sizin görüşlerinizi merak ettim sadece saygı çerçevesinde tartışın lütfen.
Cevabın nedir?
Aşağı da neden verdiğini açıklayamayıp her seçimi kazanıyoruz diyen " tam bir cehalet ürünü " insanlar var. Yazık. Bende bir dönem çok ciddi gönül verdim. Ama mesele sadece takım tutar gibi parti tutmak mı? Hatalarını eleştirip düzeltmezse yollarını ayırmak mı? Ne olursa olsun oyun bunlara dır dedikleri için " koyun " diye adlandırılıyorlar.
https://m.youtube.com/watch?v=zupweQJUEqMhttps://m.youtube.com/watch?v=v5Uig-IZcCY
Bunlar sadece ikisi. Daha geçen günde sordum bir AKP li de cevap veremiyor.
Bugün herkes paralelci onlara göre. Bende soruyorum
kendi çocuklarını bile gönderdiği bu insanlara neden düşman oldu?
Eğer bunlar teröristse " ne istedilerse verdim " diyen Erdoğan da teröre yardımdan suçlu mudur?
Biz aldandık diyen Erdoğan 12 sene yan yana yürüdüğü ziyaretine gittiği övgüler dizdiği "ABD ajanı İsrail köpeği İngiliz destekçisi ama Almanya ya çalışan bu ajanları " fark edememişse bu Ada'm bu ülkeyi Nasıl savunacak? Düşmana karşı Nasıl strateji geliştirecek? Zira yakın korumaları dahi şimdi ki paralellerdendi.
AKP güzel işler yaptı ve hep destekledim. Taaa ki para daha tatlı gelene kadar. Bir gün sgk ya gittim öğrenci olduğum halde binlerce lira borç çıktı. Benim gibi 100 binlere aynısını yaptılar.
Seçim Zaman'ı " CHP asgari ücreti artıracakmış kaynağı göstersin CHP ye oy vereyim " diyen bakan Mehmet şimşek e kimse soruyor mu? " kaynak yoktu da siz Nasıl yaptınız? " diye. Şunu da sormak lazım madem yapabiliyordunuz 12 sene neyi beklediniz?
Şunu hiç kimse sormuyor 7 hazirana kadar olmayan terör 7 haziran da AKP kaybedince neden bu kadar patlak verdi? İstediğini alan teröristler mi ortalığı karıştırıyor istediğini alamayan AKP mi? Diye kimse sormuyor.
Petrolün fiyatı 150 dolardan 27 dolara düştü ancak bizde hala benzine zam geliyor ne alaka? Toplu taşımaya zam geliyor ne alaka? Ekmeğe %40 zam geldi. Elektriğe %30 zam geldi. Bu ve yüzlerce sebepten dolayı AKP ye oy değil günahımı bile vermem1320 Yorumla- +1 yıl
Mesele şu ki hocana söylenen laflar seni rahatsız etmiş yazık sana ve senin gibilere. SADECE hocana söylenen laflar yüzünden bu kadar düşman olmaya değmez ayıptır günahtır nankorlüktür yahu!'!'!
- +1 yıl
@yorgunvebitkin hocama söylenen laf mı? Nankörlük mü? Bak dar zihniyetli arkadaşım ben yukarda 4-5 soru sordum kaç tanesi hocayla alakalı? Siz şunu unutuyorsunuz. Bunlar hizmet etti. Evet. Babasının parasıyla mı hizmet etti? O hizmeti edeceklerini vaad ettikleri için oy aldılar zaten. Herkes çalıyor bunlarda çalsın diyorsunuz ya ben bunlara çalmasın diye oy verdim dindar diye oy verdim. Müslümana hırsız damgasını bunlar yapıştırmadı mı? Bir de ben nerde nankörlük yaptım söylesene?
- +1 yıl
hep aynı zihniyet ben sizin gibilerin kuyruk sancısını iyi biliyorum. kim anlatıyor size bunları ya konseyde filan mı anlatılıyor bunlar papagan gibi aynı şeyleri söylüyorsunuz oylarımızı kime verelim peki sizin kesimin yaptıgı gibi din düşmanı Cehape (!) ye mi?
yoksa devleti batıran mhp ye mi. ? ne istiyorsunuz adamdan evliya mı olsun ya hu!!! o bir devlet baskanı ! peygamber değil illaki yanlışları olacak. kusursuz değil!!! ama pardon ya tek kusuru çok fazla yüz verdi SİZLERE (!) - +1 yıl
@yorgunvebitkin 22 yaşında muhtemelen imam hatipli bir cahilsin. Ama o kadar kolay iftira atıp yalan söyleyebiliyorsun ki. Kişi nasılsa karşıdakini öyle bilirmiş sen ve ailen kuyruklu ki herkesi öyle biliyorsun. Ben yukarda gönül verdim destekledim iyi icraatları da oldu dememe rağmen " nankörlükle suçlayıp " sebep belirtemedin. İlte sizin gibiler insanları islam dan da insanlıktan da uzaklaştırıyor.
Siz müslümanım diyorsunuz ya bu dine en çok sizin gibiler zarar veriyor. Tabi ki yalan söyleyecek. Kusursuz değil pardon tek kusur " size yüz vermesi " demek de az ince düşünebilirsen itikadını bozduğunu anlarsın.
Allah seni ve aileni Erdoğan la beraber haşretsin Erdoğan'ı nereye koyacaksa seni ve aileni de Oray'a koysun. Beni de Erdoğan'ı koyduğu yere koymasın.
Amin Amin Amin elfü elfi Amin
Eeey ahiretini dünyaya satan bedbahtlar, dünyanız başınızı yesin ve yiyecekte. - +1 yıl
@yorgunvebitkin sende Erdoğan ların dediği gibi " her genç kız gibi mut'a yapman lazım " git mut'a yapacak AKP li birilerini bul. Hem yalancı hem iftiracı hem cahil olmayı Nasıl beceriyorsanız.
erdopan hırsız mı diyince tabi ki giyorsunuz
Hovarda mı diyince oooo hemde ne biçim diyorsunuz
Yalan var mı tabi Can'ım çok iyi yalan söylüyor diyorsunuz
Gıybet var mı diyince ohoooo kamyonla diyorsunuz
Ve peşinden gidiyorsunuz. Ben yemin ederim ki şunların 1000 de 1 ini gördüğüm insanın peşinden gitmem.
Ama siz kültür müslümanları, araştırmadan öğrenmeden her seçim öncesi kamera karşısında namaz kıldığı için gidip oy veriyorsunuz. Onun ağzıyla konuşuyorsunuz. Yukarıda ki video kendi cümleleri ona bile tahammülünüz yok. Neyse Allah tan sizin gibilerin zümresinde değilim. - +1 yıl
@yorgunvebitkin
Allah aşkına
Muhammed gururlandı biz gururlanmayacağız diyen adama yorum yaptın mı?
Erdoğan bizim için 2. Peygamberdir diyene ne dedin?
Erdoğan ın yaptığını yapmak sünnettir diyene bir şey dedin mi?
Bakara makara diye dalga geçene kızdın mı?
Erdoğan Allah ın bütün vasıflarını üstünde taşıyor diyene yorum yaptın mı?
Yapamazsınız çünkü sizde hakkaniyet yok tarafgirlik damarınız dininizin önüne geçmiş. Hem hırsızlığını kabul ettiğiniz adamın " hırsızlığı kızım fatıma yapsa elini keserim " dediği halde hz. Muhammed in aksine daha çok destekliyorsunuz. Allah sizi Erdoğan la egemen bağışla efgan ala ile fevai arslan ( yukarıdakileri söyleyenler ) ile beraber haşretsin hepinizi aynı yere koysun. Amin Amin sende Amin de evliya gibi adamlar nasılsa tek kusurları bile yok nasılsa 😂😂😂 - +1 yıl
vay arkadas (!) şöyle demek isterdim: Allah seni de aileni de hocanla haşretsin (!) ama demeyeceğim çünkü; hocanızın da bir insan oldugunu yanılma payı olabilileceğini ya da doğru yolda da olmayabileceğini biliyorum. Ben senin bana yaptıgın dua için amin demeyeceğim. onunla ya da hiç bir Allah kuluyla haşrolmak istemem!!!
ama tabi ya siz korkmadan söyleyebilirsiniz ne de olsa peygamberdi dimi hocanız!!
hani ben dini zedeliyorum ya hani öyle demişsiniz ya. teşekkür ederim beni uyardıgınız için. dikkat etmeye çalısacagım buna. ama siz de bu konuda "masum" değilsiniz bunu da söylemeden geçemeyeceğim. !'!'!''! ŞU ANDA mensup oldugunuz CAMİAYa biraz saygım onu da yitirdim - +1 yıl
@yorgunvebitkin senin saygın olsa ne olur olmasa ne olur. Sen ki hırsızlık yapana muta helal diyene yalan fetva verene " kusursuz " diyecek kadar düşünemeyen bir insansın. Videoları izlemeden ordan gülen in resmini gördün diye camia camia diye tutturdun cahil cahil konuşuyorsun. Kaldı ki beni Erdoğan ın olduğu yere koymasın da dedim. Beni ailemi 7 sülalemi Erdoğan ın olduğu yere koymasın. Sizi koysun. Hani evliya gibi ya. Hani kusursuz ya neden Erdoğan la aynı yere gitmek istemiyorsun? Bununla beraber yukarı da sorduğum sorulara neden tek bir cevap veremedin? Dürüst bir insan isen şu sorulara cevap ver özür bile dilerim
Bakara makara diyene sözün nedir?
Muhammed gururlandı biz gururlanmayacağız diyene sözün var mı?
Erdoğan ın yaptığını yapmak sünnettir diyene?
Erdoğan Allah ın bütün sıfatlarını üzerinde taşıyor diyene?
Bunlara yorumun nedir? Bu adamların dinde ki yeri nedir? Elini vicdanına koy dürüst ol söyle hadi - +1 yıl
@yorgunvebitkin size göre akpyi eleştiren herkes paralel. kafayı yemişsiniz 😂😂😂 adam buraya bir yorum yapmış hocadan bahsetmemiş sen saldırmıssın 😂😂 Allah seni de hırsız Tayyipinle haşretsin
- +1 yıl
@senikendimeanlatmak bunlara laf anlatamazsın. Video da kapak resminde gülen var diye camia demeye başladı izlemedi ki Erdoğan bir başka konuşuyor bir başka konuşuyor. İşte bu yüzden diyorlar ya AKP liler beyinleri ile düşünmüyor diye. Yazık Müslümanlığı hırsızlıkla anılır hale getirdiler. Adama Allah dediler bunlardan ses yok Peygamber dediler bunlardan ses yok kur an ile dalga geçtiler bunlardan ses yok. Sonra gelmiş burda dindar numarası yapıyor. Allah seni Erdoğan la haşretsin diyince kabul etmiyor ama Erdoğan'a kusursuz diyor 😂😂😂 ne diyordu beyin bedava :)
- +1 yıl
Yok abi yok anlatamazsın bunlara.. Allah akıl fikir versin diyelim
- +1 yıl
Kullansalar Akp'li olmazlar zaten :D sana da ıy geceler
- +1 yıl
lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye..
