• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Recep Tayyip Erdoğan'ın tespihlerini gördünüzmü?

napardımkızben
napardımkızben Takip Et
Xper 6 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Adam gibi adam <3

Ayrıca Allah aşkına içki içen kumar oynayan her türlü boku yiyen bu sitede bile abazalığını gizleyemeyen sürekli kızlara özelden mesaj atan abazalar lütfen RTE yi ağzınıza almayın. O kim siz kim?

7
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Ben kütüphanesine dikkat ettim, o kadar poz veriyor ama okuyor mu acaba :-D

2
    11 Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

zaman bulamıyordur büyük ihtimalle

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

Öyle birşey yok.. Adam işi gücü bırakıp reklam olsun diye açılıştan konuşmaya koşturup duruyor zamanı bol herhalde

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Hocam hırsızlık ile çok meşgul kendisi halkın donuna kadar almayı planlıyor o yüzden kitap felan ona zevk vermez çalmak zengin olmak varken :D

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

@İffetlimuvahhid aynen sizin eve kadar soydu sokakda yatıyorsunuz falan 5 kuruşunuz yok başka ülkelere falan kaçıypruz ya birde bugüne kadar herkes çaldı birazda reis yesin çokmu

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

Bak işte onu yapma.. Birazda reis yesin herkes yapıyor dersen o iş olmaz.. Yıllarca afedersiniz beynimizi şaaptınız bunlar ne müslüman ne dindar adam diye, öbür partileri dinsizlikle şuçlayıp oy malzemesi yaptınız, dindar nesil başörtü falan derken herşeyin üstüne biliyoruz görüyoruz ama yapsın demeyin...

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Mantığa bakarmısın bir insan bu kadar zavallı ve embesil olabilir mi? Cahil arkadaşlarından öğrendiği klişe kelimeler ile kendini savunacak neymiş herkes çaldı bizimkide çalsın :D Hadi Kanıtla Atatürk , İsmet İnönü , Celal Bayar , Bülent Ecevit çalmışsa göster kanıtı bakalım hepsi çalmış mı? Ülkenin açlık sınırı , dış borç , işsiz sayısı , refah düzeyi tabi senin zekan bunları düşünmeye vakit ayıramıyor kula kulluk etmekten vakit bulamıyor :D

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

@İffetlimuvahhid hehe sen haklısın he

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Doğru söyleyen her zaman haklıdır sende doğru söylersen haklısın fakat söylediğim doğruları sen göremediğin için inkar etmekten önüne de bakamıyorsun , Ayette diyor ya biz onlara pislikleri güzel gösteririz de doğru yolda olduklarını zannederler aha işte sen :D

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

@İffetlimuvahhid birtek siz haklısınız evet

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Doğru birşey söyle de haklısınız diyeyim... Bana hep klişe sözler söylüyorsunuz savunduğunuz lidere ait. Eğri oturup doğru konuşalım de beraber eleştirelim doğrusunu söyle haklısın diyeyim yanlışını söyle eleştirelim. Bu şekilde olmazsan hayatında hiçbir zaman ideolojiler ve kişilerin gerçek yüzlerini göremezsin... ALLAH peygamberin aklından geçen bir düşünce için anında sert bir ayet indiriyor , ağzından çıkan bir yanlış laf için ayet indiriyorsa demek ki her insan hata yapabiliyor demektir. Önemli olan Lider vasvındaki kişi insanlar için yaşamalı ve hayatı onlara hizmet etmek ve onlara iyi bir gelecek sağlamak olmalı. Kendisine ve ailesine değil.

Yorumla
    • hakansalihoglu_88
      hakansalihoglu_88
      +1 yıl

gençler tartışmayın Atatürk'ü ele alın onca savaşlara yoksulluklara rağmen kaç kitap okumuş kaç kitap yazmış cumhuriyeti getirmiş yani isteyen zaman yok demez. o arabanın içindeyken bile okuyabilir.

Yorumla
  • delisorular96
    delisorular96 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bir takım gerizekalilar ile uğraşırken sabır çekmekten adam koleksiyon yapmış. Kemal Kılıçdaroğlu ile uğraşırken biri ile, Demirtaşla uğraşırken digeri ile sabır çekiyordur..

3
    1 Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • yırtık-konvers
    yırtık-konvers Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Bizene ya dolap çevirmekten arta kalan zamanlarda koleksiyon yapıyor demek aferin

0
    1 Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

sanane ise bakma zorlama yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

23

Cevap

• johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 425 cevap paylaştı.

Yakışır reise...😃 tesbihatı hakkıyla yerine getirdiğine de eminim.
    Diğer yandan tesbih koleksiyonu da hobi olarak güzel bence..

3
    0 Yorumla
  • İffetlimuvahhid
    İffetlimuvahhid Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Tesbih ne demek bilmeyen adam böyle israf koleksiyonları yapar insanlar aç iken.

4
    17 Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

içki koleksiyonu yapmıyorya ona şükret böyle biralar viskiler falan

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Çok zoruna gitmiş olsa gerek ki karşı saldırıya geçmişsin hakkımda hiçbir bilgin olmadan :) Bir insanı nasıl böyle ALLAH gibi severler anlamıyorum :D Şirkin bir çeşidi olsa gerek sorgulayamıyorlar bile :D Koyunluk heralde bu.

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

sende kimle konuştuğuna dikkat et zoruma falanda gitmedi sen sevmiyor olabilirsin ama ben sevmiyorum vede yaradılanı severim yaradanda ötürü

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

Ben bilemem kitap okumuyormuş özet okuyormuşmuş ;-)

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Hahah Bu edebi sözler senin gerçeğini gizleyemez :D Gerçek ortada ALLAH'ı sevmiyorsun bu kadar kulu seviyorsun , ALLAH'ın yetkilerini bir insana veriyor ve bu kişiyi asla sorgulamıyorsun laf söylemelerine dayanamıyorsun ALLAH'ı savunmadığın kadar onu savunuyorsun , nasıl bir şirk batağına düşmüşsün önünü bile göremiyorsun... Bu adamın kişiliğini bilmem ben insanlara verdiği zararları konuşurum yiğidi öldürür hakkını da yemem fakat adama helal olsun Kıllardan ve koyunlardan bir ordu yaptı kendine hiçkimsede sorgulamıyor ne derlerse evet diyor helal olsun müstehak bu topluma.

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

dinimi sorgulayanda müslüman olsa bari sen beni tamamen yanlış anlamışsın şirk falan koşmuyorum kimseninde avukatı değilim ayrıca bunu sorgulamakta sana düşmez yanarsam yanarım yanmassam yanmam sanane sana kanıtlamak zorunda değilim

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Bana kanıtlamana gerek yok zaten GÖrünen köy kılavuz istemez. Din hakkında kibar bir şekilde konuşurum fakat bilmediğin konularda biliyormuş gibi konuşman seni gülünç bir duruma düşürüyor eminim ki Kur-andaki dinden haberin dahi yok :D Eğer olsaydı ALLAH bizim akletmemizi ve ALLAH'I sorgulamamızı ve mantıklı sonuçlara ulaşıp ALLAH'a gönülden ve akıldan bağlanmamızı istiyor. Yani sorgulamak derken ALLAH'ın emir ve yasaklarının neden olduğunu ve bizi neden yarattığını vs gibi herşeyi sorgulayıp mantıklı ve bilimsel cevapları kuranda bulabiliyorsun. Şirk o kadar uzun bir konu ki %1 ini bile bilmiyorsun ha öğrenirim dersen saygı duyarım kitap öneririm ama okuyacağını da zannetmiyorum çünkü koyunlar okumaz :) Kur-andaki din ile yaşadığın din o kadar farklı ki bende 2 sene önce senin gibiydim ALLAH'a şükürler olsun bana doğruyu gösterdi ve Kula kulluk etmekten beni kurtardı.

Yorumla
    • sadecehazar
      sadecehazar
      +1 yıl

Tesbih ne demek sen söyle öyleyse? Senin gibi kekoların elindeki bir o yana bir bu yana salladıklarimı yoksa? 😃

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

ya beni dinsiz yaptınız ya aferin diyorum sanki gelmişim adamı övmüşüm alın tapın Allah'ınız demişim sonuda peygamverlere verilen sıfatları koymuşum gibi muamele yapıyorsunuz insan gibi koymuşum ne var ne ayrıca sadece seviyorum cumhurbaşkanımızı ne var olabilir birşey bide bana dinsiz falan deme Elhhadulillah müslümanım ibadetlerimi de gücüm yettiğince yaparın Allah'ın kitabınıda okudum bir insana hakaret etmeden aşağılamadan önce düşün

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Tesbih Kur-anda 37 yerde geçen ALLAH'ı anmak ve ALLAH'ın bir olduğunu söylemektir. Kur-andaki tesbih mantığına göre tesbih en güzel ihlas suresinde açıklanmıştır.
      Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın adıyla

De Ki : O ALLAH birdir , Eksiksiz Kusursuzdur (Sameddir ) Doğmamış ve doğurulmamıştır ona hiçbir denk de olmamıştır.

Tesbih Bu ayeti okumak anlamına geliyor. Daha sonralarında tesbih simgeye verilmiş bir ad olmuş ve insanlar tesbih denince akıllarına bu fiziki eşya gelmiş. Dediklerimi araştırın ben tesbih eşyasına sahip değilim hiç te işim olmaz bakın ön yargı ile yaklaştınız ama ben cahillinize verip sizi affettim canınız sağolsun.

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

asıl siz önyargı ile yaklaştınız bence

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Bak kardeşim Şirk konusu uzun diyorum ya bir tanesini söyleyeyim. ALLAH'tan başkasını çok sevmek ve ya ALLAH'tan daha çok sevmek , ona yakın sevmek bir şirktir. Şimdi genel olarak Recep Tayyip i sevenler hiçbir şekilde onu eleştirmez , asla hatalarını görmez , onu ilah gibi görüp hiç sorgulamadan peşinde giderler ve bu adamı dindar zannederler. Şimdi İmam osurursa cemaat sıçar derler ya bu adam osurmadı sıçtı ama insanlar hala bu adamı dindar zannediyor ben ona üzülüyorum. Çünkü öldüğünde bu adam gerçekten kafir ise , siz ona uyduğunuz için sizde kafir olacaksınız ve ALLAH bahane kabul etmeyecek. Bende diyorum ki herşeyi sorgula doğruyu yanlışı gör sevip sevmemek senin elinde. Tabiki istediğin kişiyi sevebilirsin , onu destekleyebilirsin saygım sonsuz ama benim anlatmak istediğim kendini dindar zanneden insanlar bu adamı da dindar zannediyor. Ben sana bahsettiklerimi anlatırım kardeşim yüzyüze olsak derin konu ama kur-andaki dini bir araştır başka birşey demiyorum.

Yorumla
    • Ard7586
      Ard7586
      +1 yıl

@sadecehazar :) bunlar laf atmak için herşeyi yaparlar inadına R. T. E

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Çünkü Kur-andaki dine mensup olan kişiye ALLAH inanılmaz bir ilim ve akıl yeteneği veriyor. İNsanların hepsini yanlışlarını hatalarını , kimin kafir kimin mümin olduğunu , kimin doğru kimin yanlış olduğunu anlama fırsatı veriyor bize. Kur-ana uyduğun zaman anlıyorsun ki insanların inandığı zannettikleri din Kur-andaki değil. Kur-ana benzer kabul ediyorum fakat Kur-anda namazın nasıl kılınacağı en ince ayrıntısına kadar yazıyor bütün ibadetler. Kur-an mübin yani eksiksizdir ve apaçık açıklanmış bir kitapdır. Fakat bizim toplumda Kur-an dediğin zaman arapça okumak olarak anlıyorlar fakat dünyada hiçbir kitap yok ki anlamadığın dilde sırf okumuş olmak için okunsun Kur-andan başka... Anladığın dilde okusaydın Kur-anı ve anlamak için ne dediğimi çok iyi anlardın ama ben senin okumadığını konuşmalarından anlıyorum kardeşim. Amacım seni yargılamak değil farklı bir pencereden eleştirmek ve senin hatalarını görmeni sağlamak.

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Tabiki laf atarım kardeşim o Bu ülkenin cumhurbaşkanı eleştiririz de tebrik de ederiz. Doğrularına doğru yanlışlarına yanlış deriz yapmamız gereken bu. Savunduğum bütün ideolojileri bu zamana kadar eleştirdim doğrularına doğru yanlışlarına yanlış dedim. Kimseye ve hiçbir ideolojiye boyun eyip hiç sorgulamadan takip etmedim ve her zaman doğruya ulaştım... Sana da öneririm.

Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

tövbe tövbe sizle daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü dinsiz yaptınız beni yok kuranı okumamışsın falan her insanın tabikide hatası vardır tabikide kötü alişkanlıkları suçları vardır be kimseyi Allah'ın katına koymam ilahlaştırmam bu hayranlıkta bir ünlü şarkıcıya olan hayranlık gibi birşey yani neden böyle diyorsunuz ki

Yorumla
    • İffetlimuvahhid
      İffetlimuvahhid
      +1 yıl

Kardeşim kusura bakma bende bu tartışmak hastalık oldu artık o kadar tartışıyorum ki karşımdaki bana cevap veremiyor öyle cevaplar buluyorum ki gerçekten rahatsız oluyorum ama bırakmaya çalışıyorum ALLAH'ın izniyle :) Kardeşim amacım seni yargılamak değil sadece eleştirip doğruya yöneltmek. Sadece yapman gereken bahsettiğim konuları bir araştırman eğer doğru söylüyorsam vesilem ile öğrenirsin yanlış söylüyorsam ise kanıtlarsın bende doğruyu öğreneyim. Sürekli araştıran okuyan biri olduğum için öğretmek istiyorum yanlış bir şekilde olsa da bunu yapmaya çalışıyorum. Dedim ya kardeşim Şirk çok geniş kapsamlı bir konu farkına varmadan şirk içerisinde olabiliyorsun he saygı duyuyorum sana kesnlikle istediğini seversin , takip edersin , hayran olursun neyse konu fazla derinlere girdi neyse susayım ben :D

Yorumla
  • qReyToN
    qReyToN Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Başkaları gibi içki koleksiyonu yapmadığı için bu uzun adama oy veriyorum 👍

1
    0 Yorumla
  • EzgKsee
    EzgKsee Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

L*n R. T. E yazıyor. Gömleği özel yapılıyormuş şu an öğrendim. :D Tespihler 10 numara.

1
    0 Yorumla
  • __Victoria__
    __Victoria__ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Gündem konusunda 494 cevap paylaştı.

Kendiside tesbihleride umrumda değil

6
    1 Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

olabilir

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.

koleksiyon buda neoosmanlıcı olduğu için merakı var tabii

0
    0 Yorumla
  • deja_vu
    deja_vu Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 62%
    +1 yıl

Allahım yine aynı ceket

2
    0 Yorumla
  • Nupelda00
    Nupelda00 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl

Gömlegindeki detay göz yasartiyor.

1
    0 Yorumla
  • Deli_aşıkk
    Deli_aşıkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

tespihler tek başına çok güzel.

1
    0 Yorumla
  • 2zamir
    2zamir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

en büyük hırsız bizim hırsız. s

3
    8 Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

övün işte ne güzel

Yorumla
    • 2zamir
      2zamir
      +1 yıl

övünüyorum zaten.

Yorumla
    • turgay2
      turgay2
      +1 yıl

fetonun iti havla bakalım

Yorumla
    • 2zamir
      2zamir
      +1 yıl

@turgay2 güldürdün dostum. ömür boyu dostluk yapan sizlerdiniz nolduda aranız bozuldu ya da ben söyliyim sana cıkar ilişkiniz bozuldu şimdi yiyin birbiriniz ülkeyi yediginiz gibi. sizin gibi dini sömürerek siyaset yapan insanlara lanet olsun elber bir gün sizde yargılanacaksın koyuncuklar !

Yorumla
    • turgay2
      turgay2
      +1 yıl

bir defot beyni oluşmamış ergen

Yorumla
    • 2zamir
      2zamir
      +1 yıl

@turgay2 bana ergen demek yerine yorumumu sentezliyip anti tezini hazırlayıp yorum yapabilseydiniz keşke. nede olsa sizin kapasiteniz akpye laf atan olursa eğer it veya küfürle yanıt vericek kadar bilgi darcığınız var.

Yorumla
    • turgay2
      turgay2
      +1 yıl

canım ahmak senin gibi beyin özürlüye anti tez sunacakmışım sende kabulmu edeceksin sanki a militan kafalı hiç uğraşamam

Yorumla
    • 2zamir
      2zamir
      +1 yıl

@turgay2 he canım he

Yorumla
  • JackqueeLıne
    JackqueeLıne Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

ne alırsan 1 TL ciden almıştır kesin

2
    0 Yorumla
  • Azaliyaa
    Azaliyaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Kolleksiyonu varmis bildigin

1
    0 Yorumla
  • malkoçoğlu61
    malkoçoğlu61 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

vaavvvv bende istiyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Adamım benim, yakışır.

2
    0 Yorumla
  • Akin027
    Akin027 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

He walla Şimdi görmüş Oldum sağolasın :)

1
    0 Yorumla
  • kosman
    kosman Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Adamın hası reisi cumhurumuz 😊

2
    0 Yorumla
  • Hemşirella
    Hemşirella Takip Et
    +1 yıl

Çalmıştır slkdhfjlsdfj

2
    0 Yorumla
  • hayirisi
    hayirisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bahri Umman mısın sen be :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Napak ölek adam gösteri için baya para harcamış

0
    0 Yorumla
  • aktaşahmet
    aktaşahmet Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

tesbih deyil adamlık önemli oda yok

0
    0 Yorumla
  • Yaseumutt
    Yaseumutt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

☺️☺️☺️

1
    0 Yorumla
  • peliiiiinyildirgan
    peliiiiinyildirgan Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Hmm güzel :D

4
    0 Yorumla
  • asosyalizmirli
    asosyalizmirli Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Sayende gördüm

1
    0 Yorumla
  • dizyhhxdhxd
    dizyhhxdhxd Takip Et
    +1 yıl

guzelmiş

1
    0 Yorumla
  • 06Kartaliçe1903
    06Kartaliçe1903 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Sayende gördüm

1
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Yakisir ona 😍

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O tesbihlerin imameleri nereden geldi acaba

0
    0 Yorumla
  • Marazzza
    Marazzza Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Evet gayet iyi

1
    0 Yorumla
  • AyFakirMisinBeDefol_
    AyFakirMisinBeDefol_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Wow😍

2
    0 Yorumla
  • Pireneler
    Pireneler Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Ne desem bilemedim

1
    0 Yorumla
  • gursada
    gursada Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

hayy gülelim bare

0
    1 Yorumla
    • napardımkızben
      napardımkızben
      +1 yıl

gülmen için koymadım ama istersen gülebilirsin özgürsün

Yorumla
  • Kanks3453
    Kanks3453 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Sımdı gordum kanks

1
    0 Yorumla
  • Öcüü_
    Öcüü_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

gördüm

1
    0 Yorumla
  • Beyazzenci35
    Beyazzenci35 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Yani?

1
    0 Yorumla
  • mertcakırrr
    mertcakırrr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

İyiymiş

1
    0 Yorumla
  • servandgn
    servandgn Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

yeni gördüm

1
    0 Yorumla
  • misli06
    misli06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

adam kariz ma

1
    0 Yorumla
  • LSpıke
    LSpıke Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

İşssiz ya

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Recep Tayyip Erdoğan'ın tespihlerini gördünüzmü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu fotoğraflarını daha önce gördünüz mü? 25 cevap verildi
Sayın Erdoğan'ın içki içerken fotoğrafını gördünüz mü? 14 cevap verildi
Tayip Erdoğan ın son atığı resim güzel mi? 8 cevap verildi
Değerli çağdaş dostlarım 😳 Fatih Portakal Erdoğan dövmesi yaptırmış gördünüz mü😱? 10 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan'ın bu "Galoşlu" fotoğrafı hakkında ne düşünüyorsunuz? 44 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan'ın hitabeti ve diksiyornu çok iyi değil mi? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