Son genel seçimlerde ilk kez oy kullanan genç seçmenlerin sadece %24 ü ak parti'ye oy verdi..
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Eğitim ortada, gençler hakkında gram projesi olmayan, durmadan öğrenciden alan bir hükümet var. Kendi adamlarının vergi borçlarını silip, kendi öğrencilerinden faizle kredi/burs paralarını geri alan bir hükümetten bahsediyoruz. Yurttlardaki fiyatları demiyorum bile. Bugün staj yapmak için fabrika arıyoruz. Türkiye'de kurulan fabrikalar hep 1950-1995 arası ondan sonrası yok. Gençlere yönelik iş vs bulma gram yok. Her yer torpil adam kayırma kaynıyor.
Herkes istediği partiye oy verebilir. Atatürk'ün demokrasi ilkesine saygısızlık yapmayalım. İsteyen Ak Partiye verir, istemeyen diğerlerine. Herkes birbirine saygılı olsun. Sağcılar solculara ayyaş, solcular sağcılara yobaz demesin.
Egitim seviyesi yükseldikce akp nin oy oranlari düşüyor. Zaten akp nin büyük oranda secmeni yasli nüfus. Genclik gelecege dair umut verici.
👍👍👍
Cevap
9Cevap
Bu akp polemiginden sıkıldım artik size adamlar at gözlügü takmiş gidiyor uçurumu görmeden devletimiz için hayirlisi olan kimse o kazansin bizim için devlet önemli gerisi defaruat kişiler fani devlet baki
Bu soruları Ak Partiye laf söylemek için soruyorlar. Amaçları insanları birbirine düşman etmek. Devlet, hiçbirisinin umurunda değil. Sağcısı da solcusu da kendi çıkarını düşünüyor.
Aman ali rıza bey duymasın, gençleri ülkeden sürmeye kalkar. Yasa getirriler, gençler oy kullanamaz diye.
Ne demiştik.. eğitim seviyesi arttıkça oylar düşüyor 😏👍
Hahahhaa kudursunlar geldikleri gibi gidecekler o zamanda rahat bir nefes alacagız insallah 🙏
Eskiyi görmemişler hükümet elinden geleni yapıyor evet genç kısım vermiyor güya büyükler aptal sanki
öyle demeyelim de gençler yenilik istiyor dine pek önem vermiyorlar yaşlılar dine çok önem verdiğinden erdoğana oy veriyor
bana göre ak parti yol köprü hastene gibi hayatı kolaylaştıran hizmetlerini çok iyi yaptı şuana kadar ancak bu yetmiyor düşün 16 yıl iktidardasın tüm güçler elinde 16 yıl bir ülkeyi yöneteceksin o ülke varya şaha kalkmalı şaha teknolojiye bilime önem verilmeli dini bir kenara bırakmazsak olmaz bu işler sürekli ümmet ümmet yeter artık nereye kadar sanki dünyanın süper gücüymüşüz gibi gidip adını bilmediğimiz ülkelere yardım ediyoruz bunun sonucundada ekonominin hali ortada
Kardeş bu siyaset çok derin konudur sen kendine göre haklı olabilirsin ama benimde kendime göre sebeplerim var ben şu an rahatım ak partiden memnunum ayrıca ülkeden bahsediyoruz cumhuriyetin kuruluşunun üstünden yaklaşık yüz yıl geçti daha toparlanabildik mi? Ak partiden önce refah mı vardı sanki ben memnunum kardeşim sebeplerim de kendime göre kimse eleştirmesin saygı duysun ben öyle yapıyorum
Gencler daha bilincli. Egitim seviyesi dusuk eski topraklari kekliyorlar genelde.
gençler anaları babaları gibi salak değil bu kadar cılkı çıkmış eğitime rağmen
Gençleri kutluyorum. Artık bazı gerçekleri kavramaya başladılar.
Çıkarcılığı bir bırakamadınız.
1000 oyum olsa 1 ini vermem
Gençler beynini kullanıyor
👍👍
Gençler akıllı olmaya başladılar
Nargileyi kim serbest yaparsa onu vercem
Hahaha adamsın broo 😂
@Konusanpenguen eyvallah baskan sen de 🤣
Oylari bana verirseniz tutunde alkolde benzinde otv %2 cekcem suriyekiler direk avrupayi atcam zamlari 3 ayda bir yapcam baskada bir sey yapmam
tamam baskan oyum sana 😂
@Konusanpenguen sagol baskan 🤣
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar