2014’te göreve gelir gelmez bizde Belçika’ya uçak bileti aldık. Tüm mal varlığımızı sattık 2,80₺’den Euro aldık. 2014 yılında.

Geçen hafta memlekete döndük 37,5’dan bozdurduk. Dünya lideri Erdoğan 😆
2014’te göreve gelir gelmez bizde Belçika’ya uçak bileti aldık. Tüm mal varlığımızı sattık 2,80₺’den Euro aldık. 2014 yılında.

Geçen hafta memlekete döndük 37,5’dan bozdurduk. Dünya lideri Erdoğan 😆
Dolar kuruna gore mi belirleniyor? Eger öyleyse borçlu çıkarsin.
2002 de geldiginde dolar 1.5 (milyon) liraydi
Simdi 34 milyon Yani 22 yilda 34 ÷ (1.5) = 23 kat artmış
2002 den geriye dogru 22 yıl sayarsak
1980 de dolar 65 liraymis (milyon degil)
2002 de ise 1.5 milyon
Yani 1.500.000 ÷ 65 = 23000 kat
Evet evet yanlıs duymadiniz 22 yilda 23 kat
Onceki 22 yilda ise 23000 kat
Yani tam bin kat yavaslatmis dolar kurunu.
Birsey idda ediyorsaniz önünü atkasini dusunmeden direk atlamayin utanırsınız.
Bu arada tarihte bu millete en buyuk zarari veren ikinci kisi oldugunu dusunuyorum. Taraftari falan degilim. Ama muhalefet olarak biz de biraz bilgili mi olsak?
Bu kafayla iyi yaşamışsın
Noldu rezil olunca heo boyle saçmalar mısın? Neden bu kadar mesnetsiz bir cevap yazdın merak ettim.
Eger normal insan zekanla bu cahil toplumda delirmeden iyi yaşamissin demek istediysen o baska..
2002 yılında ekonomi Ahmet Nejdet Sezer’e emanetti. 2007’de Abdullah Gül devraldı cb koltuğunu 2014’te malum şahıs aldı ve ülkenin içinden geçti. Sonra padişahtan bile daha fazla yetki alabilmek için fırıldaklık çevirdi başkanlık sistemi gibi lanet bir sistem getirdi. Ülkeyi b@k çukuruna sürükledi insanları kolelestirdi. İşsizlik patladı, kur patladı, enflasyon fena patladı, merkez bankası patladı 1 tane iyi bişey olmadı ama dur gabardan petrol karadenizden doğalgaz çıkarıyoruz 😂 sizin gibilere acırsam namerdim bir dönem daha seçinde kuru ekmek dağıtırken padişahım cok yasa diyin
Senin sorununu anladım. Okuman yok. Ya da okudugunu anlamiyorsun. Sizin gibi zır cahiller bu ulkede oldukca bu ve bunun bibiler hep geldi hep. gelecek. sen sacma sapan cevap atmadan onceki ilk iki mesajimi. ozrllikle de ikincisini okuma bilen birine okut. Sana anlatacaktir. Bos konusmakta ustunuze yok. Anca cemkirin
Aynen aynen dünya lideri ile size bol şanslar çok ihtiyacınız olacak sansa
Umarim ironi yapiyorsundur. Özürlü taklidi falan yapiyorsundur. Eger öyle degilse silene söyle başvuru yapsinlar senin için. Direk özïrlü aylıgı baglanır. Tüm yazıyı reisi oku nerede övmüşüm yaz bana.. senin baban ona oyverip basimiza getirirken ben herseyin farkindaydim oy vermiyordum.
Cevap
4Cevap
Almanyada yaşayıp Erdoğan’ı sevmeyen çok nadirdir.
Almanya’yı bilmem ben Belçikalıyim 🇧🇪💖
Aynı
Beni de alsana yanına. Mutlu mesut yaşayıp gideriz..
enflasyonda dünya lideri
Göreve gelmese gitmeyecek miydiniz
Belkide hayır
Çok büyük bir öngörü ile olmamış ama sonuç olarak iyi etmişsiniz denebilir
Bullugumun lideri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?