Bu platformda dahi annemi ailemi öldürmek istiyorum diyen, kadın yorumcularin yorumlarının altına şöyle yapalım böyle yapalım yazan, hatta kadınlardan bile sapkın karakterde aklını cinsellikle bozmuş şahısların oldugu toplumda bu tip buna benzer adice ahlaksızca kansizca yazılanlarin yangına körükle gitmekten ne gibi bir farkı var? Toplumda ahlaksızlığı normallestirmeye çalışmak bu bariz şekilde. İyice insanlıktan çıkılmış onur gurur şeref haysiyet ahlaktan bir haber yaşamlar. . Ne yazılabilir Allah ıslah etsin bu sapkın görüşlere sahip kişilerı.. yazık çok yazık. .
İnsanlar nasıl böyle bir duruma düşebilir? Gerçekten anlam veremiyorum. Bu nasıl bir karaktersizlik, şerefsizlik ya.. Ailesi bu herifi hiçbir şekilde yetiştiremedi mi? Hadi adam böyle bir kitap yazıyor da, bu kitabı denetleyen Editörler ve yayınevi nasıl bunu çıkarmalarına öncülük eder? Allah topunun belasını versin. İnşallah tez vakitte geberirler.
Şikayet edeceğim ama inşallah işe yarar. Şayet 2013’den bu yana hiçbir şekilde nasıl fark edilmemiş veya bir şey yapılmamış anlamadım..
ben söyleyeyim arkadaşlar; bunlar kesinlikle bizim toplum yapısını bilinçli bir şekilde bozmaya yönelik girişimlerdir. nasıl ki, dini, tarihi ve sağlığı bilinçli bir şekilde bozuyorlar ise bu girişim de aynıdır. siz karşınızdaki kişinin adının Ahmet Mehmet veya ayşe, Fatma olduğuna bakmayın!!!
https://www.cimer.gov.tr/ Cimer'e yazar şerefsizini ayrı, yayın evini ayrı, sülalesini ayrı, soyunu sopunu ayrı şikayet edelim.
Bu nasıl bir mantıktır ya! Önü arkası ne olursa olsun bu neyin detayı, bu neyin hayal gücü şerefsiz herif! Tamamını bilmeden adam sapıklığını anlatmış diye düşünmüyorum belki eleştirel bir şey yazmak istedi. Ama bunu bu şekilde anlatarak kime neyin farkındalığını yaratacak?
Böyle şeylerin örneklemesi olmaz. Hele ulu orta hiç olmaz. Şerefsizin bayraklısı bunlar. Lanet olsun be edebiyat bu mu? Lanetler olsun.
Ecrin bebeğe yapilan zulmü anımsattı. Insanligimdan utanıyorum. O kadar kötü hisettiriyor ki bu durum sabahtan beri yataktan cikacak mecali bulamiyorum kendimde. Allahın laneti üzerlerine olsun. Başka hiçbir söz sogutmuyo içimi. Bu yazar bozuntularina fırsat verilmesin böyle böyle normallestiriyoruz sacmaliklari
Cevap
59Cevap
Nasıl denetimden geçiyor bu kitaplar anlamak mümkün değil
Yazık ya böylede olmaz ki gadası
Bence heves haz ile felan alakası yok düpedüz sapkınlık tedavi edilmesi gerekiyor normal bir davranış değil ki bu tabiki de tepki göstermeliyiz ama o insanların tedavi olması için doğru yaklaşmaşıyız aramızda saklanıyorlar yoksa çözüm bulamıyoruz sürekli çocuk kadın adam katlediliyor bir çok kötü duruma uğruyor susan herkes de yapanlar kadar suçlu çünkğ sustukça doğru yaptıklarını ya da karşı konulamıcak kadar güçlü olduklarını sanıyorlar sadece kitabı basan bastıran yazan değil susarsak biz de suçluyuz
Hay senin yazacagin kitaba, öyküye bilmem neye.. İsin garibi bir cok kitapcida satilan bir kitapmis.. Internete yazinca satan kitapcilarin, internet sitelerinin ismi bile cikiyor.. Kimse farketmemis mi bu rezilligi.. Yayin evi sahibi instagramdan elestiren bizlere demedigini birakmamis..