- +1 yıl
@tolgar333333 yani?
- +1 yıl
bak, kendini nerden biliyor...
- +1 yıl
@tolgar333333 43 yaşında ki yeni bir cahil. Ada'm olamayıp Facebook ta gördüğü sözlerle adamlık taslayan aktroll seni. Yol al.
- +1 yıl
senin aklını seveyim...
- +1 yıl
@tolgar333333 Tamam
En İyi Cevaplar
+1 yılo değilde, ben hiçbir partiye oy vermiyorum. yakın gördüğüm bir görüş ve bir parti yok maalesef.
10 Yorumla
+1 yılBen #BOYKOTÇUYUM
Vermiyorum.
Çünkü samimiyetsiz geliyorlar artık.
Çünkü yenilik yapmıyorlar.
Çünkü devletleştiler.
Çünkü tek dertleri kişisel çıkar olmuş
Çünkü liberallikten çıkıp koyu muhafazakarlığa döndüler.
Çünkü korkuyorlar, çünkü suçluluk psikolojisindeler.
Neden vereyim ki?
Ak parti için diyebileceğim en iyi saptama şudur.
Ak Parti Kemalistleşti zamanla Chp ise daha özgürlükçü bir çizgiye kaydı.
CHP yi daha başarılı buluyorum son zamanlarda ama oraya da tabanı yüzünden veremem. Diğer ikisini ise uç buluyorum.
Görüşüm böyle :)61 Yorumla- +1 yıl
TV de öğrendiklerini burada yazma:) kendi fikrin olsun. Ayrıca, devletleşme neden kötü olsun. AK Parti, Doğu Perinçek düzeyine geldi, fena mı :D
+1 yılVermek zorunda değilim. Oy kullanmiyorum
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
62Cevap
+1 yılOy vermememin ve asla vermeyecek olmamın sebeplerini özetleyecek olursam bir 30-40 sayfa yazı yazmam gerekir. 20-25 tane sebebini söyleyeyim de şimdilik senin gönlün hoş olsun.
-Amerika ve dolayısıyla İsrail ile aralarında emir komuta zinciri olduğu için.
-Türkiye'de Kürdistan'ın temellerini attığı için.
-Yolsuzluk onlarla başlamadı amenna ama Cumhuriyet tarihinde yaşanan yolsuzlukların, hiç edilen milli gelirin onlarca katını 13 yılda gerçekleştirdikleri için.
-"Türk" kelimesinden dahi rahatsız oldukları için.
-Cumhuriyetin kazanımlarını özelleştirme perdesi ardında yok fiyatına peşkeş çektikleri için.
-Milletin dini hassasiyetlerini sürekli siyaset malzemesi yaptıkları için.
-Askerin başına geçirilen çuvala sessiz kaldıkları için.
-İşçi ölümlerinde; sessiz kalmayı geçtim, işverenden yana tavır koydukları için.
-Cinayetlere iş kazası adı verdikleri için.
-Kaza! da ölen işçinin yakınına tekme attıkları için.
-Başka bir işçi yakınını markette sıkıştırıp yumrukladığı için.
-Derdini anlatmaya çalışan ve haliyle sitem eden çiftçiye "Ananı da al git lan!" dediği için.
-Şehitlere "Kelle" dediği için.
-Feryat ve sitem eden şehit babalarına "Karaktersiz" dediği için.
-İsyan eden şehit yakınını hapse artırdığı için.
-Sitem eden başka bir şehidin babasına tazminat davası açtığı için.
-Teğmen kardeşinin cenazesinde sitem eden, feryat eden Yarbay hakkında soruşturma açıldığı için.
-Rant için kesilen onbinlerce zeytin ağacı için.
-Yahudi üstün cesaret madalyası alan ilk ve tek Başbakan olduğu için.
-Her geçen gün artan taciz ve tecavüz vakalarına hala elle tutulur bir önlem almadığı için.
-Gidecek evi, sığınacak bir yeri olmadığı için camiye sığınmaya çalışan, bizim yardımlarımızla alınan halı kirlenmesin diye kapısı kilitlenen caminin bahçesinde donarak ölen gariban için.
-Sabah siyah dediğine akşam beyaz dediği için. (Davos, Pkk ile görüşme, Rus uçağının düşürülmesi vs. ilk aklıma gelenler.)
-Sürekli milletin gözünün içine baka baka yalan söyledikleri için.
-Allah rızası için.00 Yorumla
+1 yılBizden olmayana vurun düşüncesinde, çalıp çırpıp yüzsüzce milletin karşısına çıkmaya yüz bulan, din faşistliği yapan, kendi haklına zulm eden, burjuva sınıfı partisi olan emekçiye işçiye öldürmeden yaşayacak kadar para veren, abd köpeği olan, başka ülkelerin iç işlerine karışıp kanı gövde götürdükten sonra kendini barış elçisi ilan eden, söylediği sözlerin çoğunda geri yapan, insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyen, katil olan bir partiye ben oy vermem ki zaten ideolojime uymuyor
912 Yorumla
Soran+1 yıl@CAROWAN insanların görüşüne karşı bana saygı duymak düşer bence sende öğle ol siyaset yüzünden kimseyi yargılayamam herkesin kendi doğrusu ve görmediğimiz bilmediğimiz bir çok şey var bilemiyorum kim doğru kim yanlış :)
- +1 yıl
@CAROWANA kanka bana mı laf çaktın anlamadım ki ya :D
Soran+1 yılhayır laf çakmak değil benimki yanlış anladın herkese kendi görüşü doğru gelir siyaset yüzünden de birbirimize düşmeyelim lütfen :)
Soran+1 yıl@CAROWANA haha tamam sakin ol :)
- +1 yıl
aynen bende gördüm de onlara da düzgün anlatarak izah etmeye çalışmak lazım :D
Soran+1 yıl@CAROWANA pardon suç bende
- +1 yıl
çok ucuz ve ilkel bir solculuk... seviyeni yükseltmeyi dene
- +1 yıl
@byblackmirrorr '' neden oy vermiyorsun '' sorununa cevap verdim. İstediğin seviyede konuşabiliriz
Dini duyguları sömürüp her türlü diktatörlüğü yaptığı için. Dost dediklerine silah çektiği için. Esad la ailecek görüşüyoruz diyip amansızca düşmanlık sergilediği için. Bize 400 lira geri ödemeli kredi verirken suriyelilere 1200 TL burs verdiği için. Ülkeye suriyeli doldurup Türkiye-Suriye maçı yapılsa deplasmanda hissetmemize sebep olacağı için Ak terörizme destek vermiyor destek verenle de muhattap olmuyorum.
182 YorumlaGündem konusunda 483 cevap paylaştı. AKP’ye niçin yobaz demekteyim? Bu sualin cevabına Millî Selâmet Partisi’ne Millî Melâmet Partisi adını takan Necip Fazıl Kısakürek vasıtasıyla ulaşmayı teklif ediyorum. Necip Fazıl’ın kimin yobaz olduğuna dair izahatı şöyleydi: “Adama yarın yeşil elbisesini giydiği takdirde öleceğini bildirdiğiniz zaman o size cevap olarak, böyle şeylerin cereyan etmeyeceğini ve size bu tarz sözleri bâtıl itikadın söylettiğini iddia eder. Öyle tafralı konuşur ki, bu mükâlemenin vaki olduğu gün yerini yeni bir güne bıraktığında yeşil elbisesini sizin bâtıl itikadınıza inat giyecek sanırsınız. Hayır yanıldınız, ‘ne olur, ne olmaz’ düşüncesiyle yeşil elbisesinin onu öldüreceği korkusundan o gün yeşil giyinmeyecektir." Doğru olmadığını bildiği şeylerin gereğini yerine getiren adam yobazdan başkası değildir.
40 Yorumla
+1 yılOnlar ne anlar partiden siyasetten biraz düşünsünşer şu zamana kadar Türkiye ne haldeydi Adam elinden geleni yapmaya çalışıyo ama nedense hep kusurları aranıyo kusur varsa oda sizsiniz kime veriyosunuz CHP ye mi hani bir bok yaptığı yok ki gördük Türkiyeyi nasıl batırdığını MHP yemi onun kendine hayrı yok yoksa HDP pçlerine mi katiller işte madem Ak Parti kötü Ak Parti hırsız Ak Parti yanlış seçim neden hep yüksek oyları alıyor demekki Ak Parti doğru yol bu Ülkede demokrasi konuşuyor ve Demokrasi Ak Parti diyor ne kadar konuşursanız konuşun boşuna nefes tüketirsiniz biraz gözünüzü açın be artık
Ulan Ak Parti de Bira fabrikası üretse, başörtüyü yasaklasa, Kuranı eşşeklere çiğnetse bazı türk adı altında gavurlar gibi işte o zaman severdiniz Ak Partiyi ama siz elinizdekinin değerini anca kaybedince anlarsınız işte size ağzım dolu götümle gülüyorum.11 Yorumla
+1 yıl1999'da pes etmiş olan pkkyı 2003te tekrar hortlattığı için, herşeyi (iyiyi kötüyü) birbirine karıştırıp sonra kendisi yapmamış gibi "aha şunlar yaptı"deyip hedef göstermesi, yalan konuşması, millete hakaret ve dalga geçmesi, vatanı satmış olması,"0"sorun olmaması, teröre destek vermesi, milleti birbirine düşürmesi, öfff bu saatte bunları yazman iş değil, çok var, bitmez...
70 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVermeyenler konuşsun, ben Ak partiye basıyorum mührü. Kafam rahat.
96 Yorumla
Soran+1 yıl@Bojinov_o saygılı ol lütfen.
Soran+1 yıl@CAROWANA aa ama sende mi?
Soran+1 yıl@CAROWANA herkesin kendi fikri bu sizi germesin lütfen.
- +1 yıl
Biraz liyakat ehli olalardı iyiydi.
