Gerçekten ak parti seçmeninin cahil olduğunu mu düşünüyorsunuz şimdi neden diye sorsam çocuğunuzun cevabı hep yaşlı okumamış insanlar oy veriyor diyeceksiniz şu anda 97 li gençler oy vere biliyor hiç sordunuzmu o yaşlı cahil dediğiniz insanlara bu ülke geçmişte nasıldı dsp koalisyonu olmuş o koslisyonda KİMLER vardı ülkeyi nasıl YÖNETTİ diye o koalisyondan o zamanlardan habersiz bir nesil çıkmış o zamanları o zorlukları yaşayan insanlara direk cahil diyebiliyor. Ben de dahil o zamanları aklı ermeden yaşamış nesil olarak ben o lafı söyleyemem o insanlara belki siz doğru biliyorsunuz o eskidendi şimdi öyle olmaz ama o kadar zorluğu görmüş bir insana o zamanların geri gelme ihtimali yüzde elli istersen şansını dene dersen o adamın yapacagı şey belli. siz cahilliğin okuyarak gittiğini sanıyorsunuz ama hayatı zorluklarla yaşamış bir insanın bilgisi o üniversitede okuyup akşam klavye delikanlılığı yapan sonra benim oyum cahil köylüyle aynı olmaz diyen karaktersiz insandan daha fazladır.
Cevabın nedir?
Aynen öyle, kaç tane il ilçe müdürlerinden tut da kaç tane seçmenle görüştüm, akpye oy veren kesim ekseriye taşra kültürüne sahip varoş yetiştmiş mahallelerden gelen tipler. Aslında akp seçmeni ikiye ayrılır; bir bildiği düşünebildiği halde makam mevki koltuk para iş için oy verenler birde cahil olanlar ki akpnin cehaletten beslendiğini okumamışlardan fazlaca oy aldıklarını,, kendi partilerinin bakanlarından yazarlarına kadar herkes, aşağıdaki gibi çoğu zaman dile getirdiler.
youtube. com/watch? v=Cn2-QhSUFU8
youtube. com/watch? v=rpo9uv-QNbQ
youtube. com/watch? v=f5eXZDpzR2U10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine akıll olduklarını düşünüyorumm
çünkü GENELİ görüyorlar ona göre hareket
ediyorlar ve BÜYÜK düşünüyorlarrr50 Yorumla
Hayır Akp seçmeni cahil değildir. Bu solcuların uydurmasıdır solcular her zaman sağ görüşe sahip olanları cahillik, faşistlik, yobazlık.. vb gibi ifadelerle yaftalarlar. Önemsemeyin ama size cahil ya da faşist diyene sizin de terörist ve bölücü demeye hakkınız vardır. Düşünce özgürlüğü ne de olsa değil mi?
76 Yorumla
Soran+1 yılÇok yerinde bir yorum.
Soran+1 yılDiğer sağ partilerin seçmeni ak parti kadar ağır basmadığı içindir.
+1 yılYaşlı değilim cahil olduğumu da düşünmüyorum. Oyum Akp'ye
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
Cahil demeyeyim de biraz sorunlu diyim.. Şimdi türkiyede hep ucuz siyaset var, polemikler saçma, siyasi kin mantığın önüne geçiyor vs. O yüzden sade akp değil her partinin tabanında cahil tipler vardır ama akp biraz daha geniş tabanlı olduğu için bu tarz insanları daha fazlaca topluyor sonuçta oy veren kesimin sosyo-ekononik durumu, eğitim düzeyi falan ortada.. AKP üyelerinin sayısı 10 milyona yaklaşmış ve çok büyük bir kısmı ilkokul ortaokul mezunu. Tamam diplomayla olacak iş değil ama çıkıp sokak röportajı yapan adama verilen cevaplara bakıyorsun herşey ortada. Duble yol, türbana özgürlük diye diye hiç bir hatayı ve olayı sorgulamayan kabul etmeyrn tuhaf bir güruh var yani bilmiyorum
52 Yorumla
Soran+1 yılRöportajfaki amaç belli izlenme değeri sen o röportaja sadece öyle insanların mı cevap verdiğini düşünüyorsun medya komple yanlı hepsi bir tarafa cekiyor. Hangisi dikkat ceker göze batar onu kes yayınla.
- +1 yıl
Yoo kendimiz sohbet edince de görüyoruz bizim millet cümle kurma konusunda problemli.. Ama dediğim gibi cehalet değil kastım "tuhaflık".. Örneğin 60 sene önceki iktidarları eleştiriyorlar (sence bildiklerinden mi öyle ezberletildiklerinden mi?) ama bugünkü yok, herşey süper her kötülüğün sorumlusu paralel, şer odakları, p*rno lobisi yok bilmem ne.. Ayrıca dediğin çok doğru medya yanlı heleki havuz medyası ve tayfası, Türkiye tarihindeki belki de en aşağılık gazetecilerin olduğu bir dönemdeyiz.. Unutmamak lazım ki basının şişirmesi de ciddi destektir
+1 yılAk parti secmeni cahil degil. Ak parto secmeninin buyuk bir kismi vaad edilene inaniyor ki haklilar da cukku bir cogu yapiliyor. Muslumanlar icin islam her seydir. Akp , dini siyasette kullanma konusunda uzmanlasti. Secmen buna bakiuor bunu goruyor ama niyeti anlamiuor
26 Yorumla
Soran+1 yılNüyeti neymiş açıklada bizde bilelim ben erdoğAn namaz kılıyor diye oy vermedim ibadeti insan kendine yapar. Ben yapılana bakarım.
- +1 yıl
Sorunun ayrinti kismini okumadim. Okumayi da dusunmuyorum. Sadece saygi duy
Soran+1 yılNeye saygı duyyayım arkadaşım sen onu okumayıp benim görüşüme saygı duymayacaksın benden saygı bekleyeceksin yok ya!
- +1 yıl
Saygisizlik mi ettim gorusune
Soran+1 yılOkumuyorum seni takmıyorum ama sen benim görüşüme saygı duyacaksın. Aynen bunu dedin
- +1 yıl
Sorunda akp secmeni yazmis. Bende gorusumu belirttim. Kotu bir sey yazmadim. Uzamasin
Akp'nin uni mezunu secmen sayisi chp'den daha fazla. Aldiklari %oy oranina bakinca fark ediyor zaten olay. haliyle oran oranti bilen her kafa idrak eder bunu. Misalen akp 90.000 oy aldi diyelim bunlarin 60.000'i uni mezunu.%66.666'i okumus demek oluyor. Chp 45.000 oy aldi diyelim ayni secimde. %100'okumus secmen olsa bile akp'nin okumus secmen sayisindan 15.000 daha az. Ama %100 okumus secmenimiz var diye ovunebilirler. Sadece aptalllari kandirirlar tabi
10 YorumlaDemokrasiyi anlamak için her zaman bedel ödeyeceğiz, iktidar kim olursa eleştireceğiz çünkü halkız iktidar yanlış yapıyor ise uyarılmalı, ancak böyle devlet yöneticilerine görevleri halka hizmet etmek olduğunu anlatabiliriz, şu anda akp bunu unuttu küpünü doldurmakla meşgul
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam her hatırlatmada 5 yıl geriye gidelim sonuçta ne olacak şu anda türk lirası herşeyden kıymetsiz gezi olaylarından önce dolar 1,60 dı o sözde uyarıların hepsi halkı geriye götürüyor olan bize oluyor.
Soran+1 yılSenin çıkardığın ses senin cebinden çıkıyor sesi sokakta değil sandıkta cıkarırsın sokağa çıkıpta devletini dünyaya rezil edip milyarlarca dolar xizarara uğratıp onu da kendin ödemezsin. Sandıkta oyu veren kazanamayacagın anladığında sokağa çıkıyor. İktidarı devirmek için teröristle el sıkışıyor. Bunlar ses çıkarma değil.
- +1 yıl
Devlet senin için nerede var? Hasta olduğunda hastanede değil mi, ama artık sağlık sigortan yoksa devlet bakmıyor, okumak mesela devlet yurdunda kaldım lisede yeni yapılmıştı ve binanın kolonları denilen yerlerde derin çatlaklar vardı, su birikintisi üzerine kurulmuştu temeli kötü yani, devlet bizim için doğru olanı yapsa susarım çünkü saçmalamış olurum ama başıma devlet iş açıyor, depremde o yurtta ölebilirdim devlet o zaman ne yapacak
Soran+1 yılsgk kaç yılında kurulmuş. Daha önce sigorta yoktu da sağlık karnesi vardı. Yıllık pasaport gibi vizeletmezsen de bakmıyordu bu sistem bilgisayara geçti aynı sistem işliyor eskisinden de daha iyi daha destekli bir şekilde işliyor. Geçmişte yapılan yapılaşmalarda büyük ölçüde yanlış olduğunu tespit edip kentsel dönüşümü başlattı adamlar. Kaç yılında yapıldı bilmiyorum ama büyük ihtimal o dediğin yurtta yıkılacaktır.
+1 yılHer partinin içinde cahil diye tabir edilen seçmen kitlesi elbette mevcuttur. Benim cahilliğe bakış açım aslında okumuş olmaktan ya da sorgulama yeteneğine sahip olmaktan geçmiyor. Zira bugün ülkemizde olanları, 5 yaşında ki bir çocuk bile görüp akıl süzgecinden geçirebilir. Bu kapsamda ben kişisel maddi çıkar, bile bile sömürülme ve art niyet öğelerinin daha baskın olduğunu düşünüyorum özellikle akp seçmenin bir bölümünde. Yoksa işin cahillik boyutunu aşalı çok oldu. Kusura bakmayın.
00 YorumlaAk parti seçmenin bilmem ama sen cahilsin. Ayrıca gizli kullanıcı olarak konuyu açtığın için birde korkaksın. Konuyu topla, sırayla açıklayarak anlat ve daha fazla detaydan bahset.
69 Yorumla
Soran+1 yılEn azından araştıracak kadar kapasitem var. araştır benim anlatmamı bekleme bilge insan. İster gizliden paylaşırım ister açık bu seni neden ilgilendiriyor bu kadar bir füşünce savunuyorsan en azından benim kadarda olsa arkanda durmanı kaçamak cevaplar vermemeni beklerdim.
Soran+1 yılÇok kıymetli nefesinle kıymetli işler yapman dileğiyle selametle kal o zaman.
- +1 yıl
Böyle senin gibi başka görüşlerden olanlarda arada gelip insanlara hakaret edip gidiyorlar. Senin gibi düşünmeyenleri aşağılaman bende sadece tiksinti oluşturuyor. Sığsın. Siyasi şeyler yazanlar hepiniz böylesiniz. Bundan 40 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle. Ya bendensin ya karşıdan muhabbetiniz komik ve aptalca... Anladın mı?
Soran+1 yılKaç tane yorum attım hangisinde senin yazdıklarının üzerinde bir hakaret var?
Soran+1 yılCahil korkak bunun sonrasında nasıl bir cevap bekliyordun sorumda sana hakaret etmediğimi değil senin yazdıklarının üzerinde hakaret etmediğimi belirttim hala görüşümün arkasındayım o insanlara cahil diyen adam ağır karaktersizdir.
Soran+1 yılArkadaşım senle tartışılmaz damdan kapıdan konuşuyon cidden. Her yorumunda bir kapak etme çabası var. Bildiğin daha iyi bir şey varsa kapak etmeye değil düzgün bir şekilde anlatıp karşıdakine öğretmeye çalışırsın. Bundan sonra da cevaplarına bakmayacağım bile. Ego tatmini yapan asosyalden başka bişey değilsin.
Akp'nin oy topladığı kesim büyük oranda eğitimsiz kesim aslında. Ama cehaletle değil vicdan meselesiyle açıklıyorum. İktidar sıraları da geçti zaten.
72 Yorumla- +1 yıl
seçimlern birinde oylamalar bittiğinde zeka engeli olanları şehirler arası otobüslerle toplayıp akpye oy verdirttiler kendim şahidim..
+1 yılevet? çünkü en azından akpli olmayanlar 83 yılında doğan ama 82'de yazılan bir kızın mektup yazamayacağını bilir (Esra Erdoğan. Ayrıca Arınç'ın dediği, Eğitin seviyesi yükseldikçe oy oranlarımız düşüyor"demesi ve bunların hala bunları destekliyor olması da pek akıllıca bir hareket değil:DDD.. cahiller evet.
01 Yorumla- +1 yıl
başkası da demişti ama kim hatırlayamadım...
Para & Ekonomi konusunda 3,7b cevap paylaştı. AKP seçmenin cahil olduğunu ben değil, istatistikler gösteriyor. Eğitim düzeyi arttıkça AKP'ye oy verenlerin sayısı aynı şekilde azalıyor. Bunu ben değil, AKP'nin kendi yaptığı araştırmalar gösteriyor.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı. hayır ama akp ve diğer partileri futbol taraftarı gibi tutan; demokrasiyi r. te, kılıçtaroğlu veya diyerlerinin getireceğine inanan cahiller var. demokrasiyi halk talep eder; parti liderleri değil!
30 Yorumla
+1 yılTövbe haşa tayyip Mehdi olabilir diyen akpli bile gördüm.
212 Yorumla
Soran+1 yılAtatürke de diyenler vardı kardeşim zamanında. Bir kişi öyle dedi diye sen diyebilirmisin akpliler komple cahil diye veya atatürke dediler diye diyebilirmisin chp komple cahil diye ben bundan bahsediyorum akp için diyorlar.
- +1 yıl
Kardeşim bak tarafsız gözle bakıyorum adamlar göz göre göre çalıyor başka açıklaması yok bunun bilal o kadar servet içinde yüzsün annelerin kınalı kuzuları şehit olsun yok öyle dünya.
- +1 yıl
Seçmen milliyetçi kesilir başıma her şehit haberinde Cumhurbaşkanı değil miydi şehide kelle diyen?
Soran+1 yılTutturmuşunuz bir kelle diye çık 100 binlerce kişinin karşısına konuş bakalım tek kelime söyleyebilecekmisin senin savunduğun görüşteki insanların kaç tane gafı var onları niye görmüyorsun çıkarın şu at gözlüklerini. Adam pkk nın parti koluyla kol kola gezsin siz onu savunun bana göre sen tarafsız değilsin. paranın kaynağı ve açıklaması yputube da var gayette mantıklı açıklamalar bisimit ses kayıtları diye yaz dinle bir tane para nerden gelmiş nereye gitmiş
- +1 yıl
Ya bırak Allah aşkına he evet bilalin 19m dolar serveti var gemicikleri var bunlar makul şeyler at gözlüğüymüş Allahım ya :D unutma bir ülkede devlet adamı zenginleşiyorsa halk fakirleşiyordur.
- +1 yıl
Şunu da eklemek istiyorum siyasetçilerin hiç biri düzgün değil chp Atatürk den sonra öldü , mhp desen Bahçeli koltuk Sevdasında ülke batıyor göz göre göre.
Soran+1 yılVilla siteleri olanlar rezidansları olan arkadaşlar da vekil maaşıyla aldı zaten onları dsp zamanında tapu kadastro da calışıp ta sahibi meçhul arsaları kendine veya akrabalarına yazan chp li insanlar tanıyorum ben.
- +1 yıl
İşte daha beterini de akp dekiler yapıyor benim sinir olduğum nokta halkım göz göre göre soyulmaya Nasıl izin veririyor , bak sana yaşadığım bir şeyi daha anlatıyım arkadaşıma akp çalıyor dedim çocuk bana tuttu ne dedi biliyor musun? Balı tutan parmağını yalar , bu nasıl bir düşünce tarzı ya deli olmamak elde değil.
Soran+1 yılAraştırmadan görüşünü savunmaya calışan arkadaşlar illaki çıkacaktır bende denk geliyorum ve izah etmeye çalışıyorum şu andaki herkesdeki düşünce gecmişten iyi olması gecmişte kasaya giren paranın tamamını iktidar paylaşıyordu zamanla düzelecek ama sonuna kadar ak partiyle gidecek de demiyorum o da gidecek ama muhalefet partilerin başa gecmesi imkansız ak partinin çıktığı zamandaki gibi bir parti çıKacak o daha iyisini yapacak benim de kastettiğim geçmişte beterin beterini yapan adamları savunanlar ben partileri görüşlerini tartar en iyisini secerim hepsinin başında insan var hepsinin hatası var en az olanı secerim gecmişe sünger cek chp yi başa getir 20 yıl geri gidelim aynı şekilde mhp de öyle mantıklı düşünen her insan düşünüp kendisi karar verebilir. Bana göre şu anda en mantıklısı bu adamlar gecmişte onları yapan adamlar şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa da fayda etmez.
- +1 yıl
Meral Akşener mhp nin başına geçsin işte o zaman gör günün birinde başa geçecek.
Soran+1 yılBaşta devlet bahçeli olduğu sürece o partide kimse başa geçemez ne meral akşenerler ne sinan oğanlar o adamın koltuk sevdası yüzünden gelip geçecek. Meral akşener parti kursa oy verirmisin desen direk ona veririm.
- +1 yıl
Herkes oyunu ona verir bence.
+1 yılHayır kesinlikle öyle bir şey diyemem. akpli değilim ama çok yetişmiş insablar var.
10 Yorumlacahillerde var içlerinde ama hepsinin cahil olduğu anlamına gelmez Asıl hdp ye verenlerin hepsi cahil.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCahillik ortada göze batan bir ton yanlış, haksızlık vicdansızlık , kul hakkına girme , vebal alma vb şeyler bariz ortadayken gözyummak hala oy vermek suça ortak olmaktır
36 Yorumla
Soran+1 yılYerine gelecek doğru birini söylesene bana? Karşılığında söyleyeceğin partiler de gecti başa akp den önce onlar vardı araştır bir .
Cevap sahibi+1 yılValla herkes yapmıstır ama bu kadar rezil olmadı
Soran+1 yılNerden biliyorsun hiç bakıp araştırdın mı geçmişi sokakta çöp toplamaya çöp arabası yokmuş çöp toplanmıyor diye yapılıyormuş şimdi ağaç için veya başka birşey için yapılan eylemler şimdi düşününce komik geliyordur çöp nasıl toplanamaz diye o zaman toplanmıyormuş işte. Bu sadece en küçüğü araştırsan gecmişimizde neler görürsün.
Cevap sahibi+1 yılAkp nin sonu geldi artık kusura bakma kimse daha fazla suca vebale ortak olmak istemiyo artık. ha tabi akp nin şaibesiz çalmadan seçimi olurmu olmaz :)
Soran+1 yılBir yol tutturmuş gidiyorsunuz. Oy verirken partilerin geçmişine, yaptıkları icraatlere bakman dileğiyle..
- +1 yıl
hangi yanlıştan haksızlıktan vicdansızlıktan vs. bahsediyorsun ! bu devlet kurulduğundan beri yıllarca chp hükumeti tarafından kürtlere ve müslümanlara zulmedildi.. ondan sonra gelen her hükumet kürtlere ve müslüman olup dinini yaşamaya çalışanlara zulmetti onları terörist olarak gösterdi.. kusura bakma ama şu an ortada ne zulüm ne haksızlık var!! sen kalkıp da bana haksızlıktan bahsedemezsin..
Cahil :) çok okuyan mı çok gezen (gören) mi bilir. Cahil denilen kişilerin yaşı büyük ve görmüşler biliyorlar merak etmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından bilincinde olmakta iyidir :D
https://www.youtube.com/watch?v=sCc5OsBovvo30 Yorumla
+1 yılkılıf uydurma çalışmaları vol 9848465465459... kardeş bunu anlamak için kent ve kırsal oylarına bakmak lazım... ayrıca köylüye kim cahil diyor? bende köylüyüm ve üni mezunuyum?
032 Yorumla
Soran+1 yılNe kılıfı arkadaşım chp yi mi savunuyorsun bana dap koalisyonunda o da vardı mhp yi mi savunuyorsun bana o başa gececegi zaman erken secime gidildi?
- +1 yıl
he he o dediğinden en azından hi biri pkk ile ortaklık kurmadı..
Soran+1 yılBirlikte iyi salladık diyenlerin hiç bir ortak noktası yok haklısın.
- +1 yıl
hala kılıf uyduruyorsun... ülkeyi pkk ya satan sizsiniz... pkk kimin döneminde bu kadar güçlü? ulan senin c. başkanın çıktı televizyonda söyledi hala neyin yaygarasını yapıyon?
Soran+1 yılKim ülkeyi pkkya sattı? kılıf uyduruyon diyon çünkü verecek cevabın yok iktidar düşmanlığı yaparken tetöristle el ele tutuşuyorsunuz. Teröristler silah depoladı diyeceksin büyük ihtimalle teröristler silah depolarken devlet boş durmadı kalekol yaptı araştır bir kalekol neymiş bundan 6 yıl önce pkk bir roket atar attı mı kampta sağ kimse kalmazdı şimdi karakol saldırısı YAPAMIYOR adamlar. Daha önce amerikanın uydusunu kullanarak boş dağ bombalıyorduk şimdi kendi uydumuzla adamları bitiriyoruz açın şu gözünüzü artık çözüm süreci oyalama zaman kazanma sürecidir. Ama sizin gibilerin desteği sayesinde hala bitmedi ama bitecek sonunuz yaklaştı.
- +1 yıl
ulan dağdan pkk lıyı indirip açık otobüs üstünde kahraman misali karşılayan kimdi? o pkk lıları 1 gecelik çadır mahkemesi kurdurup aklayan kimdi... ulan dürzü kovulmuş şivan perveri getirip diyarbakırda barzani ile kol kola girerek megri megri diye türkü söyleyip ağlayan kimdi? daha geçen seçimde diyarbakırda yok bende kürtçeyi öğrenmek istiyorum diyen ve serok ahmet diye anılan kimdi? şimdi kalkmış laf salatası yapıyorsun? ulan dağda pkk lımı koydunda kalekol yapıyorsun? adamlar istanbulun göbeğinde kaleşnikofla geziyor sen ne saçmalıyorsun... ulan benim arkadaşım tuncelide subay... adamlara neden operasyon emri vermiyorsun? senin bunlara verecek cevabın var mı? son 3 yılda 1224 operasyon isteğinin sadece 11 ine izin verilmiş... pkk yı kim destekliyor sen bana bunların cevabını ver ben sana ondan sonra adam deyim? ha unutmadan... siz onca şehide yas ilan edemezken, ankarada ölen teröristler için yas ilan edecek kadar onursuz insanlarsınız...
Soran+1 yılMilliyetçisin galiba bunları yazdığına göre solcu isen ve bunları yazıyorsan vay haline. Milliyetçiysen de sadece bir soru soracağım 1999 da apoyu asalım dediklerinde neden asmak için oy vermediniz? Pkk nın başı elinizdeyken neden yapmadınız. Benim adamlığımı sorgulamak da senin gibi kolpa adamlara düşmez hadi işine git.
- +1 yıl
:D sen çocuksun herhalde... o gün kim asalım kim asmayalım dedi internete gir araştır... belki bişeyler öğrenirsin... bak bakalım bahçeli imza atmış mı?
Soran+1 yılİdamı kaldıran iktidarda kalma çabasına giren kimmiş sen araştır bilmeden bilmiş gibi göstermekte üzerine yok.
- +1 yıl
işte cahilliğinin kanıtı... bak bakalım idam ne zaman kalktı kim ne için kaldırdı :D arkadaş çoluk çocuk gelmiş bizle siyaset yapıyor
Soran+1 yılYa harbi artık bir s. ktir git yarın ben sana tek tek sokacağım detay linklerini idamın kalkma tarihini biliyorum anlatmak istediğimi değil kendin kıvırdığını anlıyon sen
- +1 yıl
önce anana sok hoşuna giderse yanıma gel, bende sana sokayım
Soran+1 yılAna bacı karıştırdığına göre ne kadar ergen olduğun anlaşıldı büyüyünce belli bir seviyeye geldiğinde tartışırız.
- +1 yıl
iyi ama ben kötü manada demedim.. sen sokacağım demişsin bende ananda başla dedim... sen o sözü ne amaçla kast ettin bu önemli?
Soran+1 yılAnlamadan da yorum yapabildiğine göre daha fazla battın gözünde dedim ya sen yazdığım herşeyden anlamak istediğini anlıyorsun uzamasın kalpler kırılmasın sen görüşünü savunmaya devam et ben görüşümü o küfürden sonra ben seni karşıma alıp hiçbir şekilde konuşmam.
- +1 yıl
hangi küfür? ''Ya harbi artık bir s. ktir git yarın ben sana tek tek sokacağım detay linklerini '' senin burada bana ettiğin küfürden dolayımı?
Soran+1 yılBen küfür etmedim demedim ki hakettin ettim ama ergenler gibi annene değil delikanlı gibi suratına ettim. Sonra sokakta delikanlıyım diye dolanırsın.
- +1 yıl
kardeş klavyede delikanlılık olmaz... sen gel sivasa banada buradan yaz karşılıklı konuşalım... ben annene küfür etmedim sen ne amaçla yazdıysan önce kendi annende uygula dedim... benlik bişey yok burada... dediğim gibi sivasta yaşıyorum... gelirsin karşıma... o zaman hesaplaşırız...
Soran+1 yılErgenliğin ikinci boyutu çıkışa gel l*n da yazda tam olsun. Bende kayserideyim gelirsen çayımı içmeye adam etmeye beklerim o küfğrdeki amacın ne olduğunu sende bende gayet iyi biliyoruz hadi ikile senin seviyene inmeyeceğim.
- +1 yıl
kayserinin neresi?
Soran+1 yılTalas bahçelievler
- +1 yıl
bu aralar geleceğim kayseriye işim de vardı halletmiş olurum... sen gizliden çık veya mesaj at bana
Soran+1 yılSen geldiğinde burdan yaz klavye delikanlısı 😀 İşiniz gücünüz sekil * :)
- +1 yıl
olm ben sana nerede yazacağım şekille ne alakası var sivasa gelemiyorsun ee kim olduğunuda söylemiyorsun? sen o zaman sivas mevlana ya gel orada heykelin önünde bekle bana mesaj at... ben gizliden yazacak kadar korkak değilim merak etme sen...
Soran+1 yılBu mudur cidden çapın parti tartışmasını büyüt karşındakine küfret üste çıkmak için kavgaya cagır bu mu yani ne olacak vatanı mı kurtaracaksın? Sen gel kayseriye bu yazıma yorum at bakalım kim işini halledecek biz şekil için senin gibi kendimizi ortada göstermeyiz boy gösterisi yapmayız kalabalıkta artistlik yapanın tenhada affı olmaz merak etme sen bekliyorum ben.
- +1 yıl
la gardaş laf salatasından başka bildiğin bir halt yok... o değil küfür eden sensin... klavyede delikanlılık yapıp sonra şekil yapma diyende sensin... anlamadım ki... harbiden gayserilinin aklı ticaretten başka bişeye çalışmıyormuş :) gardaş ozaman bırakalım sivası kayseriyi... tarafsız bir yere gidelim mesela tokat... sanada yakın banada teke tek... ama Alalhını seviyorsan laf salatası yapma... kabul ediyorsan bana mesaj at... etmiyorsanda bir daha yazma nolur...
Soran+1 yılOfff ben diyorum Ankara sen diyon g. tüm kara bu mudur arkadaşım çapın kavgayla mı çözülecek bu tartışma çözülecekse geleyim yarın istediğin kadar birbirimizin ağzını yüzünü patlatalım ne olacak nette tartışıp ta reelde kavga eden gerizekalılar olarak tarihe gececeğiz şimdi sen sekil için bana geri vites yapıyo falan da dersin. ben şekilci bir insan değilim ne dediğin umrumda olmaz. Sen bana hakaret ettin ben sana hakaret ettim ben sana küfrettim sen araya ana bacı kattın. Çapını yeterince belli ettiğini düşünüyorum yeter bu kadar cevap verme.
- +1 yıl
:D bak annene küfür etmedim ayrıca sanada küfür etmedim... anneler kutsaldır... bana küfreden sensin... Annenin ellerinden öperim... senin anan benim anam... tüm analar benim anam... bu yanlış anlamayı geçelim tamam mı?
Soran+1 yılTamam arkadaşım bu yorumundan sonra konuşarak çözebileceğimizi umuyorum ettiğim küfür ve hakaret için özür diliyorum. sen burada bana saydırsanda ben burada sana saydırsamda görüşlerimiz değişmeyecek birbirimizin kalbini kırdığımızla kalacağız tekrar özür diliyorum sağlıcakla kal.
- +1 yıl
eyvallah... bende seni kırdıysam özür dilerim... hakkını helal et...
Soran+1 yılHelal olsun sende helal et
- +1 yıl
helal olsun...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ne olursa olsun Temiz kalp'li insanlardır aslında Cahil olduklarına pek inanmıyorum dikkatle huyuna giderek konuşturun Kötünün iyisi Der mecbur atıyoz der :)
00 Yorumlahiçte cahil değiller. Bu kadar sene kazanmaları dini sömürü yapmalarından yoksa kim oy verir ki?
00 YorumlaAkp seçmeni cahildir okumamıştır. Kendini düşünür vatanın milletin durumu onu ilgilendirmez. Basimiza amerikalilar gelsin ama onlarin maaslarina zam yapılsın pektr umurlarinda olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan herkesi kendi gibi zannedermiş, cahil insanlar işte bunu düşünen akp karşıtları.
10 Yorumla
+1 yılDüşünmüyorum. Çünkü o partiye oy veriyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler HDP'ye oy atanlar takılma :) @Behnann
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel anlatmışsın dostum. .. Eğer tek başına iktidar olamazsak ülkenin vay haline vah haline... :(
00 YorumlaBunu kimsenin söylemesine gerek yok
Kendi bakaniniz Taner Yıldız ve yandaş gazete yazariniz zafer Şahin söylüyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet yapılan anketlerde akape seçmenin yarısından fazlası okumamış insanlar. kitap okumayan insan kendini geliştiremez ve cahil kalmaya mahkumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkp'yi ne kadar sevmesem de 2023'e kadar durmalı bence özellikle
Yoksa Türkiyenin mna koyarlar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişey demiyorum ne desek boş size
13 Yorumla
Soran+1 yılDe arkadaşım bu ülkede düşünce özgürlüğü var söyle
Cevap sahibi+1 yılnefret ediyorum artık siyasetten iyi geceler diyorum sadece size
Soran+1 yılSanada iyi geceler
Akp cahil değil kördür
00 Yorumla
+1 yılBen cahil+aptal oldugunu dusunuyorum
10 Yorumla
+1 yılHerkes cahil. Hepimiz cahiliz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılcahil !
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Gerçekten ak parti seçmeninin cahil olduğunu mu düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler