• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Sizce Erdogan iyi bir cumhurbaşkani midir?

Sedefffe
Sedefffe Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
05
Yapay Zekaya Sor
Sizce Erdogan iyi bir cumhurbaşkani midir?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Erdoğan, 70 yıldır Türkiye'yi esir almış, Türk sağcılığının doruk noktasıdır. Yorumlarda gördüm "eskiden iyiydi, sonra kötüleşti". Hayır efendim.

AKP rejimini Türkiye'ye getiren ABD'dir. DYP'nin 9,89 oy oranıyla baraj dışında kalması, Genç Parti gibi şarlatan bir partinin %7 oy alması vs, AKP'yi %34 gibi bir oy oranıyla anayasayı dahi istediği zaman değiştirecek çoğunlyukta meclis kurmasını sağladı. AKP %49 aldığında bile bu çoğunluğa ulaşamadı daha sonraki seçimlerde.

2001 krizinde ipleri eline alan, sonra CHP'den bakan olan Kemal Derviş'in neoliberal programını olduğu gibi uygulamıştır AKP. ABD doları dazır dazır geldi ülkeye. Kitleler gösteri yapmasa, ABD askerleri Irak'a girsin diye sınırlarımızı açacaktık.

ABD'yle "eey Amerika" diye kürsüden bağırmak dışında asla çatışmadı. Allaşkına fethullahçı çeteyi devlete yerleştirmiş iktidardır AKP, ne ABDye meydan okumasından bahsediyorsunuz?

Bugün ekonominin bu halde olmasının nedeni de, aha işte iktidarlarının başında gelen dolarların piyasadan çekilince borçlu kalmamızdır. Yani borçla "ekonomi iyi gidiyor" olmuştu ilk 10 yılda. Bugün, o gün Türkiye'nin kaynaklarını iç eden zengin ve hortumcuların borcunu ödüyoruz. Neyse konuşturmayın beni. Siyasi hafıza sıfır bizim millette.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• İlk72Üney
    İlk72Üney Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 96%
    1 yıl

Her anlamda değil keşke adamın karşısında duracaklarina yanında dursalar bunca zamandır büyük yükü taşıyıp buralara getirdi öyle ya da böyle yaptı particilik yerine otelesmek yerine bizler için birlik olun ki her kollarda bizler ger yerde onların arkasında duralım işte yüreği güzel insanlar 50 ülke yöneticileri birleşti biz milyonların hakkını dünya ya karşı savunuyorlar öyle ya da böyle gibi düşünceler var bizlerde herkes kendine düşüne görevi adaletli ve vicdanlı yapabilirse işte ozaman bizim gönlümüzü dünyamızı ahiretimizi ve Vatana millete olan borcu gönül rahatlığıyla tebessüm ederiz biliyorum ki siyaset olaral güçlü bir siyasetcinin geç olmadan farkına vararlar ve dünyaya güzel bir alı cengiz oyunu oynarlar türk kurt aleti laz çerkeş arap ve sayamadiklarim bizden olan kim varsa bütünlüğümüze karşı sevdiklerimizi ve secdikleeimize karşı devlet buyuklerimiz kendine yakışanı yapacaktır. Eminim bu görüşe
    Bütün devlet büyüklerimize belediyelere yöneticilere iç hatlar dış hatlarda görev yapan herbirilerine sevgilerimi saygilarimi görüşümü dile getiriyorum başımızdan eksik olmayın canlarınız sağolsun kalın sağlıcakla 🙋‍♂️

0
    0 Yorumla
  • Hayatbiri
    Hayatbiri Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Şimdi ekonomisi çökmüş bir ülke ve toplum olarak zenginler hariç halkın büyük bir kısmı kölelik düzenine geçildi bu sistem nasıl işler şimdi bütün fabrikalar Bir ürün çıkartır bende sadece bizim marketlere gelen ürünleri çıkartan fabrikalarda çalışan insanları anlatmak istiyorum böylelikle nasıl bir sistemin ve kölelik düzeni nasıl oluyor daha iyi anlayacaz

