Senelerce aynı oyunu oynayıp başarısız olan oyuncular gördüm. Yetenek şart o yüzden. 👌

Çünkü engeller var huzurlu deyildir hep bir fitne hep bir fesat hep bir tektit hep bir hava hep bir benim demeleri 4kip yok güven yok inanç yok yok yok yok hayat işte oyle böyle geçiyor kimsenin hakki kimsede kalmıyor Allah cc görüyor ya o bana yeterli kimseden korkum gizli saklım yok
Senelerce aynı oyunu oynayıp başarısız olan = Ben
Bu tek bir oyunda geçerli oldu şimdiye kadar, o da PubG 😅 Beceremedim bir türlü, yetenek gerekiyor.
Değil, geriliyorum ben 😐
Onu bende beceremedim iyi ki de beceremedim oyun bağımlısı olup yuvası dağılan bile çok var eşini ihmal eden arkadaşlarımdan çevremden
Cevap
15Cevap
Yetenek gerekli ama deneyimle zaten yetenekte artar
Bir oyunu iyi oynamak için yetenek gerekir. Bir insanda yetenek yoksa o oyunu yıllarca oynasa dahi bir işe yaramaz
İkiside gerekli bence ama yetenek ve deneyim için önce alışman gerekli
İkisi de Ama En Çok Oyuna alışmak Deneyimlemek Önemli
İkiside çok önemli faktörler oyunun bazı yerlerinde yetenek bazı yerlerinde deneyim gerekiyor
Şahsen ben artık oynamıyorum ama yetenek de bazen gerekir
Yetenek tabikide bir kişinin eğer o oyuna yeteneği yoksa yıllarxa oynasada bir basarı elde edemez
Yetenek gerekli ama deneyimli olunca o açığı kapatabiliyorsun.
kol lazim kolll
ayyyy cidden bruhh ben yaptigim basarinin yarisi sen yap söz hak vercem sjkdfdjkjgjks
İyi ekipman ve bilek önemli
El yatkinligi elim. yatkindir...
Bu yaşta helal olsun oynuyorsan
Yasimda ne var seni gecerim vallai bowling falanda cok iyiyim babam bile oynar ayruca benim tegelsuf ederim🤭😅😅😅🙄😱
😅😅😅👍👍👍
Her ikisi de gerekli.
Yetenek gerekli daha çok
Yetenek daha önemli. Bir de el yatkınlığı.
İkisi de
İkisi bir arada
Yetenek
Yetenek olabilir.
Deneyim
Yetenek daha etkili
Yetenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?