Başta nette tepkileri görünce ne olduğunu anlayamadım, kitabın sadece 1 sayfasını buldum ve okudum. Okumaz olsaydım, beynim uyuştu, şok içinde kaldım. Bu nasıl ahlaksızlık, nasıl bir sapıklıktır! Bunu yayınlayan yayınevi ne düşünerek yayınladı! O da ceza almalı. Allah kahretsin sizi ya..
Pedofili kitabı şikayet edilen yazar Abdullah Şevki gözaltına alındı, arkadaşlar bu nasıl kitap böyle, kanım dondu, midem bulandı?
Son zamanlarda bu tarz kitaplar hikayeler çoğaldı ve talep var diye de popüler yayın evleri bu tarz kitapları basmaya başladı. Kitaplar incelenir noktası vürgulüne kadar kelimelerine kadar incelenir basılmadan önce ve inceleyenler nasıl olurda basılmasına izin verebilir anlamış değilim.
Watpad yazarlarının kitaplarıda bunlara benzerdi hatta sosyal medyada yayın evleri yayınladı diye linç bile yemişti.
Böyle bir sayfanın olması ve yazılması iğrenç, şehvetle anlatması insanlık dışı. Ama garip olan 2013 basımı olup 2019'a kadar satışta olup hiç mi fark eden olmadı? Bir de kitap tam olarak neyi anlatıyor, buna da bakmak lazım. Ordan oraya nasıl geldi. Böyle insanların yazar diye kitap basması da her zaman ki gibi korkutucu.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
igrenclik bir güzel becerseler bu adamida görse nasil birseymis
Şu paylaştığın sayfayı okudum, nasıl bir ruh hastası o. cocugu bu. Teknoloji gelişmemiş iken dünyadan bir haber yaşamak mı yoksa insanlar bu kadar iğrenç lesebiliyor olduklarını görebilmek mi. Hangisi daha iyi bilmiyorum...
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Pedofili kitabı şikayet edilen yazar Abdullah Şevki gözaltına alındı, arkadaşlar bu nasıl kitap böyle, kanım dondu, midem bulandı?
En İyi Cevaplar