Fabrikada çalışan insanlar maaşını alınca aynı şekilde sistemin kurbanı olarak çalıştıkları fabrikalarda üretilen yiyecek içecek insan ihtiyacı neyse onları alırlar buraya dikkat edin bakın halkın yüzde 70 askeri ücretli ve aldığı parayı aynı şekilde sisteme gidiyor ve hiç bir fabrika bir insanı çok refah düzeyde para vermez verdiği para sadece karnı doysun diye verilir ve pazar günü boş günse oda artık köle dinlensin diye var bu sistem asırlardır işliyor

.. bu yüzden bizim yönetim için söylenecek sözü siz anlayın

Şimdi bu soruya gelip böyle vay efendim şöyle böyle savunan insanda gelir onların tuzu kuru onlar bilip bilmeden konuşur bu ülke ne çekti ise tuzu kuru insanlardan çekti

En büyük paramız 200 lira 20 tane ekmek ediyor

3
    1 Yorumla
    • İriHortumluİtfaiyeci
      İriHortumluİtfaiyeci
      1 yıl

Hepsine katılıyorum 15 20 sene sonra o yaw he çalıştıracak eleman bulamıyacaklar yeni nesil gitmiyor fabrika sanayiye gitmesinde

Yorumla
  • cancanjan
    cancanjan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Buna siyasi olarak yorum yapmak yanlış olur, ne yazık ki ülkemizde insanlar takım tutar gibi parti destekliyor kendi yanlışlarını görmüyor karşıt partinin yanlışlarını tavana çıkartıyor..

Sayın Cumhurbaşkanı'nın doğruları olduğu kadar yanlışları da var. İnsanlar evliliğini, ilişkisini yürütmekten acizken koskoca ülkeyi yönetenleri eleştirmeleri komik geliyor bana.

Son 3-4 yılda yaşadığımız pandemi, deprem, yangınlar, küresel çapta gelişen ekonomik krize rağmen yine ayakta durmaya çalışıyoruz ki fetö terör örgütünün ülkeye verdiği zararı söylemiyorum bile. Cumhurbaşkanı her şeyi takip edemez her şeyi kontrol edemez zaten kendisi de oldukça yoruldu hemen hemen her gün 18 saate yakın bir süre ayakta.. Bence bu kadar olaya rağmen iyi gidiyoruz diye düşünüyorum.

Birde bence herkes birazda kendini eleştirmeli kendini düzeltmeli iyi bir vatandaş iyi bir insan saygılı bir birey olmalı başkalarının haklarına düşüncelerine saygı duymalı neyse bu konu çok uzar..

Kısacası halen vatandaşlarımızın yarıdan çoğu Sayın Cumhurbaşkanımıza güveniyor.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

44

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

Hayır bence değildir.

0
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    1 yıl

Sadece Türkiye'deki değil, bulunduğumuz coğrafyadaki etkisini tarih kitapları yazacak kadar büyük oynayan bir lider! Günümüzde emperyalist güçlerin etkisiyle saldıran muhaliflerden dolayı o etkiyi alamıyor olabiliriz, meyvesini yıllar sonra verecek olan tarihi adımları ve başarıları var!

3
    3 Yorumla
    • spiritoitaliano
      spiritoitaliano
      1 yıl

İşte gerçek bu

Yorumla
    • Can-Twd
      Can-Twd
      1 yıl

KSJSJSJSJSH kurdsalak

Yorumla
    • spiritoitaliano
      spiritoitaliano
      1 yıl

@Can-Twd naber atinada hava nasıl

Yorumla
  • spiritoitaliano
    spiritoitaliano Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanımız 🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🇹🇷🤘🤘🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

1
    0 Yorumla
  • Alp9303
    Alp9303 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Politikalari son 6-7 yıldır başarısız Eğitim Sağlık Ekonomi Demografik her alanda çökertti ülkeyi. Lider olarak bakarsan iyi bir hitabeti var kitle yönetimi başarılı. Bu sayede koltukta kalıyor zaten

1
    0 Yorumla
  • Dance_with_Devotion
    Dance_with_Devotion Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 851 cevap paylaştı.