Sanırım şu an kalbim durmak üzere , küfür /hakaret -beddua asla yeterli gelmeyecektir
Bu nasıl bir sapkınlık , insan olarak şehvi duygulardan tiksindim şu an,
Ellerim titriyor sinirden , böylelerini ve izin verenleri sallandıracaksın , ama işknece ede ede 🤬
Ee bu ülkeyi bu hale getirenler utansın. Bu ülkede bunların kitap yazmasına yaşamasına izin veren devletle ona oy veren ahlaksızlar utansın. Bu ülkede tacizcisiyle yüz yüze gelmekten korktuğu için 9 yaşındaki çocuk kalp krizinden öldü sonra da o piçi* serbest bıraktılar en son 2 çocuğu daha taciz etmişti. Alın o çok sevdiğiniz yargınızı, hukukunuzu, devletinizi şeyinize sokun.
Bu nasıl bir iğrençlik sorumsuzluk ihmalkarlık anlamıyorum ben bu insanları sapkın insan sayısı o kadar fazla ve çok çeşitli ki aklım hayalim daha fazlasını almıyor bu içerikleri ister istemez okutuyorlar sana farkinda olmadan bu ülkenin yetkili mercileri ne yapıyor bu durumlara peki hiçbir şey o kadar yavaş ilerliyor ki herşey sakin kalmak sinirlenmemek elde değil hasta ruhlu insanlar hepsinden nefret ediyorum iğreniyorum
Yuh diyorum, harbi iğrenç. Bu kitap basılmamalıydı.
Erkeklere taciz, tecavüz iftirası atılmasını teşvik eden kitaplar da basılıyor
ne yazık ki feministler tarafından. How to destroy a man's life now adlı kitap amazonda halen satışta ve yasak koyulmadı.
Bu tarz bütün kitapların basılması yasaklanmalı.
Elif Şafak da pefofili içeren bir kitap yazmış. O kitabın basımı da durdurulmalı ve ceza verilmeli Elif Şafak'a.
Siyasi eleştiri kitabı yazanlar içeriye, pedofili kitap yazanlar elini kolunu sallaya sallaya gezsin. Yeminle kendi ülkemden soğuttular. Çekip gidince yurt dışına, bizi de vatan haini ilan ederler...
Bir de önüne gelenin kitap basması... Yayımevlerinin kitap içeriğini incelemeden direkt basıp, geçmesi... Eskiden ne kitaplar reddedilmiş. Şu hale bak.
Acilen yayından kaldırılması gereken bir kitap çevremizde orada burada yetişemeyeceğimiz kadar taciz olayı varken bir de şimdi kitaplara sardılar. Gerçekten yazık çok yazık. Buna hemen bir dur denmeli bazı hak etmeyen kitaplar yayın yasağı alırken bunun almaması cidden üzüyor.
Cumhurbaşkanı ülkeyi ali babanın çiftliği yaptı. Artık yönetemiyorlar ülkeyi her şey kontrollerinden çıkmış vaziyette.
Yavaş yavas Psikolojik savaşa sürükleniyoruz kimse bunun Psikolojik bir savaşa sürüklendiğimizin farkında değil, bunun adi Psikolojik savaştir. Senin ben ölünü dirini seveyim senin ben var ya senin ben dirini seveyim ne küfür etsem anana avradına gidecek diye küfür edemiyorum. Onlarin bir suçu yok. Seni babana müjdeleyeni seveyim ya. Yeter lan yeter.
şu an bunları okudum ve kaynar sular başımdan aşağı döküldü😡Utanmadan nasıl dile getirilir böylesi cümleler. Kıyamet kopsun ya! Birde basılmış halen şoktayım. Yazacaklarım bile karıştı tüüüüü sizin gibilere🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Utandııııım utandım sona kadar okuyamadm dilim elim titrediii ağladmmmm bu ne vahşi hayat bu me vahşi insanlar.. idam gerekiyor bu ülkeye idam olmadığı sürece artacak bu tip yaratıklar.. allahm sen yardım et ya da kıyameti başlat..
