Pubg kitlesi krize sokmaya devam ediyor 😃 iki eleman denk geldi dağa taşa çöle atladılar kd'leri 1.60 😃
Ben kalabalık yerleri severim ya direkt ölürüm ya da bol kille oyun sonuna kadar giderim. Adamlar benle alay ediyor hemen öldüm diye skfhslfs 1.60 kdleri var utanmıyor köpüşler 😃
Oyunda kötü olduğu halde takım arkadaşlarına laf yapanlar banlanmalı mı?
Ya bende Counter-strike 1.6 oynuyorum hangi takıma geçersem önünde ki adamı vuramıyor çok garip bir durum
CT geçiyorum iki çatıda 3-4 kişi bulunuyor kim alıyor sence? Ben tabi ki 😄
T geçiyorum kuleyi ele geçiriyorlar yine kim alıyor veya canını indiriyor? Ben 🤷♂️
Oynadığımı serverda da market denilen bir şey bulunuyor parası biriken kullanmıyor marketin içinden Ben bir tek birikince 25 saniyelik god mode alıyorum bir de hız alıyorum gidiyorum T kuleyi basıyorum veya CT baseyi 😄😄
Bende genelde ganimet bol yerleri severim. Eğer takım tanıdık ise onlara uyarım. Ama senin gibi kalabalığa atlayıp iki dakika da olenlerede uyuz olurum. Onları kurtarmayla uğraş işin yoksa ki daha teçhizat bile yok. İki dakika oyun bitiyor zevk alınmıyor.
Uyuz olsan da boş beleş laf yapmazsın diye umuyorum. Takım oynarsa en kalabalık yerlerden çıkılır sıkıntı değil. Yeter ki takımdakiler gevezelik yapmaya gelmiş olmasın.
tek söylediğim iyi pok yediniz oraya atladınız. kalabalık yerde hayatta kalmak zaten düşük ihtimal. sen birine sıkarsın diğer sana. yorum falan yapmam zaten. kurtarmayada gitmem yakın değilse ya da tehlikeliyse. 2 3 kişi yüzünden oyunumu miç etmem :D tenha boş yerlerede atlamam tabi. bu söyledikleri cod mobile içindi :)
Takım oyunu yoksa herkes ayrı gayrı çöle atlıyorsa bende tek başıma gider kill yapmaya çalışırım 😃 ama tabi kalabalık olmayan senin tabirinle ganimet olan bölgelere takım halinde atlayacaksak okeyim her zaman 😃
şu var istediği yere atlasın ama 2 saniyede ölüpde benden yardım bekliyorsa ona laf yaparım. :D çünkü ben ayrı bi yere atlıyorsam sonuca katlanırım. kalabalık yerde kill yapmak zaten risk 10 kişi vurursun 1 kişi gelir seni vurur. sıralamaya girilmediği için artı puanda vermez bendeki oyun :D
Zaten raconu bildiğim için yardım beklemem, istemem de. Eski oyuncular yok ya ara sıra ölüyorum en kalabalık yerlerde. Puan pek umrumda değil zirveyi gördük, eğlencesindeyiz 😃
En İyi Cevap