibi iradeye sahip, ve bizim gibi belkide bizden daha üstün bir beyine sahip?
Yakında iletişim kurmak diye bir şey yok. 94 ışık yılından bahsediyoruz böyle bir sinyal gönderildiyse, ki gönderilmesi çok düşük bir ihtimal, iletişim kurmak için bile 94 yıl beklemeliyiz.
Evet belki evrende yalnız değiliz, ama bugün ki teknoloji gelişmiş gibi görünse de hala çok ilkel insanoğlu eğer başka yaşam formları varsa bunlarla iletişim kurması belki yüzyıllar alacak. Evrende ne olacağını hiç bir zaman bilemeyiz...
94 yıl beklememize gerek yok. belkide bizden o kadar ilerde bir medeniyettir ki bizim en hızlı dediğimiz en büyük zaman birimi olan ışık yılından yani ışıktan dahada hızlı hareket eden radyo frekansları bulmuşlardır bunu bilemeyiz.
94 ışık yılı uzakta olan bir gezegene gitmen 94 yıldan daha fazlasını alır sinyaller ışık hızında geldiği için 94 yıl sürmüştür ve bizim insanlığın ışık hızında bir uzay gemisi icat edebileceğini sanmıyorum yani 94 yıldan çok daha fazla bir zaman sürecinde oraya ulaşırız bu da kesinlik değildir yani bizim şuanlık yapıcağımız birşey yok karşı tarafı beklememiz gerekir bununda gerçekleşmesi çok düşük bir olasılık
bilimin iletişim kurmayı başarıp başarmadığını bilemeyiz fakat yüzyıllar öncesinden Kur'an-ı Kerim cevabı met olarak vermiş zaten. bunun üzerine tartışmak yerine iletişim yollarını aramak gerekir. tabii bize yararı olacaksa. Buyrun ayetler burada açıkça mevcut;
m.sabah.com.tr/galeri/yasam/kuranda-uzaylilar
Bu Dünya haricinde İnsan ve Cin'lerden hariç mükellef varlık yoktur. Bu saçma sapan şeylere inanmayın.. Cin'ler İnsanlardan önce yaratılmıştır bu nedenle insanlardan kat kat daha çoktur cinler ve onların saniyede ışık hızı ile hareket ettikleride bizlere Kuran'da bildirilmiştir. Bu nedenle başka Alemlerde olsa olsa ancak Cinler vardır dünyamızda olduğu gibi.
Saçmalık
@patates8 Neden?
Çünkü kur'an'daki alemlerden bahsederken bunun kapsamı tartışmaya açık. Ayrıca milyarlarca ışık yılı genişliğindeki evrende ve sayısı üslü sayılar ifade edilen sayıda gezegenin arasında bir biz mi hayat sahibiyiz?
@patates8 Evet, mükellef varlık olarak biz ve Cinler. O dediğin evrenin bir ucununa Cinler gidebiliyor ama sen mağlesef gidemeysin kardeşim.
Gelsinler bir cayimizi icsinler, uzaylılar istila etmese bile bu memlekette boku bokuna ölecek çok fazla sebep var.
Evren çok geniş , bizimkine benzer tonla güneş sistemi var , biz varsak başkaları neden olmasın.
Allah 99 bin alem yaratmış.. Ve bu 99 bin alemde aynı senin bulunduğun dünya gibi bir yaşam mevcut.. Uzaylılar ile görüşme olmaz lakin o tür cihazlar cıkacak.. Bunlar da zaten kıyametin alametleridir..
MÜLK SURESİ 5. AYETTE ALLAH DERKİ BİR ARŞI YILDIZLARLA DONATTIK Kİ BİLGİ ALMAK İSTEYENLER ELLERİ BOŞ DÖNERLER YILDIZLARIN ÖTESİ ARŞ TIR ALLAHIN MELEKLERİ ORADA NÖBETTEDİRLER DUYDUKLARI ŞEY MELEKLERİN FREKANSI OLABİLİR
İmkansıızz ya. Yaşam olma olasılığı mümkün ama iletişim kurmamız imkansız.. Baksana koca evrene kim kime nerden nasıl işetişim sağlıycak.
94 ışık yılı ne demek biliyo musun? Birinin ışık hızıyla 94 yıl önce gönderdiği sinyali biz şu an alabiliyoruz.