- +1 yıl
Bura karışmış anlaşılan ajsjsj
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü yaptıkları hiçbir şey güvenilir değil. Ortaya bir şey koysalar bile bunu kötü yollarla yapıyorlar. Kişi başı milli gelir her yıl artıyor, buna tezat fakirlik de artıyor. Yoksulluk sınırı 5000 liraya yaklaştı. Fakat örtülü ödenek için her yıl daha fazla pay ayrılıyor. Ayrıca dış politikamız gerçekten iyi değil. Sayın cumhurbaşkanı her ne kadar Latin Amerika ülkeleri ile olan ilişkilerimize önem gösterse de komşu ülkelerle ilişkilerimiz kötü durumda. Torba yasa tasarıları zaten hepimizin malumu... İnsanın can değeri yok, daha yeni 3 işçi inşaat kazasında hayatını kaybetti. Fakat taşeron şirketler ve işçi güvenliği için hala bir düzenleme yapılmadı. Bunlar sadece son birkaç aydan örnekler. Bakın ben AKP hükümeti öncesi dönemler iyi demiyorum fakat AKP'nin de yeterli olduğunu düşünmüyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
tabiki yeterli değil ama son 80 yılın en iyisi olduğunu matematik bilimi söylüyor
Cevap sahibi+1 yıl@byblackmirrorr yeterli olmaması konusunda hemfikir olmamıza sevindim. Fakat şu noktayı atlamayalım. Türkiye Cumhuriyeti yeni kurulmuş bir ülke, savaştan çok yara almış, bu da yetmezmiş gibi dünya savaşını görmüştür. Yeni baştan kurulan bir ülke için ayrıca dönemin şartlarına göre özellikle teknoloji konusunda, nasıl icraatlar bekleyebiliriz? Hatta ilk yıllarda izlenen politikalarla birlikte kurulan birçok fabrika ve kurum satıldı. Şu an bu hükümetin daha iyi olması geçmişteki zorlu sürecin molozlarını başka hükümetlerin temizlemesi sayesinde biraz da.
+1 yılrahat batıyo bize cunki :D o kadar rahat bir ulke oldukki artık biraz muhafazakar olmak istiyoruz :D sana bişey diyim mi ciddi anlamda akpye oy vermek icin tek bir neden dusundum ve bulamadım :D
109 Yorumla- +1 yıl
cumhuriyet tarihinin en çalışkan ve en milli-yerli hükümeti olması yeterli değil mi?
- +1 yıl
@byblackmirrorr ya hadi gecin o ayakları ya. sıkıldım su milli sacmalıklarınızdan. ulke bk cukuruna donmus kaos var her yerde. bugun besiktasta polis bir cocugun cantasından kablo sarkıyo diye vurdular gun ortasında. acılan cantadan kulaklık cıktı. doguda kan govdeyi goturuyo. adamın tekini padisah yapıcaksınız diye patlatmadıgınız dinamit kalmadı. halla yerli milli bilmem ne. he kardes he cumhuriyet tarhinin herseyi sizsiniz.
- +1 yıl
ezbere sallıyorsun
- +1 yıl
@byblackmirrorr sallamakla ilgili bişey degil bu. bak insanları asagılamayı ya da yargılamayı seven biri degilim. ama din kisvesi altında o kadar abarttılar ki işi herseye bir kılıf bulup duruyolar. milli diye diye ulkede satılmadık kurum kalmadı. elle tutulur hiç bişey yok. 100 lira asgari ucret zammı yapıldı 145 lira enflasyon arttırıldı. herseyi gectim. hırsızlık yapan kimse allah belalarını versin. 1 kurus param kaldıysa her kimde helal etmiyorum. bunlar sallama falan degil. turk kurt catısması hiç bu kadar yuksek olmamıstı. ulke işgal altında olsa dusmanlarla savasılcak bir durum olsa eywallah herkes elini tasın altına sokar olmek icin can atar. ama bir sarayı ve icindeki 3-5 kişiyi kurtarmak icin degil bir insan 1 karıncayı bile feda etmem ben. neyse kardes ya herkes kendi dogrusunu bilsin. milli irade sizi istiyo demekki yapıcak bişey yok
- +1 yıl
@darkman44 bahsettiklerin hergun verdigimiz sehit sayisini degistirir mi? Onu gectim cok sey varda gecen sene aracimin sgortasi 300ken bu sene 900 odedim. Kim icin? 2-3 etrfta kosup makarna komur dagitip balpark bekcilerinin maasi icin bunlar. Neyse bu konuda trtsma gereksz hrkes bildgni ypsin.
- +1 yıl
@gizlimüsteri sana bir tavsiye; artık konusmana bile degmez acıkcası bunlarla. gerek yok cunki sonuc degişmiyo bos yere mantık patlaması yasatıyoruz kendimize
- +1 yıl
bir dusunsunler bakalım kac babayigit askere korkmadan gidebilir? Madem oy veriyosun onlarida korumaya gideceksin. Neden bizim akrabalarimiz arkadaslarimiz sehit dusuyor. Iyice artti bu aralar kafam atik. Neyse bosverdim yine uzamasin. Dusuncelerinde haklisin supersin senin gibiler olmasa napardik bilmiyorum. Iyi geceler
- +1 yıl
@gizlimüsteri filmin sonunu ciddi ciddi merak etmeye basladım. nerde biticek nasıl biticek diye. hergun biraz daha batırmaya basladılar ulkeyi. ne biliyim ulke cidden cok tuhaf bir sekil almaya basladı. ya bizde bir sorun var ya onlarda. cunki aradaki ucurum gozardi edilmicek kadar buyumeye basladı. dedigin gibi bizler kendimizi bildigimizden icimiz rahat. gerisini onlar dusunsun. iyi geceler
+1 yılKendi halkindan cok baskalarini düsündügünü icin, fakirleri sömürüp zengine yalakalik yaptigi icin, şehidimin babasina hadsiz dedigi icin, ikiyüzlülük yaptigi icin askeri ucrete 200 lira zam yapip vergiyi 500 e cikardigi icin her seyden onemlisi yalnizca kendi cikarlarini gözettigi icin.
Akp nin benim icin yaptigi tek sey örtümle okuyabilmemi ve kamuda yer almami saglamasi. Tam anlamiyla kıyafet özgürlugunu gerceklestirmesi. Bunun disinda bir sey goremiyorum.40 YorumlaNeden Akp'ye oy vereyim? Çay kaşığıyla verip, kepçeyle geri aldığı. için mi? Șehitlerimiz için"Dörtyüz millet vekili çıkarsaydınız, böyle olmazdı"dediği için mi? ya da teröristlere bile parti kurma imkanı tanıyarak, TBMM'ye soktuğu için mi? Yoksa hırsız olduğu için mi? Daha birçok neden sayabilirim sana. Senin de gördüğün gibi, Akp'ye oyvermem için, küçücük neden sebep bile yok!! Bu arada derdini anlatmak için yanına giden vatandaşımıza"Ananı da al git"dediğini de unutma...
31 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin fakat teröristleri meclise sokan bizim saf halkimizdan baskasi degildi.
hırsız
memleketi özelleştirme adı altında peşkeş çektikleri için
dış politikadaki başarısızlıkları yüzünden
dolar ve euronun artışındaki etkilerinden
gelir adaletsizliğini arttırmalarından
Atatürk düşmanlıklarından ve yazmayı üşendiğim yüzlerce sebeplerden dolayı50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü Milliyetçiyim Akp gibi partiler benden oy alamaz. Mhp'ye oy vermekten vazgeçmem için gerçek bir Milliyetçi ya da Atatürkçü bir parti olmalı. Akp'nin görüşleri sağ görüşe yakın olmama rağmen bana tamamen ters.
93 Yorumla- +1 yıl
Ben de milliyetçiyim. Ama MHP ye de BBP ye de Ak Partiye de veya Millet Partisine oy verebilirim. Konjonktür önemli. Ayrıca, solcular Atatürkçü olur diye öğretilmedi mi size?
Cevap sahibi+1 yıl@byblackmirrorr ben kimsenin bana öğrettikleriyle yetinmem. Atatürk Solcu değildi. Şuanda da solcu olmama gerek yok çünkü Atatürk'ün bıraktığı mirası korumak için sağ çizgiye daha yakın olmak mantıklısı.
- +1 yıl
Sağcılık da boş, solculuk da boş. Sağlarımız sığ, solcularım cahil ve agresif. Önemli olan adam olabilmek. Vatana millete faydalı olmak önemli. 1000 yıllık Türk tarihini yerle bir edip, Batıcı, edilgen bir zihniyet inşa edenler tabiki rehber olamaz.
+1 yılBen seçim dönemi parti başkanların röportajlarına ve söylemlerine bakıyorum. Biliyorum ki istisnasız hepsi yalan söylüyor ama bunların içinden beni en çok ikna edene oyumu veriyorum. Bir siyasi görüşüm olsa dahi takım tutar gibi parti tutmam. Ülkeme kim daha iyi hizmet edeceğini düşünüyorsam ona veririm.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü fakirden alıp zengine veriyor. Babam hasta çalışamıyor yaşa takıldığı için emekli olmiyor. Torba yasada herkesin işine yarakan yasalar çıktı ama garibanlar yine es geçildi. Niye seveyim ben akp'yi?
41 Yorumla- +1 yıl
Cumhuriyet tarihindeki en sosyal adaletçi parti. Tabi biraz kürtlere aşırı torpil yapıyor o ayrı.
akpye neden oy vereyim?
maaşa 200 lira zam yapıp
500 lira daha fazla vergi alsın diye mi?816 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar Kemalist olmasam da , Mustafa Kemal hayranı olmasam da , onun hakkında atıp tutan bir adam benden gelip oy alamaz , Kur`an ile sağda solda oy toplayamaz..
Mustafa Kemal 4 4`lük bir insan olmaya bilir ama bu ülkenin kurucusudur ve bu yüzden en büyük saygıyı bu ülkede o hak etmiştir gözümde..
Ona laf eden adam en yakın arkadaşım olsa arkadaşlığımı keser atarım.
Ben bu adama bu kadar saygı duyarken kendime Kemalist değilim diyorum ve bu ülkede milyonlarca Kemalist var.. Benden daha büyük M. Kemal hayranılar..
1923 ile 2016 yı kıyaslayan adamdan da ben bir şey beklemem..
ama iyi bir lider bunun farkındayım , iyiden kastım , ağzı iş yapıyor , Halkla ilişkiler okuduğum için vurguladığı şeyleri anlayabiliyorum , nasıl konuşma yapması gerektiğini biliyor , dünyada Şu an en iyi siyaset yapabilen kişi olarak geçiyor ama sevilmiyor..
George Bush gibi..
Soran+1 yılteşekkürler görüşün için.
- +1 yıl
90'lı yılları bilseydin, şimdi ne kadar az zam yapıldığını da bilirdin
- +1 yıl
@byblackmirrorr de git ya
o zamanlar 600 lira olan para bugünün 3bin lirasına eşit
köyden çıkmayan koyun gelmiş istanbul`un veterinerine laf ediyor - +1 yıl
bilmiyorsun
- +1 yıl
@byblackmirrorr anlat o zaman söyle?
Bana tüp sırası , hastanede ilaç sırasıydı deme
anlat - +1 yıl
yaşaman veya bilmen lazımdı. okumak veya araştırmak iyi bir öneri olabilirz. İdeolojik körlere ne anlatsam boş.
- +1 yıl
@byblackmirrorr kör olan sensin
2 paket makarnaya 1 çuval kömüre ülkeyi sattın gittin..
Yetmedi burada onu savundun
adam ne yaptı havaalanı mı? kaç kez kullandın 1defa belki
tren mi kaç defa kullandın?
ulan gelip bunlarla övünüyorsun. - +1 yıl
bilmeden yine sallıyorsun.
- +1 yıl
@byblackmirrorr Yoksa bir arkadaşım gibi sandık değiştirip 150bin lira mı aldın?
- +1 yıl
bu tür mastırbasyonlarla avutun kendinizi. kime oy verdiğimi bilmiyorsun bile. Ben sadece objektif değerlendirme yaptım. Oy verdim, demedim. Buna bile tahammülü olmayan 3. dünya ülkesi vatandaşı olmuşsun, kapalı devre hayat yaşamaktan kurtul. İdeolojik yakınlık kurduğun medya tetikçilerinin tutarsız ve mantıksız argümanlarıyla burada ucuz solculuk yapma. Kuzey Kore değil burası. Kafanı çıkar artık gömdüğün şu topraktan. Oksijen çek içine.
- +1 yıl
@byblackmirrorr kuzey korenin de güney koreninde ben...
Akp de hdp de bu ülkede cacık olmayacak partilerin başı
barajı geçemeyenlerde öyle
geriye kalan 2 partiye oy vermediysen vatan haininden başka bişi değilsin gözümde - +1 yıl
niye kendini 4 partiyle sınırlıyorsun ki?
Ayrıca, esas vatan hainleri SSK'dan Kandile Serum yollayanlardır. Hendekçilere taziyeye gidenlerdir. Esas vatan hainleri, Türklüğü ve İslamı bu vatandan silmeye çalışan Batıcı kıç yalayıcılarıdır. Esas vatan haini, KGB ye BND ye ve en son neoconlara çalışanlardır. İnsanşarı sırf senin gibi aynı ideolojiye sahip değil diye bir çırpıda hain ilan etme. Ayrıca, Enver Paşa, Bizi 1. Dünya Savaşına soktu diye veya 90 bin askeri dondurdu diye vatan haini mi? Asla değil. Samimi bir vatanperver ama hataları bir imparatorluğu batırdı. En fazla aptal dersin, ama vatan haini diyemezsin. Sen de karşı taraf için ciddiye alınmak isteniyorsan, ucuz slagonik yaftalarla konuşma. Level atla. Bırak makarnayı kömürü. Ben arşivlerimden üzerinde chp logosu olan envai çeşit makarna-kömür bulurum. Sigara dahil. - +1 yıl
@byblackmirrorr de get allahın kerhanecisi ya
gelmiş burada teröristi savunuyor
o adam geldi orada cebini doldurmak için kos koca imparatorluğu batırdı
yetmedi? hala savunuyorsun..
Burası bir ülke ve bu ülkeden rahatsız olan vatan hainidir çekip gidecektir
bu ülkenin ideolojisine de uyacaktır , farklı bir ideoloji varsa gidip başka sınırlarda arayacaktır. - +1 yıl
Ülkenin ideolojisi marksizt leninist maocu değildir (kemalist maske takmış.)
Ülkenin ideolojisi Türk-İslam sentezidir. Anadoluya geldiğimizden beri yani 1000 yıldır böyledir. Aksini savunan zaten toprak olacaktır. Tarih bunun delilleriyle doludur. - +1 yıl
@byblackmirrorr Sen 1923`ten öncesinde kalmışın be
yolsuzluk artışına sebebiyet verip doğuda güya PKKyla savaştıgını iddia edip Türksüz anayasa getirmeye calısmanın goz boyamasıdır eğerki öyle birşey yapmaya teşebbüs edilirse biz TÜRKCÜ'ler olarak harekete gececeğiz okadar yetim kardeşim varken hala daha zam üstüne zam ekleyip vatanını satan savaştan kaçan suriyeliye 800-900tl arası para verilmesi cok yanlıştır.
10 Yorumla
+1 yılisteyen istediğine versin %49,5 ak partiye vermiş daha ne?
vermeyen kesim zaten ilgili partilerin taban kesimi onlar için partilerin ne yaptığının bir önemi yok.
ak partiyi dini kullanmakla suçlayanlar bu ülkenin %99 müslüman
peki yıllardır Atatürk ü kullanıp halk tarafından onay alamayanlara ne demeli asıl onlar sorsun bu soruyu halk bizi neden seçmiyor diye ama onlarda dert ülkeyi yönetmek değil?
K. K denen adam tek başına girdiği seçimden çıktığı için mutlu daha ne diyelim:D10 YorumlaDinden önce ahlaklı olmanın daha önemli bir meziyet olduğunu bildiğim, ahlaksiz adam (!) dan hersey beklenebilecegi ve kurulduğu ilk günden beri yalanı dolani yandaşları ayyuka cikarttiklari ve bal tutanin sadece parmağını değil ne işaret edilirse ıtinayla yaladgini gördüğüm için. ..
10 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Namusu ve şerefi için söz verip sonra tutmadığı için
190 Yorumladavtoğlu emirle iş yaptığı için kendi özgün politikaları olmadığı için sahibini sesi sadece davutoğul sahibide malüm onun için kendi iradesi olmayana ülke emanet edilmez
10 Yorumladaha hala 17-25 aralık yolsuzluk konusunu aydınlatmadığı için... ayakkabı kutularındaki para konusu için vermiyorum oy.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok geometriksin:)
- +1 yıl
@byblackmirrorr yooo çok mantıklıyım :)
+1 yılçünkü akp Allah ın adını ağzına alıp "cumhuriyet rejimini" savunacak kadar küstah. çünkü her yasayı meclisten geçiren akp 14 yıldır teröristlerin meclise girmesini engelleyen bir yasa çıkarmıyor (ki mhp kesin destek verecektir) çünkü akp döneminde ağır suçlar hafif suç oldu.
dipnot:ak parti değil akp o parti "ak" bir parti değil00 Yorumlasana tamı tamına 1 milyon sebep sayarım buraya ama 2000 karakter yetmez beyaaaa
30 Yorumlaülkenin bütün kaynaklarını sattığı için
pkk yla masaya oturduğu için
ekonomiyi bozduğu için
eğitim sistemini bozduğu için
...10 YorumlaNeden mi? Meclise bir takım şahısları çıkarıp onlara her türlü hakkı verdiği için. Çözüm süreci denen saçmalığı başlattığı için. Bu kadar şehit neden sanıyorsunuz. Taviz taviz ve taviz.
20 Yorumla
+1 yıldini sömürü, yolsuzluk , başkanını ilahlaştırma, kendi gibi düşünmeyenleri baskı altına alma sansürleme, dış politikanın içine etme ekonomiyi ilk b aşlarda bayagı geliştirdiler şimdi tekrar başa döndü daha neler neler
10 Yorumlaakp görüşlerimi desteklediği bir parti erdoğan destekcisi erdoğan hayrani olduğum için yaşadiğim sürece oyum akpartiye vereceğim
20 YorumlaBir akla sahip olduğumdan ayrıca hırsızlara alerjim var canım
20 YorumlaDevletin onemli bir ilkesi olan laikligi hice sayip dini kullanarak iktidar oldugu icin
32 Yorumla- +1 yıl
Laiklik 1937 geldi; 10 Kasım 1938'de gitti.
- +1 yıl
ByBlack uza lan burdan çabuk her şeye atlayıp duruyosun yobaz seni. Koyuna bak hele çobanın nerde lan senin
Gündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aklımı , vicdanımı kiraya vermediğim için. Ailemin geleceği için. Namusum ve şerefim için.
10 Yorumlainsanlar durumları iyi değilse, ekonomik-manevi olarak, iktidar partisine oy vermemelidir, siyaset takım tutma meselesi gibi değildir. bu yüzden verilmemelidir.
10 Yorumla
+1 yılHırsızları sevmiyorum.
Sahte dindarları sevmiyorum.20 YorumlaGündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hadi ben de bişey sorayım. Ortam yeşillensın
Sen neden oy veriyorsun?20 Yorumla#milliyetçiyim
Akp'ye oy vermem için bir sebep yok.
Söylencek çok şey varda, burda açıklasamda bir şey değişmez20 Yorumla
+1 yılonlar hala bazilarnn daha iyi olabilcegini dsunuyor ama yaniliyorlar adamin amcasi mo dayisimi ne pkkdan cikti o adam turkiyeyi satar
10 Yorumla- Gündem konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılşu anda yaşananlar bile başlı başına bir neden değilmi
10 Yorumla
+1 yılbir dediği bir dediğini tutmadığı için az kaldı artislik yapacam diye ülke elden gidicek izleyelim görelim
10 Yorumla
+1 yılampüle oy verenin, gotüne floresan girsin ! (kendi adıma)
https://youtu.be/tLg9FW4V_Og21 Yorumla- +1 yıl
tartışmayı bilmiyorsanız bari yazmayın kardeşim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılHdp'lileri cesaretlendirdiği için, hırsız oldukları için, iftira attıkları için.
20 Yorumla
+1 yıl19 saattir düşünüyorum neden vermedim ulan ben diye ama cidden verecek hiçbir yerini bulamadım...
10 Yorumla
+1 yılŞu anda ülkemizi daha iyi yönetebilecek bir parti olmadığı için, diğerlerine güvenmiyorum...
10 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsana insan gözüyle baktığımız için... herşey yol köprü değil
10 Yorumla
+1 yılHırsızlara oy vermiyorum Çalmayın gençler Hükümet Rekabetten hoşlanmaz.
10 YorumlaVerilmemesinin bir cok nedeni var asıl soru neden veriyorsun olsun..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=dC3nQLFfGNUneden mi neden mi al sana nedeni
00 Yorumlaİkiyüzlü oldukları için.
https://youtu.be/cVXsjLEa9g010 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsgari ücret 1500 lira oldu sözde ama kesilen vergi iki katına çıktı geçen seneden daha düşük maaş alıyorum niye vereyim oyumu böylelerine !
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hep yalan söyledikleri için.
30 YorumlaBeynim olduğu için vermiyorum:D
42 Yorumla- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
ne beyni diye sorarlar?, senden olmayanları, sizin gibi düşünmeyenleri hakaret ederseniz.. tartışmayı bilmiyorsanız yazmayın , bilmediklerinizi kendinize saklayın
+1 yılben oy veriyorum zaten
20 Yorumla
+1 yılO kadar çok nedeni var ki ; dünya dursa vermem.
30 YorumlaAk parti den cok uzun adami seviyorum knkz
30 YorumlaUcakla gelir oyumu atar geri donerim
20 Yorumla
+1 yılneden akp ye oy vereyim?
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhırsızlarla işim olmaz
10 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden ak partiye oy veriyorsunuz?
10 Yorumla- Gündem konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılvermiyorum ölsem de vermem
10 Yorumla yalnız fişlenebilirsiniz gençler dikkat :D
10 Yorumla
+1 yılBen veriyorum.
53 Yorumla- +1 yıl
@TunçEmir Ağzımı açmak istemiyorum.
- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi