Erdoğan, 70 yıldır Türkiye'yi esir almış, Türk sağcılığının doruk noktasıdır. Yorumlarda gördüm "eskiden iyiydi, sonra kötüleşti". Hayır efendim.
AKP rejimini Türkiye'ye getiren ABD'dir. DYP'nin 9,89 oy oranıyla baraj dışında kalması, Genç Parti gibi şarlatan bir partinin %7 oy alması vs, AKP'yi %34 gibi bir oy oranıyla anayasayı dahi istediği zaman değiştirecek çoğunlyukta meclis kurmasını sağladı. AKP %49 aldığında bile bu çoğunluğa ulaşamadı daha sonraki seçimlerde.
2001 krizinde ipleri eline alan, sonra CHP'den bakan olan Kemal Derviş'in neoliberal programını olduğu gibi uygulamıştır AKP. ABD doları dazır dazır geldi ülkeye. Kitleler gösteri yapmasa, ABD askerleri Irak'a girsin diye sınırlarımızı açacaktık.
ABD'yle "eey Amerika" diye kürsüden bağırmak dışında asla çatışmadı. Allaşkına fethullahçı çeteyi devlete yerleştirmiş iktidardır AKP, ne ABDye meydan okumasından bahsediyorsunuz?
Bugün ekonominin bu halde olmasının nedeni de, aha işte iktidarlarının başında gelen dolarların piyasadan çekilince borçlu kalmamızdır. Yani borçla "ekonomi iyi gidiyor" olmuştu ilk 10 yılda. Bugün, o gün Türkiye'nin kaynaklarını iç eden zengin ve hortumcuların borcunu ödüyoruz. Neyse konuşturmayın beni. Siyasi hafıza sıfır bizim millette.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her anlamda değil keşke adamın karşısında duracaklarina yanında dursalar bunca zamandır büyük yükü taşıyıp buralara getirdi öyle ya da böyle yaptı particilik yerine otelesmek yerine bizler için birlik olun ki her kollarda bizler ger yerde onların arkasında duralım işte yüreği güzel insanlar 50 ülke yöneticileri birleşti biz milyonların hakkını dünya ya karşı savunuyorlar öyle ya da böyle gibi düşünceler var bizlerde herkes kendine düşüne görevi adaletli ve vicdanlı yapabilirse işte ozaman bizim gönlümüzü dünyamızı ahiretimizi ve Vatana millete olan borcu gönül rahatlığıyla tebessüm ederiz biliyorum ki siyaset olaral güçlü bir siyasetcinin geç olmadan farkına vararlar ve dünyaya güzel bir alı cengiz oyunu oynarlar türk kurt aleti laz çerkeş arap ve sayamadiklarim bizden olan kim varsa bütünlüğümüze karşı sevdiklerimizi ve secdikleeimize karşı devlet buyuklerimiz kendine yakışanı yapacaktır. Eminim bu görüşe
Bütün devlet büyüklerimize belediyelere yöneticilere iç hatlar dış hatlarda görev yapan herbirilerine sevgilerimi saygilarimi görüşümü dile getiriyorum başımızdan eksik olmayın canlarınız sağolsun kalın sağlıcakla 🙋♂️00 Yorumla
Şimdi ekonomisi çökmüş bir ülke ve toplum olarak zenginler hariç halkın büyük bir kısmı kölelik düzenine geçildi bu sistem nasıl işler şimdi bütün fabrikalar Bir ürün çıkartır bende sadece bizim marketlere gelen ürünleri çıkartan fabrikalarda çalışan insanları anlatmak istiyorum böylelikle nasıl bir sistemin ve kölelik düzeni nasıl oluyor daha iyi anlayacaz
Fabrikada çalışan insanlar maaşını alınca aynı şekilde sistemin kurbanı olarak çalıştıkları fabrikalarda üretilen yiyecek içecek insan ihtiyacı neyse onları alırlar buraya dikkat edin bakın halkın yüzde 70 askeri ücretli ve aldığı parayı aynı şekilde sisteme gidiyor ve hiç bir fabrika bir insanı çok refah düzeyde para vermez verdiği para sadece karnı doysun diye verilir ve pazar günü boş günse oda artık köle dinlensin diye var bu sistem asırlardır işliyor
.. bu yüzden bizim yönetim için söylenecek sözü siz anlayın
Şimdi bu soruya gelip böyle vay efendim şöyle böyle savunan insanda gelir onların tuzu kuru onlar bilip bilmeden konuşur bu ülke ne çekti ise tuzu kuru insanlardan çekti
En büyük paramız 200 lira 20 tane ekmek ediyor
31 Yorumla- 1 yıl
Hepsine katılıyorum 15 20 sene sonra o yaw he çalıştıracak eleman bulamıyacaklar yeni nesil gitmiyor fabrika sanayiye gitmesinde
Buna siyasi olarak yorum yapmak yanlış olur, ne yazık ki ülkemizde insanlar takım tutar gibi parti destekliyor kendi yanlışlarını görmüyor karşıt partinin yanlışlarını tavana çıkartıyor..
Sayın Cumhurbaşkanı'nın doğruları olduğu kadar yanlışları da var. İnsanlar evliliğini, ilişkisini yürütmekten acizken koskoca ülkeyi yönetenleri eleştirmeleri komik geliyor bana.
Son 3-4 yılda yaşadığımız pandemi, deprem, yangınlar, küresel çapta gelişen ekonomik krize rağmen yine ayakta durmaya çalışıyoruz ki fetö terör örgütünün ülkeye verdiği zararı söylemiyorum bile. Cumhurbaşkanı her şeyi takip edemez her şeyi kontrol edemez zaten kendisi de oldukça yoruldu hemen hemen her gün 18 saate yakın bir süre ayakta.. Bence bu kadar olaya rağmen iyi gidiyoruz diye düşünüyorum.
Birde bence herkes birazda kendini eleştirmeli kendini düzeltmeli iyi bir vatandaş iyi bir insan saygılı bir birey olmalı başkalarının haklarına düşüncelerine saygı duymalı neyse bu konu çok uzar..
Kısacası halen vatandaşlarımızın yarıdan çoğu Sayın Cumhurbaşkanımıza güveniyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bence değildir.
00 Yorumla
1 yılSadece Türkiye'deki değil, bulunduğumuz coğrafyadaki etkisini tarih kitapları yazacak kadar büyük oynayan bir lider! Günümüzde emperyalist güçlerin etkisiyle saldıran muhaliflerden dolayı o etkiyi alamıyor olabiliriz, meyvesini yıllar sonra verecek olan tarihi adımları ve başarıları var!
33 Yorumla- 1 yıl
İşte gerçek bu
- 1 yıl
@Can-Twd naber atinada hava nasıl
1 yılGelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanımız 🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🇹🇷🤘🤘🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
10 YorumlaPolitikalari son 6-7 yıldır başarısız Eğitim Sağlık Ekonomi Demografik her alanda çökertti ülkeyi. Lider olarak bakarsan iyi bir hitabeti var kitle yönetimi başarılı. Bu sayede koltukta kalıyor zaten
10 Yorumla- Gündem konusunda 851 cevap paylaştı.
1 yılElbette hayır ama Türk milletine hak ettiğini yaşattığı için onun başa gelmesi iyi oldu. Ne zamandır Türk milleti seçimlerinin bedelini ödemiyordu darbeler yüzünden
25 Yorumla- 1 yıl
Saçmalık
- 1 yıl
Her Türk devletinin başında bir dik***ör olması rastlantı mı sence?
Türk ırkı güce boyun eğer, protesto kültürü yoktur, bireyciliği bilmez, ben bilmem büyüğüm bilir kafasındadır her zaman. - 1 yıl
Saçmalık.
- 1 yıl
https://youtu.be/NYjhnnH4eF8?si=o2bPq4Ihh3UZM78l
İbretlik bir olayı gösteriyim size - 1 yıl
Saçmalık ,
Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gelmiş geçmiş en kötüsü cumhuriyet döneminin en derim krizini yarattı İngiltere özelleştirme yaptığında milli geliri 3 kat artarken bizdeki milli gelir her tür şişirme ve yalanlara göre yarıya düştü
00 YorumlaTabi efendim müthiş cumhurbaşkanı reis ekonomi adalet sağlık eğitim hersey mükemmel almanlar bizi kıskanıyor (!)
243 Yorumla- 1 yıl
maalesef nehir kandırıldık aldandık
- 1 yıl
beni kandırdı ehveni şer diye verdim kötünün iyisi diye verdim
- 1 yıl
hocalar öyle demişti ehveni şer demişti
- 1 yıl
@uyanmakzorundayiz aga sen Erdogan ne yapti dite rahatsiz oldun onh merak rttim seriat mi Ilan etsin
- 1 yıl
@oturanadaminoglu küreselcilere hizmet ediyorlar maalesef kandırıldık aldandık
- 1 yıl
@uyanmakzorundayiz kureselcilere mi hizmrt rdiyorlar kureselci Adam bi kere milliyetci olmaz keske kureselci olsa alakasi yok
- 1 yıl
@oturanadaminoglu daha fazla araştırmanızı isterim Erkan trukten deccalizm devleti kitabı okumanı isterim
- 1 yıl
@oturanadaminoglu Erkan trukten araştır bence istersen
- 1 yıl
Cumhurbaşkanından bağımsız söylüyorum, onunla ilgili yorum da yapmayacağım ama Almanlar konusuna değinmek istiyorum. Almanlar bizim kadar güçlü değiller. Bizim kadar bağımsız da değiller.
- 1 yıl
Almanya ordusuna alacağı asker sayısında bile bağımsız hareket edemiyor şu an bizim gibi. Dış güçler odularına bile müdahale ediyor. Almanlar kim bizim yanımızda?
- 1 yıl
Mesele sadece asker silah mı sence burada? Ana fikri anlamadın mı gerçekten? Bir devletin kendi ordusu ile ilgili bile söz sahibi yok. Bu ne demek?
- 1 yıl
Diş devletlerden izin almadan hareket edemiyor demek. Yeterince anlaşılır değil mi? Almanya Türkiye kadar bağımsız bir devlet değil. Bizim ekonomik olarak daha fazla sorun yaşamamız o ülkeden daha bağımsız olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor
- 1 yıl
Ekonomi bugün kötü, yarın düzelir. Biraz süreç, biraz doğru izlenen politikaya bakar. İlk kez yaşamıyoruz ekonomik krizi sonuçta. Bugün sendeler, yarın daha güçlü bir şekilde kalkarız. Bağımsızlık var bizde. İç işlerimize karışmak o kadar olay değil ama Almanya için aynı şeyi söyleyemiyorum
- 1 yıl
@Nightwalk35 valla genç olup en erdoğancı bendim belki de Erdoğan'a hakaret edenleri şikayet ediyodum düşün o derece bağlıydım adama ama bence yanlış yapmışım artık gitmesi gerek başka biri gelsin
- 1 yıl
@phyllo ben Erdoğan'la ilgili yorum yapmadım ki
- 1 yıl
@Nightwalk35 bağımsız ülkelerin ekonomisi kötüyse ekonomisi iyi ülkeler kime neye bağımlı peki?
- 1 yıl
@phyllo hiçbir zaman da bişeyci olmadım. Kim ney yapıyorsa doğrusuna doğru, yanlışına yanlış dedim her zaman. Ben Erdoğan'dan bağımsız bir konuda bahsettim. Ülkemizin durumundan bahsettim
- 1 yıl
@phyllo trajikomik değil Almanya'dan daha bağımsız bir ülke olduğumuzu söylüyorum
- 1 yıl
@Nightwalk35 almanyayı Almanlar yönetiyor Türkiye'yi Türkler mi yönetiyor sanıyorsun
- 1 yıl
@phyllo Almanyayı nereye Almanlar yönetiyor? Ordularında bile söz sahibi değiller diyorum sen yönetiyorlar diyosun. Şaka mısınız abi
- 1 yıl
@phyllo ekonomi ile bağımsızlık doğru orantılı değildir. Öyle olsa Almanya bizden daha iyi ekonomiye sahip olduğu halde iç işlerine bu kadar müdahale edilemezdi. Yaptığı üretime kadar başka ülkelere hesap veriyor şu an bu durumda. İzinsiz hiçbir şey yapamıyorlar. Ekonomi evet çok önemli ama direk olarak gücü belirlemiyor. Güç sadece ekonomi ile belirlenseydi şu an bu berbat ekonomimize rağmen dünyanın en güçlü ilk 20 ülkesi içerisinde olmazdık.
- 1 yıl
Ekonomi dışında bir çok konuda iyiyiz. Ekonomi düzelse, cari açık kapansa dünyanın en güçlü ülkelerinden biri oluruz. Geriye kalan çoğu şeyimiz çünkü güçlü olmak için yeterli çünkü. Orduya önemsiz demişsiniz pardon da nasıl önemsiz? Şu an dünyada hâlâ sıcak savaş devam ediyor. Ordu nereye işe yaramıyor? Savaşı da geçtim biz ülkemizdeki teröristleri neyle gebertiyoruz? İha siha ihraç ediyoruz dünyaya. Dünyanın en güçlü 8. ordusuna, NATO'nun en güçlü 3. ordusuna sahibiz. İç işlerimize karışılmasını yüksek oranda engelleyebilme nedenlerimizden biri bu gücümüz. Yeri geliyor ABD ye Rusyaya da tavrımızı takınıyoruz. Almanya gıkı çıkmadan onları dinlemek zorunda kalıyor ama. Olay sadece ekonomi değil yani siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız
- 1 yıl
Sadece parayla olsaydı Katarlılar hepimizden zengin. Venezuelladan hele petrol fışkırıyor
- 1 yıl
@Nightwalk35 Almanya'yı kim yönetiyor ya o zaman bi desene
- 1 yıl
@phyllo sözde cumhurbaşkanı. Ama ABD ne derse onu yapıyor. İtiraz edemiyor.
- 1 yıl
Sağlık sistemi bile şu an gelişmemiş. Elektronik kullanımı zaten sağlıkta hiç yok. Bizimki gibi kayıtmış, e nabız uygulamasıymış falan mümkün değil. Eczacı dolabından ilaç verme usulü hakim yani eski tip. Nereden biliyorsun diye soracak olursan Almanya'da çalışan doktor tanıdığım var oradan biliyorum
- 1 yıl
Almanya sözde gelişmiş ülke. Tamam gelişmiş ama her ne kadar bağımsız gibi gözükse de tam bağımsız değil. Dışarıdan çok fazla müdahaleye maruz kalıyor. Biz bile tam bağımsız olamadığımız halde Almanya bizim kadar bile bağımsız değil
- 1 yıl
Bağımsız dediğiniz kağıt üstünde görünen. Gerçekte işler öyle yürümüyor.
- 1 yıl
@Nightwalk35 Almanya cidden bizi kıskanıyor o zaman
- 1 yıl
@phyllo ekonomi konusunda kıskanmadığı kesin ama bağımsızlık konusunda kıskandığına eminim
- 1 yıl
@Nightwalk35 böyle düşünmeyi bırak türkiye bu haldeyken Suriye bile bizi kıskanmaz
- 1 yıl
@phyllo bak bu çok boş bir yorum oldu Suriye bile kıskanmaz falan ne ya sen git 2 gün kal suriyede. Hatta Suriye bile değil bi Irak'a git, Azerbaycan'a git, Bi Filistin'e, Arabistan'a Kazakistan'a falan git bi dolaş gel buranın kıymetini anlarsın. Ekonomimiz bozuldu diye ölmedik. Bu ülkeden başka yer görmemişsiniz her yeri buradan iyi zannediyorsunuz tabi
- 1 yıl
Sen bi Azerbaycan'a git dışarıda turist olarak bile güvenli şekilde dolaşamazsın. Devletin polisi haraç kesiyor çünkü orada. Bundan haberin var mı mesela? Hiç sanmıyorum. Biraz açın gözünüzü de diğer ülkelerin haline bi bakın. Şu ekonomide bile burayı mumla ararsınız
- 1 yıl
@Nightwalk35 azerbaycanın parası bizden değerli ve neden o ülkeyi kötüledin?
