#Triggerr

oyunlarda iyi olmanın yolu el göz koordinasyonu ve reflekslerdir
bu durumda olamayan bir kişi kendini geliştirebilir ve o oyuna göre yetenek sahibi olabilir
ama farklı bir oyunda zorlanabilir bir alışma süreci gereklidir
deneyimli bir oyuncu ise tecrübesi ile her oyuna açık ve eli yatkındır
hızlı düşünmek ve karar vermek oyunu oynarken strateji kurmak
kısacası oyunu yaşıyor gibi oynamaktır
sonuç olarak yetenek bir oyuncunun temelidir
deneyim ise bir üst seviyesidir
deneyim daha ağır basıyor bana göre
İki tercih arasına sokulması çok saçma.
Bilgisayar veya mobil oyunlarda yetenek diye bir şey yoktur. Yetenek doğuştan gelen bir durum olduğu için; oyun ile yetenek yan yana gelmeyecek iki kelime. :)
Her oyun deneyim ister, yanı sıra da her oyun zeka ile oynanır. Bu ikisi birleştiği an, profesyonellik çıkar ortaya.
Düşünelim lütfen, bir bebek dünyaya geliyor ve pubg oynamaya yeteneği varmış. Kulağa komik geliyor değil mi? 😄😄
İstediğin kadar video maç vs. izle tecrübeli ol yeteneğin yoksa bir yere kadar gidersin. Yetenek bir tık daha önemli ama tecrüben yoksa yine bir yere kadar gidebilirsin o yüzden her ikisi de eşit şekilde gerekli.
İlgi olsun gerisi gelir ya ://
İlginin olmadığı oyuna çok yetenekli dahi olsan keyif alamazsın ki. Deneyim de önemli ama yetenek olması gerekir aslında yetenek de ilgiyle doğan bir şey. Kapı her şekil ilgiye çıkıyor tişkürler😌
Cevap
15Cevap
Bence yetenek. Bı insan kolsuz olduktan sonra çok gelistiremiyor kendini😂😂. Örneğin bne
LoL oynunu örnek verecek olursak. Kesinlikle Yetenek ve beyin gerekli. Adamlar 800 -900 maç atıyor ama hala gold Elo da oynuyor. niye yetenek yok, beyin yok :D
1 Yaşı genç olmalı
2 Refleksleri hızlı olmalı Göz El Kordinasyonu iyi olamlı
3 En önemlisi bu deneyimli yani sürekli o oyunu oynadımı ister istemez uzmanlaşıyor
Ben hiç kimsenin oyunu 0 bilgi ile harika oynadığını görmedim. Bunlar bence doğru orantılı çünkü oynadıkça deneyim kazanılır. Deneyim kazandıkça yetenek varsa ortaya çıkar.
Yetenek dediğin şey deneyelim ile kazanılmaz mı? hangi oyunu oynarken Direkt olarak Prof başladık ki ilk oyunlarla deneyim kazanarak devam ettik
Yetenek, her ne kadar daha hızlı öğrenmeni sağlasa da deneyim her türlü daha ağır basar.
Bencede yetenekkk. Yetenek olmadığı sürece hiçbir şey yapazsin. Yeteneğin olursa kavrarsin. Bana göre
Deneyim yeterli bence. Yetenek daha hızlı gelişmeni sağlar
Bence ikisi de gerek ama deneyim kesinlikle olmalı herşeyde olduğu gibi.
Yetenek, deneyim ve olmazsa olmaz olan refleks...
bence deneyim
Deneyim
Deneyim , antrenman ve mental yükseklik
Sağlam bir sistem
Deneyiiğğmm
Deneyim
Yetenekli
Yetenej
Yetenek
Deneyim
Deneyim
Bilek gerek