Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok çok seviyorsan yaşına işine sorumluluğuna bağlı olarak günlük 2-3 saat kafi, hayatı da çok kaçırmamak lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
Bu oyunculara göre değişir ben 20 li yaşlardayken gün boyu oynadığımı bilirim şimdi biraz durgunlaştım oynadığım en fazla 4 saat falandır şimdiki oyunlar zaten cabuk bitiyor yani cabuk bitsin istemiyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Abartılmamalı 1-5 saat arasında falann :D :D
20 Yorumla 4 saat olabilir fazlası zarar bence benim bilgisayar da kalma saatim bu kadar herkese de saatine bakmasını öneririm bilgisayar da çok kalmak zararlıdır oyun oynamak da 😄😇
12 Yorumla- +1 yıl
Oyun oynayacak vaktim yok eskiden pubg
meraktan oynamıştım. İki oynamadan sonra sıkıldım sanki dünyanın içinde yeni dünya varmış gibi çocuk işi geliyor hepsi. Eski sevgilim valorant oynardı 5-6 saat boyunca. Oyunda heralde para veriyolar yoksa niye oynasın bu zırto diye düşünürdüm 😂10 Yorumla - +1 yıl
Günde 2 saatim en fazla oyunda geçiyor. O da rast gele takım arkadaşları verdiği için sinir olup oyunu kapatmamdan dolayı. <3 :)
10 Yorumla - +1 yıl
benim 7 saat oynamisligim var sıkılmasam veya belim ağrımasa daha fazla oynarım
10 Yorumla - +1 yıl
Saatlerce oynayabilirim.
Eğer ki üst üste win alıyorsam sabaha kadar sürer.10 Yorumla Gamer konusunda 432 cevap paylaştı. Hikaye ne kadar saatte bitiyorsa, o kadar saat idealdir.
10 Yorumla- +1 yıl
Ortalama 3 - 4 saat olmalı.
11 Yorumla gunluk 5 saatten fazla oynuyosaniz gotte kalici hasarlar olusabilir
10 Yorumla- +1 yıl
günlük 25 saat bence...
10 Yorumla - +1 yıl
Beş alti
16 Yorumla- +1 yıl
Dakika
- +1 yıl
Keser adam olana çok ramo
- +1 yıl