Fotoğraf için teşekkürler @GamerGirl2919

Hem aime hem direksiyonuma GTA 5 de ilk online da biraz zor vuruşlar yaptım ama alışınca iyi oynamaya başladım direksiyon da zaten her türlü çok kolay
Counter-strike 1.6 da Big_city ve Big_city2 mapları vardı hala var ama açıp oynayan kişi yok maalesef 2014-2015 yılların da çok fazla oynayan vardı E basıp araba sürerdik bir de arabayı köprüden aşağı sallayınca buga giriyordu daha sürülmüyordu ne günler di be vay be ne ara geçtik o yılları 🙂
aim yeteneğim biraz daha ağır basar
direksiyonum da iyidir ama o kadar değil :) arabadan arabaya fark oluyor direksiyon biraz
misal bazı arabalar virajarda dönmüyor bazı arabalar ise çok hassas bazıları haddinden fazla hızlı oluyor bu yüzden iyi odaklanamıyorum direksiyona
Teşekkür ederim <3 , bende ikisine güvenirim. Ben daha çok araç sürmeyi sevdiğim için daha çok sürüşüm diyebilirim. First Person (Birinci Şahıs) da efsane oluyor araba sürmek falan birde radyo açınca kendimi o şehirde geziyor gibi hissediyorum zaten oyun oynarken en önemli nokta kendini o oyunda ki karakter gibi görmek onun hislerini paylaşmak. Bunu yeterince iyi biliyorsun ki karakterimle iç içeyim. :D

Cevap
9Cevap
Yeteneğime
Araba konusunda direkt katiliyorum sana sjdjaf soru içinde her ikisine de güveniyorum ama bazen çilginliklar yapınca tam terau etki yaratiyor 😂
Arada sırada çılgınlık yapmak gerek 😀
Evet tamamen gerekli 😂😂
Direksiyonuma güvenirim
Soruyu çok sevdim.
Daha çok helikopter ve uçak kullanmakta iyiyimdir ☺️
Helikopter benimde favorim. :)
Online oynarken görevde helikopter mutlaka bende olmalı. Diğer oyunculara bir kaç kez bıraktım rezalet kullanıyorlar. Öyle deliriyorum ki. Bir de bırakmıyor da ☺️
Helikopter ile yol üzerindeki alçak köprülerin altından geçmeyi çok severim. Bir ara seninle challenge yapalım. 😀
Onu ben de çok severim 😄
Şu ara bende konsol ya da pc yok.
Yakında alacağım inşallah
O zamana olur ☺️
Aim yeteneğime güvenirim
Yeteneğime güvenirim. ^^
Her türlü aim. Arac kullanmakta başarılı degılım.
Her ikisine de güvenirim.
Her ikisinde güvenirim.
Yetenek
Direksiyon
Direksiyonuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?