En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bu oyununa göre değişir ve oyun türüne göre, bazı oyunlar vardır binlerce saati bile oynama değer emek oyunlarıdır bunlar genellikle mmorpg oyunları olur, ama tabi hikayeli güzel oyunlar vardır 20 saatte falan biter, ben stardew valley oynuyorum 100 saati buldu oyun halen bitmedi, yani seçim ve tercih meselesi aslında, net sınır olarak dersen 1000 saat, diğer oyunlara da zaman ayırmak da önemli bir şey.
10 Yorumla
Selam :)
Bu oyunun türüne göre değişiklik gösterir bence. 500 TL verip oyunu 10 saatte bitirebiliyorsak her ne kadar zevk verirse versin içi acır insanın. Diğer yandan abartılacak bir sürede bitecek bir oyunu da oynayamayız yani.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+100 Saatin uygun olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla- +1 yıl
Metal Gear Solid V The Phantom Pain iyisiyle kötüsüyle yan görevleriyle 220 saati aştı bende, hala yüzde 100 olmuş değil.
Rise of the Tomb Raider ın hikaye modunu 50 saatte bitirdim halen bir sürü eksik var.
Skyforce Reloaded hem mobil hem PC de oynadım 5 seneyi geçti en az 250 saat yatırmışımdır halen son bölümü en yüksek zorluk seviyesinde bitiremedim.
Far Cry 5 hikaye modu biter de rastgele ortam çatışmaları, hayvan avı vs. yan görevler biraz zor biter.
Ortama süre bu yorumlara bakarsak 200+ saat şeklinde olur, hemde oyunu satın almış isek ve donanıma bir dünya yatırım yapmış isek verdiğimiz paraya değsin.10 Yorumla - +1 yıl
18 - 25 saat arası olmalı bence. Açık dünya oyunlarında da haritaya bolca içerik koyularak ve yan görevler eklenerek oynanış süresi 90 - 100 saate çıkarılmalı. Çok uzun olunca sıkıyor, parasının hakkını almak isteyenler yan görevlerle ilgilenir istediği kadar oynar.
10 Yorumla 100+ olmalı ki verdiğin paraya değsin çoğu oyun kısa eski oyunlar gibi olmalı gta san andreasda 70 kadar görev vardı
10 Yorumla- +1 yıl
Günlük olarak 2 saat ya da 3.
Fazlası göz bozukluğu veya duruş bozukluğunu ortaya çıkarabilir...10 Yorumla Normal bi hikaye tarzı oyun mu yoksa online tarzı oyun mu yine de süre ile sınırlandırmam sonuçta eğlence için oynuyorum
10 YorumlaBu güne kadar hep (bir gün içerisinde) A şıkkını cazip gördüğüm için şu an mis gibi renk körüyüm. Her şeyin fazlası zarar arkadaşlar ^-^
10 YorumlaÜlkemizdeki oyun fiyatları yüzünden oyun ne kadar saat olursa olsun verdiğimiz paranın karşılığını alamayacağız maalesef :(
10 Yorumla- +1 yıl
Bence bir oyunun senaryosu en az 24 saatten fazla olmalı. Tabii bu 24 saatte de tek düze gitmemesi sürekliliğini kaybetmemesi gerekiyor. Ancak oyuna ne kadar bağlanılmalı derseniz o günde 3-4 saatten fazla olmamalı diye düşünüyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Bi oyuna ne kadar bağlanırsan o kadar güzel saat ayırabilirsin anca
10 Yorumla 8-15 saat arası temiz hikaye yeter. uzun olursa sıkıcı olur oyundan soğursun
10 Yorumlagenelde rpg ve rts türü oynadığım için en az 40-50 saat olmalı
10 Yorumla- +1 yıl
300-500 tl gibi fiyatları var yeni oyunların. 30 saatlik bir oyunuda normal bir oyuncu bir haftada bitiriyor açıkcası. Minimum 50 saat olmalı ki o paraya değsin
10 Yorumla - +1 yıl
Lol oynamak ısteyen eklesın =)
10 Yorumla - +1 yıl
Sekiroya 100-120 saat vermiştim. Sanırım pişmanım.
10 Yorumla - +1 yıl
5-10 saat bile fazla ama ben A diyorum
10 Yorumla - +1 yıl
100+ olmalı
10 Yorumla - +1 yıl
2-3 gibi
10 Yorumla - +1 yıl
30-50 ideal
10 Yorumla - +1 yıl
300 olmalı
10 Yorumla - +1 yıl
6 ya
10 Yorumla - +1 yıl
Max 2 saat
10 Yorumla
Detaylı bilgi
İnsanların hobilerine uzunca vakit ayırmalarını öneriyorum.
Saygılar.