ben valla anında çıkıyorum ya.. nefret etmelik.. bazıları öyle bir hale gelmiş ki, selam versen bile küfür ediyor

ben valla anında çıkıyorum ya.. nefret etmelik.. bazıları öyle bir hale gelmiş ki, selam versen bile küfür ediyor

yerinde küfür iyidir. yıllar mmorpg oynadım, takımda, raidde, grupta kadın varsa küfredilmez. küçük arkadaşlar varsa küfredilmez. takımda bir kişinin duyduğu ses etrafa gidiyorsa küfredilmez. Pubg mesela max 4 kişi, gülüyorum. Biz 25 kişilik raidlere giriyorduk, ne bir küfür ne bir gereksiz konuşma oluyordu. Ki bunun 40 kişilik olanları da vardı. Orada işin ucu kaçabiliyordu :) .
ha bir de arkadaşlar arasında birbirine o... ç... diyerek hitap edenler var, alınmıyorlar, sıradan bir kelime gibi kullanıyorlar. bu kadarını anlamıyorum.
Çocukların gireceği oyunları sevmiyorum. Zaten oynadığım Online oyunları çocuklar oynamaz. Lords mobile de en küçük 16 yaşında birisini gördüm. F1 oynarken hiç denk gelmedim diyebilirim.
Evet rahatsız olurum fazlada tahammül etmem kusura bakmasın ben iğrenç laflarını duymaya oyuna girmedim, iki gram oyun keyfim varken mahvederse tek maç oynayacağımı söyler tek devam ederim. Kırılırsa da sebepleri sayar oyunuma bakarım...🎮
Her şeye küfür eden insanlardan tiksinirim ha sinirlenince edebiliriz ben bile nadiren ederim oyun oynarken ama saygılı olmak her zaman daha güzel
Cevap
31Cevap
Rahatsız olurum. Küfür etmenin de yeri ve sınırı var.
Evet rahatsız olurum
Arada bi istemsiz bende ediyorum ama beni kimse duymuyor mic kapalı :))
Bir oyunda denk geldim m. o 350 yıllarında millet volkan kullerinden kaciyordu 5 e basip saga mi hoplamadik 3 e basip sola mi hoplamadik hahah dusenler kufur ediyordu bende m. s 11 yilinda oyunu bıraktım
Erkeklerin yorumu asırı samimi ya 😂 sanırsın peygamberler , günde 7000 tane kufur ederler burada rahatsız olurum yazmışlar 😂
Olmam bende edıyorum ve takımda kı burun arkadaslar ediyor
Rahatsız olurum o yüzden bebeliklerle oynamıyorum çok biliyorlarmış gibi bir de küfür ediyorlar.
Evet rahatsız olurum ve şikayet ederim.
Ben oyunda bile mobbing kullananları sevmiyorum <3
Online takılırsam mikrofonu ve takım arkadaşlarımın seslerini kapatırım. Onun için özellikle yabancılarla oynamayı tercih ediyorum.
Hemen hemen ederse tabi istemsiz rahatsız olurum. Oyundan çıkar miyim bilemiyorum ama 😅😅
öyle deme ama zaten türkiye şartlarında herkes gergin deşarj olacak yer arıyor :D
tabi kişilere saygısızlık amacıyla yapılıyorsa orası ayrı ortaya söylenen küfürlerden bahsediyorum
Olurum tabi sonuçta oyun bu eğlenmek için oynuyoruz
Bana Ediyorsa hem de çok Ama kolayı var sesi kapatırım onun kendi kendine etsin dursun
Evet olurum küfür bana genel olarak rahatsız edici geliyor
Araplara söverim açıkcası birde pkk olanlara araplar genellikle vurunca tek yakalarsa tava ya da yumrukluyorlar o yüzden
Küfür bazısının ağzına yakışıyor, çok güzel küfür ediyor öyle değilse fak ofsun gitsin 🤣
Evet ederim ama yerinde kufur ederse rahatsiz olmam
Oynamıyorum ama ağzı bozuk adam heryerde rahatsız eder
Kim olmaz
Her insanın içinde bir canavar var deliye dönen
2. oyunu görmez benimle
Bazı zamanlar gerçekten insan sinirlenebiliyor ki bende sinirleniyorum kulaklığı çıkartıp bi sigara yakıp sakinleşiyorum
Kendim dahi etsem bi süre sonra rahatsız olurum. Küfürü sevmiyorum
Bana ederse ben de ederim
Çok itici geliyor o tipler
klasik oyuncu topluluğu ya
Olmam, o da öyle stres atıyor.
Evet o kadar da kaptırılmaz ki ya
O killjoy ben olabilirim ndbdhe
Nefret ederim.
Yani hiç sevmem.
Böyle oyunlar oynamıyorum
Oynamadan edenlerden olurum
etsin de sürekli degil be