Oha bu nasıl şerefsizliktir 😱 Nereye şikayet edebiliyoruz bunu?
Arkadaşlarımla Cimer’e şikayette bulunduk. Ne kadar çok kişi şikayet ederse o kadar iyi. Şikayet edin lütfen 🙏🏻
Şu yazılanları bakın yazıklar olsun adi herif yazarken hiç mi utanmadın? Ya piyasaya sürenler siz de mi utanmadınız?
Yorumları okuyorum da erkekler ne kadar pürü pak gibi görünüyor hepsi tepki vermiş ama samimi bulmuyorum sitenin %95 sapık ruhlu, Ve onlar eminim ki şu satırları okuyup zihninde canlandırıp kendinden geçtikten sonra boşaldığını düşünüyorum.
Bu adamda dahil bu kitabin yayinina onay veren kim var ise yargilanmali. Bunun otesi yok. Dillendirin heryerde paylaşın. Baskı kurun.
Kanım çekildi. Bir insan buny yazacak kadar akli dengesini nasıl kaybedebilir? Nasıl bir midesizliktir bu gerçekten aklım almıyor. Bütün insanlıktan tiksindim.
Ve şimdiye kadar okuyanların neden hiç sesi çıkmaz?
Ardahan yöresine ait
"Ardahan'ın yollarında
güller açar bağlarında
bir kız sevdim,
henüz 13 14 çağlarında "
halk şarkısını kanıksamış bir toplum için gayet sıradan bir olay
bu ülkede 16 yaşında bir kız evlenebilir resmi olarak imzayı babası atar
bunlarla bir kez daha düşün
Şu an şok oldum yemin ederim. Hayatımda böyle bir şok yaşadığımı hatırlamıyorum. Biri şaka desin bana
Lan bir insan nasıl böyle bir kitap yazar, bu kitabın altına nasıl imzasını atar, bu adamın hiç mi konu komşusu, akrabası bilmem neyi yok? 😡😡😠😠
başıma ağrı girdi bu ne pislik yazılarla bezenmis kağıt parçası ya hû kitap demek bile içimden gelmedi. arkadaş yazan ayrı, yayina süren ayrı bi' b. k. ööy tüylerim diken diken oldu mk şerefsizi.
hepsını okuyamadım bu ne rezıllıktır kıtabın dagıtılması degıl boyle sapıkların ulkede barındırılması suç. insan yapmak ıstemedıgı bırseyı bu denlı normal anlatamaz bu ne iğrençlıktır
bunu yazana basana küfür etsen kalkar küfür ettik diye bizi içeri alırlar bunlar sokakta gezmeye devam ederler
Ülkede, kitabı kontrol etmesi gereken mekanizmaların/kişilerin bile kitap okumadığının kanıtıdır bu olay.
Orusbuuuu cocuguu kanın dondu resmennn bu neee böylee ya igrenc bir ülkede yasiyoruzz midem bulaniyorr ahhh benim elime verseler bu serefsizleriiii sikleriniiii keserimm
Kültür bakanlığı da artık sadece Erdoğana hakaret edenlerin peşinde olduğu için siyasal olmayan her tğr rezalet pislik gözden kaçıyor
Bu hayal gücü böyle olamaz belkide yaşandı bu olay şikayette bulunucam
Kitam yazarken illaki yaşadıklarını da eklerler
kanım dondu resmen ben böyle şeylere hiç gelemiyorum
tam bir or. çocu yazar da bu kitabı basan da bunlara sesini çıkarmayan da.
tiksiniyorum bu dünyadanda insanlardanda kücücuk cocuktan tahrik olacak kadar seviyesiz alçak insanlar var bu dünyada yaşaması güç katlanması zorr!!!
Talim terbiye kurumuna gerekli şikayetler yapılmalı. Kitaplar genç beyinleri cok etkiler.
Bu ne iğrençliktir ya, bence imzalı kampanya başlatabilirsin internet üzerinden
Yok artık... Ahlak değil ki sadece. İğrençlik, sapkınlık ve daha söylemek istedim pek çok ifade. Lanet olsun senin gibilere!
İğrençççç ya pedofili bir hastalıktır bunların ya bir yere kapatılması lazım ya da kafasına sıkılması, hasta bunlar psikolojik rahatsız!!
O melekleri katledenlerden bir farkı yok bunların
Midem bulandı!
Nereye nasıl şikayet edebilirim? Bilgisi olan yazsın. Hemen şikayet etmek istiyorum.
Teşekkür ederim.
Ne b*k yemeye yazılmış bu kitap? Ortalıkta az pislik vardı milletin colugunu çocuğunu hayvanî arzuları uğruna öldüren biraz daha özendirmek için mi? Bunu yazani sallandirmali meydanda.
Kitabın tamamını okudun mu belki de bu konuya dikkat çekmek için yazmıştır. Yani büyük ihtimal okumuşsun ondan dolayı tepki veriyorsun ama aklıma başka bir neden gelmedi
Bence bu olaya tepki çekmeye çalışıyordur. Önyargılı olmamalısın. Kitabın bir sayfasına bakarak karar veremezsin
Bunu yazanda, basanda, okuyup susanda cezalandırılmalı ağır bir şekilde.
İzin verenler belli aslında malum kişiler.
kesinlikle paylaşılmalıdır. yazan bir defa halt etmiş. her aklına geleni nasıl konuşmak yanlış ise her aklına geleni yazmak ta yanlıştır. bir düşün bakalım, sen yetişkin olarak çocuğun sana ne gözle bakmaya başlar. yani demem o ki; sen gerçekten dürüst birisi olsan bile o saf , temiz çocuğun aklına neler getirmiş olursun neler. eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi.
Ee bizim ülkede vergisini, harcını kısacası parasını veren herkes yapabilir. Kültür ve turizm bakanlığı el atmalı.
Soyleyecek bir tek kelime yok. Euwzu billahi meneş-Şeytanır-Recim
Bırak kitabın yayınlanmasını böyle insanların vâr olması suç. Adi pislikler.
Bu nasıl bir igrenclikdir ya allahim senın ıslah et bu yazan kisiyi de asmali
Bir insan bile okumadan nasıl piyasaya sürülür aklım almıyor. Kanım dondu resmen
Maalesef ki TCK ya göre hayal ürünü olduğundan cezası "kanunen" yok. Ancak tabi ki toplumun değer yargıları nedeniyle bir şekilde yazarın ve yayınevinin başına iş açacaktır.
Adamlar şarkı yapıyor, hayal ürünü olarak esrardan bahsediyorlar. Esrar kullandırmaya teşvikten hapse atılıyorlar. O zaman pedofili de bir suç. Bu kitabın yazarı da pedofiliye özendirmekten ceza alması gerekir. Ayrıca dediğiniz gibi toplum değer ve yargılarıyla ters düşen bir durum var. Öyle ki sadece bizim toplumumuz değil tüm toplumların yargılarıyla ve değerleriyle ters düşüyor.
senin bu tür paylaşımlarla öküzlerin aklına karpuz kabuğu sokman bile yanlış.
Böyle bir hükümet varken herşey beklenir bunlardan birde ahlaktan bahsederler şeref yoksunlari...
birileri okumadan basıma müsade etmiş. şimdi ise kitapların toplanması için cumh. başssavcılığı'na başvuruldu.
Yazarı tutuklasinlar bune böyle. İçindeki hevesleri yazmış herhalde köpek
Okumuyorlar ki insanlarda okuma aliskanligi yok. Onune gelende kitap yaziyor. Maalesef.
kim bilir bunun gibi nasıl kitaplar daha var yazık yazık
şaşırmadım tabiki söyleyecek çok şey var ama sadece yazık diyorum.
azmettirici olarak yargılanmalı. adi pislik. ne iğrenç yazılar bunlar insanlığımdan utandım... korkuyorum artık sokağa bile çıkmaya...
Bu sadece bir kitap olmayabilir belki de gerçekten yaptığı rezilliği yazmıştır
Ne iğrenç. Allah akıl fikir versin yazana da onaylayıp basana da.
bu gerçek mii bırak kitabı yayınlamayı bunu yazan hapse atılmalı >:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar