AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Fransa islam düşmanıdır bunu herkes biliyor artık. Bir gün camileri kapattırmaya çalışırlar bir gün ezanı yasaklarlar bir gün çarşafı , başörtüyü uzar gider yani.
Terbiyesizlik ya. Kadın sanki çarşaf giymiş kadın olduğu belli işte. Derdiniz ne sanki
Bunlar böyle hiç şaşırmadım fransız okulunda okudum ben kesnlikle okula kapalı bir öğrenci giremez veya kuranı kerim getiremezdi dinle ilgili konuşulamazdı.
Özgür demokratik laik hoşgörülü batı ülkesi işte. d
laikliğe saygısızlık gösteren kıyafet mi? çok komik ya asıl kendileri laikliğe saygısızlık yapıyor farkında değiller sdfsdffdgdfjh
Su çarşaf yasaklansin zaten karga gibiler onu giyip gezen arkadaşım Apo olsa yeminle taniyamayiz çoğu kişi gizleniyor. Çarşaf sayesindd
Teyzemde neden çıkarıyor yahu? Terk etseymiş ya orayı
Özgürlük anlayışlarına hayranım. Cidden, nasıl bir zihniyet bunu yapar?
Bu sergiledikleri tavırda ayrı bir yobazlık işte...
Bu ne ya sorsalar özgürlüğü savunuyoruz derler bu hak yemektir
Görün başınıza çıkardığınız avrupanızı b*k özgürlük var a q özgürlükten anladıkları s e x iğrenç iğrenç giyimler
yanlış. herkes her şeyi yapmakta özgür olmalı. bunun zorla çarşaf giydirmekten bir farkı yok.
Ulan Türkiyemin gözünü seveyim.
Çok laiksiniz, çok özgürsünüz gerçekten!!
birde özgür olduklarini söylerler bati medeniyeti
Ninja kaplumbağa gibi gezen kara çarşaflılara ben de karşıyım ama baş örtülüyede bu yapılmaz
bunları varya düdüklü tencereye sokup öttüre öttüre...
Güvenlik açısından bence haklılar
Kesinlikle haklılar hemde. Altında ne oldugu belli değil
Bu fransız ibneleri kendi götünden korkuyor. ulan terörü besleyen sizssiniz.
Yasaksa uyacaksın yoksa girmeyeceksin o denize ohhh millett sen çıplak gör kendin dinen günah hesabı yap kapat vede birde onla güneşlen yazık neler görecegiz daha
Fransa islamiyetin baş düşmanlarından biridir. Geçmişte osmanlı askerlerine yaptıkları da ortadadır. Geçmişte bazı ülkelere yaptıkları soy kırımları da ortadadır. Allah ıslah etsin.
Allah belalarını versinler.. Ama kadında ne olursa olsun cıkarmamalıydı..
Yasak varsa zorla yaptirilir tabi dogru olani yapmislar
insanların biletini ben kesemem. yaratanın vardır elbet planları...
Ülkede Fg plakaları iptal ettirince fetöyü temizledim sanan zihniyetli ülkede yaşıyoruz bu tür haberler saçma gelmemeli saçmalıkların daniskası bizim ülkemizde fazlasıyla mevcut.
Şerefsizler... Güya özgür ülke dimi bunlar. Allah topunuzun belasını diğer tarafta verecek
Ne kadar cani ve pislikler var. En azından saygı be
Laiklliğin kelime anlamından haberi olmayan yobazlar diyorum. Asıl yobazlar bu islam düşmanları işte
haşema göz zevkimi bozuyor ya bikini diye bişiy var onu giysinler hem denizde ağırlık yapmıyor..
Okadar dinini yaşıyorsa neden okadar yarı çıplak erkek arasında?
Tabi onun da güneşlenmeye haki var ve bunun için çok daha sakın bir yer seçe bildirdi.
bu mu laiklik? işinize nasıl gelirse öyle kanun koyuyorsunuz. ne pisliksiniz be
bu alçaklıktır sozde ozgur bır ulke allah belanızı versin
önlem alınması için yapılıyor ama uyuyan kadının üstünden çıkartmakta ayıp yani onun inancı sonuçta
Haşema mantığı da yanlış, avrupanın mantığı da yanlış.
Laiklik yalnızca Müslümanlara zulüm olsun diye çıkmış bir şey. Laiklik yok edilmeli.
Eskiden herkesin görüşüne saygı duyardım da artık duymuyorum, keşke ülkemizde de laikliğe uymuyor diye böyle yasaklar getirilse
İyi olmuş bu dünyadan islam silinmedigi sürece bu sünya adam olmaz ztn.
özgürlüktür isteyen istediği şekilde giyinir veya çıplak gezer ama bu kadının yaptığının hiç bir mantığı yok her yeri kapalıyken güneşlenmeye çalışıyor
yazık valla allahla çatışmışlar çok yazık ne denir ki
Böyle bir sey yok ya cidden yok insanlar neden kötü
Şerefs iz i t ler.. ustsuzler nasıl giriyorsa kapalı da öyle girer
banane orası fransa o kadında gelip müminler için özgürlükler ülkesi türkiyede tatil yapsaymış :D
Zorla carsaf giydirip kole ticareti yapan islamcidan farki yok.
Nasıl da hemen laikligin savunma maduna gecmis site laikcileri anlayin iste bunlarla ayni kafadasiniz ama farkinda degilsiniz!!!
Ne bekliyosun türk misafir perveliğimi fransız onlar duygu insanlık adamlık arama
Hos degil ya kim ne istiyosa onu giysin abi isterse donla girer kime ne
ne kadar utanç verici bisey zirf Teroristlerinin musluman olmasindan serefsizler
Bu nasıl musluman gotunu devirmiş kıçta daracık tayt boynu meydanda ya yalan haber ya da kadın sözde Müslüman bide milletin içinde soyunu bnu hiçbir dindar turke yaptramazsın direk orayı terk eder boylede haşema olmaz ayrıca
Ee sen ıslam diyerek sağı solu patlatirsan, o örtüyle huzur vermezler sana da. Ve evet plajda hasema giyen kadınlar normal bikini mayo giyenleri görsel taciz ediyor, yanından geçerken laf sokuyor
Abi bu nasıl şey. Yazık yemin ediyorum. Nerde dine saygı?
bomba kontrolu yapmişlar herhalde
cıkartmak ziyade etrafina bakarsanız herkez uzaginda
Müslümanlığa saygısı olmayan ülke ne beklersinki başka.
Oda haşema giymeyeydi
Hami gotu. acsaydi demi o zaman daha iyi olurdu. Olur mu etin gozukmesi lazim. Milletin gozu cikar yoksa
herkes istediğini giyebilir geri kafalı.
hahahh supersin :D
@Diilemma haşema giyecek kadar müslüman olan bir insanın çoplakların içinde ne işi var adamlar in mi cinmi bakmış bizim ülkemizdede şart baksana heryerde bomba patlıyor
yo, istediğini giyer istediği yerde durur özgürlük budur, haşema giyiyorsa orada bulunmayacak diye bir şey yok, istiyorsa bulunacakta
@bestwhovian kanka madem göstermiyor oda bakmasın millete tabularınızı yıkın ve biraz geniş düşünün
ne alakası var, o halde kapalı kadın topluma hiç girmesin. bunu söylüyorsun resmen
bestwhovian. aciklara bu kadar saygilari var mı peki? neden bu demokrasi yanlis anlasiliyo demokrasi hep kapaliya kendi gorusundekilere bumudur yani
sen mini etek giyip cik disari bakalim bir ton laf isitiyorsun o. pusundan tut en ahlaksiz laflara kadar tecavuze ugruyorlar bu yuzden sirf acik giyindi diye. neden peki cokmu demokratik ulkeyiz kapaliya bisey yapilsin herkesin sesi cikar aciga oldummu iyi olmus
geçen bak trans cinayetini biliyorsundur. birsuru yorum okudum ben iyi olmuşta soyleymiste boyleymiste bumu demokrasiniz sizin? hani ozgurluk
@minikturta kadın çıplak izlemeye gitmiş çıplatmışlar 😄
ülkemizle alakası olan bir durum değil ki bu, ülkemizde zaten kim haşema giyen birini açtırmış, sana açıksın diye laf atıyorlar ancak kapalılara en ufak bir şeyde hır gür çıkıyor bizde kapalılar kadar özgürlük istiyoruz diyorsan bunu özgürlüğü kısıtlayana diyeceksin çünkü ben ikisinede karşıyım, ne sana açık giydiğin zaman birisi laf atamaz, ne de haşema giyen bir kadını kimse açtıramaz, sen burada ben rahatlık görmüyorsam laf işitiyorsam kapalı bir bayanda laf işitsin banane diyemezsin, aksine kadına yönelik her bir harekette birleşmemiz ve karşı çıkmamız gerekiyor
@sefilissa yav birak orumcek gafalilar
minikturta o olaya öyle yorum yapan birisini kim zaten niye savunsun, o sığ görüşlüye artık kim ne desin
@bestwhovian iste sorunda orda herkes kendini dusunuyor kendi ulkemizde birlik varmi? kadin kadina iyi olmuş diyor haketmis diyor kendi cinsine bunu yapiyor. ben neden birlik olayim ben neden savunayim suanda bir kere saygi gormemisiz bu konuda sonra vay efendim fransada actirmislarda soyleydi boyleydi. ulkemizde cokmu duzgun isliyor demokrasi adamlarin yaptiklarina laf soyluyoruz burda once kendimize bakalim. ha benimkide bencillikse evet bencilim cunku dolduk artik
farkliliklara saygi gostermeye kendi ulkemizden baslamaliyiz.
kendi ülkemizden başlayalım diye, diğer ülkelerdekilere ses çıkarmayalım mı? fazla bencil düşünüyorsun. ayrıca ülkedeki herkes açıklara karşı değil. ben de gayet açığım ve şuana kadar hiç sıkıntısını çekmedim. ama karşıma gelen bu haberde bu kadına yapılan şeyin saygısızlık olduğunu düşünüyorum. ancak yorumlara baktığımda "oda haşema giymeyeydi" diye bir cümleyle karşılaşıyorum. bu ne demek biliyor musun? açık giyinen bir kadının tecavüze uğramasından sonra birinin çıkıp "o da açık giymeyeydi" demesiyle aynı şey. hem açık olduğun ve böyle sığ düşündükleri için insanlara kızıyorsun sonra aynı şeyi bizede yaptılar diyip kendin yapıyorsun. yazık
Ay vallahi bu kadarıda ayıptır günahtır zorla çıkartmakta neyin nesi
Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni, Desene Hayvanlar Bizden Daha Medeni
Haklilar ne oldugunu bilemezsinki, zaten muslumanlara karsi tavirlari ortada adamlarin
bence insan hakları ihlali ama onlar yapınca ihlal olmuyor
Ayıp.. yazık.. günah.. söz konusu güvenlik ise bunu yapmanın çok daha saygılı yöntemleri var
şimdi tepki gösterirler iki gün sonra batı laik batı özgür derler rez alın
Kapalılardan hoşlanmıyorum ama yinede o kadınında istediği gibi giyinme özgürlüğü olmalı. Yalnız yüzü kapatacak şeyler yazaklanmalı.
Polisler iyi yapmış hem denize grilecek yere böyle gidilmez oyun bular
Size yıllardır söylüyorum. Medeniyet Batı'da soyunmaktır. Haşemada islamda var mı o bile belli değil. İslam hep böyle çelişkide kaldığı sürece daha büyük sorunlar yaşıcaz.