- 1 yıl
@phyllo kötülemedim. Var olan durumdan bahsettim. Bu arada ekonomi konusunda gerçekten bilgin yok. Ona bakarsan bizim paramız da Rus rublesinden daha değerli :) bu daha iyi bir ekonomi olduğunun bu göstergesi sanıyorsun? :)
- 1 yıl
@Nightwalk35 hayır Rusya daha güçlü bizden
- 1 yıl
@phyllo Rusya daha güçlü evet ama para birimi olarak bizim paramız daha değerli. 1 TL = 2.65 Rus rublesi :) TL rubleden daha değerli ama onların ekonomisi bizden daha iyi. Yani demeye çalıştığım şey ekonomik gücü para değeri karşılaştırmasıyla anlayamazsın. Ekonomi böyle işlemiyor
Gündem konusunda 609 cevap paylaştı. Amerikada başbakanlık adayı için mücadele veren Bidenin seçim propagandasından biride Erdoğan'ı göndermekti demek ki iyi bir Cumhurbaşkanı sadece son birkaç yılda saçmaladı ve yaşlandı artık.
11 YorumlaMültecilerin ve ümmetin olabilir ama Türk vatandaşının değil.
30 Yorumla
1 yılHayır, anca mülteciler ve Araplar için iyi bir cumhurbaşkanı olabilir, türk milleti için değil, kesinlikle değil...
00 YorumlaHayır değil geçmişte yapılanları kimse unutmadı unutanın kanı kurusun
11 Yorumla2005-2015 arası iyiydi, sonrasında paranoyaklaşıp en doğrusunu ben bilirim kafasına girdi
11 Yorumla- 1 yıl
o zamanlar Herşeye yetkisi yoktu
Ekonomiden belli olmuyormu çoşuyoruz dibe doğru giderken
10 Yorumla
1 yıliyisini kötüsünü bilmem de zehir gibi siyasetçi
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi umarım yakın zamanda cennete kavuşur da sonsuz mutluluğa ulaşır.
00 Yorumla
1 yılBu zamana kadar gördüğüm en harika en mükemmel Cumhurbaşkanıdır. 👍🇹🇷
00 YorumlaEkonomi ve eğitimin içi**ne edildi.. Bu iki faktör bir ülkenin yapı taşlarıdır..
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl22 sene öncesine bir de sonrasına bak cevabı bul
00 Yorumla - Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılCok kotu bir cb
Ama genede Erdoğan diye bahsedilmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErdogan 2002-2015 arasi iyiydi. Sonra MHP Ile ittifak yaparak Ulkeyi milliyetci bir Yola soktu. O yuzden Şu an kotu. Ama Erdogan in alternatifleri de milliyetci. O yuzden seceneksiziz.
215 Yorumla- 1 yıl
Erdoğan'dan bağımsız olarak söylüyorum. Biz ülkecek her zaman milliyetçiydik zaten. Hâlâ da öyleyiz. Bunu ırkçılık ile karıştırmayın.
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 milliyetcilik irkcilik ayni sey ve biz her zaman milliyetci irkci degildik. Erdogan in her turlu milliyetcilik benim ayaklarimin altindadir dite bir sozu vardi zamaninda. Eski Erdogan bu yuzden iyiydi. Simdi Boyle bisey soyleyemez. Milliyetcilik Yani irkcilik da iyi bisey degildik kimse in millet I baskasindan ustun degildir
- 1 yıl
Tekrar söylüyorum. Milliyetçilik ile ırkçılık aynı şey değildir. İnsanın kendi kanını, milletini sevmesi farklı bir şey, ırkçılık yapmak çok farklı bir şey. Biz Türk olarak kendi milletimizi sevmemiz Kürtleri, çerkezleri, zazaları vs. küçük gördüğümüz anlamına gelmez. Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz.
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 milliyetcilik irkcilik ayni sey
- 1 yıl
Ben milliyetçiyim ama ırkçı değilim. Gerektiğinde MHP yi de sonuna kadar desteklerim ama tek başına iktidar olmasını istemem mesela. Milliyetcilik bu ülkenin çıkarları için vardır. MHP de ideolojik olarak vardır. Bizzat kendisi de yapısı gereği tek başına iktidar olmak istemez zaten. MHP nin tek başına iktidar olmasını isteyenlere ırkçı diyebilirsin mesela ama milli çıkarlar için destekleyenlere ırkçı diyemezsiniz
- 1 yıl
Milliyetçilik ile ırkçılığı aynı şey zannediyorsan Türk değilsin. Olabilir Türk olmak zorunda değilsin. Irkçılara denk gelmişsin canın yanmış belli ki ama milliyetçilik böyle bir şey değil.
- 1 yıl
Ben bu vatana sadık olan, zararı olmayan her milleti severim. Hiçbirini ayırt etmem. Ne Kürt, ne Arap fark etmez. Herkes aynıdır gözümde ama ülkemin çıkarlarına ters davranan ve zarar vermeye çalışan olursa sonuna kadar karşısında dururum. Milliyetçilik böyle bir şey
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 neyse
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Bugun derin devlet iktidarda. Erdogan araciligi Ile bizlere milliyetciligi Fasizmi dayatiyor. Muslumanlara bunun Kabul ettiriyor. Normalde irkciligin milliyetciligin gunah olmasina ragmen Bugun herkes milliyetci olmus durimda. Siginmacilara bile karsi cikan muslumanlar var. Bu iklimi Kim yaratti. Bu iklimi guzel bir iklim mi sence milliyetciligin savunurken iyice dusun Hitler de Ben milliyetciyim diyodu. Erdogan Boyle birisi degildi. Milliyetci degildi. Ve derin devletle mjcadele etmeye de calisti. Derin devletle mjcadele ettigi donem andimizin kaldirildigi Kurtlere haklari verildigi muslumanlara haklari verildigi basortusunun serbesiyet kazandigi donemdir. Ancak 2015 sen sonra Maalesef derin devlet ust uste yaptigi hamleler Ile savasi kazandi ve iktidarq geldi. ve erdogana milliyetci politikalari uygulattiriyor. Sizi de derin devlet manipule ediyor. MHP dedigimiz parti gecmiste basortusu dusmaniydi. MHP nin icinden siginmaci dusmani umit ozdaglar sinan oganlar cikmistie. MHP nin icinden umit ozdag gibi yuzlerce insanvardir
MHP budur.
Cevap sahibi1 yılBen burada Erdogan I suclamam Erdogan bazi seylwre mecbur kalmistir sonucta siyaset bu. Ancak Halkimizi ozellikle musluman kesimi anlamiyorum. Nasil bu Kadar milliyetcilik kabullenebilir MHP nasil bu Kadar benimsenebilir yakistiramiyorum.
Cevap sahibi1 yılBen Kurt degilim turkum. Sen de turksun. O yuzden Şu an ulkede yweatilan milliyetci fasist havanin turk olmayanlara nasil hissettirdigini bilemiyoruz. Bir Kurt acaba Ben kurdum demeye cekiniyor mu. Kurtcr konusmaya cekiniyor mu. Bit arap bunlara cekiniyor mu. Eger kürtler araplar Şu an bu ortamdan rahatsiz iseler sebebi acik
- 1 yıl
Dediğinde haklı olduğun taraflar vardır belki derin devlet olaylarını bilemiyorum ama milliyetçilik konusunda seni haklı bulmuyorum. Ben bir milliyetçi olarak bu vatana dost Kürtler de dahil her milletle çok iyi anlaşabilirim. Anlaşıyorum da. Bir Kürt Kürdüm demeye çekiniyorsa bunun altında yatan sebep ortalığı karıştırmak için birileri tarafından özellikle yapılan ırkçı atılımlar. Olay milliyetçilikle alakalı değil. Bu ülkeye düşman olmayan hiçkimseyle sorunum yok benim. Irkçılığı bir kere en önemlisi inandığım din gereği yapmam zaten. Yerinde duran zararsız mültecilerle de sorunum yok. Benim sorunum zararlı olanlarla.
- 1 yıl
Şu an ne Kürtler ne Araplar kendi ırklarını söylemeye çekinmiyorlar. Çekinmesinler de zaten. Biz millet olarak ayrım yapmıyoruz çünkü. Ayrım yapan ırkçı kesim. Milliyetçilikle ırkçılığı aynı şey zannediyorsun ama aynı şey değil. Bir Türk olarak nasıl aynı gördüğünü de anlamış değilim zaten.
- 1 yıl
Ayrıca dediğim gibi ben MHP yi iktidar olmasını isteyecek kadar desteklemem zaten. Cunku MHP iktidara gelirse ırkçılık iktidara gelir bunu da hiçbirimiz istemeyiz. MHP küçük halde, kendi halindeyken iyi. Kaldı ki benim desteklediğim bir parti de yok zaten. Al birini vur ötekine modundayım. Son seçimlerde oy bile kullanmadım
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 multrciler 2011 de Geldi ama o zaman kimsenin multrci dusmanligi yoktu herkes gelsin savas magdurlari diyodu. Son donemlerde Ancak Artan milliyetcilik ve irkcilik ortami multrcileri de etkiledi. Iktidar MHP Ile ittifak kurmasa Milliyetci politikalar izlemese bu multrci dusmanligi bu Kadar artmazdi. Iktidar bititdigi Kurt irkciligini da Geri baslatti multrci irkciligini da. Şu an Ben sanmiyorum bir kūrt sokakta rahatca kürtce konusabilsin. Ortami musait degil cunku.
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi değil ilk geldiğinde devrim yaptı güzeldi. Ama sonra elde avuçta ne varsa sattı
00 Yorumla
1 yılHayır. Adam akıllı birisi. Kendi vasıfsız muhalefetini oluşturup basta kalmayı başardı. Ama işinde başarılı değildi. Başarılı olma kısmı sadece seçim kazanmakta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBizi ilgilendirmez ne yaptigi burada siyasetde olmasi olmamış
00 Yorumla
1 yıl2008 de emekli maaşını düşürmüş ekonomi ortada sabır diyenler kendi maaşlarına kat kat zam yapıyor neden alt kesim sıkıntı çekiyor onlarda çeksin madem ülkesini seviyorsa müslümansa
00 Yorumla
1 yılKötü bir insan iyi bir siyasetçi değil artık yaşlandı ne dediğini bilmiyor yazık
10 YorumlaTabiikide hayir bu kadar kötü bir insan nasıl cb oluyor anlamsfim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen iyi bir cumhurbaşkanı olacağını düşünüyorum kendisi hükümet partisini çok eleştiren birisi CHP ülkeyi ne hale getirdi baksana bi defada reisi seçelim bakalım nasıl yöneticek (!)
00 Yorumla
1 yılGurbetçiler için evet
07 Yorumla- 1 yıl
Tayişine laf attım diye kudurmuş bir gurbetçi görüyorum
- 1 yıl
Zoruna mı gitti fedöcü
- 1 yıl
Çok korktum 🥺
- 1 yıl
Aşağıda reis başta iyidi yazmışsın ne diyordu o reis " Ne istediniz de vermedim?" Kime diyordu malum şahsa ee niye zoruna gitti gerçkeler :d
Bence ii. Diğerlerinde o kadar çap yok.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle evet en iyisi
00 Yorumlakesinlikle hayır :)))))))))))
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 yılİyi diyen varsa gitsin bıyerden kendini atsın aga
00 Yorumla
1 yılEgonomiğ çok eyii
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılben iyi olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılsedef kandırıldik aldandık maalesef oy verdim
00 Yorumla Ne demezsin ne demezsin
00 YorumlaBana göre hayır.
00 Yorumla- Gündem konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılİyi kelimesinden sonrasını önemsemedim..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil nefret ediyorum kendisinden.
00 Yorumla- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılYaşlandı.
10 Yorumla tabi ki hayır
00 YorumlaKimse beğenmiyor bu oyları kim veriyor ya
00 Yorumla
1 yılDegildir
00 Yorumla
1 yılDegil bence sence
00 Yorumla
1 yılEskiden iyiydi
00 Yorumla
1 yılHayır
00 YorumlaEskiden öyleydi şimdi değil
00 Yorumla- Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
1 yılHayır kısa ve net.
00 Yorumla Berbat
00 Yorumla
1 yılCb oluyorlarda sana bana mı oluyorlar boş ver
00 Yorumla
1 yılCok iyi yapiyor :)
01 Yorumla- 1 yıl
Reis o kadar iyi ki emine hanim da tip alaninda konusma yapiyor
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılKesinlikle
00 Yorumla