Milyonlarca hatta milyarlarca galaksi var deniyor.. Bunu doğru kabul edersek ki evreni düşününce mümkün o zaman bizden beşka canlılar oldupun kabul etmek ve bir gün iletişime geçeceğimizi düşünmek fantastik olmaz:))
Bunların erkekleri de pisliktir insanların erkek cinsinden ne hayır gördük ki bunlardan da bir hayır görücez?
(HER ERKEĞE AİT DEĞİLDİR)
her herkege ait degil dedigniz icin tesekkurler
@zaman0506185002 Yani insan çok acı çekse bile, bazı şeyleri görmek zorunda. Gerçekten de her erkek aynı değil
Teleskop ile yakalanan sinyalden bile rant sağlamaya çalışmak, yurdum insanı dna inşaa eder ziker atar bilimi dini imani çünkü beyini en son yaptığı buluşun ekonomik az yakan versiyonunu yapmaya çalışırken boyutlar arası orgazm geçirmiştir. Suyu nereye gitti hala araştırılmaktadır!
Ne diyon ya hatta uzayli kizlarla chatlesicez. Uzayli dunyali asklari meshur olcak. haberlerde turkler uzaydan kizkacirdi diye mansetler olcak,
Şimdi dünyanın evrenin merkezinde olduğunu, tüm her şeyin insanlar için var olduğunu savunan kibirliler uzaylıları inkar eder.
Sinyal ilginç. Daha önce de wow sinyali almıştık yanılmıyorsam 72de. Ama bence uzaydaki yaşam eğer varsa bakteri düzeyinde bile olabilir. Çok farklı varlıklara hazırlıklı olmalıyız bence.
sırf samanyolu galaksisinde dünyamızın çevresinde döndüğü güneş ile aynı yaşta 2 milyon güneş tespit edilmiş. bunların hemen hepsinde yaşam olabilme olasılığı var :) tabiki de vardır hayat uzayda. görüşür müyüz.. sanmam :D
Görüşmekten ziyade gezegen savaşları çıkarsa şaşmam birkaç yüz yıl sonra. Zira dünyada bile herkes birbirini yerken, kanla beslenen ülkeler varken uzaylılar da renk katar işe. Peki ya uzaylıların sinyali fake ise Rusya fake atıyorsa 😆
Teleskop ışık toplar ve senin gözünün gördüğü görüntünün çok küçük bir noktasını büyütür, halk arasında uzakları görmeni sağlar derler. Dürbünün abisidir, ker atar. Sinyal yakalamaz, yakalasada sana anlatmaz, eğitim sistemi bizi mi dolamtoyor yoksa biz mi sistemi zikyoz. Fayk
kuran-i kerimde anlatildigi gibi 18.000 âlem olduguna gore buna sasirmaya gerek bilem yok uzaylilar illaki vardir☺
twitter.com/mehmedsafak/status/771075704314327040 uzaylılarla çoktan sağlamışız teması🙃
o video gerçek ama yalan soyluolar onlara gri deniyor reptelianların koleleriydi sanırım ve bizim evrim geçirmiş halimizde değil onlar gecelegi aldıkları için yalan syoluor
Umarım kötü niyetli bir TİP 2 medeniyeti değildir, çünkü öylelerse eğer yıldızlar arası mesafeyi çok kısa sürede aşıp buraya gelebilirler ve bizim teknolojimiz onların yapacaklarına engel olamaz...
İyi niyetli olmalarını umuyorum.
atom bombası diyorum ve susuyorum
@ihtilalci Sence başka yıldız sisteminden buraya kafasına göre gelebilen bir medeniyeti senin atom bomban etkisiz hale getirebilir mi?
atom bombasınıkarşı koruyucu bir şey icad edilebileceğiniedilse bile bunun hareket eden uzay araçlarında uygulanabileceğini zannnetmiyorum
@ihtilalci Bugünün bir savaş uçağı filosunun Ortaçağda, İngiltere'de ki bir kaleye saldırdığını düşün, o dönemin insanları için karşı konulamaz bir silah mesela top, mancınık her neyse, sence uçakları ne kadar etkiler?
Muhtemelen bizim onlara karşı kullanacağımız nükleer silah dünyaya zarar vermekten başka bir işe yaramaz, tani onu kullanacak zamanımız kalırsa...
olmadı Ya İstiklâl Ya Ölüm deriz kurtulana ya da soykırılana kadar savaşırız
Neden olmasın bir gün bu da olacaktır bence.
Gezegenlerden dünyada bizim gibi bir tür yaşarken, diğer birçok gezegende de, farklı türlerin yaşıyor olma ihtimali var bence. İyi niyetle geliyorlarsa, davul zurna ile karşılarız kendilerini 😂
yıldızlarda hayat olsa ne yazar
4 ışıkyılı uzaklıktaki yıldıza 1 gramlık cipli uzay gemilerini 20 yılı hazırlık 40 yılda gönderebilecegiz. fotografını çekmek icin (kaynak:https://kurious. ku. edu. tr/tr/haber/komsu-yildiza-20-yilda-yolculuk)
Olabilir, neden olmasın..
Haber benimde çok dikkatimi çekti. Detaylarını okudum da, bu yıldız Güneş enerjisine çok benzer bir enerji içeriyormuş.. Ve çok güçlü sinyaller yayıyor.. Bu koca evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum ben..
uzaylıların var oldugu bana kalırsa zaten biliniyor bunlar sadece halkı alıştırmak için açıklanan şeyler olabilir.
Olabilir.
3 boyutla sınırlı bir dünyada yaşamaya çalışıyoruz.
Farklı boyutlarda, farklı canlı türleri yaşıyor olabilir.
Onları göremememiz, var olmadıkları anlamına gelmez.
Uzaylılar eger burdaki enty leri okuyorsanız zaten buranın ne kadar bok püsür oldugunu şimdiye kadar anlamışsınız gelmeyin biz yandık siz yanmayın...
Mantikli düsünürsek imkansiz, cünkü onlarda bize ulasacak teknik olsa, zaten iletisim kurmus olurduk, bizdede ancak bir sinyali daha varsayim olarak kabul ediyoruz..
piyasadaki bütün bilimkurgu dizi ve filmlerini izledim gelsinler hazırım ben sonumuz pek iyi olmaz ama gelirlerse düşünsene konusan kanişler geliyomus :D
ben kainatta yalnız olduğumuza inanmıyorum bu okyonustan bir bardak su alıp balina yok demek gibi birşey olur illaki varddır bakteri dahi olsa canlı ve uzaylı sayılır
Ya vardırda bizim yaşamiçin temelihtiyaçlarımızla onlarınki bir olmadığından iletişim veya görüşme mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle katılıyorum onlar farklı boyuttalar cinler gibi
canlıların oluşması ne bir tanrıya ne de başka bir şeye ihtiyça vardır. evrenin oluşumu gereği canlılar oluşmuştur. Bu bir süreç ve zaman sürecidir. İnorgani, k maddelerden organik maddeler ve hatta protein sentezini gerçekleştiren bilim adamları var. Bu bilim adamları medayda göremesiniz. Çünkü, inanın çok gizli denyler var. Ve sizlere desem anne ve babab olmadan bir insan yaratıldı. Herhalde bu adam ne dersiniz.. Ama inanınp inanmamnız size kalmış. Ben karışamam. Fakat, gereçkler tektir ve değiştirilemez. Ve onlar kilşilere, yorumlara ve eleştirilere göre değişmezler. Şimdi neden açıklamadalır diyeceksiniz. Bu o kadar kolay değil. Kilisenin ağır tepkisi olacak.
@hiçkimssse ne alaka yaaaa alakaya çay demle gelbizde gazoz içelim der gibi oldu bazı yobaz insanlar dinsizliği yaymak için elinden geleni ardına koymazken ki inanıyor ve iman ediyor sırf dünyayı güya kendilerine göre daha yaşanır güzel fuhşiyetın bol olduğu cinayetin bol olduğu bizim tabirimizle pislik yaşanılmaz ve bol bol zinaların yapıldığı bir yer haline getirime Gaye'si içerisinde olurken senin gibi aptal zihniyetsiz canım ve İslamiyetin yasakladığı şeyleri kaldıramayıp onları ezmek amaçlı kötüleyerek gericilik bunlar bizi engelliyor diyerek gereksiz şeyler diyerek şeytanın ve nefsin kölesi olan nefsin hoşuna giden kelimeler kullanarak imanı zayıf olan insanları kafaya almayı amaçlayıp saptıran insanlar defolun gidin sizleri aramızda görmek istemiyoruz ki cehennem de sizin için var zaten yanacaksınız tekrar yanacaksınız yine yanacaksınız anne ve baba olmadan insan yaratıldı diyorsun neye göre neyi örnek almışlar sordun mu ilk defa yapılmış birşey gibi söylüyorsun ve
Ve şakın cevap vereyim falan deme sakıın senin gibi aptal salak geri kafalı zihniyetsiz ukala saygısız birkaç saçma salak aptal kelimelerle insanları kandırmaya çalışan geri zekalılar sizinle uğraşacak vaktimiz yok gidin yolunuza kendi dünyanızda yaşayın bizd karılmayın nasıl istiyorsanız öyle yaşayın
@Meramim @hiçkimssse meramin bir insan zina hırsızlık veya bir çok şeyi dini yasaklamalardan ötürü yapıyosa zaten o insan bir zahmet yaşamasın. Insanların düşünceleri var vebu düşüncelere göre değişen ahlakı yani merak etme kimse dinsiz olunca ortalığı kaos götürmeyecek. Ve yobaz demişsin ya hiçkimsseye denen kullanıcıya önce kendine bakmanı öneririm. Zira peri masalları gibi hikayeye mutlak inanıp onları yalanlayan herkese fazlasıyla öfkelisin. Biz sizler gibi cehennem korkusu cennet iştahı tanrı bizi sevsin diye birilerine yaranma mantığı ile yaşamıyoruz.
bir kadın ile bir Ada'm ikiside insan olmalarına rağmen hala iletişim kuramıyoruz , uzaylılarla olacak iletişimi merak ediyorum. Muhtemelen trip atarız
Sinyal 94 ışık yılı süresinde geldiyse kendileri 36366272726272827363886282826372616282826272738228652 yılda gelir
Bence 36366272726272827363886282826372616282824272738228652 yılda gelirler
Daha sayıyı okuyamadım nokta neyim koyun 😠
@gizliüye03 cok kolay oku işte
Yok artık 😕😂
@gizliüye03 kafa bulduğumu farkettin umarım :)
😂😂tabiki
@gizliüye03 şaka değil kanka hesapladım...
işsiz min 😂😂
Uzaylılar dünyaya gelip de bizi geliştirecek birşeyler yapıcaklarsa bile aman ülkemize inmesinler adamlar burada gerilerler bizimkiler çay kahve tavlaya başlatır...
onu anladım da biz bu uzaylıları neden koca kafalı iri gözlü cirkin bir yaratık olarak şekillendiriyoruz, hayır bir gün cıkıp gelecekler kendi simgelerini görüp yoktan yere bize düşman olcaklar
Belki de bizden daha güzeller
@gurkansahinbas aynen iste ben de onu diyorum, ama bizim abazalar kaçırır onları geri ahah :D
İlk olarak bağcılar'a ineceklermiş öyle bir duyum aldım :D
ister ciddiye alın ister almayın bunları görebilen konusabilen suanda var zaten yeni nesil olarak geldiler ve uzaylılarla baglantıdalar dunyayı korumak amaçları şimdi bazı yerlerde görmüssünüzdür reptalian yılan adam gibi birşey uzaylı türü - enerji ile beslenirler
bunlardan biride benim
yok artık
@mfarukk inan inanma kuranda vardı sanırım yeni nesilden bahsediliyor onlar dunyayı korumak için düzeni değiştirmek için gönderildiler ve eğer onlar gece uyumadan once7 kez sonsuz yaratan ve sonsuz yaratanın yarattıgı pozitif gezegenler konfederasyonunun farkındayım temasa hazırım sizi sonsuz yaratanın sevgi ve ışığı ile selamlarım sevgi ve ışık ile.
bunu gece yatmadan 7 kere derseniz uzaylılar rüyanızda telepatik olarak konslar ortolama 15 gün yapmak lazm gelmeleri için ve kristel ve indigoysanız gelir
kurandada geçiyor ztn yeni nesilden
peki siz iletişim halindemısiniz?
@mfarukk rüyamda bir kere reptilian görmüştüm ama dilini anlayamadım cok garip konusuyordu reptilianda bir uzaylı türü
@mfarukk bana mesaj atarmsn
mesaj atamazsın diyor? ks
Bir belgesel de seyretmiştim bize en yakın galaksi Andromeda , bizim galaksimize saatte 500.000 km hızla yaklaşıyormuş ve 2 galaksinin birleşmesi 500.000 yıl alacakmış mesafeyi siz hesaplayın artık böyle büyük bir evrende mevlam muhakkak bizim gibi canlılar yaratmıştır diye düşünüyorum...
Evren'de daha çok keşfedilmemiş şeyler olduğuna inanıyorum. Neden olmasın. Uzay sonsuz bir boşluk ve birçok gezegen var. Bizler gibi başka canlılarda olabilir.
Millette amerikan özentisi hiç bitmiyor en sonunda bir avatar gelip şu uzay bilimcileri yakalayıp saçını çıkartıp bir taraflarına sokup masmavi yapıp kendi ırklarına katsada kurtulsak bu saçma muhabbetlerden...
Hayırlısı artık. Dünyadaki yaşam çok iyiymiş gibi bir de uzayı mı araştırıyorlar. Uzaylılar dünyaya gelip dünyanın şu halini görseler geri kaçarlardı sanırım.
bilgimin olmadığı bir konu :)
ama olması iyi olur seviyorum bu tip yaratıkları
hatta telepatileri güçlü olsun da dünyamızda ki tüm kötü insanları öldürsünler :D
Dünya dışında yaşayan başka varlıklar varsa ve bizle hala iletişime geçmedilerse bilinki çok akıllı ve teknolojisi üstün seviyededirler. çünkü insanların ne bok oldunu anlamışlardır...
Akılları varsa bizden uzak dururlar yoksa duble uzay yolu yaparız araya bir sürü de avm medeniyetleri şaşar. Bir de alt uzay mezheplerine böleriz tadından yenmez.
Ben %51 var %49 yok diyorum bence işetişim kuramayız sanmıyorum uzaylıların olduğunu Kuranda var veya yok diye bir tabirde olmayınca insan muallakta kalıyor
alemlerin rabbi sadece dünyanın değil. demekki başka yaşayanlarda var. ama ben çok araştırdım hatta bir ara nasaya bille takmıştım kafayı. sanmıyorum gelmezler.
94 ışık yılı öteden bir sinyal gönderilmiş olsa, şimdiye çoktan yeri saptanıp gözle incelenmişti. Günümüzün astronomları binlerce ışık yılı ötesini oturup inceliyorlar.
Gezegenleri tespit etmek çok daha önce o gezegen tespit edilmiş olsa bile sinyal dinlemesi yapılmamış olü gezegen olarak değerlendirilmiştir
@Maestro81 Hıh, 94 ışık yılı öteden kimse tek palslik bir sinyal göndermez. Mutlaka uzun uzadıya birşey olur, o kadar uzun mesafede sinyalin dalga boyu bile uzar zaten.
Böyle şeylere inanmayın boşuna. Elli senedir döbüyor bu tür şehir efsaneleri.
Böyle şeylere inanmayın boşuna
En ufak ihtimaler değerlendiriliyor o sinyale bize gönderilmemiş olabilir kendi iletişim ağlarından yansıma da olabilir o yüzden normal bir sinyal beklenmemeli
radyo sinyalleri nasıl oluşuyor bilmiyorum. ama bu sadece yapay olarak oluşturuluyorsa yani doğal olarak ortaya çıkmıyorsa. bir yerlerde başka varlıklar olduğundan şüphe duyulamaz ki zaten.
94 ışık yılından sinyal geliyorsa bu kadar güçlü bir sinyal gönderecek teknolojiye sahiplar ve bunuda sırf başka canlılar var mı diye yolluyorlardır. tek yapmamız gereken sinyali aldığmızı bilmeleri o zaman zaten buraya gelirler. ama biz nasıl sinyal yolluycaz
Doğal yollarla bu şiddet te bir sinyalin oluşması mümkün değil
Eğer bu haber gerçekse kesinlikle insanlıktan daha ust düzeyde teknolojiye sahipler demektir.
Uzayli diye bir sey yokrur. Gormediginiz bir seyin resmini nasil yapiyorsunuz? Bu uzayli resimleri ne kadar gercek? Ne kadar mantiksiz bir olay. Uzaylinin olup olmadigindan emin degiller ama resimleri heryerde var bu uzayli diyorsunuz. Saçma
sonsuz olan evrende bir tek canlı dünya'da yaşamasının gerçekcilik payı nedir?
Ben yasayamaz veya yok demedim lutfen beyninizi kullanarak gorus atin.
evet birgün gerçekten bir ses duyacağız duyacağımız sesse İsrafil’in (as) sura üflediği sesi duyacak dünya ve yok olucağız çok haddimizi aşıyruz çok dünya iycene zıvanadan çıktı
Böyle bir sinyal yakalanmıştı ve sinyali çevirmişlerdi SOS sinyaliydi galiba yakın temas kuramayız evreninde bir kuralı var ama var oldukları ıspatlanabilir