Elbette hayır ama Türk milletine hak ettiğini yaşattığı için onun başa gelmesi iyi oldu. Ne zamandır Türk milleti seçimlerinin bedelini ödemiyordu darbeler yüzünden

2
    5 Yorumla
    • spiritoitaliano
      spiritoitaliano
      1 yıl

Saçmalık

Yorumla
    • Dance_with_Devotion
      Dance_with_Devotion
      1 yıl

Her Türk devletinin başında bir dik***ör olması rastlantı mı sence?

Türk ırkı güce boyun eğer, protesto kültürü yoktur, bireyciliği bilmez, ben bilmem büyüğüm bilir kafasındadır her zaman.

Yorumla
    • spiritoitaliano
      spiritoitaliano
      1 yıl

Saçmalık.

Yorumla
    • Dance_with_Devotion
      Dance_with_Devotion
      1 yıl

https://youtu.be/NYjhnnH4eF8?si=o2bPq4Ihh3UZM78l

İbretlik bir olayı gösteriyim size

Yorumla
    • spiritoitaliano
      spiritoitaliano
      1 yıl

Saçmalık ,

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Gelmiş geçmiş en kötüsü cumhuriyet döneminin en derim krizini yarattı İngiltere özelleştirme yaptığında milli geliri 3 kat artarken bizdeki milli gelir her tür şişirme ve yalanlara göre yarıya düştü

0
    0 Yorumla
  • Nehir006
    Nehir006 Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Tabi efendim müthiş cumhurbaşkanı reis ekonomi adalet sağlık eğitim hersey mükemmel almanlar bizi kıskanıyor (!)

2
    43 Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      1 yıl

maalesef nehir kandırıldık aldandık

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Ben kandırılmadım çok şükür

Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      1 yıl

beni kandırdı ehveni şer diye verdim kötünün iyisi diye verdim

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Kötünün iyisi değildi ama en kötüsüydü adaylardan

Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      1 yıl

hocalar öyle demişti ehveni şer demişti

Yorumla
    • oturanadaminoglu
      oturanadaminoglu
      1 yıl

@uyanmakzorundayiz aga sen Erdogan ne yapti dite rahatsiz oldun onh merak rttim seriat mi Ilan etsin

Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      1 yıl

@oturanadaminoglu küreselcilere hizmet ediyorlar maalesef kandırıldık aldandık

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Hocalara ne güveniyorsun sen onlar erdoganin hizmetcileri 🤣

Yorumla
    • oturanadaminoglu
      oturanadaminoglu
      1 yıl

@uyanmakzorundayiz kureselcilere mi hizmrt rdiyorlar kureselci Adam bi kere milliyetci olmaz keske kureselci olsa alakasi yok

Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      1 yıl

@oturanadaminoglu daha fazla araştırmanızı isterim Erkan trukten deccalizm devleti kitabı okumanı isterim

Yorumla
    • uyanmakzorundayiz
      uyanmakzorundayiz
      1 yıl

@oturanadaminoglu Erkan trukten araştır bence istersen

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Cumhurbaşkanından bağımsız söylüyorum, onunla ilgili yorum da yapmayacağım ama Almanlar konusuna değinmek istiyorum. Almanlar bizim kadar güçlü değiller. Bizim kadar bağımsız da değiller.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Almanya ordusuna alacağı asker sayısında bile bağımsız hareket edemiyor şu an bizim gibi. Dış güçler odularına bile müdahale ediyor. Almanlar kim bizim yanımızda?

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Artik savaşlar askerle silahla olmuyor uyanın artık parayla oluyor parayla anladınız

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Mesele sadece asker silah mı sence burada? Ana fikri anlamadın mı gerçekten? Bir devletin kendi ordusu ile ilgili bile söz sahibi yok. Bu ne demek?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Diş devletlerden izin almadan hareket edemiyor demek. Yeterince anlaşılır değil mi? Almanya Türkiye kadar bağımsız bir devlet değil. Bizim ekonomik olarak daha fazla sorun yaşamamız o ülkeden daha bağımsız olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ekonomi bugün kötü, yarın düzelir. Biraz süreç, biraz doğru izlenen politikaya bakar. İlk kez yaşamıyoruz ekonomik krizi sonuçta. Bugün sendeler, yarın daha güçlü bir şekilde kalkarız. Bağımsızlık var bizde. İç işlerimize karışmak o kadar olay değil ama Almanya için aynı şeyi söyleyemiyorum

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 valla genç olup en erdoğancı bendim belki de Erdoğan'a hakaret edenleri şikayet ediyodum düşün o derece bağlıydım adama ama bence yanlış yapmışım artık gitmesi gerek başka biri gelsin

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo ben Erdoğan'la ilgili yorum yapmadım ki

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 bağımsız ülkelerin ekonomisi kötüyse ekonomisi iyi ülkeler kime neye bağımlı peki?

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

Aşırı trajikomik bi yorum yapmışsın

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo hiçbir zaman da bişeyci olmadım. Kim ney yapıyorsa doğrusuna doğru, yanlışına yanlış dedim her zaman. Ben Erdoğan'dan bağımsız bir konuda bahsettim. Ülkemizin durumundan bahsettim

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo trajikomik değil Almanya'dan daha bağımsız bir ülke olduğumuzu söylüyorum

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 almanyayı Almanlar yönetiyor Türkiye'yi Türkler mi yönetiyor sanıyorsun

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

Ayrıca hayatımda gördüğüm en saçma zihniyetlerden biri ekonomisi iyi ülkelerin bağımsızlığı yoktur tersi ekonomisi kötü ülkelerin bağımsızlığı yoktur

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo Almanyayı nereye Almanlar yönetiyor? Ordularında bile söz sahibi değiller diyorum sen yönetiyorlar diyosun. Şaka mısınız abi

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo ekonomi ile bağımsızlık doğru orantılı değildir. Öyle olsa Almanya bizden daha iyi ekonomiye sahip olduğu halde iç işlerine bu kadar müdahale edilemezdi. Yaptığı üretime kadar başka ülkelere hesap veriyor şu an bu durumda. İzinsiz hiçbir şey yapamıyorlar. Ekonomi evet çok önemli ama direk olarak gücü belirlemiyor. Güç sadece ekonomi ile belirlenseydi şu an bu berbat ekonomimize rağmen dünyanın en güçlü ilk 20 ülkesi içerisinde olmazdık.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ekonomi dışında bir çok konuda iyiyiz. Ekonomi düzelse, cari açık kapansa dünyanın en güçlü ülkelerinden biri oluruz. Geriye kalan çoğu şeyimiz çünkü güçlü olmak için yeterli çünkü. Orduya önemsiz demişsiniz pardon da nasıl önemsiz? Şu an dünyada hâlâ sıcak savaş devam ediyor. Ordu nereye işe yaramıyor? Savaşı da geçtim biz ülkemizdeki teröristleri neyle gebertiyoruz? İha siha ihraç ediyoruz dünyaya. Dünyanın en güçlü 8. ordusuna, NATO'nun en güçlü 3. ordusuna sahibiz. İç işlerimize karışılmasını yüksek oranda engelleyebilme nedenlerimizden biri bu gücümüz. Yeri geliyor ABD ye Rusyaya da tavrımızı takınıyoruz. Almanya gıkı çıkmadan onları dinlemek zorunda kalıyor ama. Olay sadece ekonomi değil yani siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Sadece parayla olsaydı Katarlılar hepimizden zengin. Venezuelladan hele petrol fışkırıyor

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 Almanya'yı kim yönetiyor ya o zaman bi desene

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo sözde cumhurbaşkanı. Ama ABD ne derse onu yapıyor. İtiraz edemiyor.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Sağlık sistemi bile şu an gelişmemiş. Elektronik kullanımı zaten sağlıkta hiç yok. Bizimki gibi kayıtmış, e nabız uygulamasıymış falan mümkün değil. Eczacı dolabından ilaç verme usulü hakim yani eski tip. Nereden biliyorsun diye soracak olursan Almanya'da çalışan doktor tanıdığım var oradan biliyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Almanya sözde gelişmiş ülke. Tamam gelişmiş ama her ne kadar bağımsız gibi gözükse de tam bağımsız değil. Dışarıdan çok fazla müdahaleye maruz kalıyor. Biz bile tam bağımsız olamadığımız halde Almanya bizim kadar bile bağımsız değil

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Bağımsız dediğiniz kağıt üstünde görünen. Gerçekte işler öyle yürümüyor.

