Her oyuncu keskin nişancı oynayabilir mi?

Uçanı kaçanı vurmak isteyenlere kas hafızasını geliştirmesi için neler önerirsiniz?
Her oyuncu keskin nişancı oynayabilir mi?

Uçanı kaçanı vurmak isteyenlere kas hafızasını geliştirmesi için neler önerirsiniz?
Yetenek istiyor, süreklilik istiyor. Düzenli sniper oynamak lazım ki, alışkanlık ve hafıza olsun. Sniper oynarken rakibi analiz etmek önemli oyuna göre. Nereden çıkar, yetenek kullanır mı vs. vs..
Sniper de bir de aim harbiden önemli. Bazı oyunlarda buddy atmak rakibi alt etmeye yaramıyor, illa HS gerekli. Buddy vurduğunda rakip yakınsa ya da ani refleks veriyorsa vurma ihtimali yüksek. O yüzden HS atıp işi bitirmek lazım :D
Evet Hem de Çok Dikkat İsteyen iş Ben Bu konuda Biraz Zayıfımdır 😅 Evet İtiraf Ediyorum Önüme bazen düşman görüyorum ulen Herif kımıl kımıl durmuyor ki yerinde 😅 Ben de bazen ayar oluyorum normal silaha geçip önce bomba fırlatıp koşarak gidiyorum peşine kurşun Yağdırıyorum yakın mesafed daha kolay benim için
Cevap
13Cevap
Kesinlikle yetenek istiyor
Yetenek gerektirir
başlangıç seviyesinde bir oyuncunun sniper ile oynaması biraz zor ayrı yetenek ister diyemiyorum ama pratik istediği bir gerçek.
Hem yetenek istiyor hem tecrübe istiyor şansa bırakmamak gerek bir şeyleri maalesef.
Evet genelde bu yüzden bot lane de dk 2 olmadan küfürlesmeler baslıyo smxöskxms
Evet baya refleksler kuvvetli olmalı, çünkü karşı taraftaki kişi ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bir anda ziplayabilir comelebilir sağ sol yürüyebilir. Bunun için yetenek lazım
Refleks yeteneğinin olması lazım. Adam mesela hareket halinde, aimini adamın bir sonraki hamlesine tutacaksın. Her baba yiğit oynayamaz şoejdjdj
oyunlarda keskin nişancı silahını refleksleri iyi olan daha iyi kullanır
çünkü hedefler durağan olmayabilir
hareketli hedefleri izleyip vurabilen keskin nişancıdır
Buyuk bır yetenek cunku ben uzagı goremıyorum oyunda vuramıyorum oyunda goz kasları guclu olunca ıyı oynuyolar 😅😁
Bazı yerlerde zaman kısıtlı olduğundan dolayı kullanılan scope ve menzil hesaplaman çok iyi olmalı. Pratik yapma ve ekipman bilgisi ile hallolur.
Oyunlarda keskin nişancı olmak az da olsa yetenek ister ben hep keskin nişancı oynayip reflekslerimi geliştirdiğim için fena değilim ve o kadar da zor değil keskin nişancida gelişmek
Çoook büyük bir yetenk
Yetenek değil ama doğru ayar ve bol pratik ister.
Bence büyük yetenek çünkü ben kullanamıyorum 😅
Ben beceremiyorum cidden yetenek isi
biraz ister elbet
Bir nevi
ben standoffta✋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?