Oyundan oyuna değişir mesela ben 7 yıldır lol oynayıp golddan daha yukarı bir ranka çıkamadım 😫😁 takım oyunlarında lig zor bir şey 1 kişi bile kötü olsa oyunu kaybediyorsun ama bireysel olan bir oyunda belki daha hızlı olabilir 🤔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oyunda ne kadar iyi olduğun ile alakalı mesela ben pes’de ustayım nerden baksan 10 yıldır oynuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oynayana bağlı, brkaç ayda oyunu iyice öğrenir kavrarsın, sonrası da pratikle iyileşir
Ben genelde oyunlarda normal zorlukla başlarım , oyunu bitirdikten sonra , oyun zorluğunu değiştiririm, tabiki tekrar o oyunu oynarsam…
Belli bir süre veremem. Ama düzenli olarak oynanırsa çok uzun sürmez diye düşünüyorum ๑
Ne sıklıkla oynadığına göre değişkenlik gösterir. Oyunun türü ve zorluk seviyesine de bağlıdır.
Oyundan oyuna ve oyuncunun o mekaniklere nekadar yatkın olduğuna göre değişir...
Oyundan oyuna değişir mesela ben 7 yıldır lol oynayıp golddan daha yukarı bir ranka çıkamadım 😫😁 takım oyunlarında lig zor bir şey 1 kişi bile kötü olsa oyunu kaybediyorsun ama bireysel olan bir oyunda belki daha hızlı olabilir 🤔
Oyunda ne kadar iyi olduğun ile alakalı mesela ben pes’de ustayım nerden baksan 10 yıldır oynuyorum
Valla lolde 5 senem var sırf bronzum diye beni ezik görüyorlar hâlbuki bütün herolarin skillerini buildlerini ve runlerini hepsini biliyorum
vallahi 1 saat bana yeter
Oyuna ve kişinin yeteneğine göre değişir...
Benim sıkılma evresinin ötesinde oluyor genelde.
Takımın olsun sırtın yere gelmez
Seneler bile surebilir
1 ay :D
Çok zor bence
Oyuna ve kişinin yeteneğine göre