bu benim dikkatimi çekti
profillere bakıyorumda yazılımcı, doktor, profesör, mühendis çitayı yukarı çıkarmışlar
ve sanırım sosyal medya tartışmalarının temel direkleri oluyorlar.
para aldıklarını söyleyenlerde var
bu benim dikkatimi çekti
profillere bakıyorumda yazılımcı, doktor, profesör, mühendis çitayı yukarı çıkarmışlar
ve sanırım sosyal medya tartışmalarının temel direkleri oluyorlar.
para aldıklarını söyleyenlerde var
Cevap
6Cevap
torpil olabilir
Feto ile aynı tarz bir şebekeleri var. Kendilerinden olanı yetiştiriyorlar. Hoş bu devirde okul okumak cahilliği çözmüyor o ayrı. Adamlar üni bitiriyor çarpım tablosunu bile ezberlememiş. Bu yüzden diplomaymış tahsilmiş hiç umrumda değil...
Çünkü muhaliflere göre tüm gençler onların safında. Ben öğretmenim
Avukat ve mühendis olan arkadaşlarım var hepimiz de akpliyiz gurur duyarak da söylerim bunu
Akp kitlesi elitleşti Çünkü türkiye elitleşti rskiden okuma yazma bilmeyen anadolu halkı el üstünde tutulurdu şimdi elitler el üstünde tutuluyor anadolu halkı eziliyor
Erdoğan bir yüzükle geldi, anadolu halkından geldi kasımpaşa çocuğu., bu yüzdem anadolı halkı kendisiyle erdoğanı benxetiuordu ancak son dönemlerde erdoğan zenginleşti etrafı zenginleşti bu zenginlik halkı küçük görmeyi elit takılmayı beraberinde getirdi halk böyle şeyleri sevmez erdoğan ım bir daja seçilecdğini sanmıyorum
Dostum bu ülkede Sayıştay denetçisi hakim bürokrat olmak için torpil gerekiyor biliyorsun dimi. Herkes rolde yani
Torpillidir onlar kendi hakkıyla olsa duramazlar
Bu ülke partilikten çıktı artık. Kim kime dum duma oldu
Sanırım akpye oy vericem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyaset üzerine bu tür genellemeler yapılırken oldukça dikkatli olmak gerekiyor. Hiçbir parti ya da kitlesi, sadece belli bir eğitim düzeyiyle sınırlı değil. Türkiye gibi geniş bir toplumsal yapıya sahip bir ülkede, farklı eğitim ve meslek gruplarından bireyler her siyasi görüşte yer alabiliyor. Ak Parti destekçileri arasında da yazılımcı, mühendis, doktor gibi farklı mesleklerden insanın olması, toplumun çeşitliliğini yansıtıyor. Aynı zamanda, sosyal medyada gördüğümüz kullanıcılar bireysel profillerden oluştuğu için her daim gerçeği tam yansıtmayabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