AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Dunyanin en ozgur ulkesidir Turkiye bu boyle biline..
Yalana bak!
@GunsnRose yalan nerede soylesene.. İsi siyasete dokmeyin, disarda plajda kimse kimseye karismaz, bir kac beyinsizin yaptigi munferit olaylari tum topluma "mâl" edemeyiz...
@GunsnRose yalanmı bence yalan olan sensın
@roveşata01 Türkiye özgür bir ülke mi? Özur olduğumuz bir çok şey var ama tam olarak özgür değiliz. Plajda krolarin bakışları yeterince rahatsız edici zaten. Özgürlük anlayışınız nedir acaba? Ben türkiyede istediğini yapıpta yargılanmayan adam görmedim. Siz rahatsız çünkü azınlık değilsiniz. Azınlık olsaydınız özgürlük neymiş baskı neymiş anlardiniz. İyi yerlere gitmek için özeleştiri yapmak lazım siz türkiyede olan her kötü şeyi kilim altına Süpürmeye alismissiniz.
@roveşata01 tabiki sana göre yalan olacağım ben gerçeklerim senin yüzüne tokat gibi çarpar. Şimdi defol.
@GunsnRose "ben cogunluk" bu nasil bir cumle ya, soruyu nereye cektin, kusura bakma ama sen art niyetlisin, ilk yorumdada yazdim, bir kac beyinsiz yuzunden tum toplumu yargilayamayiz.. Neyse uzatmayalim, herkesin ozgurlugu vardir kimse kimseye kendi ozgurlugunu almadigi suece karisamaz...
Sana o eskiler cevap vermiş zaten. Ne halin varsa gor.
@GunsnRose terbiyeli konuş ozgurce her haltı yıyorsun sen kımsın benım yuzume carpıyorsun içkin serbest sıgaran serbest gece klubun serbest sosyal evın serbest ıstedıgın gıbı gıyınıyorsun ıstdıgın bolgeye gıdıyorsun başka ne ıstıyorsun ozgurluk deyınce başka neyın kısıtlanıyor soyle onuda kapaklım sana
@GunsnRose trol seni se@
@GunsnRose buna sadece gülerim.
Haklisin. Valla özgür değilim diyen yalan atar. Kim düzgün durdu da özgürlüğü elinden alındı. Türkiye gayet özgür bir ülke. Canım ülkem. Ama sınırsız özgürlükte hayvanlara mahsustur. Buda biline. Herkes haddini bilmeli.
@маргаритка1 gül o zaman seni tutan nedir :D ben size açıyorum ama gulemiyorum.
@roveşata01 Ahaha canın cehenneme site sizin özgürlük anlayışınız yalnızca gezmek tozmak köpekler Kedilere gezip tozuyor. Bir şort giyinip fatihe çıkayım bakalım ne kadar özgürüm. Embesil.
@GunsnRose yangına gorukle gıtme sende sen onların o kıyafetle sızın sokakta gezmesınden rahatsız değilmisin sız değilmisinz çarşaf yırtanlar
@GunsnRose ben senin için demedim zaten etiket otomatik oldu "dünyanın en özgür ülkesidir Türkiye" demiş ya ona gülüyorum , sadece kapalilara olanak tanıdığı için mi özgür özgecan içinde öyle giyinmeseydi bunlar başına gelmezdi falan diyenler olmuştu bu mu özgürlük anlayışı
Sana laf anlatmayacağım..
Çünkü senin özgürlük anlayışın yemek, içmek, s. cmak ve uremekten ibaret benim özgürlük anlayışım bunların dışında bir şey
@маргаритка1 benim yorumuma guldun demekki, Allah icin ya Turkiyede kim kime karisiyor soylesene, bir kac öküzle tum toplumu yargilama... @GunsnRose "şortla Fatih'e gitsem" demis, e oraya gitme gitmek zorundamisin, istda yer mi yok senin sortla gezecegin.. Ben leventte calisiyorum, sort giyip toto yanagi gorununde var carsafla gezenide kimse kimseye bulasmiyor.. Sapla samanı karistiriyoruz, yine diyorum bir kac "beyinsiz öküzle" yaptiklarini topluma mâl etmeyin sayin arkadaslar...
@GunsnRose sanki baska ulkede şort giyince bakmiyorlar Allahım ya :)
@zeynep5454 polemik yaratmak icin, soru nerelere cekildi, şaştim kaldim..
en özgür ülkesimi. alay konusu olacaksınız gerçekten hahah kadınların tecavüze uğrayıp yakılıp atıldığı kızların okutulmadığı hayvanlara ve diğer canlılara işkence edilen yer midir türkiye. bir daha düşünmelisiniz. ya özgür kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz ya da ülkemizin durumuyla kıyaslamaya çalışıyorsunuz
@miahall arkadaş yukarda bu durum hakında yorum yapmış bır kaç cahıl bır kac okuzun yaptıgını topluma mal edemessın ayrıca ısveş yarı sı atesıt ve tecavuz oranı 100 65
ben yurt dışından bahsetmiyorum türkiyeyi genelliyorum. ayrıca cahil deme hakkını kimin verdiğini merak edip aynaya bakmanı tavsiye ediyorum
@miahall ben sana cahıl demedımkı ıyı oku yorumu bır kac cahılın yaptıgı yanlış dedım. yanlış anlaşıldım
üzgünüm doğru okumamışım
@miahall ozurun kabul edilmiştir :D
Teşekkürler :)
Daha gecen ramazanda icki ictiler diye insanlar dovulmedimi... koreli esnaf kepenk indirmeye zorlanmadimi...
Hepsini gectim ayasofyada konser veren zata neler yapilmadi neler... sultanahmette cinli diye dovulen korelide isin cabasi...
Bende ulkemi seviyorum ama ozelestirimide yaparim... ozgurmus hey yavrum hey...
@Y_AbSiNth 👍👍👍👍
@Y_AbSiNth evet bırkac okuzden bahsettık ayrıv-ca dını sembolu olan bır camıde konsermı verılır onlar senın gıttığın bara gelıp kuran okuyormu namaz kılıyormu
@roveşata01 ayasofya zamaninda kilise olarakta kullanildi.. ayni zamanda icinde bizans zamaninda ayinler toplantilarda duzenlendi... insanlar kulturlerinde neyi ogrendilerse onu isterler... sen cami olarak bildin onlar kilise vs.. Sana gore gunah olan onlara gore degil... kiliselerde sarap icilir buarada Romada ve vatikanda sovalye takdislerinde cok sık yapilir bu... Ayasofya ya sen cami dersin onlar baska bisey... bilmem anlatabildimmi... gidipte hicbir hristiyan ya da musevi sultanahmet camiinde konser verip icki icmez... bilirki orasi muslumanlara ait... ama ayasofya oyle biyer degil... okullarda geziye goturulem cocuklar hadi ayasofya muzesine gidiyoruz diye goturulur... camiye gidiyoruz diye degil...
@Y_AbSiNth neden Ayasofya peki?
@Y_AbSiNth senın gıbı duşunenler muze der muze yapar fatıh orda ılk cumayı ve şukur namazını kıldırmıştır o artık bızım bır sımgemız onu camı yapmamız onların epey zoruna gıdıyor. buda bizim hoşumuza gıder
o konserı yapanların arkasındakı guce bakmalı masrafı kımın karşıladıgına konserın ucretını verenlere sor anlarsınız. bır turk asla aldığı yerı kımseye peşkeş cekmez ayasoyfayaya muze kılıse gozuyle bakanlar onladan bır farkı yok
@zeynep5454 Kudüsteki kutsal mekanlarin 3 din icin neden ayri ayri oneme sahip olduklarini okur anlarsan... buda ayni seye cikar... ayasofya tarih boyunca dinlerin simgesi oldu...
Neyse sizin fikriniz size benimki bana... iyiaksamlar... polemiğe girmek istemiyorum...
@GunsnRose bu ülkede istediğin lafi ediyorsun (CUMHURBAŞKANINA küfür) istediğin kıyafeti giyiyorsun daha ne istiyorsun ha herkes dinini yaşıyor birkaç kişinin yaptığı şeyi tüm ülkeye mal etme
@NouveauMonde aynen
Güldüm geçtim.
@GunsnRose ye katılıyorum mesela kısa giysem ne gösterme meraklısı kız aranıyor diyolar uzun giysem ne kadar sıkıcı bagnaz eski kafalı kız uzum giyin diyoruzda bu kadarıda abartı diyolar sadece giyinme konusunda değil her konuda adım atsak 10 tane şey söylüyolar özgürlük yemekten içmekte üremekten ibaret değil bana göre
@Şirinbebekk gelde bunlara anlat sen. Bunların özgürlük anlayışı bu.
@GunsnRose malesef o yüzden ülke bu halde zaten
@Şirinbebekk Ayy bosver.
@GunsnRose @Şirinbebekk siz inanmasanizda ulkemiz "ozgur" bir ulke...
@GunsnRose acık sacık gıyınmek gosteriş ten başka bır şey değil kenıdını ona buna beğendırmekten başka bişeey değil eger derdın bu olmasa zaten duzgun gıyınırdın.
He evet sanki kapalilar hiç kendini begendirme cabasinda değil , yüzüne iki ton makyaj yapıyor , kafasinin arkasinda topuz , süslü puslu takılar giysiler...
@roveşata01 bak işte özgür bir ülkede yaşasaydik sen bir başkasının giyinisi için bunu düşünme hakkına sahip olup kendi değer yargilarinla infaz etmezdin. Kapatıyorum konuyu. Bu ülkede ciddi bir algı, önyargı ve özgürlük sorunu var.
Özgür bir ülkede yıl inanmama hakkımı kullanıyorum.
Demokratik bir ülke bizim ülkemizdeki beyinsuzler onlarun demokrasisine ve adaletine hayran zaten her firsatta bir müslüman görünümlü terör örgütü peydahlıyorlar kendilerini sokunca müslüman lar terorist diyorlar
Bahane bunlar amaç muslumanlara sıkıntı çektirmek. Daha kalabalık yerler varken niye plajda kıyafetin altına bomba gizlesin ki. Kadın denize de girmis bomba olsa denize mi girer. Diyorum ya işte muslumanlara zorluk cektiriyorlar
Çok bilirler hakkı hukuku. konuşmaya gelince en ön saflarda yer alırlar. burda gitsin Arabistan'a diyenlerin de bir çok insan hakları konusuna FRANSIZ kaldıkları apaçık ortada. medeniyetsiz insan müsveddeleri.
En sadce turkiyeye fazla geliyoruz diye dusunuyodm ama demek ki baska yerlerdede varmis merak etmesinler zaten insanlar kapanacagina daha cok acilip sokaklarda ic camasiriyla gezmeye basladilar kurur neslimiz yakinda kurtulur herkez bizden..
Bu kadar kapalı giyinen insanlar üzerinde bomba taşıyor olabilir ve buna izin vererek risk almak istemiyorlar, normal.
O zaman kapalı giyen herkes canlı bombadır. Fransa da dışarı kışın kimse çıkamayacak desene
@Nurikko İslami ve kapalı giyinen demek daha doğru. Kendini patlatanların uyruğu belli.
İnsan haklarına saygısızlık bu insanlar kapalı giyinebilmeli canlı bomba diye onun bunun üstünü ulu orta açarak biyere varılmaz. Gerçekten aramaları gereken yerde arasınlar canlı bombayı.
@Nurikko Bütün müslümanları sınırdışı etmeleri gerekirken kıyafet önlemi almakla sınırlı kalıyorlar ve yine de daha fazlasını istiyorsunuz?
Türkiye bütün kürtler sınırdışı edilmeli o halde. Sonuçta Türkiye de canlı bomba eylemlerini hep kürtler yapmıyor mu?
Kürtler Türkiye'ye sonradan gelmiş olsaydı öyle bir hakkınız olurdu tabi.
Kendini bilmez muslumanlarin yuzunden sucu olmayan muslumanlar zarar goruyor. Masallah avrupada bu firsati hic kacirmiyor.
Ya sende varya :D Ulan bana bitane iyi müslüm bir ülke göster be 1 tane? Adamlar ne yapsın Sanki ortada çok iyi örnekler varda onlar buna rağmen kötü davranıyo Sen onların savaş açmadığına duva et bence Adamlar Haklı mk Ülkelerinde okadar Olay oluyo insanlar ölüyo yapan kim müslüman Suriyeyi bölmeye çalışan cihatçı gurup kim müslüman türkiyeye darbe yapmaya kalkışan kişi kim müslüman Hay mk ben böyle müslümanında müslümanlığında.
@Rayzang farkindamisiniz ayni dusunuyoruz 😂
Pardon bacım gaza geldim :D :D :D Kusura bakma harbiden ne yazdığını bidaha okdum :D :D :D Dur sinirimi abimden çıkarayım ben içimde kalmasın :D
@Rayzang tmm😀
ya.. malesef böyle. gideriz islamofobi yükseliyor. başı çekenler de el kaide işid hizbullah gibi dini kullanıp katliam yapanlar
Gün gelecek tek hüküm islamın olacaktır.. Kudurdu köpekler. Herkes özgür yaşasın ya açık giyinen birini zorla tesettüre sokmak neyse tesettürlü birinin de kıyafetlerini zorla çıkarmak odur zorbalıktır. İbnelktir
Çarşaflı onlarlar da bende korkuyorum hatta Kimisinin içinde erkek mi var diyorum
Ama Normal tesettürlüye kimse bişey demesin herkes istediği gibi gezsin
Yahu kafamı buluyorsunuz güneşlenmek isteyen kadın un çuvalı gibi giyinir mi hayır kıyafetlerini güneşlendirmeye çalışan kadın deseniz anlarım?
İşin gerçeği şu ki, muhtemelen müslüman oldukları düşünülen bu haşemalı kadınlar sık sık fransız kadınlarını taciz ediyorlardı şikayet edilince fransız poliside üstüne düşen görevi yerine getiriyordu..
Tamam insan Müslüman olmayabilir de bu iğrençlik ötesi.
Kapalı kadınların soydurulması kadar açık kadınların zorla kapattırılması... Kesinlikle saygı çerçevesinden çıkıyor.
Fransız polisinin fazla işi yok herhalde. Bir de ekip gelmiş. Komik bu Avrupalılar
Açık kadınlara karışmıyoruz. Kapalılara da karışmayalım. Gerçekten insanların hoşgörüden haberleri yok. İsteyen istediğine inansın, bizi neden bu kadar alakadar ediyor bunlar. Anlamıyorum.
Alın size çağdaş batı, alın size medeniyet anlayışı.
Elbiseli ne işi var plajda. Gunwslwnwcekse biye elbiseli. Akilli olsaynis oda
Valla burda da açık giyinenleri taşladıkları yerler var ben bir farklılık göremiyorum ikisinde de
Polis mi taşlıyo açık giyenleri. Polisin hareketi devletin ideolojisini yansıtır
@Nurikko gezi olaylarında hakkını savunanlara attıkları su biber gazlarına ne diyosun
İzinsiz provokasyona makul bir tepkiydi diyorum. Sen Fransa da öyle geniş çaplı bir provakasyon yap hele kaç ölü kaç yaralı çıkıyor.
@Nurikko her neyse senin nasıl düşündüğün seni ilgilendirir ben böyle düşünüyorum arabistanda da çarşaflı kadınları bile öylesine dövüyorlar bu olanlardan kimse bahsetmiyorsa yanlış bulunmuyorsa ben de bunu yanlış bulmam
Siz onların kafasını kesiyorsunuz onlar sizin alttarafi haşemanızı çıkartıyor. Çokta şeyapmamak lazım😊
Şu ana kadar fransız arkadaşlarım veya görüştüğüm kişiler oldu ama hiç birinden ırkçılık görmedim , medya her zaman farklı yansıtır. Ona bakarsak arabistan'da da kadınlar her konuda kısıtlanıyor açık giyinmeleri yasak mesela.. fransa yaptıysa ne olmuş? Ona denize girme demiyor haşemanı çıkar diyor. Ve son dönemlerde fransada olan terör saldırılarından sonra böyle bir tepki vermeleri bence gayet olağan, Müslümanlar imajlarını düzeltsinler sonra avrupa'ya laf atsınlar bence.
O haşemanın altında kal inşallah vicdansız fransız polisi, bakın ne kadar masum kimseye zararı olmadan kendi halinde güneşleniyor kendi çapında tatil yapıyor. Neden bu zulüm neden bu vicdansızlık
Avrupa ülkesi kadar saçma, medeniyetsiz, kokuşmuş bir ülke görmedim açıkçası. Ulan gece gündüz "özgürlükkk!!!" diye bağıran lavuklara bak. Vajinanın fırlattığı evlatları.
iyi olmuş. siz yanlis tanitin dinimizi devam edin. dinimizi herseyde kullanin somurun sonra olan masum insanlara olsun. suç kimde acaba? turbani kapanmayi tercih meseleai değilde zorunluluk olarak islam adi altinda kullanin devam size orumcek beyinliler.
milleti ha bole korkutursunuz sonra vay efendim niye cikattiriyolar niye yasak koymuslar
ayriyetten. kimsenin kimseye saygisi falan yok geçin bunlari bir zahmet. sokakta acik biri gordugunuzde vay o. pu diye gozlerinizle taciz etmesini biliyorsunuz degilmi? mini etek giymis diye tecavuz etmesini biliyorlar. nooldu ozgur dusunce yanlilari sadece hasemaliya kapaliyami ozgur dusunceniz? once o saygiyi kendinize edinin
Haklılar. Bugün plajda haşema giyerler yarın fransız kadınlarını zorla türbana sokarlar. Adamlar sonuna kadar haklı. Madem müslümansın git dön ülkene ne işin var fransada?
yasak getirmeye çalışmıyorlardı bir gün millet ayaklandı örtünücez diye devlet yasssaaakkk bacım yaasssaaakkk dedi iş bitti bizde yıllardır sürünmekte konunun ne olacağı
Bazı ülkelerde havaalanina yak bastigin an nasil kapaniyosan orda da acilmak zorundasin. Ve haklilar. Taninmayi zorlastiran bir sey. Ben cevremde surat goremiyorum peceden yanimdan erkek bile geciyo olabilir.
muslumanlar da canli bombayi icat etmeseymis. bunlar iyi gunler ucaga almayacaklar yakinda.
keşke biraz tarih bilseydin. genel kültursüz genel kültürsüz konusmasaydın.
@Diilemma haklisin icat ettigini soylemek dogru degil muslumanlarin insanliga kattigi bir arac yok galiba en azindan ben bilmiyorum bilen varsa aydinlatabilir.
10 numara hatunlar var. Buna kim bakar. İyi yapmış polisler..
Beyin kanseri
baksınlar diye gösteri mi düzenliyolar diğerleri? orda olsan gerçekten ağzı ayrılarak etrafına bakan hödük bir türk olarak temsil ederdin bizi.
Bunun Türk olmasi. ecdada hakarettir be
@fatiye aynen kesin tohumu karışmıştir bunun
Türk olmakla müslüman olmayı karıştırmayın. Orta Asya'daki atalarımız bu mavili kadın gibi miydi? Saygısız Kezbanlar. @Diilemma @fatiye
tamamen karaktersizlik... islam dini her zaman hedef alinmistir. mensubu olursun olmazsin
kimsenin inancina karisamazsin. islam teror demek degildir
Allah akıl fikir versin. Fransanin tarihi zaten utanç dolu. Tarihine gecmisten farkli olmayan seyler eklemeye devam ediyorlar. Bence fransa dünya saygısızlık ülkesi secilmeli 💩👏👏👏
Bunun gibi aşırılıklar malasef bir dönem bizim ülkemizde de yaşandı. O yüzden laiklik kelimesini duyunca insanın eli ayağı titriyor.
Buyrun özgürlükçü batı.
İran'a giren turistler zorunlu olarak başını kapatıyorsa oradaki kültürde öyle gidenler oraya uyum sağlamak zorunda. Adamların memleketindesin uymak zorundasın zoruna gidiyorsa gitmezsin oraya olur biter.
Ceza kesmeleri cidden saçma ama uyguladıkları prosedür gerekli, bunun özgürlüklr bir alakası yok. Zaten müslüman bir kadın insanların hayatına vücudunu kapatmaktan daha fazla önem verir. Şu kritik zamanlarda böyle kıyafetler giymemeleri gerek.
kurallara uyulmalı diyorum. yasak yasaktır sonuçta sen yasak olduğunu bile bile yapıyorsan da suçtur. bu heryer de deçerli tamamen benim görüşüm.
Ben herkesin istediği gibi giyinebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Baskıyla zorla insan özgürlüğüne müdahale edilmesi ne kadar doğru
özgürlük zaten insanların en büyük köleliği olmadı mı. sdece bu işe dinsel yonden bakanlara mı acımalı. yoksa bulunduğumuz dunyanın haline mi.
terbiyesiz insanlar sizlere ne kimin ne giydiginden ya pislikler icim acıyor boylelerini görünce insanlık ölmüş diyorum
Onu orada kimse zorla tutmuyor. Gitsin kendi dinin yaşandığı yere. Zaten neden "gavur" ülkelere kaçıp da mağduruz diye ağlarlar hiç anlamıyorum.
Bunlar kafir bu yuzden ayidan post gavurdan dost olmaz demişler. Yazıklar olsun Allahin indirdigine savaş açanlara. (Kadın kapalı giyindi diye müslüman demiyorum ama eğer muslumansa onun gibi davasizlara da yaziklar olsun)
Fransa sahilde haşama giymeyi yasaklamisti. cunku muslumanlari terroist olarak goruyolar o yuzden tesetturlu bayanlara kotu davraniyolar
Haklılar onlarda kendilerince. Biz nasıl üzerinde çarşaf boynunda haç gezen bir insanın sokaklarımızda dolaşmasından hoşlanmıyorsak onlarda hoşlanmıyor ayrıca müslümanlarıda sevmiyorlar niye sevsinler ki
Ee bu kadın inançlı ama gotunu adamlara karşı devirmiş kuran da ki islam da sanıyorum deniz kenarına git gotunu devir uzan diye bir ayet yok yani bunlar tamamen norospuluk ne Allah ne din ne kuran için yapılan şeyler
İslam tehlikelidir demek istiyorlar, ortadoğu kan gölü, bir de böyle düşünün. Her olaya kendi açınızdan bakmaktan vazgeçin bence..
Sen hasema giy ama plajda o kadar çıplak erkeğin içinde poponu devir yat. .
cidden. iyi ki hasema giymiş..
haşemayı bilmem ama çarşaf konusunda art niyet yoksa haklılar. tanınmayı engelliyor bu bir gerçek.
La siz nasıl müslümansınız ya adamlar ne niyetle yapıyor bunu halen o küçük beyinleriniz algılamadıysa bence boşuna yük yapmayın kendinize onları
Heryerin bir kuralı vardır nasıl ki sokakta insanların çırıl çıplak gezmesi yasaksa buda yasak. Güvenlik nedeniyle yapılmış olabilir.
çıkarttırma diil arkadaş kontrol etmişler sadece malum bütün canlı bombalar ya çarşaf içinde ya da hacı tipli adamda oluo :D
Fransa çok adi bir ülke anlarım ama o kadının orda plajda işini nedir? Başka plaj mı kalmadı fransada gidip çıplaklari içinde uyuyor?
Sizin çok övdüğünüz, öve öve bitiremediginiz batı medeniyeti bu işte. Umarim simdi goruyorsunuzdur ne halt olduklarını
Sırf türkiye onlarla iyi geçinmiyor onlarla alışverişi bitirdi muhtaç değil diye müslüman düşmanlığı yapıyorlar komik bir durum
bu nasıl bir ayrımcılık ya ne güvenliğiymiş o kadın haşemanın neresinden bomba çıkartıcak sanki. demekki batı tesettürden korkuyo geldiğimiz hale bak. herkes istediğini yapar kime ne
Alın size aşığı olduğunuz çok medeni batı (!)
Nasıl da medeniler, özgürler değil mi?
Bu modernliğin, laikliğin gerçek yüzüdür. Kimse kusura bakmasın gerçekler bunlar. İstediğiniz kadar bu gerçeklerden kaçın, istediğiniz kadar savunun. Bir gün sizde gerçekleri inkar etmekten vazgeçeceksiniz.
Birde inanç özgürlüğü derler, gel de bunlara küfür etme
Eeee, sen de dinini insanların gözüne sokmadan yaşa.
Dusun burda herkes çarşaflı bikinili biri geçse onu giyindirtmekle bunu soymak aynı şey
evet işte buyurun çok özendiğiniz yabancı ülkeler. Nerede saygı, hoş görü
avrupalisiniz bir de mi güya özgürlükçü bir toplumsunuz.. Cehennemde cayır cayır yanarsiniz inşallah..
Savundukları ve vatanlarından doğduğunu kabul ettikleri hürriyete aykırı bir tutum.
Çıplaklıkla şiddet önlense aslanlar ceylanları yemezdi...
Demek ki ülkemizdeki tesettür düşmanlığının kaynağı fransa...