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 Almanya cidden bizi kıskanıyor o zaman

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo ekonomi konusunda kıskanmadığı kesin ama bağımsızlık konusunda kıskandığına eminim

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 böyle düşünmeyi bırak türkiye bu haldeyken Suriye bile bizi kıskanmaz

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo bak bu çok boş bir yorum oldu Suriye bile kıskanmaz falan ne ya sen git 2 gün kal suriyede. Hatta Suriye bile değil bi Irak'a git, Azerbaycan'a git, Bi Filistin'e, Arabistan'a Kazakistan'a falan git bi dolaş gel buranın kıymetini anlarsın. Ekonomimiz bozuldu diye ölmedik. Bu ülkeden başka yer görmemişsiniz her yeri buradan iyi zannediyorsunuz tabi

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Sen bi Azerbaycan'a git dışarıda turist olarak bile güvenli şekilde dolaşamazsın. Devletin polisi haraç kesiyor çünkü orada. Bundan haberin var mı mesela? Hiç sanmıyorum. Biraz açın gözünüzü de diğer ülkelerin haline bi bakın. Şu ekonomide bile burayı mumla ararsınız

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 azerbaycanın parası bizden değerli ve neden o ülkeyi kötüledin?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo kötülemedim. Var olan durumdan bahsettim. Bu arada ekonomi konusunda gerçekten bilgin yok. Ona bakarsan bizim paramız da Rus rublesinden daha değerli :) bu daha iyi bir ekonomi olduğunun bu göstergesi sanıyorsun? :)

Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

@Nightwalk35 hayır Rusya daha güçlü bizden

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@phyllo Rusya daha güçlü evet ama para birimi olarak bizim paramız daha değerli. 1 TL = 2.65 Rus rublesi :) TL rubleden daha değerli ama onların ekonomisi bizden daha iyi. Yani demeye çalıştığım şey ekonomik gücü para değeri karşılaştırmasıyla anlayamazsın. Ekonomi böyle işlemiyor

Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    1 yıl
    Gündem konusunda 609 cevap paylaştı.

Amerikada başbakanlık adayı için mücadele veren Bidenin seçim propagandasından biride Erdoğan'ı göndermekti demek ki iyi bir Cumhurbaşkanı sadece son birkaç yılda saçmaladı ve yaşlandı artık.

1
    1 Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      1 yıl

Evet bende öyle dusunuyorum

Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Mültecilerin ve ümmetin olabilir ama Türk vatandaşının değil.

3
    0 Yorumla
  • FourthOfJuly
    FourthOfJuly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, anca mülteciler ve Araplar için iyi bir cumhurbaşkanı olabilir, türk milleti için değil, kesinlikle değil...

0
    0 Yorumla
  • aful48283
    aful48283 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Hayır değil geçmişte yapılanları kimse unutmadı unutanın kanı kurusun

1
    1 Yorumla
    • phyllo
      phyllo
      1 yıl

Ne yaptı mesela

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

2005-2015 arası iyiydi, sonrasında paranoyaklaşıp en doğrusunu ben bilirim kafasına girdi

1
    1 Yorumla
    • SatanistBeyyy
      SatanistBeyyy
      1 yıl

o zamanlar Herşeye yetkisi yoktu

Yorumla
  • Arifde38
    Arifde38 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 52%
    1 yıl

Ekonomiden belli olmuyormu çoşuyoruz dibe doğru giderken

1
    0 Yorumla
  • koyamamyerinesanki
    koyamamyerinesanki Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

iyisini kötüsünü bilmem de zehir gibi siyasetçi

0
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çok iyi umarım yakın zamanda cennete kavuşur da sonsuz mutluluğa ulaşır.

0
    0 Yorumla
  • Lübbetülaynnnn
    Lübbetülaynnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Bu zamana kadar gördüğüm en harika en mükemmel Cumhurbaşkanıdır. 👍🇹🇷

0
    0 Yorumla
  • Alcyone__
    Alcyone__ Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Ekonomi ve eğitimin içi**ne edildi.. Bu iki faktör bir ülkenin yapı taşlarıdır..

0
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.

22 sene öncesine bir de sonrasına bak cevabı bul

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Cok kotu bir cb

Ama genede Erdoğan diye bahsedilmemeli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erdogan 2002-2015 arasi iyiydi. Sonra MHP Ile ittifak yaparak Ulkeyi milliyetci bir Yola soktu. O yuzden Şu an kotu. Ama Erdogan in alternatifleri de milliyetci. O yuzden seceneksiziz.

2
    15 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Erdoğan'dan bağımsız olarak söylüyorum. Biz ülkecek her zaman milliyetçiydik zaten. Hâlâ da öyleyiz. Bunu ırkçılık ile karıştırmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Nightwalk35 milliyetcilik irkcilik ayni sey ve biz her zaman milliyetci irkci degildik. Erdogan in her turlu milliyetcilik benim ayaklarimin altindadir dite bir sozu vardi zamaninda. Eski Erdogan bu yuzden iyiydi. Simdi Boyle bisey soyleyemez. Milliyetcilik Yani irkcilik da iyi bisey degildik kimse in millet I baskasindan ustun degildir

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Tekrar söylüyorum. Milliyetçilik ile ırkçılık aynı şey değildir. İnsanın kendi kanını, milletini sevmesi farklı bir şey, ırkçılık yapmak çok farklı bir şey. Biz Türk olarak kendi milletimizi sevmemiz Kürtleri, çerkezleri, zazaları vs. küçük gördüğümüz anlamına gelmez. Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Nightwalk35 milliyetcilik irkcilik ayni sey

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ben milliyetçiyim ama ırkçı değilim. Gerektiğinde MHP yi de sonuna kadar desteklerim ama tek başına iktidar olmasını istemem mesela. Milliyetcilik bu ülkenin çıkarları için vardır. MHP de ideolojik olarak vardır. Bizzat kendisi de yapısı gereği tek başına iktidar olmak istemez zaten. MHP nin tek başına iktidar olmasını isteyenlere ırkçı diyebilirsin mesela ama milli çıkarlar için destekleyenlere ırkçı diyemezsiniz

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Milliyetçilik ile ırkçılığı aynı şey zannediyorsan Türk değilsin. Olabilir Türk olmak zorunda değilsin. Irkçılara denk gelmişsin canın yanmış belli ki ama milliyetçilik böyle bir şey değil.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ben bu vatana sadık olan, zararı olmayan her milleti severim. Hiçbirini ayırt etmem. Ne Kürt, ne Arap fark etmez. Herkes aynıdır gözümde ama ülkemin çıkarlarına ters davranan ve zarar vermeye çalışan olursa sonuna kadar karşısında dururum. Milliyetçilik böyle bir şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Nightwalk35 neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Nightwalk35 Bugun derin devlet iktidarda. Erdogan araciligi Ile bizlere milliyetciligi Fasizmi dayatiyor. Muslumanlara bunun Kabul ettiriyor. Normalde irkciligin milliyetciligin gunah olmasina ragmen Bugun herkes milliyetci olmus durimda. Siginmacilara bile karsi cikan muslumanlar var. Bu iklimi Kim yaratti. Bu iklimi guzel bir iklim mi sence milliyetciligin savunurken iyice dusun Hitler de Ben milliyetciyim diyodu. Erdogan Boyle birisi degildi. Milliyetci degildi. Ve derin devletle mjcadele etmeye de calisti. Derin devletle mjcadele ettigi donem andimizin kaldirildigi Kurtlere haklari verildigi muslumanlara haklari verildigi basortusunun serbesiyet kazandigi donemdir. Ancak 2015 sen sonra Maalesef derin devlet ust uste yaptigi hamleler Ile savasi kazandi ve iktidarq geldi. ve erdogana milliyetci politikalari uygulattiriyor. Sizi de derin devlet manipule ediyor. MHP dedigimiz parti gecmiste basortusu dusmaniydi. MHP nin icinden siginmaci dusmani umit ozdaglar sinan oganlar cikmistie. MHP nin icinden umit ozdag gibi yuzlerce insanvardir
      MHP budur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben burada Erdogan I suclamam Erdogan bazi seylwre mecbur kalmistir sonucta siyaset bu. Ancak Halkimizi ozellikle musluman kesimi anlamiyorum. Nasil bu Kadar milliyetcilik kabullenebilir MHP nasil bu Kadar benimsenebilir yakistiramiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben Kurt degilim turkum. Sen de turksun. O yuzden Şu an ulkede yweatilan milliyetci fasist havanin turk olmayanlara nasil hissettirdigini bilemiyoruz. Bir Kurt acaba Ben kurdum demeye cekiniyor mu. Kurtcr konusmaya cekiniyor mu. Bit arap bunlara cekiniyor mu. Eger kürtler araplar Şu an bu ortamdan rahatsiz iseler sebebi acik

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Dediğinde haklı olduğun taraflar vardır belki derin devlet olaylarını bilemiyorum ama milliyetçilik konusunda seni haklı bulmuyorum. Ben bir milliyetçi olarak bu vatana dost Kürtler de dahil her milletle çok iyi anlaşabilirim. Anlaşıyorum da. Bir Kürt Kürdüm demeye çekiniyorsa bunun altında yatan sebep ortalığı karıştırmak için birileri tarafından özellikle yapılan ırkçı atılımlar. Olay milliyetçilikle alakalı değil. Bu ülkeye düşman olmayan hiçkimseyle sorunum yok benim. Irkçılığı bir kere en önemlisi inandığım din gereği yapmam zaten. Yerinde duran zararsız mültecilerle de sorunum yok. Benim sorunum zararlı olanlarla.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Şu an ne Kürtler ne Araplar kendi ırklarını söylemeye çekinmiyorlar. Çekinmesinler de zaten. Biz millet olarak ayrım yapmıyoruz çünkü. Ayrım yapan ırkçı kesim. Milliyetçilikle ırkçılığı aynı şey zannediyorsun ama aynı şey değil. Bir Türk olarak nasıl aynı gördüğünü de anlamış değilim zaten.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ayrıca dediğim gibi ben MHP yi iktidar olmasını isteyecek kadar desteklemem zaten. Cunku MHP iktidara gelirse ırkçılık iktidara gelir bunu da hiçbirimiz istemeyiz. MHP küçük halde, kendi halindeyken iyi. Kaldı ki benim desteklediğim bir parti de yok zaten. Al birini vur ötekine modundayım. Son seçimlerde oy bile kullanmadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Nightwalk35 multrciler 2011 de Geldi ama o zaman kimsenin multrci dusmanligi yoktu herkes gelsin savas magdurlari diyodu. Son donemlerde Ancak Artan milliyetcilik ve irkcilik ortami multrcileri de etkiledi. Iktidar MHP Ile ittifak kurmasa Milliyetci politikalar izlemese bu multrci dusmanligi bu Kadar artmazdi. Iktidar bititdigi Kurt irkciligini da Geri baslatti multrci irkciligini da. Şu an Ben sanmiyorum bir kūrt sokakta rahatca kürtce konusabilsin. Ortami musait degil cunku.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İyi değil ilk geldiğinde devrim yaptı güzeldi. Ama sonra elde avuçta ne varsa sattı

0
    0 Yorumla
  • homelander3131
    homelander3131 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Hayır. Adam akıllı birisi. Kendi vasıfsız muhalefetini oluşturup basta kalmayı başardı. Ama işinde başarılı değildi. Başarılı olma kısmı sadece seçim kazanmakta

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Bizi ilgilendirmez ne yaptigi burada siyasetde olmasi olmamış

0
    0 Yorumla
  • İriHortumluİtfaiyeci
    İriHortumluİtfaiyeci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

2008 de emekli maaşını düşürmüş ekonomi ortada sabır diyenler kendi maaşlarına kat kat zam yapıyor neden alt kesim sıkıntı çekiyor onlarda çeksin madem ülkesini seviyorsa müslümansa

0
    0 Yorumla
  • aresking746
    aresking746 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    1 yıl

Kötü bir insan iyi bir siyasetçi değil artık yaşlandı ne dediğini bilmiyor yazık

1
    0 Yorumla
  • Can-Twd
    Can-Twd Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Tabiikide hayir bu kadar kötü bir insan nasıl cb oluyor anlamsfim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben iyi bir cumhurbaşkanı olacağını düşünüyorum kendisi hükümet partisini çok eleştiren birisi CHP ülkeyi ne hale getirdi baksana bi defada reisi seçelim bakalım nasıl yöneticek (!)

