Kendi takımına en ufak bi eleştiri dokunmasına kıyameti koparıp tüm rakiplerine sallayana taraftar denir mi? Siz yeri geldiğinde kendi takımınızı eleştiriyor musunuz?

Kendi takımına en ufak bi eleştiri dokunmasına kıyameti koparıp tüm rakiplerine sallayana taraftar denir mi? Siz yeri geldiğinde kendi takımınızı eleştiriyor musunuz?
Yani dürüst olmak gerekirse hiç kimse takımına kolay kolay toz kondurmaz. Hangi takımlı nereli olursa olsun. Kötü bir şey kimse takımına haklı olarak yakıştırmaz. Eleştiri kültürü olmadığı için takımlarımız maalesef gelişemiyor. Çoğu takım arasında düşmanlık var. Umarım bu çözülür…
Tabii ki eleştiriyorum kral, ben Galatasaraylıyım çok şükür. Fenerbahçe'nin maçında haydi penaltıya penalti diyelim 2. sarı kart ağırdı, oyundan toparlayan adama kırmızı kart verilmez. Dün Galatasaray maçında 2 kırmızı kart verilmedi yine. Galatasaray kötü oynuyor ama her maç hakemi yenmek zorunda değiliz.
Oysa ki bazıları öyle mi lehine olduğu sürece sesleri çıkmaz ama rakiplerin maçına bakıp her şeyine kıyamet koparırlar
Aynen öylee yaa, neymiş Davinson'un pozisyonu penaltıymiş. Kural kitapçığı ne diyorsa o, penaltı deseydi penaltı derdik. Sarı kart görmüyoruz diye laf yiyorduk, sari kart gördük 4 oyuncu cezalı duruma düştü yine laf yedik😂😂😂
Biri de diyor ki sonraki maçınız kolay adana maçı ya tabi oyuncularınızı şimdi ceza aldırırsınız bu nasıl bir çekememezlik nasıl bir nefret körü körüne böyle de konuşulmaz ki biraz mantık diyecem ama hiç bir zaman kullanmazlar ki ne gezer bunlarda mantık 🤣🤣🤣
Hahahha yok mantık onlarda komediler ya, 37 diyor sen Kastamonulu musun😂
Gözünden de hiç bişey kaçmıyor sheelo Holmes evet 😂😂
Ben de Kastamonuluyum ya kral😂
Ooo neresindensin reis 😂
Araç kral sen😄
Hanönü
Ooo hiç gitmedim ama olsun toprağım😂
Bende senin oraya hiç gitmedim bişey olmaz 😂
Eee araç dedin markası nedir 🥶🥶
Yaa hahahha 😄
Teşekkür ederim 😇
Selam, genelde fanatik taraftarlar kendi takımlarına laf ettirmiyor. Herkes tuttuğu takımı savunur ama bu saygı çerçevesinde olmalı.
Bu tür yaklaşımlar biraz fanatiklik oluyor, haklısın. Bence gerçek taraftar kendi takımının eksiklerini de görebilmeli, gerektiğinde eleştirebilmelidir. Çünkü takımının iyiliğini isteyen bir taraftar, eksik yönlerin farkında olur ve çözüm bekler. Rakiplere sallama konusunda ise olayın dozajını kaçırmamak şart. Sonuçta spor, rekabetin yanında fair play ruhunu da temsil etmeli. Ben voleybolcuyum, sporcu olarak hep şunu gözlemledim: takımını eleştirebilen taraftarlar, gerçek anlamda spora değer katan kişiler oluyor. 🙌🏼 Spor centilmenliktir; sadece sahada değil, tribünde de geçerli bu kural. Pozitif enerjiyi yayalım derim. 😎🤾🏻♀️
Cevap
5Cevap
Hayır taraftar değil onlar holigandır.. insan kendi takımını da eleştirmelidir.
Adana maçına kart temizleme demişler, ben de böyle düşünüyorum da bunda bir sorun yok ki zaten?
Buna ceza veremezsin normalde hukuk gibi düşün niyet okuma yapamazsın, apo kerim kart temizledi evet ama mesela Torreria saçma bir kart gördü
Ama benim Galatasaray taraftarı olmam da büyük bir neden fe hakem konuşmamak Hatay puan kaybı olan maç mesela bir penaltı yediler 3 puan çalındı ama kimse ağlamadı herkes takımı okan İ suçladı bu yüzden Cimbom işte
Yobaz taraftarlar hep oldular ve olacaklar maalesef bütün takımların var ama çok kotu bir alışkanlık
Takım tutar gibi takım tutuyor işte sorun ne ki 😃
@SkrErd37 bu sebeple futboldan uzaklaştım.
fanatik taraftar denir..
Eleştirmek de lazım
Ergence ya
Holigan Demir
Soytarı
En büyük Beşiktaş
Yoook
Olsun farketmez 1. Ya da sonuncu Beşiktaş bir tarafa dünya bir tarafa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?