Gündem Haberleri duydunuz mu iki kadın bir erkeği kaçırmış? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl O sırada erkekler; keşke benide kaçırsalar Haberleri duydunuz mu iki kadın bir erkeği kaçırmış? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 512 cevap paylaştı. Niye yapmışlar 😀teklif etselermiş adam kendisi gelirmiş zaten bellerine yazik jsjsj 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Gerçekten mi artık işler değişti tam tersi olmaya başladı 0 4 Yorumla paptya0077 1 yıl Daha yeni başladık siz daha durun görün neler yapacağız erkeklerle inşallah Yorumla proofstriker39 1 yıl Hey maşallah okadar nefret dolusun yani Yorumla paptya0077 1 yıl Nefret değil de eşer ya da geç adalet yerine bulacaktır bunu diyelim Yorumla proofstriker39 1 yıl Tamam öyle diyelim bebiş Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Nedir bu kadın milletinden çektiğimiz akşamları korkumuzdan dışarı bile çıkamıyoruz birisi sarkıntılık yapacak kaçıracak diye 😁 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İşte bir tane daha mağdur kızlar yapmayın Cevap sahibi 1 yıl Şimdi dışarı çıkacam korkuyorum kızın birisi lafmı atacak diye. Erkeklere özgürlük nerde bu erkek hakları 🤣
Nitmins Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Vardır o işte bir bit yeniği her şey haberlerde göründüğü gibi olmuyor kaynak? 0 0 Yorumla
Astragan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Nedir bu kadın şiddetinden çektiğimiz yeter 1 11 Yorumla Soran 1 yıl İşte gerçek bir mağdur Yorumla paptya0077 1 yıl Yüz yıllarca biz sizden çektik artık devran döndü hak yerini bulma zamanı geldi çok şükür Yorumla Astragan 1 yıl Beni de taciz ettiler geçen Yorumla Astragan 1 yıl Sorarım size abinizi babanızı taciz etseler laf atsalar ne hissederdiniz, ayıp ya Yorumla paptya0077 1 yıl Siz de kadınlara alınışını yapıyorsunuz asıl sizin utanmanız ağırlanmanız yok mı o:ç evlatları Yorumla paptya0077 1 yıl Mu* Yorumla paptya0077 1 yıl Aynısını* Yorumla Astragan 1 yıl Sjjfsjkgjsjfsjx ablam sen niye gerildin ya otur şöyle bi, kola içer misin Yorumla paptya0077 1 yıl Gerilmedim sadece gerçekleri söylüyorum güzel kardeşim Yorumla paptya0077 1 yıl Kadınları kızları bu kadarı der etme bu ara üzerler seni Yorumla Astragan 1 yıl Şakalaşıyoruz biz sen farkında değilsin ama 😅 normalde kötü şeyleri yüzde 90 erkekler yapıyor tabi hepimiz bilincindeyiz de sen bize niye sövdün ki şimdi. Hayır yani sövdüğün kişi de kadın aslında 🤔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ahhahah neden kaçırmışlar 0 7 Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Tecavüz edecekler bence 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahahah Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Devir değişti 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tövbe ya Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Aman sen kaçırma 😂 telli takım elbiseli çiçekli iste 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yok kaçırmam Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Aferim sana 😅 Yorumla
ibnemiyim Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl dunyada bir ilk nerede o gunler 0 5 Yorumla ibnemiyim 1 yıl kesek beni de kacirsalardi hah Yorumla Soran 1 yıl Valla adamı kaçıran kızlarda taştı * Yorumla ibnemiyim 1 yıl anlamadim? Yorumla Soran 1 yıl Yani çok güzeldi diyorum Yorumla ibnemiyim 1 yıl ne cok guzeldi anlamadim hic bir sey Yorumla
Eftelyaoura Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 🤣🤣🤣 0 3 Yorumla Eftelyaoura 1 yıl Devir değişti artık kızlar kaçırıyor erkekler kzilastigi icin Yorumla Soran 1 yıl Geçen bir erkekte dolgulu popo gördüm shshhs Yorumla Eftelyaoura 1 yıl Wosoisidxjx kaşlarını turuncu yapıp aldıran gördüm ruj ve sürme surmustu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Niye yapmışlar 😀teklif etselermiş adam kendisi gelirmiş zaten bellerine yazik jsjsj
Gerçekten mi artık işler değişti tam tersi olmaya başladı
Daha yeni başladık siz daha durun görün neler yapacağız erkeklerle inşallah
Hey maşallah okadar nefret dolusun yani
Nefret değil de eşer ya da geç adalet yerine bulacaktır bunu diyelim
Tamam öyle diyelim bebiş
Nedir bu kadın milletinden çektiğimiz akşamları korkumuzdan dışarı bile çıkamıyoruz birisi sarkıntılık yapacak kaçıracak diye 😁
İşte bir tane daha mağdur kızlar yapmayın
Şimdi dışarı çıkacam korkuyorum kızın birisi lafmı atacak diye. Erkeklere özgürlük nerde bu erkek hakları 🤣
Vardır o işte bir bit yeniği her şey haberlerde göründüğü gibi olmuyor kaynak?
Nedir bu kadın şiddetinden çektiğimiz yeter
İşte gerçek bir mağdur
Yüz yıllarca biz sizden çektik artık devran döndü hak yerini bulma zamanı geldi çok şükür
Beni de taciz ettiler geçen
Sorarım size abinizi babanızı taciz etseler laf atsalar ne hissederdiniz, ayıp ya
Siz de kadınlara alınışını yapıyorsunuz asıl sizin utanmanız ağırlanmanız yok mı o:ç evlatları
Mu*
Aynısını*
Sjjfsjkgjsjfsjx ablam sen niye gerildin ya otur şöyle bi, kola içer misin
Gerilmedim sadece gerçekleri söylüyorum güzel kardeşim
Kadınları kızları bu kadarı der etme bu ara üzerler seni
Şakalaşıyoruz biz sen farkında değilsin ama 😅 normalde kötü şeyleri yüzde 90 erkekler yapıyor tabi hepimiz bilincindeyiz de sen bize niye sövdün ki şimdi. Hayır yani sövdüğün kişi de kadın aslında 🤔
İyi yapmışlar
😂😂😂bu haberi gördüm hahahahznaoaldmalsl
Gün gelir devran döner…
Ne güzel benide kaçırsalar
Ahhahah neden kaçırmışlar
Tecavüz edecekler bence 😂
Ahahahah
Devir değişti 😂
Tövbe ya
Aman sen kaçırma 😂 telli takım elbiseli çiçekli iste 😂
Yok yok kaçırmam
Aferim sana 😅