Güncellemeler
+1 yıl
Valla yine linç yiycem ama bu adama Cumhurbaşkanıligi da Başbakanlıkta çok yakışıyor.
Siyasi görüşü bir tarafa bırakıp soruyorum, bence liderler içinde en aurasi yüksek lider. Mustafa Kemal Atatürk 'ten sonra. Mesela kemal Kılıçdaroğlu tipi çok komik geliyor bana 😂gram karizma, asalet yok. Diğerleri de öyle bir Sinan oğan karizmatik bakın siyaseti kenara bırakarak soruyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Karizmatik bir duruşu ve tipi var. Devlet adamı tanımına çok uyuyor. Boyunun uzunluğu da bunda etkili.
Bencede
Oyların en az yüzde 20 sini bu özelliklerinden alıyor bence.
Boyu 185 miş
185 az mı bro. Erkeğe en iyi giden boy
Az demedim adamda boy var tabi
Kk de 172 falanmış
Linç is loading 😃 gelirler az sonra tu kakacılar
Ya tipi sorduk siyaset yapmıyorum 😂
Gelmişler hazımsızlar mevzuyu şeyinden anlayanlar aşağıda 👇
Akıl sağlıklari yeirnde değil valla bak
Valla ya seversin sevmezsin şu an en karizmatik diğerlerine bakınca bunu söylemek bile batıyor bazılarına
Vallaha öyle. Adamı cidden ideali bir durusu var. Gözleri sert bakıyor lider öyle olur aama. Atatürk'ten sonra en karizmatik bulduğum lider valla
bu ülkede birinden nefret ediyorlarsa karizmatik değildir. ama selo karizmatiktir onlara göre. bana göre hiçbiri değil
yheh işte sende nefret ettiğin için öyle
bazıları ona bakmıyor :D
Senin adına şarkı yazsınlar bak gör nasıl Karizmatik oluyorsun
Değil kaeizmatik diyosan soyleyim özgür özel İmamoğlu zafer partisi başkanı felan bende bu arada parti tutmam dış görünüş olarak dedim
Tip olarak diyorsan evet de...
Öyle evet psikolojide karizmatik otorite kavramı var rte tam uyuyor o kavrama
Karizmatik mi, gözünüze...
Ağır havası var adamin duruşu var
Hıhı
😂😂evet bak bu konuda haklısın. Çok yakışıyor, bir kez daha seçelim hep birlikte. Oyum tayyibe
Adam çöktü çöktü karizma mı kaldı
Yaşı var normaldir Erdoğan bir Hulusi akar ik yaşlı olarak karizma olarak
Tabi canım 70 e geldi
Hayır değil
hayır
Hayır
Evet karizmatik