0
    0 Yorumla
  • _BombacıMülayim_
    _BombacıMülayim_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Gurbetçiler için evet

0
    7 Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      1 yıl

Bos yapma gurbetcilernen ne alakasi var
      Euro yüksek diye bunu diyorsun degil mi

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      1 yıl

Tayişine laf attım diye kudurmuş bir gurbetçi görüyorum

Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      1 yıl

Kes bos yapma

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      1 yıl

Zoruna mı gitti fedöcü

Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      1 yıl

Sende vatan hainisin ozaman iftira atmadan önce iki kere düşün seni sikayet ederim ozaman davalik oldumuz zaman göruruz kim fetöcu vatan haini

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      1 yıl

Çok korktum 🥺

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      1 yıl

Aşağıda reis başta iyidi yazmışsın ne diyordu o reis " Ne istediniz de vermedim?" Kime diyordu malum şahsa ee niye zoruna gitti gerçkeler :d

Yorumla
  • 1Pilove
    1Pilove Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Bence ii. Diğerlerinde o kadar çap yok.

1
    0 Yorumla
  • 1sonnbahar
    1sonnbahar Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle evet en iyisi

0
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

kesinlikle hayır :)))))))))))

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İyi diyen varsa gitsin bıyerden kendini atsın aga

0
    0 Yorumla
  • aksuvari33
    aksuvari33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 90%
    1 yıl

Egonomiğ çok eyii

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

ben iyi olduğunu düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • uyanmakzorundayiz
    uyanmakzorundayiz Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.

sedef kandırıldik aldandık maalesef oy verdim

0
    0 Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ne demezsin ne demezsin

0
    0 Yorumla
  • tahaw
    tahaw Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bana göre hayır.

0
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl
    Gündem konusunda 438 cevap paylaştı.

İyi kelimesinden sonrasını önemsemedim..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Değil nefret ediyorum kendisinden.

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.

Yaşlandı.

1
    0 Yorumla
  • MartıKaş
    MartıKaş Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

tabi ki hayır

0
    0 Yorumla
  • vndmxnsm
    vndmxnsm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

Kimse beğenmiyor bu oyları kim veriyor ya

0
    0 Yorumla
  • BenderRodriguez
    BenderRodriguez Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Degildir

0
    0 Yorumla
  • demircan89
    demircan89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 68%
    1 yıl

Degil bence sence

0
    0 Yorumla
  • KaradenizBeyfendisi
    KaradenizBeyfendisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Eskiden iyiydi

0
    0 Yorumla
  • bluebolviy
    bluebolviy Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 96%
    1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • phyllo
    phyllo Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Eskiden öyleydi şimdi değil

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.

Hayır kısa ve net.

0
    0 Yorumla
  • EngEteM
    EngEteM Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Berbat

0
    0 Yorumla
  • _DorukAli_
    _DorukAli_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    1 yıl

Cb oluyorlarda sana bana mı oluyorlar boş ver

0
    0 Yorumla
  • kuzeyavcısı
    kuzeyavcısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 92%
    1 yıl

Cok iyi yapiyor :)

0
    1 Yorumla
    • kuzeyavcısı
      kuzeyavcısı
      1 yıl

Reis o kadar iyi ki emine hanim da tip alaninda konusma yapiyor

Yorumla
  • AzərbaycanlıQız
    AzərbaycanlıQız Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • GurbetliKral
    GurbetliKral Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    1 yıl

Kesinlikle

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sizce Erdogan iyi bir cumhurbaşkani midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erdoğan’ı seviyor musunuz, sizce Erdoğan iyi bir lider mi? 10 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan iyi bir lider mi? 17 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan iyi bir lider değil mi? 7 cevap verildi
Tayyip Erdoğan iyi bir lider mi? 10 cevap verildi
Tayyip Erdogan mi iyi yoksa Necmettin Erbakan mi? 36 cevap verildi
Türkiye’nin en iyi cumhurbaşkanı Erdoğan mıdır? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