Osmanlida Türklügü ve Türkceyi hicbir zaman dillendirmedi önemsemedi bunlarda ayni , Türklük diye bisey yoktur dedi , karizma olan adam ucunda ölüm de olsa verdigi sözden dönmez , 1 ben bu davanin savcisiyim papazi kimse alamaz. papaz gitti , 2 . tutturmuslar bi eyt , neymis erken yasta emeklilik asla , secimde kaybetcek olsam asla cikmayacak dedi , ve 2022 eyt müjdesini veriyorum , 3 . verin bu kardesinize yetkiyi dolarda faizde nasil düsüyor görün , ivet ivettt ivetttttt ve dolar 18,80 , 4 . ucuyoz kaciyoz avrupa amerika bizi kiskaniyor , bizim yangin söndürme ucagimiz yokki kim demis var , olanida kuslar yuva yapmis , 😱 hani ucuyoduk ucagimiz bile yok , iban versinler ucak alicaz halk olmadan bisey yapcaklari yok , sen olur iban deprem olur iban yangin olur iban
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türkiye'de yavaş konuşup İnşaaaallah diyen herkesi muhteşem hitabeti var ve dolu konuşuyor zannettikleri için.. Onu da öyle zannediyorlar demek ki.
Niçin Neksfiliks 😂
Şaka bir yana evet, seviyorum kendilerini.
Adamin tek yabanci dili yok karizmasi var boyu var ses var futbol kariyeri var cesaret var on da ki başşak hic kimsede yok o yuzden Adam kaybetmio
Yiğidi öldür hakkını yeme valla da öyle
Adam daha ilk siyasiye adim attigin da bile her alan da turkce konusacaginin sozunu verdi turkce dilinden baska bi dili duymadim one minut disin da😂
Osmanlida Türklügü ve Türkceyi hicbir zaman dillendirmedi önemsemedi bunlarda ayni , Türklük diye bisey yoktur dedi , karizma olan adam ucunda ölüm de olsa verdigi sözden dönmez , 1 ben bu davanin savcisiyim papazi kimse alamaz. papaz gitti , 2 . tutturmuslar bi eyt , neymis erken yasta emeklilik asla , secimde kaybetcek olsam asla cikmayacak dedi , ve 2022 eyt müjdesini veriyorum , 3 . verin bu kardesinize yetkiyi dolarda faizde nasil düsüyor görün , ivet ivettt ivetttttt ve dolar 18,80 , 4 . ucuyoz kaciyoz avrupa amerika bizi kiskaniyor , bizim yangin söndürme ucagimiz yokki kim demis var , olanida kuslar yuva yapmis , 😱 hani ucuyoduk ucagimiz bile yok , iban versinler ucak alicaz halk olmadan bisey yapcaklari yok , sen olur iban deprem olur iban yangin olur iban
Doğuştan gelen bir yetenek karşısında adam gibi muaafet yapan kimse yok
he hee hee evet çok iyi
Her şeyi kağıttan ve promoterdan okuyor. d
Yuhhhh adam kağıtta bakmıyor bile bir tane devlet başkanı göster RTE gibi konuşan.
Sahte diplomadan sonra beklentim yok bu adamdan
Ayyaşlardan daha iyi yönetiyor ülkeyi.
Senden iyi y@laka olur
Zoruna mı gitti doğru söyleyince , parayı verseler ülkeyi satarsınız siz.
Hadi kaybol
Seçimi yine kaybedersiniz ağlama devam 🤣🤣
Ak parti yine kazanacak. Senin gibi ergenler de zır zır ağlayacak:D
Çok iyi yalan söylüyor evet.
gizli uye silivri aöxöşw
Çok iyi tespit 🤌
Evet. Güçlü bir lider
Çok iyi hemde , yorumdakiler hepsi kudurmuş yine
Yalan söylemektendir
Güldürme ne 😅😅
Güldürme bee 😅
Aldı
Nerden biliyorsun
Bilmez mi enikken kulağını o kesti 😅
Muhtemelen sen daha doğmamıştın rte siyaset sahnesine çıktıpında. Öğrenmediğimiz bir şeyi kalmadı
Bu kadar emin konuşman şaşırtmadı hayrola yaşımı sana kim söyledi