Bu elif şafak'ı nasıl yüceltmislerdi bir dönem hatırlıyor musunuz/ Ben o en yükselişte olduğu ve yazılarının modern çağın modern kadinının imajını çizdiği algısı olusturulan zamanlsrda bile çarpık ve bişeyleri farklı empoze eden didaktik söylemlerini okuduğumda bu kadının beyninden korkmuştum!
Yazık o da "insan" biz de!
Yok artık ya
Kardeş ikisinide gördüğüm günden beridir psikolojim alt üst olmuş durumda. Bunları ülkeden süreceksin cezasını bile Türkiye'de çekmeyecek.
Denetim yok demek ki
Cevap
6Cevap
Asıl sorun bu kitabın pedofili damgasını yıllar sonra yemesi. Abdullah Şevki vakasından sonra farkedildi.
Yani bir kadın pedofili de olsa, sapık da olsa, cinsiyetçi de olsa sorun yok. Sadece erkekler yapınca sorun oluyor. Sebebi ise feminizm..
Kim izin vermişse en az onlar kadar ş’erefsizdir. Bu kadarı da olmaz Abdullah Şevki kimdir bilmem yazar olduğunu bile bilmiyordum ama Elif Şafak.. görünce şok oldum. Bir insan nasıl olur da bu kadar değişebilir? Biseksüel konusuyla zaten her yerde konuşuluyordu. Al şimdi ne oldu yine en iğrenci ile karşılaştık. O değil de diğer yazar neden serbest bırakıldı? En açık olanını o belirtmiş gördüğüm gün psikolojim bozuldu.
Not: kitapları okumadım attığınız fotoğraflar gibi görüp okudum.
Bir arkadaş elinize geçen bütün kitapları okuyun vs diyordu kitaplar ne değildir eleştirimde..
Maalesef bunlar beni yine haklı çıkartıyor.
Her neyse suçlara cinsiyetler yüklememeyi öğrenmeliler.
Zorla yaptırmışlardır basımını ya da parayla ama bu tip yazarları sınırdışı etmek lazım
Ahlak masası ve devletin bu işe acilen el atması şart.
Kitabın içeriğinde akp ye küfür yoksa önemsiz demek ki! İncelememiş onaylamışlar..
Sadece mahrem ve hoş bir hikaye
Bunu yazan birde kadın olamaz
Elif Şafak da pedofili demek ki
bu ne ya iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar